Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.23. 12:48:33
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.23. 12:45:54
Ezt követtétek, vagy volt benne egy kis manaweaving is?
Az "egy hétig" mellett az "ezerévente egyszer" külön mókás, azért jár a vállonveregetés 😊
(és igen, folyamatosan műveled azt, amire már a legelején felhívtuk a figyelmed)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.23. 12:38:10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nézd vissza a hozzászólásaidat pár nap múlva, amikor nyugodt vagy, tök mást fogsz érezni, mint akkor, amikor írtad azokat.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ez a módszer, hogy az új játékosokat elijesszék, és minél hamarabb tönkretegyék a játékot... szegény Hearthstonenak 4,5 éve nem sikerül, pedig annyi patchet adtak már ki... az MTGO 16 éve szenved ezzel, és most azért is adták ki az Arénát, hogy legyen még egy tesztfelületük, ahol az új módszereket ráereszthetik a gyanútlan felhasználókra.
Ha mindezek ellenére valaki kitartóan a játékban marad ott egy idő után feladják a dolgot, és visszakapcsolják a normális módba, onnantől nyugodtan lehet játszani. Csak azt az első pár évet kell kibírni.
nézz be pl a HS dühöngő topik elejére, ott is meg voltak győződve az emberek arról, hogy össze esküdött ellenük a világ, a gyártó, a jóisten.
ha csak nincsen nagyjából százezres mintád, akkor addig semmit nem jelent az, hogy akár harmincszor egymás után föld halál van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

agyam eldobom
3x 1 föld
4x 2 föld
egyik sem tartott 5 körig, OFC vesztettem
ellenfeleknek: ha zöld volt minden első körben Lanovar elf ha pedig fehér volt Ajani life buff és Ajani lények azonnal
Ez a "streamerek is panaszkodnak" meg olyan, mint az a "pro", aki szerinted olyat mondott, hogy "aki mulliganezik az már vesztett is".
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.22. 14:58:28
aztán volt ugye az ominózus meccs sorozat mikor csak földet húztam ,pedig a kezdő kezem perfect volt
nem kérek semmilyen mesterséges algoritmusból és ahogy nézem a streamereket ők is agyfaszt kapnak és ha továbbra is ez lesz hamar egy rétegjáték lesz,mert már most háborognak miatta,hogy hiába teszem össze a paklimat ésszel ha megmahinálják
csak annyit szeretnék,hogy keverje meg a gép amit én összeállítottam és ossza le szabályosan
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.22. 14:53:16
Az előfordulhat, hogy 3 egyforma típusú földet kapsz 2 különböző helyett, de a kettőt sanszos, hogy visszadobtad volna, nem? Tehát legalább kapsz 3 egyformát, amit lehet, hogy viszadobsz (akkor ugyanott vagy, mint előzőleg), vagy elfogadod, amikor máris 7 lappal kezdesz 6 helyett.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.22. 14:37:10
arról nem is beszélve,hogy a két vagy hármas színpaklikat teljesen hátrányba cseszi
"The system draws an opening hand from each of two separately randomized copies of the decks, and leans towards giving the player the hand with the mix of spells and lands (without regard for color) closest to average for that deck. "
(az általad írt jelzővel ellátás ha jól látom nincs benne az eredeti szövegben, lehet, hogy a te fordításod más eredményeket hoz)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.10.22. 14:29:33
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.10.22. 00:00:00
https://www.mtggoldfish.com/archetype/standard-steel-leaf-stompy-60573#paper
Itt láthatod hogy a competetive deckekben mik vannak, zöld-fekete, de ne zavarjon a fekete azért van benne mert a zöldben nincs leszedés.
a lényeg annyi hogy az elfek segítségével hamar rakj le nagy sebzésű lényeket aztán 4.-5. körben jöhet a Ghalta befejezni a meccset.
Vine Mare is jó hexproofos nem lövik le, Thrashing Brontodon felfogni a sebzést ha hátrányban vagy ezek csak uncommonok
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2018.10.17. 18:11:41
Megvettem a welcome bundlet, amiből 2x nyitottam Vivien Reidot, ami számomra nagyon hasznos tud lenni a mono green pakliban. A paklival jelenleg csak sima játékmódban játszom, több-kevesebb sikerrel, de inkább több 😊 Jelenleg bronze 1-es szinten vagyok vele. Ahhoz hogy könnyebben tudjak haladni vele, tudnátok segíteni,ajánlani hogy milyen kártyákra cseréljem? Van 3 myt, 6 rare, 15 uncommon és 16 common wildcardom, amiket fel tudnám használni. A jelenlegi deckem:
1 Ghalta, Primal Hunger (RIX) 130
1 Gigantosaurus (M19) 185
1 Meteor Golem (M19) 241
1 Verdant Rebirth (XLN) 212
2 Blanchwood Armor (M19) 169
2 Druid of the Cowl (M19) 177
1 Elvish Rejuvenator (M19) 180
2 Greenwood Sentinel (M19) 187
2 Llanowar Elves (DAR) 168
1 Plummet (RIX) 143
1 Vigilant Baloth (M19) 206
3 Bristling Boar (M19) 170
3 Centaur Courser (M19) 171
3 Highland Game (M19) 188
2 Rabid Bite (M19) 195
2 Titanic Growth (M19) 205
22 Forest (M19) 277
2 Vivien Reid (M19) 208
2 Generous Stray (GRN) 129
1 Talons of Wildwood (M19) 202
1 Aggressive Mammoth (M19) 302
1 District Guide (GRN) 128
1 Woodland Stream (M19) 260
1 Pelt Collector (GRN) 141
1 Foul Orchard (M19) 251
megkaptam a paklikat ,de egy csomó lap ami nekem megvolt és a pakliban is szerepelt azt nem kaptam meg újból :S
Amint átléped ezt a határt, már mehet vérre.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A ranknek igazából az égvilágon semmi értelme, meg szerintem bugos is, freeplayben a decked erőssége/ és rankod alapján kapod az ellenfelet.
Bo3 ladderben nem tudom, azt nem nagyon játszom.
ha esetleg lesz havi/időszaki reward az elért rakért (mint HS, TES Legends) akkor majd lesz értelme a ranknak.
Ez a rendszer sokkal jobb mint ami volt még a béta elején. Játszogattál szépen jutottál egyre feljebb a végére már lett egy tök jó decked amivel versenyben voltál mindennel. Aztán ki akartál próbálni más összeraktál vlaami junkot és ugyan úgy a top tier deckek ellen kellett menned, ppár kör alatt feltörölték veled a padlót.
Így meg bármikor összerakhatsz bármiféle szutyok poén decket, nem monored aggro ellen kell menned mindig 😊.
tehát a ladderen csak úgy tudsz feljebb jutna ha az isten van veled és 50 játékból 45-öt megnyersz 😄

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.15. 00:01:52
értelemszerüen az "óra" nem az időt jelenti 😄 hanem a rangodat jelző kis kristály körül azt a sávot ami töltődik 😛
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.10.14. 23:45:07
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
én ugye a napi egy paklikra gondoltam