Divinity: Original Sin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondom, hogy elsőre egyszerű, mert nekünk is negyedszerre sikerült... Legfőképp az első játékból adódó szar Talentezésnek köszönhetően. :-D
Szerencsére a hajón ez már megoldódott. :-) Fuck Glass Cannon.
És van olyan Achi, hogy Dallist abban a csatában megölöd. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.10.01. 20:07:06
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a Fort Joy utolsó fight meg hááát hogy gondolták a készítők, hogy kéne Alexanderéket leverni csak level 7 voltam hiányzott vagy 10000 exp a 8-hoz mikor mejelenik a féreg is szerencse sikerült elcsalni addig Alexandert meg egy csicskását és kettő a kettőben lepofoztam őket addigra már a másik két tagom rég elhullt... de nincs hátradőlés mert most meg már a hajón kéne életben tartani a varázslónőt szóval szinte nincs csata ami elsőre menne a másik két nehézségi fokon már biztos uninstalláltam volna:D
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2017.09.29. 16:14:47
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ezért maradtam a 2 melee 2 ranged partynál. Az íjász Sebille és a summoner Lohse nem kíván túl sok figyelmet. :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha eljutsz a hajóra a tükörig, onnantól bárkiből lehet bármi.
Mellékkarakterként nekem Fane jön be legjobban, az ilyen világtól teljesen lekapcsolt karakterek 0 common sense-l mindig felvidítanak. :-) Kíváncsi vagyok, mit fog tolni Black Pitben, most jutottunk el oda 50 óra coop után. :-)
Single kampányomban Honorra gondoltam, hogy indítok majd, 4 darab summonos karakterrel, elég OP-nak tűnnek. Kérdés, hogy Fort Joyban mi lehet a legéletképesebb alacsony szinten? (Tuti, hogy Lohse lesz az) Az utolsó FJ-s csata elég keménynek tűnik, mindenképp egymást kell elintéztetni az ellenekkel.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.29. 14:21:39
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Aragorn10, 2017.09.29. 13:25:01
Utoljára szerkesztette: Aragorn10, 2017.09.29. 13:15:57
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Trompdoy pedig eleg fun harc volt meg classicon is, tetszett :)
A boszorkanyos csatat viszont utaltam, sokszor elhasaltam a sok genyo bogar miatt.
red prince - pyro, geo, es par pont necro
lone wolfos - ranged, huntsman, geo
undead fane vagy mi a neve- aether, hydro, necro o a fo support kari, heal, magic armor regen, teleport stb
fo kari meg torpe - 1h shield, warfare, poly
targyakbol tud red prince es a fo karim is healelni. ill arab ijasznak van first aid spell
torpevel probalok tankolgatni,meg CC-zni, fane healelget + cc, red prince magic damage, arabgyerek meg lovoldozik a crossbowval, crossbowos csinalja a legjobb damaget, eleg jol lehet vele osztani, ricochet, barrage eleg jo. de basic attackja is jot sebez. valahogy tulszinteznem kene a kontentet ugy konnyebb lenne. de igy az egy szintben levo ellenfelek nehezek, bar pl a seeker vezer garreth (?) csata ott amikro tamadjak ot a magisterek, az eleg sima volt, bar garreth segitett szepen :)
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.09.28. 18:38:26
A Resurrect tanulást én is skill könyvre értettem, de sajnos még nem találtam ilyet.
A masodik terkepen mar zuhognak a jobbnal jobb cuccok, 100 k folotti penzzel maszkaltam ugy hogy folyamatosan fejlesztettem a csapatot.Igaz van egy barter-es es egy lucky findos karakterem is, ezek sokat segitettek.
Na meg a tolvaj akivel kb. vegigraboltam az egesz elso terkepet.Erdemes annyi kuldit megcsinalni Fort Joyban amennyit csak tudsz, mert 8-as szint alatt az utolso csata is nagy szivas tud lenni.
Ha sokat halsz, erdemes megfontolni hogy kesobb atrakosgatod a pontjaidat es a Picture of Health-et valasztod talentnek.Nalam a fizikai harcosoknak kivetel nelkul megvan, sokat jelent.
#63 : szerintem a classic siman megfelel a regi szintnek.Ha nem figyelsz oda akkor siman leradiroznak az egyszerubb ellenfelek is, nem beszelve a bossokrol.Tacticalt meg nem probaltam, felek tole hogy az csak time filler lenne es annyi idom nincs hogy minden csata 5x annyi ideig tartson, vagy a lopakodj, olj meg par karaktert, tunj el es menekulj...kezdd ujra,stb taktikat folytassam.
Res-t tanulni nem lehet, csak venni, vagy craftolni. Craftoláshoz 1 sheet of paper, 1 life, és 1 water essence kell (asszem). Venni meg 300 gold, minusz barter. Driftwoodot elérve már nagyon bénának kell lenni ahhoz, hogy a kereskedők ne tudjanak felzárkózni a keresletedhez. :-D
Max akkor kell búcsúznod, ha pl. Fort Joyt elhagytad, miközben halott volt valahol valaki. Egyébként azért van ennyi tag, hogy ha pár elhal, vissza tudd őket szerezni a maradék tagokkal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amit nagyon elszúrtam, elég sok küldetést nem fejeztem be az első szigeten, pedig tudtam, hogy nem jöhetek vissza, emiatt elég kis szinttel érkeztem a második pályára. Sajnos nekem elég nehezen érthetőek a hosszabb párbeszédek és így nagyon nehéz rájönni, mit is kellene csinálnom? A második pályán már fórumozok keményen a küldetések kapcsán, szeretnék minél több questet befejezni, hogy felszinteződjön a csapatom..
Lehet majd valahol Resurrection-t tanulni? Vészesen fogy a tekercs. Tényleg, mi van olyankor, ha páran elhaláloznak a csapatból és nincs tekercsem a feltámasztásukhoz? Tőlük végleg el kell búcsúznom vagy valahogy feltámaszthatók?
Btw en most vegeztem Driftwood terulettel, hat itt azert mar akadnak kemeny ellenfelek, volt ahol trukkozni kellett.Nagyon tetszik hogy szamtalan modon nekimehetsz egy csatanak, nagy kulonbsegek tudnak lenni.
Nagyon nagyon javaslom hogy legalabb egy karakter tanulja meg a Chicken Claw varazslatot, eleg hasznos lesz :)
Most 17-es szintu a party, kivancsian varom a tovabbi kalandokat.
Nagyon ritka az a helyzet, amikor csakis egyféle megoldás van.
Utoljára szerkesztette: horika, 2017.09.26. 16:34:19
Szintén jelentős változás, hogy van lehetőséged előre készített karakterekkel játszani. Nekem egyik se jött be, de növelheti az újrajátszási értéket.
Ha végre kivégzem (még 1-2 hónap sztem), utána gondolkodhatok, hogy mibe fogjak. Egyelőre eddig a Witcher széria tűnt nyerőnek, de most egyre jobban gondolkodom a DS:O-ban.Előbbi előnye, hogy megvan mindhárom része legálisan, de utóbbi meg nagyon kedves a szívemnek :)
Hát, a családos munkásélet hátránya a nagyon kevés játékidő, előnye viszon, hogy így minden játékom full legális ma már, a virágbolti korszaknak vége lassan teljesen :) Az mondjuk tény, hogy megjelenéskor soha semmit nem veszek meg, majd ha lemegy 20€ alá, jöhet akciósan.. Ráérek :)
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2017.09.26. 14:26:03
A ti kung-futok nem erõs!
Mondanátok néhány szót légy szíves, hogy szerintetek mi a legfontosabb változás az első részhez képest. Azzal játszottam, ezért jó lenne egy felhasználói tapasztalat, hogy miben változott leginkább a második rész.
Köszönöm,
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A fokarakter:
Warfare +++
Poly ++
Hydro+
2 kezes fegyveres CC felelos foleg STR-re, MEMO-ra es neha CON-ra gyurva, nemi heal-el.
Civil skill: Persuation
Red Prince:
Summoner+++++
1kezes akarmi+pajzs (a lenyeg hogy lucky findot adjon)
INT-re es MEMO-ra gyurva, kesobb support mage szerepe is lesz (geo es aero valszeg)
Civil:Lucky find
Ifan:
Ranged+++
Poly/Warfare ++
Geo/Huntsman+
FINESS, MEMO-ra szintezem.
Civil:Barter
The Beast:
Dual Wield/Scoundrel ++++
Poly++
FINESS, MEMO, WITS a fo attribok nala.
Civil:Thievery.
Kepeket is tolhatok de olyan gyakran valtozik a gear hogy szinte teljesen felesleges.A tuzvarazslo kicsit hianyzik de a Poly szinte mindent ver, elkepesztoen mozgekony a banda.
3x kezdtem ujra az Act2-tol mert sehogy sem voltam megelegedve a csapattal.(rengeteg resurrect tekercs kellett)
A mostani viszont viszi a primet remelem vegre tovabb fogok jutni mint a kovetkezo fejezet :D
Csak olyan nyissa le, akit nem zavar a torrent és coopozna!
Olyan emberkét keresek, aki szintén olyan, hogy benéz az utolsó kő alá, meg elolvas mindent ami írva vagyon és szintén törttel játszik.
Az első rész ment hamachival, gondolom ez is. Discord szerver van, szóval a kommunikáció is megoldott.
itt egy lista róluk
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Kérdés: a csapatom kész, de akadtak még páran, akiket szívesen kipróbáltam volna. Ők viszont közölték, hogy tele a csapat, ha meggondolom magam, itt megtalálom őket. Ezek szerint vissza kell mennem értük?! Azt se tudom már, hol találkoztunk? Más RPG-ben volt egy fogadó, ahol a nem használt csapattagok várakoztak - persze ők is ugyanúgy kapták az XP-t, mint a többiek - és itt lehetett a csapatot összeállítani. Itt erre van valamik megoldás? A Csapatmenedzsment ablakban csak a jelenlegi tagok képe látható.
Utoljára szerkesztette: Tibbbor, 2017.09.19. 14:11:15