Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm tehát akkor inkáb kevesebb lappal kezdjek mullineggel hátha ad még földet? milyen game módban játsszak? ami ilyen Noob verzió még?
erasmus4
Gondolom free playt játszol ,ott azt nézi hogy egyénileg milyen erősségű lapok vannak a paklidedben és nagyjából olyan ellenfeleket kapsz , a probléma ott lehet hogy ujonc vagy csomó hibát elkövethetsz, ami látszik abbol is hogy nekimesz 1 foldel. Hidd el az ellen se profi csak valószínűleg nagyobb tapasztalata van, idővel jobb lesz.

1 földes kezet miért nem mullinegelsz le? Az ellenfeled meg szimpla merfolk decket játszik, az összes lap a boardján benne van az alap kék-zöld deckbe amit te is megkaptál/megfogsz kapni 1-2 napon belül.
3. köröm jön..............nem hiszem el, 25! föld! és ez van mindig,de ez milyen beteg kombó megint ellenem?

5 dollárt már ráköltöttem/arra volt az az akciós csomag amivel vagy 15 paklit kaptam meg játszom 2 napja és kb 20-25 paklit szereztem/ és egy elég erős vámpír/angyal paklit összemakkoltam vele amit youtubeon találtam,de szerintem figyelheti a lapok erősségét/nekem szerintem elég sok legendary meg rare van benne/,mert ilyen versenyzőkkel rak össze vagy én nem is tudom,de olyan beteg kombópaklikat kapo,hogy nem hiszem el,de ahogy mondtam ha ekkora pengék ezek az arcok mit keresnek BRONZ 4-es fokozaton
Starter deckekből próbld a kék-zöld vagy a fekete-fehér változatot. Ezekkel én többet nyertem mint vesztettem, de attól ezek még persze abszolút kezdő deckek. Viszont a többség, aki nem öl hirtelen sok pénzt bele, vagy nem nagyon profi magices, az szintén ezekkel játszik.
Nemrég volt törlés, sokan a régi játékosok közül is alapról indultak, akik pedig mint én is az open betában kezdett játszani - az biztos. Itt nem lehet gyorsan tier 1-es decket építeni, mert nincs miből. Csak packból juthatsz Wild Cardokhoz, azokat meg csak venni lehet.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2018.10.11. 20:10:42
2 órája játszom 7x kaptam ki egyetlen játékban sem volt 4 db nál több földem ,mit rontok el? 60 lapból 25 land
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.11. 19:55:35
12 fehér és 13 fekete azt jelenti a 12/13 :P de így se jön
2 napja Bronz 4 vagyok...ilyen versenygyőztes paklikkal jönnek ellenem :D csak azt nem értem akik ekkora oengék mit keresnek a leggyengébb fokozaton :P
Dzsini
RNG. Természetesen csak neked külön mindig kevesebb jön, vagy túl sok jön, de ez minden véletlenszám-generátorra igaz, minden játékban, hogy az aktuális játékossal mindig szemétkedik :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

6. körben ülök Kettő darab LAND-el...van még 5 Hp-m....... 25db land van a pakliban :D ez mi?
Én is csak nemrég kezdtem a játékot, nekem eddig a Starter deckekből a fekete-fehér és a kék-zöld jött be legjobban.
Dzsini
két szín 12+13 szerintem, az egy alacsony curve mellé elég lehet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DasIsFuck
Eleinte érdemesebb az előre gyártott paklikkal játszani, annyira nem rosszak azért és nagyobb eséllyel kerülsz össze olyan játékossal aki szintén egy olyannal játszik. A két legjobb közülük a Primal Futy(ez a mono zöld) illetve a Jungle Secrets(kék-zöld merfolk pakli)
A 12/13 föld az nagyon kevés, úgy indulj ki, hogy 24 az alap.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Terawatt
Az alap paklik mindig ratyik és kell szépen lassan össze rakni a "metább" dekket

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

3. körben kikaptam :D 2 db földem volt fehér...kezemben fekete lapok.....12/13 földem van a pakliban, ellenfélnek pedig 6% minion és már 14 életem van, nem jön fekete, meghaltam game over

következő játék ugyanez fordítva....csak föld 4. körben -2 ben..........

ehhhhh
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.11. 12:52:55
Azért nem kicsit idegesítő ez a játék: ellenfél 4 kör alatt kirak 7 földet és 5 lényt ami szétbuffolja egymást és lever 20 hpról...és ez a leggyengébb fokozaton.... bronz 4-es vagyok, még a lapokat se ismerem és ilyen paklik jönnek? kicsit fura,hogy akinek ilyen penge kombó paklija van az mit keres a legalacsonyabb szinten?

A másik pedig a land rng, ha kapsz földet illetve ha nem kapsz mindent tönkre tehet, tudom ez a gyökere a játéknak,de ez nagyon nagy random faktor

ui: ezek az előre gyártott paklik ezek az enyémek maradnak örökre? ma másodszorra logoltam be és kaptam egy piros dinó paklit
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.11. 11:14:16
erasmus4
Szia, a magic alapból BO3 (Best of 3, két győzelemig tartó játék valaki ellen tehát max 3 meccs), első játék után a paklidat átvariálhatod a sideboardba tett 15 lappal, hogy jobb legyen az adott ellenfél ellen.
Az Arénában viszont a felkapottabb jtáékmódokban csak 1szer játszol valaki ellen ott nincs értelme a sideboardnak.
Ami játékmód előtt ott van hogy COMPETITIVE az BO3, ami előtt nincs ott csak 1 meccs dönt.

köszönöm!

mi az a sideboard és mire való?
Szerintem az a Hour of Devastation része, az meg lehet nincs a MTG A-ban.
Crested Sunmare

Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2018.10.11. 00:14:57
Sziasztok! nem tudja valaki,hogy egy CRESTED SUNMARE-t hogyan tudnék beszerezni? melyik pakliban lehet? lecraftolni nem lehet sajnos
Dzsini
Szórakoztató, ha jól beindul :)

DasIsFuck
Merfolk deck olcsó fejlesztett változata.
Napi grindra elé jó és olcsó összerakni, mert a pakli nagyja alapból meglesz.
//www.youtube.com/embed/LCsDaZFxG4M

DasIsFuck
Ladderre elsősorban mindenki csak farm miatt fog járni szerintem. Eventek lesznek olyanok, hogy oda kelleni fog egy normális tier deck. Azokat meg rohadt nehéz összefarmolni, mert rettenet sok rare kell hozzájuk.

Mert ugye eventeken nem nézi, hogy te milyen "szintű" deckel játszol, ladderen meg ott bronzba tele lesz jank-el az egész.

Shep
A zárt béta végén nem úgy volt, hogy bronzban nem dobált vissza szintekről, max nullázta az adott tiert? Na mert itt simán vissza enged csúszni. Ahogy nézem a pórnép azért csak az előre gyártott deckekkel nyomul a pénzesek gondolom már rég silverben meg előrébb vannak, na de jól is van ez így.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na megtaláltam a levelet, az online levelező berakta a közösségibe, a thunderbird onnan meg nem húzta át.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.09.30. 09:59:59

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DasIsFuck
Sok értelme van egy ilyet egy singleton formátumba engedélyezni...

DasIsFuck
Na ja, minimum az lenne, hogy alapból kapsz egy lapot és utánna minden win ad egyet pluszba.

Dzsini
Azt mondták, hogy ha nem jön közbe semmi katasztrófa, akkor már nem lesz több wipe.

A Rat Colonyra külön rá van írva, hogy abból bármennyi lehet egy pakliban, ez felülbírálja az "alap" szabályokat:

Amit az openben gyűjtünk az már megmarad, vagy innen is elvesztünk mindent a beta végén?
A másik,a singleton eventben hogy jöhetett egy 60 lapos patkányos deckel????

iracing the 'real' race.

Shep
Hát jó nagy semmi a jutalom ezen a free eseményen. 3 win és kaptam 1 db nem gyakori lapot, azt hittem ,hogy ha többet nyerek akkor a korábbi győzelmek 1-1 lapját is megkapom. Ez így elég sovány, viszont legalább az első meccsem nagyon jó volt.

Shep
Ja, azt nem is figyeltem. Kösz. Nem igazán eventeztem eddig, lévén többnyire fizetősök voltak.

Dzsini
A free event singleton paklit igényel (tehát basic landeken kívül mindenből csak 1 lehet)

Shep
Amúgy a free eventen sem tudok játszani, a pakli választásnál üres az egész, vagy kellene csinálni egy full saját decket? Eddig ez nem volt követelmény.

DasIsFuck
Nekem jött, de én az életben nem vettem volna észre, ha nem írjátok itt:D

Shep
Sajna nem jött ilyen, utolsó levél tőlük a leállásról és az indulás menetrendjéről szól.

Dzsini
Ilyennek kéne lennie:

Shep
Na hát nekem marhára nem jött levél :(

Dzsini
Kaptál levelet a kóddal

Shep
Nem úgy volt ,hogy aki a zárt bétában részt vett az kap pár extra lapot? Planeswalkerek rémlenek.

Most nézem redditen írják ,hogy mailban jön hozzá kód ami lehet spamba fut be :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.09.28. 12:44:05

DasIsFuck
Köszi:)

Shep
Kösz, működött.

Mahamoti
PlayRavnica (Store - Redeem Code)
3 Ravnica booster
Shep
Hoppá, előrébb hozták már megy.

Shep
De jó, most nézem, hogy 22.00-kor fog kezdődni a móka. Ebből így akkor ma nem lesz játék :(

Dzsini
//www.youtube.com/embed/tpOySUK3Vdc

erasmus4
Nyílván valami olyasmi van a háttérben hogy hogyan lehet rávenni az embereket a pénzköltésre, csak manapság már azzal hogy elzárják előlük a játékmódokat nem lehet, lásd Fornite sikere a customizationnel stb., még a Battlefield 5 is átáll az ingyenes dlc-kre, más játékok tudom de az elv ugyan az, játszhat mindent ingyen,aztán a mindenféle csilivili szarokért meg fizess.

Dzsini
Akkor fordított pszichológia - kérd az ellentétét annak, amit szeretnél :D

erasmus4
Te mégis mennyire követed figyelemmel a játék fejlődését?
Mindig mondják figyelnek hallgatnak aztán teljesen az ellenkezőjét csinálják annak, amit a játékosok akarnak. Jó példa erre az economy update anno, mindeki írta hogy rossz alig lehet haladni, erre behoztak egy mégrosszabbat, aztán azt úgy ahogy rendbe tették, bár az 5.ik mythic még minidg 1%-ot ad a vaultba szóval ugyan úgy semmit nem ér, de elvileg dolgoznak rajta rendben, de úgy behozni fun játékmódokat hogy rosszabb árazása van mint a QC-nek, Competitive Constructed-et meg kiveszik mikor csak annyi volt vele a baj hogy a QC-t nyeremény/időráfordítás arányában jobban megéri farmolni, kiveszik mert a játékosok kis százaléka játszik vele, megsem fordult a fejükban hogy növeljék a rewardot esetleg pedig azt is írták sokan, szóval igen tudják hogy mit szeretnének a játékosok csak leszarják azok akik ebben döntenek.

Dzsini
Ha nem fontos, akkor miért veszel részt a bétatesztelésben? Az a célja, hogy azok számára, akik játszani fognak a lehető legjobb élményt nyújtsa a játék. Ehhez pedig arra van szükség, hogy a tapasztalatokról beszámolj nekik, mert a te szavad ugyanannyira számít, mint mindenki másé. Ezért alakítottak már ezer és egy dologgal kapcsolatban az első tesztek óta, ezért alakulnak át most az ikonok jobban értelmezhetőre, stb.

Ha nem szólsz, nem fogják tudni, hogy mit szeretnél. Ha egy ember mondja, az 1 vélemény. Ha ezren leírják erre válaszként, hogy "szerintem is", az 1000 vélemény. Melyik számít jobban?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.08.16. 10:17:01