3985
-
nordan #2369 :D fakk :D -
#2368 heh, jobb lapok ezt 1 manáért tudják, lool:D
A discard spellek kicsit hasonlítanak a cuntry spellekhez, deny fun!
btw a 3 manás discard spell az a:
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.12.11. 16:26:03 -
nordan #2367 és ez amire végképp nem vagyok kíváncsi, játszon anyukájával az ilyen! ezt a spellt legalább 3 manásra kellene tenni.. ez az játék elején kb sakk-matt
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.11. 15:32:26 -
nordan #2366 2 lény 1 spell---->12 föld---> anyád -
nordan #2365 nekem ma is szopóroller, igaz a Dominarian összehoztam 3 wint
Most kezdem a 3. 500-as befizetésem első kettpn sima 6 loss....nem kapok földet, 2-3 max.......ellenfeleknek minden körben föld...pont ugyanúgy mint tegnap , nem értem mi lehet a baj -
nordan #2364 olyan ez mint amikor Dimir az ellenfeled és így néz ki a köre:
7 lap kézben
1 dimir guildgate
2 swamp-->Thought erasure kiveszi a kombódat
3 disinform-->kénytelen vagy dobni
4 thoghtbound fantasm-megint Thought erasure megint dobat kézbe vissza disinform és ezek után csak nézed ahogy játszik az ellenfeled te meg asszisztálsz a körönként 1 lapoddal amit ha szerencséd van kijátszol,de ugysem lesz
aztán amikor én játszok a dimirrel a büdöspicsáért sem ad be 6-8 körig se disinformot se thought erasure-t,de az ellenfelednek kézben van az első 7 lapból -
nordan #2363 de valószinüleg akkor ez nem csak egy érzés hanem valóban így is lehet :P :) -
#2362 Kb bárhol ahol van matchmaking pl egy mobát nézel olyan érzése van az embernek, hogy csak azért is berak hozzád egy barmot ötödiknek, aki statisztikából látszik, hogy el fogja nektek baszni :D /World of tanksben moddal látszik az mmrje a csapatoknak és ott szembetűnő nagyon/
Van az 50:50 szabály. Ha 50% esélyed van arra, hogy elrontod - akkor 90% eséllyel a rosszat választod :D -
nordan #2361 megint egy időhúzó faszkalap! Elveszem a lényét, nem nyom a resolvra pedig smmit nem tud tenni ellene........végigmegy a csík...átjön a lény, kijelölöm a támadókat megint nem nyom resolve-ot végigmegy megint a csík.....jön a sebzés megint nem nyom resolve-ot végigmegy harmadszorra is.........egyetlen kör majdnem 3 perc emiatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tényleg kanyar nékül banolnám egy hétre az összest és 2-3 ilyen után account suspend a picsába
-
nordan #2360 jaaaa :) az szopacs
ti amugy szoktátok reportolni ezeket az időhúzó embereket vagy kb esélytelen,mert nem lehet bebizonyítani? -
#2359 Nem.. ezzel arra akartam rámutatni hogy kontraproduktív is lehet, ki tudja mit adsz neki. -
nordan #2358 megint kezdődik: eventen a max rangos gyerek nyomja a köröket rendesen egészen a 3. körig amikor átfordul az előny a javamra
van egy 1/2-es lénye nekem 3/5-ös flying first strike....nincs manája mind tapped, van egy db navigator compass-a a páston 2 lap a kezében, rányomok a támadásra vár, végigmegy time outja rányom a resolve-ra...jönne a sebzés ,de használja a compasst és az elfordított földnek áttekeri a színét...totál értelmetlen mivel tapped,de ezzel megint eltud nyomni egy time out-ot....kövi kör kezdődik és az összes fázisában végigvárja a max időt.....én köröm, kombat és megint az előző mutatvány 3 kör ótta csinálja közel 10 perce.....miért nem megy az anyjába az ilyen szemétláda? -
nordan #2357 jaja nagyon erős,de sajnos nincs meg :P -
#2356 Vaevictis Asmadi, the Dire volt olyan meccsem amikor miatta kaptam ki, leszedtem vele valami repülő vackát hogy ne blokkoljon erre bemakkolt 6/6 flying black demont én meg kaptam földet :). -
nordan #2355 és én ezt változtattam vele:
nincs DArgzom meg VAevictis-em ,de Arcades meg Bolas is teljesen OK sőt arcades-el még lehet kombózni a sárkánytojásokkal és gyorsabban is kitud jönni,eddig működik még egy mono redet is bevertem úgy hogy már csak 4 hp-m volt, elfüstölte az összes spelljét és kinyírtam a lényeit és szerencsémre húzott 3 Mountaint egymás után
3 Fight with Fire (DAR) 119
4 Llanowar Elves (DAR) 168
1 Shivan Fire (DAR) 142
1 Verix Bladewing (DAR) 149
3 Woodland Cemetery (DAR) 248
2 Moment of Craving (RIX) 79
2 Vraska's Contempt (XLN) 129
3 Rootbound Crag (XLN) 256
1 Dragonskull Summit (XLN) 252
2 Swamp (RIX) 194
7 Mountain (RIX) 195
3 Forest (RIX) 196
1 Demanding Dragon (M19) 135
3 Dragon Egg (M19) 138
2 Lathliss, Dragon Queen (M19) 149
3 Sarkhan, Fireblood (M19) 154
2 Spit Flame (M19) 160
1 Arcades, the Strategist (M19) 212
2 Draconic Disciple (M19) 215
1 Palladia-Mors, the Ruiner (M19) 219
3 Dragon's Hoard (M19) 232
3 Cinder Barrens (M19) 248
1 Timber Gorge (M19) 258
2 Nicol Bolas, the Ravager (M19) 218
3 Lava Coil (GRN) 108
1 Golgari Guildgate (GRN) 249
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.11. 10:43:38 -
nordan #2354 próbáld ezt! ez nagyon bejön igaz én egy kicsit Budgesítettem,de 3 win 2 loss szóval not bad és bizonyos lapok amiket hiányosság miatt raktam be még jobban is fittelnek! SZóval ez volt az originál:
2 Vaevictis Asmadi, the Dire (M19) 225
2 Swamp (RIX) 194
7 Mountain (RIX) 195
3 Forest (RIX) 196
3 Sarkhan, Fireblood (M19) 154
2 Verix Bladewing (DAR) 149
2 Demanding Dragon (M19) 135
2 Spit Flame (M19) 160
3 Dragon Egg (M19) 138
2 Lathliss, Dragon Queen (M19) 149
2 Darigaaz Reincarnated (DAR) 193
4 Dragon's Hoard (M19) 232
4 Dragonskull Summit (XLN) 252
4 Llanowar Elves (DAR) 168
1 Shivan Fire (DAR) 142
3 Lava Coil (GRN) 108
2 Moment of Craving (RIX) 79
2 Vraska's Contempt (XLN) 129
1 Vraska, Relic Seeker (XLN) 232
1 Vraska, Golgari Queen (GRN) GR8
4 Rootbound Crag (XLN) 256
4 Woodland Cemetery (DAR) 248 -
nordan #2353 naugye hogy ugye! :)
Terawatt én speciel szívesen olvasgatnék hasonló storykat másoktól is.... -
#2352 Hétvégén megint event. 4 vagy több manás lények castolásakor húzol lapot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van vagy 300 goldom elvertem draftra :p, kell gyűjteni mert a előzőekből is kiszedtem egy csomó jó rare-t. Dual landek elég jól estek, összejött vagy 4 a Nox+singleton eventeken.
Pont egy dragon deckel próbálnék szórakozni, ha nem taposnának állandóan bele a földbe :D, remélem itt több sikere lesz.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.11. 09:11:54 -
#2351 Két set között patch nélkül, nem nagyon van miről beszélni, de Nordan eléggé túltolja, igaz már mondtuk neki jópáran ;).
Más is szokta kiírni magából az ideget de nem floodolja tele a topicot, meg ha nagyon felidegel altF4 és megyek játszok mással, bf5, monster hunter world :).
@nordan Amúgy 13-án jön a patch addig bírd ki hátha javul.
Amúgy nekem is van összeesküvéselméletem :P. Úgy vettem észre egyik nap minden összejön folyamatos topdeck ami pont kell, másnap meg semmi, landscrew flood, az enemynek mindig pont jó lap jön fel. Tegnap vacak napom volt szóval ma bátran játszok majd :D. -
#2350 Két hete nem olvastam a topicot, de ahogy látom semmi nem változott. Nordan panasz könyve lett itt ebből. -
nordan #2349 LOL :D
"Draft Beating a mana screwed opponent is the equivalent of killing a disconnected opponent in an FPS
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.10. 21:05:34 -
nordan #2348 dejó kaptam 4 manát...csak az ellenfél meg 9 ből játszott és akkor ennyi volt 500 gold megint.....
napi párat nyerhetsz csak aztán szopóroller manaflood és GG
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.10. 20:02:19 -
nordan #2347 És belőtte a program az MMR-em kapom a ,omored aggro dekkeket teljesen esélytelen,hogy kézben van mindenkinek -20 hp és akkor még nem is húztak lapot.... a biztonság kedvéért auért nem ad földet egyetlen meccsemen se maximum hármat aztán csoki............6 win után 5 loss minden meccsen 3 föld ! az összes ellenfelemnek minden körben föld a pástra se flood se semmi
ERASMUS mikor jön már a peccs? :)
befizettem még 500-at....első meccsen 8 vs 4 manát játszik velem az ellenfél,de concedelek ezt nem lehet bírni idegekkel
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.10. 19:45:11 -
nordan #2346 baszki neeeeeeeeeee ott a WIN combóm... ennek is az összes instant első 10 lapban volt...még véletlen se legyen esély, nincs banefire és kapta volna a -20 Hp-t, úgy látszik 6 win után kapod a mono redet,hogy érezd az MMR törődik veled és a 7, wint csak akkor érheted el ha az igazén skilles monored játékosokat legyőzöd akiknek kézben -20 HP van spellből....az hogy húznak lapot csak jutalomjáték nekik
-
nordan #2345 ménem unják már ezt? baszki kb minden nap más paklit állítok össze, fél éve lehet bétázni kb? és még mindig ezzel a hényásfos paklival játszanak emberek ( ez lett volna a 7. WIN constructed eventen ) érdekes módon ész paklival is lehet játszani amihet kell egy kis logika, nem vágom miért kell ezt a mono redet tolni, semmi játékélményt nem ad !
Noxius csinált róla egy jó vidit multkor::D "JÉ egy lap kijátszom, Jé ez mi? nemtudom kijátszom, Jé megint egy lap,de szép piros kijátszom, Jé nyertem, ennyi a Magic? de szar játék"
összegezve:
1 perc 56 sec-es meccs
3 föld 2 lény 4 spell = -20 DMG
Wizard lighntning x2, Shock, Lightning bolt
faceroll elmebaj
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.10. 18:19:47 -
nordan #2344 csináltam egy érdekes paklit eddig 5 win 3 losst nyomott,de pl most vesztettem úgy,hogy 3 föld kézben után 6 körig nem húztam foldet illetve a 6. után sem csak ugye meghaltam,mert az ellenfelemnek természetesen minden körben föld ahogy az megvan írva és 8 manával szétdarált szóval biztos sok volt a win gyorsan szétqrta a land flood a játékomat
ez a kombó, Truefire Captain+Star of Extinction van benne 15 lény removal 2 banefire és 3 fight with fire is ha esetleg a kombó nem jönne ki,de Karn+Throve of temptation ad elég robotot/ingyen manát a nagy banefirehez/ meg ugye a fountain és a dawn of hope is Karn tokenjeit buffolja plussz egy dampening sphere ami nagyon fájdalmasan tudja lassítani az ellent
itt a videóban egy igazi sportszerütlen gyerek volt aki amíg nyeregben volt gyönyörűen pörgette a köröket szavam nem lehetett, vért izzadtam míg leszdtem a 9 merfolkját, de miután átbillent a mérleg elkezdte direkt húzni az időt és 4 kört 12 perc alatt abszorvátam miatta pedig az első 5-6 lement 3 perc alatt! Hála ennek a sportszerütlen stílusnak /amit valóban büntetni kéne,mert ez konkrétan a real lifeod-at támadja/ egy majdnem 20 perces meccset csinált....elkezdte itt a kivégzésnél is ,de szerencsére ezt nem Time Outolta ki mint a többi kört! Megvan a full meccs is,de nem fárasztalak titeket a deveknek fogom csak elküldeni elemezzék,hogy hogyan változik meg a gyerek miután kiesik a nyerő folyamból. Én hasonló esetben vagy feladom vagy mindent megteszek,hogy gyorsan vége legyen,ne raboljuk egymás idejét., ő volt a jobb és ennyi
https://vimeo.com/305505545 -
nordan #2343 remélem a petchben a játékot is gyorsítják,kihullik a hajam a sok szellemi fogyatékostól akiknek 5 perc 1 kör, számolgatják a földeket egyesével, a saját lapjaikat olvasgatják, látszik ugye a kurzort mikor ráviszik,hogy világít a lap amit épp néznek és 0 manán 3 percig gondokozik az istenbarma ,hogy mi a faszt csináljon még, elárulom semmit b+! passzolj!
én concedelek amugy egy csomo nyerhető meccset is ha ilyen kisegítő iskolás balfaszokkal hoz össze a sors,a saját időm többet ér mint az hogy ezek a szerncsétlenek kíntszenvednek minden egyes körükben,hogy nyerjenek,de még ha nyernének,de a semmin gondolkoznak "órákig"
Nem akarok viccet flretéve ilyen elmebeteg 2 perces meccseket,de gondolkozzon már előre 1 körrel és csinálja is meg vagy passzoljon ha nincs ötlete ,de ne húzza már az időt!
van mondjuk 1 manája teszem ki a lényt és várom a resolve-ot Time out-ig pedig nincs kék manája, nincs spellje egy manából amivel megakadályozhatná,de látom,hogy nézegeti a földjeit meg a lapjait.....
Én max 1 perces köröket engednék -
nordan #2342 3 föld 7 lap -21 HP....Mono red agyhalál 1:48 játékidő
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.09. 19:20:47 -
#2341 Kérlek idézd, hogy hol írtam le azt, hogy a mostani matchmaking rendszer szerintem jó. Sőt, még olyat se írtam, hogy a devek bárhol azt nyilatkozták volna, hogy a mostani matchmaking rendszer jó és jól működik.
Épp ezért hatalmas "leleplezés", hogy "manipulált" a rendszer - igen, az. Ezt írták, és azt is leírták és elmondták több felületen (devblog, podcastok több helyen, fórumok), hogy mi a céljuk vele, amit majd egyszer szándékoznak elérni vele. Hatalmas "leleplezés" az, hogy javítani kell rajta. Igen, kell. Ezt is leírták.
Ezért van bétában a játék, hogy többek között ezt a részét is csiszolhassák sok egyéb mellett.
A bétateszter "feladata" az, hogy a játékban a hibás, nem elvárt vagy nem szórakoztató működést feltárja, és ezzel segítse a fejlesztőket. Csak egyrészt ezt higgadtan, konstruktív módon kellene, másrészt nem olyasmivel kapcsolatban, amit tudnak, és amivel már réges-rég foglalkoznak.
Persze bizonyára sokkal érettebb viselkedés kaszát-kapát ragadni és nyivákolni, telehányni a youtubeot "leleplező" videókkal, értelmező olvasás nélkül csak köpködni a szemetet a világba. Üdv az interneten.
Mások inkább játszani szeretnek. Még alkalmanként ismerős nevekkel is :) -
nordan #2340 -
nordan #2339 jó,hogy próbálsz totál hülyének beállítani,de a játékosok 99%-a nem ért egyet a mostani MMR rendszerrel, kommentelnél egy hasonlót egy nézettebb MTGA oldalra és leoltanának pillanatok alatt
kicsit nézegetnél komolyabb streamereket és láthanád,hogy ez igenis komoly, létező probléma ami a 2019-es E-sport-ba való belépésüket elfogja sodorni ha nem tesznek ellene, vagy csak játsz a játékkal -
#2338 Soha senki nem állította, hogy NEM az. Még azt is pontosan elmondták, hogy milyen módon és mi a céljuk vele.
Pont ebből adódóan háborogni rajta egészen szórakoztató :) folytasd csak. -
nordan #2337 kicsit ha utánnanézel akkor láthatod,hogy hivatalosan is elvan ismerve,hogy manipulált a MM
nemtudom mennyi meccsed van a játékban,de alsó hangon nekem minimum 10x annyi, szóval nem légből kapott blődségek, tudom miről beszélek
csinálj egy paklit egy teljesen abszurd kombóval és menj vele 5 meccset.....magad is láthatod ,de az az érzésem,hogy te kb kátszottál 2 órát fél év alatt és osztod az észt
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.09. 11:19:27 -
#2336 Véletlenül se figyelj semmi olyasmire, ami cáfolná a felépített világnézetedet.
Ezek közé tartozik: véletlenszámok ismerete, devblogok, confirmation bias, ilyesmik.
És mindenképpen ezen túl is ömleszd ide a háborgó, screenshotokkal tűzdelt hozzászólásaid. Mindenkinek meg kell tudnia, hogy ebben a játékban is minden csak ellened van riggelve. -
nordan #2335 aztaqrva!
-
#2334 Hát igen elég idegesítő mikor bemegyek a junk deckkel és egyfeszt meta deckeket kapok ellenfélnek -
nordan #2333 bízom benne ,hogy lesz változás! Mondom megnézek egy meccset a KV-m mellé, elővettem egy lich mastery-s mill paklit, első ellenfelemnek 100 lapos pakli......'nyád mondtam és kilőttem a játékot :D Csak azt nem értem,hogy mi alapján preferálja a két résztvevő felet,mert ennyi erővel akkor nekem is kedvezhetett volna, na mindegy -
#2332 Jövő héten jön patch, matchmakingen is változtatnak remélhetőleg jó lesz. -
nordan #2331 és akkor a no komment,hogy jó éjszakám legyen...ez komolyan mondom már viccnek is rossz szinte sírna az ember! ilyen köcsög algoritmust játékban még életemben nem láttam! A lényeim 85%-a 4+ os.........kérdésem látta-e már valaki VALAHA ezt a kurva lapot játékban? szánalmas, szánalmas most megint elteszem a játékot a fiókba egy pár napra,mert ez amit ma leművelt ez kritikán aluli
-
nordan #2330 van paklim amivel 7 wineket szedek constructeden 12 counter van benne és ugyanennyi lényleszedő és van úgy hogy órákon keresztül nem jön egy sem.....most meg órák óta az összes ellenfelem a játék legdurvább lényeit amiket 4.-6. körben kiteszek csont nélkül leszedik