Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Hát ezt megdumálhattuk volna, mer nekem meg minden kéne belőle ami nekem nincs, csak a szobor nem 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Na ez má döfi! Grat!

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
Na csak összeharácsoltam 20k soult a kulcsra. Így meglett a :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Silver Serpent Ring +1 (több soul mindenkitől)

+ Van egy csóka aki:
Ad egy ingyen szintet (pontot valamire) neked. 😊

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 14:14:06

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Grat. Szobor tetszik nekem, a többi cuccért amúgy nem vennék gyüjtőit. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Na igen. Ilyeneket rühellem. Mint a BB-ben a poizon meg frezy.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Köszi köszi! Na bepatchelődtünk. Szopóálarc felvéve. Viszlát! <#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Amiga
Nem kispályás csomag! :-) Jó játékot!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

AntiHero
Igen próbálok. + Farmolok is. 😊

TDC Geronimo
Én is felfedezek minden zugot. 3 órát toltam kb de 2. boss előtt vagyok csak

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nagyon szep! grat!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Nos urak hölgyek megérkeztem én is a pakkal.😊
Gyüjtői képek, az artbookot belülről nem fotóztam azt majd végigtolás után nyitom meg mert iszonyat spoileres. Egyet lapoztam bele gyönyörű. Ha végigtoltam majd rakok abból is képeket.😊
A pakk frankó, nagyon tetszik, a szobor is aprólékos, műanyag,gumi,és fa(?) keveréke.

Hát az itemeket a BB-ban sem nagyon használtad itt azért van vagy 20x annyi.
De majd tapasztalod hogy jól jön néha pl.a vérzésmegállító növény.
AntiHero
Hát ha azt nézed kb 6 óra alatt értem el a 3. bossig. 😄

darkSectorxxx
Nekem a kardon támaszkodó van.

darkSectorxxx
Hát barátom. Nekem baszottul fura, a reggeli próba fent van twicsenn, kb 50perc időm volt.

Gyanakszom rá hogy az itemek 80%-át nem is használom majd.

Sok cuccnál van lerás, de a nagy része az aminek érteni a szövegét, mégsem vágom a gyakorlati hasznát, mert ahoz tesztelni kéne. Tesztelni megfelelő környezetben.
Ez ami lassú folyamat.

Azt viszont érzem hogy se eddigi ds-ekre se bb-re nem hasonlít a harc, a kettő között valahol félúton. Legalábbis részemről.

Dizájn elég fasza, sőtt vannak területek ahol még látványosabb mint a BB volt.

Ellenfelek megosztanak, fele szimpi, másik fele nem tetszik.
Fegyverhasználat, meg gombkiosztás viszont Blood, azt egy percig nem kell gyakorolni.
Csak az ugrást, azt nekem 1x sikerült véletlen.

Hangok jók.
A többi meg odébb van még.
Eddig nem vészes. )

TDC Geronimo
Pedig azt mondtad lófasz és 2 óra alatt végigtolható <#fejvakaras>

Tatyla
Ps plusszos téma egy szar

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero
3. boss legyőzve. (könnyű, igazából csak türelem játék)

Taktika:
A nagy "fa boss":

Amíg fent vagytok addig csak a jobb lábán és a jobb karján lévő gumókat vagdos.
Alul\középen ne! (mert akkor egy idő után lementek egy szintet)
Ha a karja és a lába megvan meglehet még próbálni a könyökén lévőt is. De azt bőven lent is letudod verni mikor fetreng a földön.
Ha ezek megvannak irány a középső gumók..és irány egy szintel lejjebb.

Innen meg csak türelem játék..lassú szóval van időd kitérni.
Mindig a gumókat üsd!
Szemből ne menj a kézre! mindig oldalról üsd a gumót.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 13:25:46

Kandurex
Húh, hát nem könnyű a játék <#eljen> na meséljed Dark! Hogy haladsz? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Fasza. Gratula, nekem ma vagy holnap jön egy fémtok éppen. 😉
Már várom.

Amúgy ha már Das. Milyen preorder bónusz ez a dynamic, amikor osszák psplus-ba? Lol

darkSectorxxx
Félreérted, írtam is.
Tudom hogy spoiler nem kell, én azt HITTEM hogy ez még nem spoiler.

Direkt nem baszok ki senkivel.
Szóval nem direkt volt.
Nincs is tüskés dínó, ahogy mint tudjuk mikulás sem a BB-ben, vagy Tapsihapsi, meg amiket kitaláltam néha.

Twitch az más azért, ott irtam sokszor, hogy akit érdekel. Akit nem az továbblép ugye. Meghát nem spoiler kategória.
Az 1-2cm a képernyőn.

De mondom nem baszok ki senkivel, szóltatok, ennyi. Egy percig nem volt bennem az hogy ne alkalmazkodjak. Csak leírtam mellé a személyes véleményem.

Mert vágod, első hallásra hülyén fest a szitu, hogy valakit nem érdekel a Das, de a topikjában csoda hogy das-ról beszélgetnek. 😊

n000rbi
Atyaég, már a menüben lévő zenétől kirázott a hideg 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Spoilerbe raktam a katanát,ha nekem írtad.
darkSectorxxx
Oks. Így tiszta. Nem akarok én senkivel vitázni.

vuhuuuu, áldott jo nemet posta! <#vigyor2>

képecske az apokaliptikus peldanyomrol (see darky?)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ámen. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Dark, baszod. Meddig tart megnyomni a spoiler tag-et? Utána felőlem írhatsz kisregényt is bakker. Ez sokkal kevesebb erőfeszítés, mint a streamjeid linkével teleszórni a PS4 topikot, mellé a BB topikot, meg jó esetben még az X1-et is.

Engem speciel SEMMI nem érdekel a játékból, arra se vagyok kíváncsi, hogy "az első pálya vége durva lesz nagyon". Magam akarom felfedezni a játékot, és ha segítség kell, akkor pedig jöhessek ide anélkül, hogy tudnám már a többi boss nevét, meg hogy lehet lenyomni, meg hol találok katanát és társai.

Aki nem hajlandó ennyi játékszabályt elfogadni egy közösségben, az ne legyen a közösség tagja. Ez csupány annyi, hogy figyelsz a másikra is. Igazán semmi erőfeszítés nincs benne.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Na megérkezett az én példányom is. (normál kiadás, kitűzőszettel, ami meglepetés, de fasza 😄)

Praise the Sun!!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tökéletesen egyetértek.

akkor hogy az ovodas is megertse:

BOSS-okrol (külsö, tulajdonsagok, hogyan bukkan fel, ... ) NEM akarunk se kepet, se jelöletlen szöveget! spoiler tag ftw.

minden (csak esszel azert!) mas mehet normalisan.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 12:28:43

Hát pedig kurvára de! Meddig tart neked benyomni a szpojler tag-et, kisbarátom? Ha ennyire nem tiszteleted a többi játékost, akkor szar alak vagy.

darkSectorxxx
Srácok én mindenkit megértek, csak a mértéket nem nem azért írtam hogy tüskésdínó, mert leszarom a kéréseteket, hanem mert nem éreztem spoilernek.

Csak azért gondoltam, hogy normálisan dumálni meg mert ennyi erővel, a tárgyak itemek, képességek, mind spoiler.

Lehet diszkréten, nekem mind1 mondtam is. Nem gúnyolódtam.
Csak akkor egységesen mondjuk ki, mi spoiler. És akkor az megy tag mögé.
Nem olyan nagy kérés ez én tudnám teljesíteni, az más kérdés hogy nem értek vele egyet.

De hozzászólás leírás meg cimkézgetésről szó sem lehet.

TDC Geronimo
ja oké megvan hol van 😊

TDC Geronimo
Amúgy gyönyörű a játék. CA nélkül marha éles a kép és from bár lehet nem teknó zseni, de érdekes módon ők meg tudják oldani a 16x-es AFet és a távoli textúrák is gyönyörűen élesek.

TDC Geronimo
Na kaja azt mehet a folytatás. A white signot vagy mit amivel lehet segíteni coopba másoknak azt később lehet megszerezni? Firelinknél hagytam abba tegnap, de még nem találtam meg sehol.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.12. 11:55:33

Bandicoot
Szépen kértelek és megköszöntem. Tényleg nyomjuk ezerrel a cuccot ahányan vagyunk annyifelé tartunk. Lehet amit írsz valakinek már nem új de valakinek full új.
Sokan nem véletlenül nem néztünk se képeket se videókat.
Ennek függvényében úgy érzem nem nehéz megtisztelni másokat azzal hogy legalább az első pár napban/hétben használjuk a spoiler tagot.
És ez nem csak rád vonatkozik hanem rám, rád, mindenkire. Köszi.😊

Megyek a cuccért, este én is rázúzok, spoiler taget erősen támogatom. Herald lesz asszem a kezdő kari.

@Dark: ezt fogadd el, HC Dark Soulsosok számára a legnagyobb lépfene a spoilerkedés. Asszem korábban a spoiler előtt kb annyi szerepelt hogy x-edik boss után ha új témát akarsz feldobni, így kb a többiek be tudják lőni, hol járhatsz. Persze az változó hogy melyik Boss kinek hányadik 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

de egy lelkesebb pillanatodban (nem ritka) fel oldal hosszusagu hsz-okat irni aztan meg mashova is bemasolni... na azzal nincs gondod.😄

amit kerek, az ram is vonatkozik, nem csak önaccsága darky-dark-ra...

de nekem 8, ha tul nagy eröfeszites fair-hsz-okat krealni. nyomhatom en a topik nelkul is, csak együtt jo moka lett volna... 😞

darkSectorxxx
Gondolkodtam. Leírtam hogy tüskés dinó, mert nem éreztem spoiler-nek.

Így oké?

Valamint nagy rakás lófasz fogok címezgetni minden kommentet, ezt nem, azé nem vagyok senkinek a csicskája.

Berakni szpoilerbe, az is gombnyomogatás, oké, egye bassza, de majd jóhogynem megszerkesztem mindegyik hsz-mat word-be persze.

darkSectorxxx
Ha egyértelmű lenne nem kéne beszélni róla.

TDC Geronimo
Úgy fogom, csak gondoltam ezt az első minibosst látta már mindenki előtte

gondolkodol picit, es ha ugy veled, hogy szpojleres lehet, akkor nyomod a tag-et, elötte meg leirod 2 szoban, mi van naggyabol a tag-ben. igy aki akarja, lenyitja
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 11:23:56

sztem eleg egyertelmuen leirtam, hogy mit szeretne(n)k szpojlerbe...

darkSectorxxx
Videó kiskép, oks, mehet az is spoilerbe, de akkor mindig, mert mindig van olyan aki később ál neki a játéknak.

Oks ezt megdumáltuk, kép, videó megy spoilerbe.
Akkor a maradékkal mi legyen?

darkSectorxxx
Felőlem megbeszélhetjük. Ha sokakat zavar.
Nekem 8 én spoilerezgetek, nekem nem gond, csak akkor ott a másik kérdés, ha mindent spoilerbe teszek, egy illető honnan tudja, hogy az neki spoiler vagy nem? 😄

Érted nem geciségből, csak kérdezem.

AntiHero
3. boss már cukibb. Főleg 2. fázisban 😮

video standard kiskepe is problematikus lehet, lasd lejjebb! en minden BB harcomrol tettem videot, de viccesen related kiskepekkel, hogy senki ember fia ne tudja micsudi all a videoban, amig el nem inditja. youtube... video-manager...

boss körbeirasa se egyszerü. pl leirod, hogy (hasraütök): "7. VILLAMOS hazmeretü boss"... eeeeerted. mennyi melo leirni, hogy "boss leiras következik bicsiz", aztan 1 KLIKK a szpojler-tag gombra, a többi meg mehet abba?

minden, az elmenyt nem jelentösen erintö cucc mehet rendesen termeszetesen.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 11:04:22

darkSectorxxx
Bocsika mindenkitől, de most itt 2őtök közé fogok állni. 😊

Egyrész igazad van, képeket spoiler-be kérnénk, ez oké.

Viszon MerlinW-vel egyetértek, hogy a hírzárlat egyébb topikokra szólna igaziból, nem kirekesztés, de ez a topik erről szól, a kevésbé fontos dolgokat is spoilerezve az egész topik spoilerekből állna.

Videók terén amúgy saját felelőség elindtani. Képek spoilerbe.
Az ellenfeleket körbeírva meg nem tudom milyen téren minősül spoilernek, hiszen eztől még nem látod.

Szóval én azt mondom közös nevezőre kell jutni, de azt ne várja semki, hogy nyitnak még egy topikot hogy az elsőbe a még nem tulajok beszélgetnek, a másikba meg. Tulajok.

Nekem mondták páran, hogy lesz egy Frost-os 4lábú dög, de ebből csooda lenne ha többet kitalálnék magtól.

darkSectorxxx
Thx.köszönöm.

darkSectorxxx
Thx.