3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    :D a druida alatt van Bolas akit kiraktam ellenfél azonnal ELDEST már megint........nyeltem egyet ,szarok bele,felvoltak jelölve a lényei Tzetimoccal kiraktam majd ellenfél ixalan..........itt már megint kezdett felforrni az agyam még itt se adtam fel, kiraktam teferit és Nezahalt ellenfelem ugye Bolast ellopta majd kitett egy repülő angyalt és beütött na mennyit? igen 4-et természetesen
    2 órája az összes ellenfelem az összes körben 100%-os top deck counter kombó a legdurvább lényekre is ja és ezt a legszarabb rangon,mert megint visszaestem 48% winrate-el

• nordan
    ugye a helyzetem nem tünik túl jónak,de húztam egy Thran gatewayt és ott egy Orazca is......és vajon mi az ellenfelem kövi lénye erre a szitura? hogy majd a 8/8-as Lanovar 3 kör alatt berepked?? na mi?? IGEN! poison tip archert top deckelt.......elhiszitek ezt??? oké jól van mondom csináltam ugye 5/5/-ös dragont hogy beáldozom amíg jönnek az elderek 18 elder dragon/legendary lény pakliban és jöhetnek 4 manért a gatewayen át ,de már 5 féle színes mana is megvan gift of pari miatt,szóval ellenfél POISON TIP Archer....mennyi esély van rá? de várjarok mondok jobbat miután beáldoztam a dragont az archerért az ellenfélnek mi a kövi lénye? IGEN. Golgari Findbdroker..........és elkezdtem húzni a földeket,se egy elder dragon se egy planeswalker se semmi...csak föld és az ellenfelem ismét 100%-os countert mutatott be minden egyes körben, ilyen a mesében nincs,mikor megláttam a poison tip archert azthittem kivágom a monitort az ablakon
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.08. 22:02:16
  • nordan
    Érvágás következik mostmár, kövi game

• nordan
    még 5 meccs egyet tudtam nyerni,de mind az ötben sakk/matt szitu nekem majd minden ellenfelemnek minden körben top deck az eldest reborn enchant.........

ilyen meccs:

4. körben Palladiat kitudom rakni, kint van DAmpening meg Thran temporal gateway, pedig nem semmi hogy 4. körben Elder Dragont pakolok ki,de még egyszer sem tudtam kiélvezni

ellenfelem:Eldest reborn
    5. körben : Bolas
    ellenfelem lava coil
    6. kör Nezahal
    ellenfelem eldet megint...

ilyen a mesében nibcs b+
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.08. 21:40:29
  • nordan
    KIBASZOTTUL gusztustalanul figyeli a lapjaidat az algoritmus, összetettem egy szedett vedett paklit beletettem 10 eldert meg 3 planeswalkert és egy csomo artifact-et ami ad szines manát....három meccset játszottam

Mind a három meccsen az összes ellenfelem tele volt artifact pustító cuccal,spellel,lénnyel,de olyan paklik jöttek ellenem amilyennel 3 hónapja egyszersem találkoztam

vannak szerintem kulcs elemek amiket néz az algoritmus és annak az elemeknek van egy ellentetje és baszki direkt teszi össze ezeket a paklikat szinte folyamatosan countert kapsz vagy mirrort!
    Olyan mintha lemennél a kártyaklubba és a random emberek már direkt a te paklid ellen rakták volna össze a paklijukat és úgy ültök le egymás ellen játszani!

Aki nem hiszi tesztelje én egész nap ezt csináltam, teljesen beteg paklikat raktam össze 1-1 teljesen metán kivüli kombóval, minden esetben az ellenfélnek ott volt a counter arra a spellre/lényre...vicc az egész! Hogy akarnak így E sportot csinálni belőle ha mesterségesen szelektálják egymás ellenfeleit?
  • nordan
    igen ez régebbi nekem tegnap jó volt,de te akkor már biztos ellőtted
  • botyika
    ez már régi? nekem nem adja. de lehet már használtam.
  • nordan
    köszi! tegnap használtuk!

próbáld a : PlayRavnica-t is ez 3 booster
  • botyika
    van valami kód ami ad egy pár lapot, télapóra

From The Game Awards

edit: correct code is GAMEAWARDS

edit: Cards curtosey of /u/GenderGambler

1x [[Cleansing Nova]]

1x [[Ghalta, Primal Hunger]]

1x [[Risk Factor]]

1x [[Search for Azcanta]]

1x [[Vraska's Contempt]]

4x [[Conclave Tribunal]]

4x [[The Eldest Reborn]]

4x [[Lava Coil]]

4x [[Merfolk Branchwater]]

4x [[Sinister Sabotage]]

• nordan
    találós kérdés: ki fog nyerni :) és miért :P

ellenfélnek 28 lapja van még nekem 3

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.08. 11:15:54
  • DasIsFuck
    KÉP
    Milyen kicsik a lényeim az övéihez képest, alig látom már őket:) Mennyire várom, hogy arénázhassak mobilon!
  • nordan
    egész héten botrányos a földhúzás a múlt hét teljesen vállalható volt, valamit eltekertek rajta

a legjobb,hogy lassan 50%-os a winratem lifetime 8% ot toltam rajta egy hét alatt és még mindig Bronz 2 :D
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.07. 20:16:58
  • nordan
  • erasmus4
    Nem cska neked, 4 laphúzás volt a draft deckemben de csak föld jön, az ellen meg fossa a lényeket.... csodás 1-3
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.07. 19:56:56
  • nordan
    38 lapból 5 föld és majdnem nyertem mono blue MILL paklival.....5 lapja maradt az ellenfelemnek....kapjabe az MTG
  • nordan
    új rekord 13 körön keresztül land............még jó ,hogy lich masterym kint volt....elmennek a búsba,hogy nem találnak ki valamit a flood ellen
  • Dzsini
    Fejlesztés: power level beállítása, játszható környezet létrehozása (development, újabb nevén Play Design). Infecttel ez megoldható.
    A P mana olyan amit te írsz (átalakítva meg már egy másik - nemPmana - mechanika lenne, amivel tök jól össze lehet zavarni bárkit, aki egyszerre mindkettővel találkozik - lásd vanishing és fading, és hasonló mókák), az infectnél megoldható, hogy megfelelő színekbe teszik, jól helyezik el a hozzájuk kapcsolható boostokat, stb...
  • DasIsFuck
    De hova fejleszted az infectet? Szerintem két véglete van, mind a kettő borzasztóan unalmas, egyik végleten broken, másikon pedig senki nem játssza.
    A P mana szerintem működne, ha lenne egy olyan kikötés, hogy rendelkezned kell egy megegyező színű föld-el ahhoz, hogy élettel fizethess.
  • Dzsini
    pedig jobban áll :)
    nagyon polarizáló mechanika (az emberek inkább imádják vagy utálják, kevés a semleges nézet), viszont könnyebben fejleszthető, kordában tartható, és nem borítja fel az alapvető szabályokat (ne játssz dolgokat a saját színeiden kívül gyakorlatilag büntetés nélkül) - amit a P mana igen.
  • DasIsFuck
    Hát de a modern se sokkal lassabb:D

Mondjuk itt a Phyrexiai jelenlét lehet sokkal jobban gátolja a dolgot, mint a mechanika maga:D
    (Én speciel az Infectet egy sokkal rosszabb dolognak tartom a phyrexiás csomagból)
  • Dzsini
    22 hozzászólással később írtál ide.
  • nordan
    akkor még nem is játszottam :)
  • nordan
    NOX paklikat meg kódokat osztogat

https://www.twitch.tv/professornoxlive
  • Dzsini
    #1877 - csak olvasni is kell hozzá a topicot folyamatos írás helyett.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.07. 16:20:42
  • nordan
    akkor mindenki bekaphatja,hogy nem osztották meg :P
  • Dzsini
    A Misstep és a Birthing Pod modern bant is kapott - és tényleg úgy vannak vele, hogy nagyon olyan környezet kellene hozzá, hogy meg tudják indokolni az újra próbálkozást vele (ha olvasgatod maro tumblr-ét, ott többször rákérdeztek)

Hozzá kell tenni, hogy a Madness ugyanezen a szinten volt, mégis sikerült visszahozni, egész jól sikerült. Tehát nem kizárt, de sok együttállás kell hozzá. Plusz New Phyrexia, vagy egy másik letámadott plane (ami azt jelenti, hogy valamilyen módon kiszabadulnak).
  • DasIsFuck
    Itt már valószínű mindenki beírta ezt:)
  • DasIsFuck
    Mondjuk ez is becsapós, mert legacy meg eleve egy irreálisan gyors formátum. A két említett lap szerintem messze nem lenne prémium kategória semmilyen standard formátumba.
    Szerintem ezeket(vagy hasonló) a mechanikákat meglehetne csinálni standardba normálisabb formában izgalmasra, maximum nem látnának play-t eternal formátumokba.
  • nordan
    PlayRavnica

írjátok be 3 booster pack
  • Dzsini
    Csak hát ott a Mental Misstep, a Gitaxian Probe... azért ha valami eljut a legacy ban listára - ráadásul többszörösen, azzal valami alapvető gond van.
    Igen, lehet újabb kártyákat készíteni P-vel, de mivel megvan a korábbi példa, így nagyon nehéz lenne izgalmasra megcsinálni, mert azokhoz lennének hasonlítva. Ez a baj a Stormmal, a Dredge-el, meg a többi ilyen elsőre csúnyán elméretezett mechanikával. Nagyon olyan környezet kellene hozzá, előtte-utána a Standardban megvédve - nagyon el fognak gondolkodni, hogy érdemes-e 3 évet rááldozni.
  • DasIsFuck
    Nekem nagyon tetszett a phyrexia manás dolog, fekete,kék,zöld színekbe még illene is, ha máshogy nem aktiválható képességek terén. Vagy limitálni kellene, hogy ha X színbe vagy akkor fizethetsz élettel mana helyett.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.12.07. 15:43:36
  • nordan
    rágoogliztam a promo kódra!!!

azonnal írjátok be: PlayRavnica

3 Ravnica booster pack!!
  • Dzsini
    Hát, a P-manával nem kicsit megégették magukat :) az ötlet jó volt pedig...
  • DasIsFuck
    Se a saproling, se a goblin nem T1 deck.
    De nem is arról van szó, hanem, hogy a mono feketének jó lenne egy kis payoff.
    Na most ahhoz az ilyen lapok azért jók, mert jobban ösztönözhet, hogy egyszínűbe tartsd a decked, nyilván nem ez a lap nem játszhatatlan splashbe sem, de jóval inkonzisztensebb.

Ettől van egyébként egy sokkal jobb lap, ugyan ezen az elven, csak az a büdös életben nem fog standardot látni még egyszer.
  • nordan
    ez fölösleges.....10 emberből 5 monored :D 4 swarm mindenféle szirszar lénnyel és 1 értelmes pakli van....cseszheted a -4-4-ed ha kiraknak 8-10 saprolinget vagy 6 goblint
  • DasIsFuck
    Mondjuk az sokat segítene, ha újranyomnák a:

• DasIsFuck
    Bárcsak a Domináriás mono cycle-ben ne lenne a fekete retekszar...

Mondjuk szerintem Ravnicába nem fog jönni semmi ilyesmi a Mono-B-hez.
  • nordan
    Uhh ez de durva!

ezt a redeemet honnan szerváltad? 3 lap pont kellett is :P meg a többinek is örülök,jól megtolta a vaultot
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.07. 13:28:19
  • erasmus4
    A Cabal stronghol mellé kellene valami jó fekete manasink, remélem jön majd az új kiegben, a Torment of hailfire-t imádtam.
  • nordan
    62 percig húzta az az időt ez a féreg! kb 6-8 perc alatt sakk/matt szituációba raktam és minden egyes körben, minden egyes spellt, fázist, amit csak tudott végig Time Out-ig várta....,szóval 50 percen keresztül szopatott szándékosan, a logot és a storyt reportoltam bízom benne hogy valamit csavarnak ezen a gondolkodási időn,mert ez így hihetetlen mód gusztustalan és egy ilyen játékost azonnal banolni kéne / na jó 1 figyelmeztetés után/