5896
-
#1968 :O Akkor gondolom jó későn van az :( -
LBandi77 #1967 Nemsokára megyek érte. -
#1966 Elkezdtem beleolvasni a 250 posztba, ami a mai termés.
Bár ne tettem volna. -
#1965 dual katanat adjatok nekem :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.15. 15:59:00 -
LBandi77 #1964 Chaos blade megvan,gyilkos szerszám -
LBandi77 #1963 Hát igen pvp.az más világ de hiába írjuk le aki nem akarja nem tapasztalja meg,nem tudja hogy 1 toxic mist mire is jó,vagy coopban a minden társat feltöltő miracle milyen hasznos dolog.1 dolog azért zavar a pvp élettöltést én nem engedném. -
Bandicoot #1962 Nekem meg Chaos Blade, és Bloodlust..:)
Lenne sírás és sikítás pvp-ben... -
#1961 Black knight greatsword de kellene :/ -
LBandi77 #1960 Sok apróság van egyébként ami fasza,amit használok íj annak pl.az a speckója hogy egyszerre 3 vesszőt lő ki kb. 120 fokos szögben amikor sokan jönnek hasznos tud lenni. -
Bandicoot #1959 Ezt a mindegyik ugyan úgy néz ki meg egyéb sületlenségeket hagyjuk..
Fegyverek
És még mindig: veteránoknak könnyű lehet alapfegyverrel is. Aztán majd ng+-ban illetve pvp-ben ami a játék egyik magja, meglátjuk. -
SlickAdam #1958 biztos, söt remelem! de az esetek 90%-ban sima pancel.:) -
#1957 Mindegyik különböző.
Több féle fegyver tipus, több féle kinézet. Egyedi move set.
Nem tudom mi ezzel a baj? -
LBandi77 #1956 De azért hidd el lehet hogy lesz olyan boss hogy keresgélni fogod a ruhatárban meg a pajzsok között hogy melyik is véd dark mágia ellen,nem biztos de én így jártam mostanában. -
#1955 Hát legalább ki lehetett hajtani ja, vagy esetleg itt a 20 egyforma vaspálca?
Sokszor csak a nevéből látom csak, hogy váltottam fegyert! -
#1954 Ezt én sem értettem. Azt hittem olyan mint a BB-ben a fa pajzs. :D -
#1953 A végeredmény a lényeg igazad van nem a rizsa. :)
És mert mérgelődtem az idióta kivitelezéseken az miért baj?
Amúgy csak nekem ugrik be Crystal kapcsán a BB bébiszittere? :D -
SlickAdam #1952 gondolom ha addig nyuzod pl a kardodat, hogy eltörik, akkor a bonfire se rakja rendbe.
szerk.: hosszabb etap-ok alatt se csorbult ki eddig semmim. sokkal izgibb volt, hogy a bugos DaS2-ben gyorsabban kopott minden.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 15:28:41 -
#1951 Egyébként visszatérve ide. A kovácsnál mi értelme van a repairnek? -
#1950 Mi faszom volt benne egyedi? Egy fűrészfogas nyitható penge. Összeszartam magam tőle. -
#1949 Attól félrem mát hogy ezt akartad kihozni. :D -
Bandicoot #1948 Egy dolgot felejtesz csak el.
A BB Ng7+-át alig 1 hete fejezted be.
Azok után persze hogy egy sima NG könnyűnek tűnhet...
De nem kell a rizsa a nehézségről, pont tegnap nyomtál hisztikommentet az egyik legkönnyebb bossról...
Az meg hogy mindig 1 vágás hiányzik...Feküdt vagy nem? Nem. A többi csak rizsa.:) -
#1947 Ne csináld, mert elpityergem magam. :D -
#1946 Nem. -
#1945 Most a Das játékosokat próbálod vérig sérteni. :) -
SlickAdam #1944 Darky vajazojaban egyedül több egyediseg volt, mint DaS3-ban jelen pillanatban birtokomban levö kb. 30 fegyverben együttveve. -
#1943 Oksa, de kb be lehet mérni, a sima ellenfelek itt is suhintanak, meg ott is. :) -
#1942 Együgyűek, hasonló szintű embereknek!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.15. 15:16:01 -
#1941 Miről beszélsz? Milyen profiknak? A sok fegyver nem azért kell, h minden szart kipróbálj, hanem, h változatos legyen.
Na ez lefordítom egyszerűbb elmék számára....
....tehát van a kicsi joe, imádja a fejszéket, baltákat, azzal szeret játszani...dávidka a baszom nagy kardokat szeresse....kicsi Iván a tőröket komálja....ezer és ezer egy igény amire kell a válasz a játéktól...a multiba meg egyenesen isten királyos, h millió formáció van, ettől változatos.
....kicsi kandúr a korbácsokat szereti, veri vele az ilye huszárokat...
Arra meg nem is mondok semmit, h az agyatlan BB bármibe is jobb lenne....
-
partizan182 #1940 Az rengeteg mindentől függ, leginkább a páncélodtól, az ellenfél támadásának típusától (Thurst, Slash, Blunt), vót e direct hit vagy critical hit, te éppen melyik animációd melyik fázisában vagy stb. -
#1939 Ez így van. Ezekhez képest BB fegyói eszméletlen durvák voltak. Mindegyik.
Egyediek. Ötletesek. -
partizan182 #1938 Hamár lore, érdekel ki mit gondol. Boszorka bossnál vagyok ami eddig feltűnt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Mi a különbség az Unkidnled és az Undead között? Ha jól értem az Undead-ben még ott lángol a tűz picikét, míg az undkindled teljesen üres. Viszont a dark soul ott van benne is gondolom, honnan máshonnan jönne a darksign?
- Ha minden igaz az Undkindled-ek az Undeadek elégetett csontjainak hamujából születtek. Undead-et ugye a bonfire-nál égetünk mégpedig azért mert a benne rejlő Humanity (dark soul shard) elég erős ahhoz hogy táplálja kicsit a tüzet. De ha a humanity elégett honnan van az Undkindled-eknek darksign-ja.
- Az öt király öt kontinensről, valóságból vagy időből való? Vagy mind egyszerre?
- Miért változnak a népek fává? Vagy egyszerűen ez lesz az Undead-ből (Unkindled-ből?) ha minden motivációját elveszti? (Ugye az megvan hogy a HP csíkod nem az életerődet jelenti - élőhalottként olyan neked nincs nagyon - hanem továbbjutáshoz szükséges eltökéltségedet)
- Miért van elzárva az Undead Settlement? Láthatóan az Undeadeket (Unkindledetek) gyűjtik (ketrecbe, zsákba), de mire fel?
+1 - Miért nem találtam még egy tetves Faith vendort? :)
-
#1937 HP ok, de az arányokat nézve meddig bírja?
Mert ez így adatokban szép. -
SlickAdam #1936 pedig BB fegyoi közt is voltak redundansak -
partizan182 #1935 Moveset-ben mások kicsit + ugye mindenki rinyált a BB-nél hogy kevés a fegyver, kevés a lore. Long sword-al megyek én is, Demon's óta a legjobb moveset :) -
#1934 BBben ráadásul szerintem baromi egyedi fegyverek voltak, főleg a DLCben. Ami egyedül hiányzott BBből azok az NPCk, de ezt is orvosolták DLCben -
SlickAdam #1933 felölem lehet benne 100000 ugyanolyan kard is, csak azt nem birom, ha valaki ervel ezek szuksegessege mellett. mert ha nincs ennyi, kihajitjak a feleslegeseket (lasd BB), akkor a jatek SZAR. mert nem tud vasvillaval menni... :D lol -
partizan182 #1932 Megnéztem csak neked, knight starting class, 12-es Vigor:
DS2: 860 HP, innen megy le kb 600-ig
DS3: 454 HP, ez megy fel 590-re
Az meg hogy fizikailag mekkora a csík meg hadd ne jelentsen már semmit, a UI dimenziói tök másak. -
#1931 Megint szemét leszek, de BB ben a kevesebb mégis több volt. -
#1930 :D -
#1929 Ja amúgy láttam gero linkelt videot, ott menő öltözéket is mutatnak, de gondolom az sem jobb, csak mint a sims. Öltöztesd mint a vásári majmot.
De ez azért lehetséges, mert ahogy néztem igazából mint BB, semmi más nem kell a boss-okhpz, csak te magad.
Ha megtanulod a mozgásokat, egy szál gatyában is lehetsz, alap fegyverrel. Max időben tart tovább.