3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    édes Istenem megint új rekord, 6 lapból megölt a Mono red..2:48 alatt....2 githu mage 3 wiz lightning annyit tudtam,hogy a steamkint leszedtem......ennyi volt a meccs számomra kiraktam 2 földet és egy spellt pedig olcsó 2 manás spell volt,de ugye ha a mo red kezd akkor baszhatod!
    Csak azt nem értem ha ez ennyire kurvajó akkor hogy az anyámba van hogy a versenyeken nem ezzel játszik mindenki?

Biztos mindenki gyorsban farmolja Contructeden a lapokat csak mi vagyunk hülyék ,hogy nem monoredezünk
  • nordan
    jaja én is gyorsan elburstölöm a maradék goldom a 3 lapok miatt :)
  • nordan
    ezt mondtam én is :)

Biztos ez is Illuminati,de észrevettem,hogy midgameben egész héten én is ilyen 8-12 földeket kapok,teljesen belassít!
    Kedvem meg nincs monoreddel elmebajoskodni akik 2 de max 3 manából megölnek mint a szar vagy az összemégnesezett healer hawk+ajani pridemane

az ilyen hányinger aggró dekkeknek külön hely kéne ahol játszahtnak egyméssal ,hogy kinek jön fel előbb 3 villám meg 2 shock aztán ,de le is szarom ha néha lenne ilyen ellenfél,de baszki mindig ezekkel az észnélküli aggró fosokkal rak össze

tegnap volt egy jó felvetés,hogy FIXen kellene kapni a manát és ezzel meg is lenne oldva a negatív vagy a túlzott flood
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.13. 15:17:01
  • botyika
    szerintem is hülyeség ez. nemhiszem hogy több ember fog emiatt kártyát venni, viszont sokan inkább úgy lesznek vele hogy minek játszanak ha úgyse fejlődhetnek. csak leapad a játékosbázis. constructed alapban egy szar volt, idegtépő a mana flow meg ilyenek miatt, plusz a totál rosszul párosított ellenfelek miatt is, de legalább 3 lapot mindenképp adott a végén cserébe az idegeiden való zongorázásért. most már abszolút nincs értelme idegelni magát az embernek rajta. gyorsan mentem még egy utolsót az előbb, 1 win, 3 loss, abból 2 loss is simán win lett volna, ha nem jön be az hogy a meccs közepétől kezdve 12 körön keresztül csak földet húzok :D de legalább itt még kompenzál 3 lappal a végén.
  • nordan
    :(

pedig kiboritó a sok hülyegyerek aki minden körben 69-x tapogatja végig a földjeit számolgatja a semmit és time out-ig delayeli minden lépésed
  • erasmus4
    Ez nem rémlik.
  • nordan
    Végigolvastad? lesz esetleg punish a játékot szándékosan delay-elő mókusokkal szemben?
  • nordan
    a játékosok 90%-át ezzel kinyírják.......sok esze lehetett a nyomorék marketingesnek aki ezt kitalálta...gondolom abban bíznak,hogy majd most mindenki szarásig vásárolja majd magát boosterekkel, hát valószinüleg nem!
    Inkább lesz egy csomó lelépő akik amúgy vesznek boostert párat ,de mivel elkergették őket így még annyi sem lesz
    Kiváncsi vagyok meddig marad így,mert ez epik fail lesz, tegnap izzot az MTG-s twitch chat emiatt, Merchant, Noxius,Kibler stb
  • nordan
    a healer Hawk amúgy össze van mágnesezve a kurva Ajani tigrissel? és minden kezdésnél kézben van? szánalmas
  • botyika
    na, tökjó az új patch, ezután már kb csak daily-zni éri meg freeplayben. havonta meg adnak 5 pakkot meg ezer goldot ha magas a rankod. átlagember gondolom max gold-ig jut majd el, 2 packs + 1000 gold, vagyis havi 3 pakk. nem egy nagy durrantás azért hogy szenvedjen az ember egy csomót a rankolással. eddig is idegtépő volt a constructed, de ezután még kártyát se kap az ember, hülye leszek majd erre pénzt költeni. marad a daily aztán csók.

erre már csak az lenne a hab a tortán ha a daily rewardokat is lecsökkentenék, meg a heti 3 pakkos 15 winest, de erről szerencsére nem olvastam.
    Utoljára szerkesztette: botyika, 2018.12.13. 13:53:23
  • Dzsini
    passz, már sok éve a legjobb magyar Magicesek között van

• nordan
    hát igen és azért az 50% os winrate az nagyon szép eredmény
  • nordan
    ő rajzolt is kártyákat Mítoszba meg HKK-ba? nem?
  • Dzsini
    viszont Kocsis Gábor igen, és ismét jót fogunk szórakozni azon, ahogy szegénynek a nevét kiejtik a közvetítők :D
  • Dzsini
    Szerintem ő már sok éve nincs a top magyar játékosok között - én még anno játszottam ellene bőven, mert ugyanabba a klubba jártunk le.
  • nordan
    ezt hogy érted? már hogyne lehetne
  • nordan
    Tihor Miklós? :P
  • erasmus4
    Redditen valaki kiszámolta 180 eventenként 50% winratenél ennyit változik a reward:
    Bo1: We trade away ~384 uncommons, ~104 rares, and ~52 mythics for 16.27 packs.

Bo3: We trade away ~280 uncommons, ~173 rares, and ~87 mythics for 24.96 packs.

Így még durvább a nerf ha belegondolunk 90% rewardot elvettek kb.
  • DasIsFuck
    Ezzel legalább ignorálhatom a constructed részét a játéknak, mert boosterekből nem lehet összerakni semmit.
  • Dzsini
    Holnap kezdődik a World Magic Cup 2018, jó kis buli szokott lenni, országok játszanak, a magyarokat Kenyeres Ákos, Kocsis Gábor és Árpás Milán képviseli.
  • nordan
    Most futottam át, hát baszki ez elég pofátlan lépés :( Átmentek pénzéhesbe durván

képek spoiler! OK vettem sry
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.13. 11:14:39
  • erasmus4
    Megint sikerült felhergelniük a népet, kijött az új state of the beta.
    Kiveszik az ICR rewardot minimális goldnövelésért. Komoly nerf, eddig 4 winnél kaptál 1 rare-t 2 unc-t (ami lényegében egy pack /common kit érdekel) most kapsz +200 goldot.

A problémás pont:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Constructed Event/Traditional Constructed Event (bo1/bo3)
    Entry: 600 gold, or 120 gems
    Event Ends: 6 wins or 3 losses, whichever comes first
    Rewards:
    6 wins: 1300 gold
    5 wins: 1000 gold
    4 wins: 800 gold
    3 wins: 600 gold
    2 wins: 400 gold
    1 win: 300 gold
    0 wins: 100 gold

A ranking reward sem tűnik túl acélosnak, mondjuk ketté van szedve a constructed és limited rank tehát duplán kapod havonta, csak limiteden azért nehéz kifarmolni a magas rankot, nem tudsz annyit játszani ott a magas belépő díj miatt.

Ui:@nordan a képeket igazán spoilerbe tehetnéd.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.13. 10:21:47
  • nordan
    mi lenne ha ennyi szopás után a földekkel a földeket támadnám? OK legyen :)
    szuperfun deck!!! így nyomom akit érdekel

4 Fight with Fire (DAR) 119
    2 Haphazard Bombardment (DAR) 131
    4 Howling Golem (DAR) 218
    2 Karn, Scion of Urza (DAR) 1
    4 Memorial to War (DAR) 246
    1 Azor's Gateway (RIX) 176
    2 Evolving Wilds (RIX) 186
    1 Pirate's Pillage (RIX) 109
    2 Star of Extinction (XLN) 161
    1 Thaumatic Compass (XLN) 249
    3 Treasure Map (XLN) 250
    1 Trove of Temptation (XLN) 171
    1 Vance's Blasting Cannons (XLN) 173
    1 Primal Amulet (XLN) 243
    2 Field of Ruin (XLN) 254
    4 Fiery Cannonade (XLN) 143
    14 Mountain (RIX) 195
    1 Banefire (M19) 130
    2 Tormenting Voice (M19) 164
    1 Crucible of Worlds (M19) 229
    3 Meteor Golem (M19) 241
    2 Electrostatic Field (GRN) 97
    4 Lava Coil (GRN) 108

és ezt tudja
  • nordan
    O thanks :)

innen bukta is, kövi lap sunbird volt.....phew :) annyi ,hogy előző körben ledurantottam a benaliat/ebben proccolt volna neki/ így reméltem,hogy gyorsan kiakar végezni és mindenkivel támad :P bejött :)

• nordan
    Constructed FUN....ezzel a paklival most pörög :D
    ellenfél Epire Dino volt az eleje meredek volt az első nováig, A DAmpening pedig amennyit segített az elején annyira annoying volt a végjátékban

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 19:15:16
  • nordan
    egy szivacs meccs 1 win 1 szivacs 1 win...akkor ezzel kiegyezek
    milyen érdekes,hogy ha nem floodol szarrá a RNG 4 manából is lehet nagyot menni

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 18:11:48
  • nordan
    és vissza a bilibe a kéz.....experimantal Frenzyvel 0 lappal a kezében ellenfelem nézem ahogy 13 Hp ról 4 db 5/5 dragonnal a pástomon 5 db TOP DECK instant /shock+shock+wizlight+wizlight+lightning-al kivégez a csóka..........igen pontosan 13 sebzés a 13 Hp-ra a deckéjéből egyesével felhúzva
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 17:58:46
  • nordan
    Végre nyertem! el se hiszem! A Merfolk nem az enyém....levolt fonva Bolasom 3 k9r9n keresztül waterknot-al volt egy demanding dragonom azt elcserélte a merfolkra egy blue sorcery-vel,de közben szépen jött a föld és a lefont Bolast Planeswalkeresítettem :P szerencsére letudtam szedegetni /szerencs? 15 removalból ne legyen már szerencse meg minden 18. game amiben kitudok castolni egy leszedőt/

végre egy szép győzelem bár annyira nem szép,mert én körönként kettőt húztam, 5 manáig egál volt szóval szép most ez a pást,de izzadtam érte

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 17:38:57
  • nordan
    és akkor a harmadik,hogy szép legyen a nap...4 fountain! LOL két Ixalan pedig 4. körben paklotam a 6/6-os sárrkit és amikor ixalanolta még le is szartam,mert kezemben volt A planswalker...erre kövi kör azt is elszedte, majd egyesével kipakolta a kutakat, kijött egy sárkitojás amivel egyszer bebírtam ütni 7-et a piros földek miatt majd azt is elszedte....három ellenfél három teljesen szar pakli ,de mind a három kézből meg húzásonként TOP deck......

• nordan
    rögtön utána következő

természetesen mindig az ellenfél kezd
    healer hawk
    ajani pridemane

kirakom gyorsan a pirosfekete földem van kezemben lava coil is fight with fire mondom király,mire ajani 4-es lesz simán leszedem semmi probléma

erre mi történik? kap egy kibaszott +2+2 lifelink encsant buffot/AMIT SENKI NEM HASZNÁL!/ amitől felugrik 5/5-re
    beütnek a sólyommal és már 7/7-es hiányzik 11 Hp-m és van 3 manám........3 manából nem tudom már megölni hiába az 5-ös sebzés kéne még 2 hogy lava coil meg fight with fire elvigye....Vraskára még esélyem nincs ugye...ez is GAME OVER

• nordan
    majd őt megkérdezem hogyan kell játszanom,hogy kézből elvegyem az ellenfél szinte összes lapját és 4 kör alatt megöljem
    ...10 lap tökéletes leosztásban és game over 2 firebooter+1 sprite mit tudsz csinálni? ő kezdett esélyem nem volt leszedni
    pedig volt a kezemben 2 shivan fire húztam egy lava coilt is végre 3 föld kézben egy lantern teljesen fasza leosztás,de az ellenfélnek megint mintha csak rajzolták volna kérésre

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 17:03:57
  • nordan
    szabin vagyok és nincs barátnőm egy hónapja :(
  • erasmus4
    Még annyit ahogy nézem kibaszott sokat játszol naponta 40-50 meccsek? Még szép hogy úgy érzed, ha nekem 10 meccsből elmegy 2 a földeken, meg másik 4-5 vereség rendes meccsen, olyan érzés mintha mindig szarul jönne ki a dolog.
    Ha valami sikerül az természetes ha nem jól jön ki a lépés az felnagyítódik hogy mindig ez van milyen peches vagyok.

• erasmus4
    Na az se igaz, hogy 500ból csak 1szer kapott ki az ellenfeled föld miatt, legtöbbször gondolom nem veszed észre.... Nem mondom hogy nincs mert pl. tegnap 4-3as drafton 2 győzelem és 2 vereségem ment ill jött a földek miatt.
    Ez egy kompetitív játék győzelemre játszanak, amikor Junk deckekkel, vagy rosszul összerakott deckekkel állsz a startvonalra akkor bizony 10ből 7szer elhúznak melletted, ez van. Lehet szeretni nem szeretni de széllel szemben nem érdemes hugyozni, ha csak nem bánod pisis leszel :D.

Ha mindig mana problémád van ajánlom ezt a cikket.

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.12.12. 12:44:28
  • nordan
    Dec 4 től mostanig kb 500+ ! meccset játszottam ezalatt az ellenfeleimnek(ellenfelemnek) mindössze egyetlen egyszer volt mana screw-ja amit le is írtam tegnap,hogy nem tartom igazi győzelemnek. Ellenben az én meccseim 70-80%-ban 2 illetve 3 manából játszottam....szerintem ez mindent elmond
    Olyan mintha beakadt volna az RNG , 4-e óta blődületes szopóroller tényleg elvicceskeditek,de ha kell beteszek egy 3 órás videót amiben látszik,hogy 7 lap osztásnál 0 föld vagy mondjuk 1 aztán mulligan megint ugyanez aztán mulligan megint, kínomban elindulok 2 földel és nem húzok egy darabot se és ez nem egyedi eset hanem egy hete lassan folyamatosan, bízom a peccsben,hogy valamit javít

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.12. 12:12:02
  • DasIsFuck
    A skill azért befigyel, ilyen hihetetlen plajeket akárki azért nem tud előadni.
    Az első körös vanguard követve egy második körös prödemate-el már önmagában besza-behu kategória, de a harmadik körös Talján harcos már túlvilági szintet jelent.

Alsó hangon is ezüst kettő szint minimum!
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2018.12.12. 09:46:20
  • erasmus4
    Volt 1-2-3 dropja is míg te semmit nem tettél ki a boardra. Mégis miért csodálkozol hogy kikapsz? Az meg hogy bronz4 semmit nem jelent egy bugos vacak a ladder jelenleg. Nem is nyomja senki komolyan csak napik teljesítéséhez használják
  • nordan
    és itt van gondolom az US Natioanls győztese csak tudnám mi a francokat keres bronz Tier 4 en a Bronz tier 4 es ellenfelekkel szemben egy ilyen paklival és ilyen "szerencsével" amitől már komolyan eret vágok!

lássuk a tényeket: 10 lap 4 kör -5 HP! ezmiakurvaistenfasza?

másik kérdésem aki ekkora faszagyerek pakliépítő az mi a rákos francot keres a legszarabb rangon a legszarabb rangu ellenfelekkel szemben!

Tényleg érdekel ti mit gondoltok erről

• nordan
    14 removal spell vs 2 db sirén..............kiégek
    itt még volt 6 hp-m.........kezemben 3 dragon és 2 föld...........

• nordan
    gyerek kezében 6 branchwalker......jó játékot.....ekkora egy elbaszott RNG-t ami a keverést illeti