5896
ds35d07c.gif
  • Ulthane
    Egyébként ez így van. gyakorlatilag szinte az összes fegyverrel le lehet nyomni mindent benne, ízlés kérdése, ki mit választ. Nincsenek lényegi különbségek. Így felesleges bele eza puccparádé.

DaS2-ben katanával toltam, most is, 10-re felhúzva bőven jó volt, ahogy Bandi mondaná, néha egy kis buffal megspékelve.
  • SlickAdam
    neztem sötet lovag kardocskajat, az alapbol eleg erös, jol fel lehetne turni, de nehez darab, nekem a lassu csapkodas nem a stilusom. na ennek egyik variansa a meeeeegnagyobb, meeeeegerösebb, meeeeeeeeglassabb kard. hat akinek ez kell... csak ne legyen mindböl meg 4-5 "ugyanolyan"!
  • darkSectorxxx #1926
    Ez nekem is szimpi, de én előtte olvasnám el, mint a használati utasítást, mikor valamit megveszek a boltban. :D
  • darkSectorxxx #1925
    Ennyi. De jó hogy van fél milla cucc, lehet telepakolni vele a firebox-ot.
  • SlickAdam
    minden karaktertipushoz van 1-2 megfelelö fegyver, de a maradek loszar, felesleges filler (angol filler). kandur mondta (rinyalt), hogy a profiknak igenis szukseguk lehet a sok fegyora. hat a nagy budos loszart. kis variaciok vannak csak, amik nem szamottevök (es itt most nem arrol beszelek, hogy csinalsz tüzes, mérgezös, ... fegyokat, mert azok jok termeszetesen). ahogy ejjel irtam: long sword+2-essel vertem a boss-t felalomban, feltetelezem ha felnyomnam a kovaccsal maxra, tokeletesen megfelelne az uccso boss-hoz is. ez alap fegyo ugye. de a "speci" kardom se sokkal masabb, csak "szebb".
    alap pancelban megyek mindig, csak mocsarban vettem fel funkcios-öltözeket.
  • darkSectorxxx #1923
    Most nem akarog gecinek tűnni, de látod ez 1 hszba belefért. :D

Gondolom neked kicsit több időbe telt. :D
  • SlickAdam
    na nekem tökeletesen megfelel majd, ha ugyanigy leirod a DaS3 esemenyeit is.
  • darkSectorxxx #1921
    Nekem is feltűnt, de hálisten nem számít, mert gyík cucc az összes.

Én másoktól is hallom hogy mentek sokáig,és nem ad jobb cuccokat az alap szerkótol.
  • darkSectorxxx #1920
    Gondolom érted mire célzok, itt az alap "70%-al" érek annyit mind ott maxon.
    Ha most nem mondod hogy 70%.
    Nem jutna eszembe.
  • SlickAdam
    ja, ezt mar kerestem en is. eleg kakas... :(
  • darkSectorxxx #1918
    Pontosan nem látod, nem sulykolja a búrádba hogy elvettem az életed.

Ez nekem nem ugyanaz, pláne úgy, hogy itt meg merek rá esküdni a zombi modban van annyi életem, mint ott full csíkkal.

Baszottul nem mindegy ám.
  • partizan182
    Köszönöm a szakértést, pláne az után hogy megmagyaráztad hogy a lenti kettő nem ugyanaz:

- Emberként full életcsík, hollow módban csak a 70%-a
    - Unkindle-d ként alap életcsík, ha kindle-ezed magad kapsz +30%-ot

Egyetlen különbség, hogy most nem látod mindig mennyi lehetne az emberi alakos full életed korábban meg láttad.
  • darkSectorxxx #1916
    Nem szar, hanem fusztrálóbb.
  • darkSectorxxx #1915
    Sírtam én sokszor, kezdet mindig nehéz, sírtam a BB dlc-nél is.
    De létezik egy társasjáték, amit úgy hívnak, hogy ki nevet a végén. :D

Hát ott vagyok, hogy egy kibaszott nagy épület tetején másztam fel egy nagy ajtóhoz. Visszafelé max rejtett falak lehetnek már csak. :)
  • partizan182
    DAS2 szarvót, ezt már mindenki tudja :)
    Én (tényleg) fejből erre emlékszem:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Főszereplő csókánk élőholt lett, kezd hollow-olni, elfelejteni a régi életét, csaláját. Van egy legenda hogy Drangleic ősi földjén meg lehet törni az élőholt átkot ezért jól elmegy oda.

Érkezés után rögtön azzal basztatja mindenki hogy legyen ő az új király, foglalja el a helyét a trónon (wut?), mert Vendrick király már nem olyan fickós mint rég vót. Ehhez csak a régi Lordok lelkeit kell összeszedni, mert különben bese engednek a kastélyba.

Amint ez megvan kiderül hogy Vendrick maga is egy hollow már, a birodalmat Nasshandra irányítja. Ő Manus (DS1-ben csaptuk meg) darabkáinak legapróbbikából született, gyak. a Darkness/Abyss leánya. Mikor még jó rég megérkezett a birodalomba elcsavarta Vendrick fejét, rávette kamu indokkal hogy nekimenjen az Óriások birodalmának, ahonnan elrabolt valamit (most így hirtelen passz hogy mit, tán a koronát). Az óriások válaszul betámadták Drangleic-et, majdnem meg is hódították, végül nem.

Mindeközben a dark sign itt is kezdett megjelenni az embereken és Vendrick megszállottan kutatta hogyan tudná megtörni az átkot. Vendrick tesója Aldia is dettó, ő az óriásokkal kísérletezett és megszállottjává vált az ősi sárkányoknak (akik ugye tudjuk halhatatlanok voltak). Össze is kaptak ők ketten, Vendrick meg végre levágta hogy a csaja egy aljadék dög és jól elzárta magát egy labirintus végébe hogy Nasshandra ne szerezhesse meg a ... (lord soul-ját?, Koronáját?). Az alap konfliktus ugye hogy a királynő a dark szülötte míg a király a tűzhöz van kapcsolva. Valamint hogy a királynőt kizárólag a hatalom utáni VÁGYA hajtja.

A végén levered a csajt, a DLC-ben rájössz hogy négyen voltak lánytestvérek és a Humanity négy arcát reprezentálják mindenki becserkészve a saját királyát. Összerakod a királyok koronáját ami megállítja ugyan a hollowingot de az átkot nem töri meg. Felülsz a trónra és várod hogy a következő kiválaszott undead majd téged taszítson le.

• darkSectorxxx #1913
    Szart sem érnek.
  • darkSectorxxx #1912
    Szégyellős vagyok. :)

Érdekes, nekem a csík maxon van mindig, és az alap életem ember 2x akkora majdnem mint a Das 2ben ilyen lofasz tápanyag nélkül.
  • Kandurex
    Egyébként hol jársz hisztimatyi? A sírásból ítélve nagyon forgatja szárazon a rúdat a játék a seggedbe
  • Kandurex
    Ebbe a részbe nem lehet az árusoknál összehasonlítani a cuccot a rajtunk lévővel? Szar, h nézelődik és nem tudom, h az adott cucc pontosan miben tér el a rajtam lévőtől. Emlékeim szerint a DaS 1-ben ez benne volt.
  • darkSectorxxx #1909
    Hát még nem kezdődött el. Ha 35 óránál tovább marad, akkor jön a kihívás. :D
  • Bandicoot
    Egyeseknek lenne meglepetés ha az arcot takaró sisakot levennék..
  • darkSectorxxx #1907
    :D
  • darkSectorxxx #1906
    Ja értem.
    Az ember nem plusz hozzáad 30 százalékot?

Das 2 bel meg elvesz a csíkból. Azért nem mindegy.
  • LBandi77
    Vagy a központban a katanás csaj 5000 soul,vagy a csatornában a nagy patkány után oltár 4800 soul,ha megeszed az embert ugyan visszatölti a hp-d de attól még zombi maradsz.Nem tudom mi az értelme de biztos van neki.
  • SlickAdam
    elfogyasztasz egy ember-t / leversz egy boss-t?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 14:14:10
  • Ulthane
    Én már nem emlékszem, hogy leszek újra ember? A bonfire-től?
  • LBandi77
    Egyébként itt még szemetebb ez a meghalós dolog,azonnal levesz 30% hp-t.
  • LBandi77
    Vedd le a ruhád lehet hogy nem is hollow vagy már hanem csontváz.
    Egyébként számomra egyértelműen ez a legnehezebb meg a das 2 dlc,el nem tudom képzelni hogy végig tudnék menni rajta mint az 1-en lvl1 szinten.
  • darkSectorxxx #1900
    Na ez arra értem, hogy ha érdekel valakit az összes része, az nekem azt mondaná, hát ba3 mizhogy megnézed a star wars-t kihagyva 3 részt?
    Mondom, csak mert ez a része kötött le, érdekelt.
  • Ulthane
    Szerintem ne vesszünk ezen össze, tök mindegy, ki mit élvez a játékban, élvezze mindenki, ez a lényeg. Nem kell azt sem basztatni, aki minden bötűnek utánamegy, meg azt se, aki csak gylikolni-bossolni akar.
  • Ulthane
    Nyugi, lesz még benne kihívás, az tuti.
  • darkSectorxxx #1897
    Hát ugyanaz, csak kérdés elfogadod-e. :D
  • darkSectorxxx #1896
    Nem véletlen vannak neten leírások, úgymond részletek összerakva, aminek sokan azok is utánaolvasnak akik játszanak amúgy rendesen a játkkal és elolvasgatnak mindent.

Én mondjuk máig nem értem mi a gond azzal ha ebben a játékban nekem a kihívás jelenti az örömöt, meg hogy lássam pl a helyszíneket, Boss-okat.
    Nem érzem fernek, azért valakit lebaszni, mert éppen valami nem érdekli a játékból, a story nem egy erős része a cuccnak.
    Szóval ez nem olyan mint a Ryse, hogy végigbunyózol elnyomogatva az átvezetőket.
    Ott az elég uncsi lenen, itt a harc élvezetes.
    Eddig még legalábbis nekem.

ha kevésnek érezném a harcot, gameplay-t, és kellene a story, nem vettem volna meg más játékokat, és nem játszanék ezekkel a játékokkal.

Itt izlésekről van szó, kit mi érdekli.

Engem csak a "kihívás" része.
  • Ulthane
    Ezt most én sem vágom, hogy jön ide.

Mindettől függetlenül tény, hogy végigrohanni nem érdemes az egészen, ki kell élvezni benne mindent, amíg lehet. Utána úgyis kinyírnak.
  • Ulthane
    Pedig nem az angoltudás hiánya az oka, megkockáztatom, hogy nekem van itt a legjobb, de találó a kódolt üzenet, sokkal inkább, mint értelmes mondatok.

Az art viszont lehengerlő.
  • darkSectorxxx #1893
    Hát nem vettem észre, mert nem kellett semmit adnom a karakternek hogy ne változzon át.

Illetve az a ruha dolog.
    - nem vagyok nagy Das fan, de amikor egy fegyver vagy ruha váltáskor a 60%-a az értékeknek piroba megy, akkor ott valami nem jó. Én eddig ilyeneket találtam csak...lehet akkor télleg sokat elhagytam. :D
  • Myselor
    szar hasonlat :D na mindegy
  • SlickAdam
    Ulthane es Darky mellett allok:
    törtenet? bics plíz. 20 ora alatt volt egy opening cinematic meg nehany mondat csevej NPC-kkel amik - jo Souls szokas szerint - inkabb kodolt uzeneteknek tunnek, semmint "törtenetet" felepitö info-morzsaknak. item-ek? szinten wtf-text-ek.
    ezek inkabb arrol szolnak, hogy mit haluzik össze az adott jatekos a sztorirol. vagy majd a nagyon nagy fanok vegignyalaznak mindent 50-szer es összeraknak valamit (na ezeket erdemes majd elolvasni egyben).

en se tudom igazan miröl szoltak az eddigi "Souls" jatekok (pedig - no offense darky - en azert figyelek a törtenesekre :))
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 13:42:14
  • darkSectorxxx #1890
    Hát én úgy érzem közepesen nyomom, valahol a lassú meg a gyors közt.
    De télleg mindent körbefutok, ha valami ellenfélle már sokszor küzdök elfutok mellette, felszedek mindent, azt max meghalok és megyek a másik irányba folytatom. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 13:40:12
  • darkSectorxxx #1889
    Pont ez a lényeg, mondok egy szuperebb dolgot, amire varjatok egy nagy csomót.

Star Wars.
    Megnéztem a régi 3 részt de sokszor. MAGYARUL.

Megnéztem az első részt a 4-5-6 után, na onnantól kezdve ezeket hamar félretóltam: 2-3-7....
    Részemről ennyi...egy kibaszott jedit- nem akarok többet látni, nem is hat meg ki kinek az anyósa. :D