5896
ds35d07c.gif
  • TDC Geronimo
    :O Akkor gondolom jó későn van az :(
  • LBandi77
    Nemsokára megyek érte.
  • Moby
    Elkezdtem beleolvasni a 250 posztba, ami a mai termés.

Bár ne tettem volna.
  • TDC Geronimo
    dual katanat adjatok nekem :y
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.15. 15:59:00
  • LBandi77
    Chaos blade megvan,gyilkos szerszám
  • LBandi77
    Hát igen pvp.az más világ de hiába írjuk le aki nem akarja nem tapasztalja meg,nem tudja hogy 1 toxic mist mire is jó,vagy coopban a minden társat feltöltő miracle milyen hasznos dolog.1 dolog azért zavar a pvp élettöltést én nem engedném.
  • Bandicoot
    Nekem meg Chaos Blade, és Bloodlust..:)
    Lenne sírás és sikítás pvp-ben...
  • AntiHero
    Black knight greatsword de kellene :/
  • LBandi77
    Sok apróság van egyébként ami fasza,amit használok íj annak pl.az a speckója hogy egyszerre 3 vesszőt lő ki kb. 120 fokos szögben amikor sokan jönnek hasznos tud lenni.
  • Bandicoot
    Ezt a mindegyik ugyan úgy néz ki meg egyéb sületlenségeket hagyjuk..
    Fegyverek

És még mindig: veteránoknak könnyű lehet alapfegyverrel is. Aztán majd ng+-ban illetve pvp-ben ami a játék egyik magja, meglátjuk.
  • SlickAdam
    biztos, söt remelem! de az esetek 90%-ban sima pancel.:)
  • AntiHero
    Mindegyik különböző.

Több féle fegyver tipus, több féle kinézet. Egyedi move set.

Nem tudom mi ezzel a baj?
  • LBandi77
    De azért hidd el lehet hogy lesz olyan boss hogy keresgélni fogod a ruhatárban meg a pajzsok között hogy melyik is véd dark mágia ellen,nem biztos de én így jártam mostanában.
  • darkSectorxxx #1955
    Hát legalább ki lehetett hajtani ja, vagy esetleg itt a 20 egyforma vaspálca?

Sokszor csak a nevéből látom csak, hogy váltottam fegyert!
  • darkSectorxxx #1954
    Ezt én sem értettem. Azt hittem olyan mint a BB-ben a fa pajzs. :D
  • darkSectorxxx #1953
    A végeredmény a lényeg igazad van nem a rizsa. :)

És mert mérgelődtem az idióta kivitelezéseken az miért baj?

Amúgy csak nekem ugrik be Crystal kapcsán a BB bébiszittere? :D
  • SlickAdam
    gondolom ha addig nyuzod pl a kardodat, hogy eltörik, akkor a bonfire se rakja rendbe.

szerk.: hosszabb etap-ok alatt se csorbult ki eddig semmim. sokkal izgibb volt, hogy a bugos DaS2-ben gyorsabban kopott minden.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 15:28:41
  • Kandurex
    Egyébként visszatérve ide. A kovácsnál mi értelme van a repairnek?
  • Kandurex
    Mi faszom volt benne egyedi? Egy fűrészfogas nyitható penge. Összeszartam magam tőle.
  • darkSectorxxx #1949
    Attól félrem mát hogy ezt akartad kihozni. :D
  • Bandicoot
    Egy dolgot felejtesz csak el.
    A BB Ng7+-át alig 1 hete fejezted be.
    Azok után persze hogy egy sima NG könnyűnek tűnhet...
    De nem kell a rizsa a nehézségről, pont tegnap nyomtál hisztikommentet az egyik legkönnyebb bossról...
    Az meg hogy mindig 1 vágás hiányzik...Feküdt vagy nem? Nem. A többi csak rizsa.:)
  • darkSectorxxx #1947
    Ne csináld, mert elpityergem magam. :D
  • Kandurex
    Nem.
  • darkSectorxxx #1945
    Most a Das játékosokat próbálod vérig sérteni. :)
  • SlickAdam
    Darky vajazojaban egyedül több egyediseg volt, mint DaS3-ban jelen pillanatban birtokomban levö kb. 30 fegyverben együttveve.
  • darkSectorxxx #1943
    Oksa, de kb be lehet mérni, a sima ellenfelek itt is suhintanak, meg ott is. :)
  • Kandurex
    Együgyűek, hasonló szintű embereknek!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.15. 15:16:01
  • Kandurex
    Miről beszélsz? Milyen profiknak? A sok fegyver nem azért kell, h minden szart kipróbálj, hanem, h változatos legyen.

Na ez lefordítom egyszerűbb elmék számára....

....tehát van a kicsi joe, imádja a fejszéket, baltákat, azzal szeret játszani...dávidka a baszom nagy kardokat szeresse....kicsi Iván a tőröket komálja....ezer és ezer egy igény amire kell a válasz a játéktól...a multiba meg egyenesen isten királyos, h millió formáció van, ettől változatos.

....kicsi kandúr a korbácsokat szereti, veri vele az ilye huszárokat...

Arra meg nem is mondok semmit, h az agyatlan BB bármibe is jobb lenne....

• partizan182
    Az rengeteg mindentől függ, leginkább a páncélodtól, az ellenfél támadásának típusától (Thurst, Slash, Blunt), vót e direct hit vagy critical hit, te éppen melyik animációd melyik fázisában vagy stb.
  • darkSectorxxx #1939
    Ez így van. Ezekhez képest BB fegyói eszméletlen durvák voltak. Mindegyik.

Egyediek. Ötletesek.
  • partizan182
    Hamár lore, érdekel ki mit gondol. Boszorka bossnál vagyok ami eddig feltűnt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Mi a különbség az Unkidnled és az Undead között? Ha jól értem az Undead-ben még ott lángol a tűz picikét, míg az undkindled teljesen üres. Viszont a dark soul ott van benne is gondolom, honnan máshonnan jönne a darksign?

- Ha minden igaz az Undkindled-ek az Undeadek elégetett csontjainak hamujából születtek. Undead-et ugye a bonfire-nál égetünk mégpedig azért mert a benne rejlő Humanity (dark soul shard) elég erős ahhoz hogy táplálja kicsit a tüzet. De ha a humanity elégett honnan van az Undkindled-eknek darksign-ja.

- Az öt király öt kontinensről, valóságból vagy időből való? Vagy mind egyszerre?

- Miért változnak a népek fává? Vagy egyszerűen ez lesz az Undead-ből (Unkindled-ből?) ha minden motivációját elveszti? (Ugye az megvan hogy a HP csíkod nem az életerődet jelenti - élőhalottként olyan neked nincs nagyon - hanem továbbjutáshoz szükséges eltökéltségedet)

- Miért van elzárva az Undead Settlement? Láthatóan az Undeadeket (Unkindledetek) gyűjtik (ketrecbe, zsákba), de mire fel?

+1 - Miért nem találtam még egy tetves Faith vendort? :)
  • darkSectorxxx #1937
    HP ok, de az arányokat nézve meddig bírja?
    Mert ez így adatokban szép.
  • SlickAdam
    pedig BB fegyoi közt is voltak redundansak
  • partizan182
    Moveset-ben mások kicsit + ugye mindenki rinyált a BB-nél hogy kevés a fegyver, kevés a lore. Long sword-al megyek én is, Demon's óta a legjobb moveset :)
  • TDC Geronimo
    BBben ráadásul szerintem baromi egyedi fegyverek voltak, főleg a DLCben. Ami egyedül hiányzott BBből azok az NPCk, de ezt is orvosolták DLCben
  • SlickAdam
    felölem lehet benne 100000 ugyanolyan kard is, csak azt nem birom, ha valaki ervel ezek szuksegessege mellett. mert ha nincs ennyi, kihajitjak a feleslegeseket (lasd BB), akkor a jatek SZAR. mert nem tud vasvillaval menni... :D lol
  • partizan182
    Megnéztem csak neked, knight starting class, 12-es Vigor:

DS2: 860 HP, innen megy le kb 600-ig
    DS3: 454 HP, ez megy fel 590-re

Az meg hogy fizikailag mekkora a csík meg hadd ne jelentsen már semmit, a UI dimenziói tök másak.
  • darkSectorxxx #1931
    Megint szemét leszek, de BB ben a kevesebb mégis több volt.
  • darkSectorxxx #1930
    :D
  • darkSectorxxx #1929
    Ja amúgy láttam gero linkelt videot, ott menő öltözéket is mutatnak, de gondolom az sem jobb, csak mint a sims. Öltöztesd mint a vásári majmot.

De ez azért lehetséges, mert ahogy néztem igazából mint BB, semmi más nem kell a boss-okhpz, csak te magad.

Ha megtanulod a mozgásokat, egy szál gatyában is lehetsz, alap fegyverrel. Max időben tart tovább.