Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
https://fxmason.blogspot.com/
Komolyan olyan taktikákat nyom az AI, csak nézek.
Pedig jobb volt a seregem de lovasaival sakkban tartott míg felfejlődött a nagylétszámú gyalogsága íjász fedezett alatt.
Minden ütközet azonos erőviszonyok mellett élvezet. Kétségtelen az egyik legjobb TW.

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Utoljára szerkesztette: Voronyezs, 2019.08.02. 15:52:04
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Amúgy pont itt egy három napos cikk, elvileg egy jó nagy terület jön megint és persze ez a cikk sem tartalmaz többet mint amire az eddigi spekulációk alapján számítunk:
What will we see in Total War Warhammer 3?
https://fxmason.blogspot.com/
A harmadik rész a Káoszra fog koncentrálni. Gondolom szétszedik a négy Káosz isten frakciót, ami baromi jó lesz. Mellé akikre nagyobb összeget fel mernék tenni az a Káosz törpék, Ogre Kingdom, Dogs of War, Kislev. Egy Nagash megjelenés is erősen benne van a pakliban.
Káosz Törpék?
Ogre Kingdom?
Cathay?
Nippon?
Jó lenne egy kis kínai-japán vonal de ha jól rémlik Cathay-Nippon nincs annyira kidolgozva az eredeti WH-ban se. Bár ennyi év alatt ki lehet találni hozzá valamit...
Van az a mod amivel ujabb frakciókat tudok hozzáadni a játszható népek közé, fel is iratkoztam rá, de nem tudom kiválasztani egyiket sem. Hogyan kell modolni a játékot? Az első rész van meg nekem.
Üdv.

- Csapatok fölötti jelzőket lehet valahol kapcsolgatni, hogy ne látszódjanak mindig minden csapat fölött a csíkok?
- Esetleg a csapatok alatti kijelölés jelzőt (hogy minden figura alatt van egy kis sárga kör, ha föléviszem az egeret) ki lehet kapcsolni?
- dx12 mennyire ajánlott? Vagy próbáljam ki és ha nálam nem okoz hibát/lassulást, akkor használjam?
Amúgy azok ellen a rohadt Black Orkok ellen mi a legjobb gyógyszer gyalogságon belül? Greatswordot leaprítják, az alabárdos srácokat leaprítják, a kezdő lándzsás/kardos egységeket meg se említem. Nem emlékszem, hogy fél évvel ezelőtt is ilyen nehéz lett volna őket eltakarítani 😄 Értem én, Reiksguardot a hátukba, de így eléggé OP-nek tűnnek, főleg hogy a lovasságot nem tudom a tüzérségre zavarni, mert ezek a rohadékok úgy mennek át a védelmemen mint kés a vajon 😄
A Skaven vs LM pack mellé valószínűleg egy LM FLC lordot kapunk és Greenskin update-t.
Más: Nincs meg valakinek a Plaugebearer acsi? Ami arról szól, hogy multiban CA staff membert győztél le?