Divinity: Original Sin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Halihó az volna a kérdésem most kezdtem el a Divinity Original Sin 2 Definitive Edition-t
Honnan tudom azt hogy melyik fegyvernek kell az ügyesség és melyiknek az erőre tenni hogy növelje a sebzését?
Meg az se teljesen tiszta hogy kiírja a nagy palloshoz hogy kétkezes
de pl a lándzsához nem írja ki de annál is kiveszi a kezemből a pajzsot ha berakom.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2018.09.06. 19:26:20
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
azt írják steam fórumon az 1-hez, hogy elvileg valami mod-dal lehet hárman játszani coop-ba, de hogy ilyen megoldásban megy-e, azt nem részletezik..
- Csatlakoztass 2 gamepad-ot (más oldalakon is írják, h kettő kell, 1 db + egér/bill párost nem enged)
- Készíts két játékos profilt
- Indíts egy "Single Player" játékot (logikát ne keress benne.. )
- A karakter készítő résznél a 2. játékos nyomja meg az "options" -t a kontrollerén
Most szereztem meg az első részt. Kimondottan az tetszett meg, hogy osztott képernyőn is lehet játszani. Na igen, de hogyan? Nem igazán találom azt az opciót. Valaki próbálta már, lehetséges?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.10.25. 21:22:16
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aztán már csak túl kell élni az ütéseit, mert talán Knockdownra immunis(?). De ha van Dorothytól lopott feltámasztó staffod, akkor az is meg van oldva. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.10.25. 18:40:06
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A The Namless Isle-n lévő trollhoz nem nagyon tudok hozzászólni, még nem tartok ott. De javaslom vizsgáld meg mire immunis és mire nem. Meg a teleport jól jöhet, ha minden kötél szakad. ;)
Egyébként Nameless Islanden lévő trollnak van valami status weaknesse, amitől nem tud regenerálódni, vagy őt tényleg dmg-el kell letolni?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.10.25. 18:05:27
Azért ilyen könnyen nem kellene feladni, szerintem. De a te időd, szóval te tudod.
Szerk.: Most nézem, kb 1 óráig tartott a csata. :D
Utoljára szerkesztette: dargelot, 2017.10.13. 22:40:02
Aki ilyen könkínzó játékmódra adná magát annak azt jaslom, hogy mindent össze kell szedni, mindent le kell kraftolni, mindenkit meg kell lopni, mert ritkán van olyan cucc amit találsz és jó is, főleg NPC-k unique cucca a jó, vagy marad a vásárlás, ami ugye nem olcsó mulatság. Act 2végét act 4 közepéig egy fegyoval toltam le mert nem találtam jobbat, 3 socketes cucckat meg alig találni. Runa craft is elég döcögös, mert veszi be a matit gyorsan. Könnyebb egy kicsivel ha villian leszel és mindenkit megölsz, jó loot és xp.
Amúgy már csak az várat magára számomra, hogy Lone Wolf nélkül soloban úgy őljem meg Adramahlihk-ot, hogy engedem átváltozni. Ez még nem ment, hozza a négy csatlósát, s hipp hopp lent is van a hp-m. Anathema már felejtős lone wolf nélkül mert kell a pajzs, ami 4k armort ad.
Lone wolf nagyon OP-nak tűnik így elsőre. :-o
Illetve még itt egy one hites honor solo vidim:
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Iszonyu jol szorakoztam kozben meg akkor is ha azert igy utolag belatom vannak vele problemak.
Foleg az inventory kezeles, es a hotbar amivel nagyon meggyult a bajom, ez ugy latszik maradando problema a studional.
Sebaj, ez sem vette el a kedvem, a 4 fos csapatommal vegigvertuk a vilagot, par csata volt amit ujra kellett jatszanom mert leradiroztak, amugy eleg siman ment.
Par kuldetes minden terkepen kimaradt vagy felbemaradt valamiert, szoval legalabb egy ujrajatszas meg tuti benne lesz a jovoben.Plane hogy elkezdtek kemenyen modolni is a tisztelt felhasznalok.
Eddig nalam GOTY :)
Viszont érdemesebb lenne youtube-on nézned egy videót.
Az újrajátszhatóság óriási, a rengeteg választási lehetöség és a társak cserélhetösége miatt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Teljesen amatőrként állok a játékhoz, teszteket, videókat néztem és nagyon megfogott! Lenne néhány kérdésem, mielőtt megvásárolnám. Ha tud valaki egy kis felvilágosítást adni azt nagyon megköszönném :)
Hogy néz ki a játék coop része? Milyen a körökre osztott harc multipalyerben? Lehet ha csak ketten is, de úgy is végigvihető vagy kötelező a 4 fő?
Illetve mennyire kötelező a perfekt angol tudás hozzá? Nem mondom hogy teljesen nulla vagyok, de ahogy néztem rengeteg szöveg van benne, és nem tudom mennyire nehéz az angol része.
Végül mennyire újrajátszható a játék? Ha egyszer végigmegyünk rajta utána már nem tud újat mutatni?
Köszi a válaszokat előre is!
D.
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Utoljára szerkesztette: Aragorn10, 2017.10.02. 08:48:08
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Alexandert le lehet nyomni a féreggel együttt. A jó hír az, hogy a mobok úgyis a féreggel lesznek elfoglalva, a rossz hír az az, hogy féreg nem egészen. :)