5896
-
Ulthane #1928 Egyébként ez így van. gyakorlatilag szinte az összes fegyverrel le lehet nyomni mindent benne, ízlés kérdése, ki mit választ. Nincsenek lényegi különbségek. Így felesleges bele eza puccparádé.
DaS2-ben katanával toltam, most is, 10-re felhúzva bőven jó volt, ahogy Bandi mondaná, néha egy kis buffal megspékelve. -
SlickAdam #1927 neztem sötet lovag kardocskajat, az alapbol eleg erös, jol fel lehetne turni, de nehez darab, nekem a lassu csapkodas nem a stilusom. na ennek egyik variansa a meeeeegnagyobb, meeeeegerösebb, meeeeeeeeglassabb kard. hat akinek ez kell... csak ne legyen mindböl meg 4-5 "ugyanolyan"! -
#1926 Ez nekem is szimpi, de én előtte olvasnám el, mint a használati utasítást, mikor valamit megveszek a boltban. :D -
#1925 Ennyi. De jó hogy van fél milla cucc, lehet telepakolni vele a firebox-ot. -
SlickAdam #1924 minden karaktertipushoz van 1-2 megfelelö fegyver, de a maradek loszar, felesleges filler (angol filler). kandur mondta (rinyalt), hogy a profiknak igenis szukseguk lehet a sok fegyora. hat a nagy budos loszart. kis variaciok vannak csak, amik nem szamottevök (es itt most nem arrol beszelek, hogy csinalsz tüzes, mérgezös, ... fegyokat, mert azok jok termeszetesen). ahogy ejjel irtam: long sword+2-essel vertem a boss-t felalomban, feltetelezem ha felnyomnam a kovaccsal maxra, tokeletesen megfelelne az uccso boss-hoz is. ez alap fegyo ugye. de a "speci" kardom se sokkal masabb, csak "szebb".
alap pancelban megyek mindig, csak mocsarban vettem fel funkcios-öltözeket. -
#1923 Most nem akarog gecinek tűnni, de látod ez 1 hszba belefért. :D
Gondolom neked kicsit több időbe telt. :D -
SlickAdam #1922 na nekem tökeletesen megfelel majd, ha ugyanigy leirod a DaS3 esemenyeit is. -
#1921 Nekem is feltűnt, de hálisten nem számít, mert gyík cucc az összes.
Én másoktól is hallom hogy mentek sokáig,és nem ad jobb cuccokat az alap szerkótol. -
#1920 Gondolom érted mire célzok, itt az alap "70%-al" érek annyit mind ott maxon.
Ha most nem mondod hogy 70%.
Nem jutna eszembe. -
SlickAdam #1919 ja, ezt mar kerestem en is. eleg kakas... :( -
#1918 Pontosan nem látod, nem sulykolja a búrádba hogy elvettem az életed.
Ez nekem nem ugyanaz, pláne úgy, hogy itt meg merek rá esküdni a zombi modban van annyi életem, mint ott full csíkkal.
Baszottul nem mindegy ám. -
partizan182 #1917 Köszönöm a szakértést, pláne az után hogy megmagyaráztad hogy a lenti kettő nem ugyanaz:
- Emberként full életcsík, hollow módban csak a 70%-a
- Unkindle-d ként alap életcsík, ha kindle-ezed magad kapsz +30%-ot
Egyetlen különbség, hogy most nem látod mindig mennyi lehetne az emberi alakos full életed korábban meg láttad. -
#1916 Nem szar, hanem fusztrálóbb. -
#1915 Sírtam én sokszor, kezdet mindig nehéz, sírtam a BB dlc-nél is.
De létezik egy társasjáték, amit úgy hívnak, hogy ki nevet a végén. :D
Hát ott vagyok, hogy egy kibaszott nagy épület tetején másztam fel egy nagy ajtóhoz. Visszafelé max rejtett falak lehetnek már csak. :) -
partizan182 #1914 DAS2 szarvót, ezt már mindenki tudja :)
Én (tényleg) fejből erre emlékszem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Főszereplő csókánk élőholt lett, kezd hollow-olni, elfelejteni a régi életét, csaláját. Van egy legenda hogy Drangleic ősi földjén meg lehet törni az élőholt átkot ezért jól elmegy oda.
Érkezés után rögtön azzal basztatja mindenki hogy legyen ő az új király, foglalja el a helyét a trónon (wut?), mert Vendrick király már nem olyan fickós mint rég vót. Ehhez csak a régi Lordok lelkeit kell összeszedni, mert különben bese engednek a kastélyba.
Amint ez megvan kiderül hogy Vendrick maga is egy hollow már, a birodalmat Nasshandra irányítja. Ő Manus (DS1-ben csaptuk meg) darabkáinak legapróbbikából született, gyak. a Darkness/Abyss leánya. Mikor még jó rég megérkezett a birodalomba elcsavarta Vendrick fejét, rávette kamu indokkal hogy nekimenjen az Óriások birodalmának, ahonnan elrabolt valamit (most így hirtelen passz hogy mit, tán a koronát). Az óriások válaszul betámadták Drangleic-et, majdnem meg is hódították, végül nem.
Mindeközben a dark sign itt is kezdett megjelenni az embereken és Vendrick megszállottan kutatta hogyan tudná megtörni az átkot. Vendrick tesója Aldia is dettó, ő az óriásokkal kísérletezett és megszállottjává vált az ősi sárkányoknak (akik ugye tudjuk halhatatlanok voltak). Össze is kaptak ők ketten, Vendrick meg végre levágta hogy a csaja egy aljadék dög és jól elzárta magát egy labirintus végébe hogy Nasshandra ne szerezhesse meg a ... (lord soul-ját?, Koronáját?). Az alap konfliktus ugye hogy a királynő a dark szülötte míg a király a tűzhöz van kapcsolva. Valamint hogy a királynőt kizárólag a hatalom utáni VÁGYA hajtja.
A végén levered a csajt, a DLC-ben rájössz hogy négyen voltak lánytestvérek és a Humanity négy arcát reprezentálják mindenki becserkészve a saját királyát. Összerakod a királyok koronáját ami megállítja ugyan a hollowingot de az átkot nem töri meg. Felülsz a trónra és várod hogy a következő kiválaszott undead majd téged taszítson le.
-
#1913 Szart sem érnek. -
#1912 Szégyellős vagyok. :)
Érdekes, nekem a csík maxon van mindig, és az alap életem ember 2x akkora majdnem mint a Das 2ben ilyen lofasz tápanyag nélkül. -
#1911 Egyébként hol jársz hisztimatyi? A sírásból ítélve nagyon forgatja szárazon a rúdat a játék a seggedbe -
#1910 Ebbe a részbe nem lehet az árusoknál összehasonlítani a cuccot a rajtunk lévővel? Szar, h nézelődik és nem tudom, h az adott cucc pontosan miben tér el a rajtam lévőtől. Emlékeim szerint a DaS 1-ben ez benne volt. -
#1909 Hát még nem kezdődött el. Ha 35 óránál tovább marad, akkor jön a kihívás. :D -
Bandicoot #1908 Egyeseknek lenne meglepetés ha az arcot takaró sisakot levennék.. -
#1907 :D -
#1906 Ja értem.
Az ember nem plusz hozzáad 30 százalékot?
Das 2 bel meg elvesz a csíkból. Azért nem mindegy. -
LBandi77 #1905 Vagy a központban a katanás csaj 5000 soul,vagy a csatornában a nagy patkány után oltár 4800 soul,ha megeszed az embert ugyan visszatölti a hp-d de attól még zombi maradsz.Nem tudom mi az értelme de biztos van neki. -
SlickAdam #1904 elfogyasztasz egy ember-t / leversz egy boss-t?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 14:14:10 -
Ulthane #1903 Én már nem emlékszem, hogy leszek újra ember? A bonfire-től? -
LBandi77 #1902 Egyébként itt még szemetebb ez a meghalós dolog,azonnal levesz 30% hp-t. -
LBandi77 #1901 Vedd le a ruhád lehet hogy nem is hollow vagy már hanem csontváz.
Egyébként számomra egyértelműen ez a legnehezebb meg a das 2 dlc,el nem tudom képzelni hogy végig tudnék menni rajta mint az 1-en lvl1 szinten.
-
#1900 Na ez arra értem, hogy ha érdekel valakit az összes része, az nekem azt mondaná, hát ba3 mizhogy megnézed a star wars-t kihagyva 3 részt?
Mondom, csak mert ez a része kötött le, érdekelt. -
Ulthane #1899 Szerintem ne vesszünk ezen össze, tök mindegy, ki mit élvez a játékban, élvezze mindenki, ez a lényeg. Nem kell azt sem basztatni, aki minden bötűnek utánamegy, meg azt se, aki csak gylikolni-bossolni akar. -
Ulthane #1898 Nyugi, lesz még benne kihívás, az tuti. -
#1897 Hát ugyanaz, csak kérdés elfogadod-e. :D -
#1896 Nem véletlen vannak neten leírások, úgymond részletek összerakva, aminek sokan azok is utánaolvasnak akik játszanak amúgy rendesen a játkkal és elolvasgatnak mindent.
Én mondjuk máig nem értem mi a gond azzal ha ebben a játékban nekem a kihívás jelenti az örömöt, meg hogy lássam pl a helyszíneket, Boss-okat.
Nem érzem fernek, azért valakit lebaszni, mert éppen valami nem érdekli a játékból, a story nem egy erős része a cuccnak.
Szóval ez nem olyan mint a Ryse, hogy végigbunyózol elnyomogatva az átvezetőket.
Ott az elég uncsi lenen, itt a harc élvezetes.
Eddig még legalábbis nekem.
ha kevésnek érezném a harcot, gameplay-t, és kellene a story, nem vettem volna meg más játékokat, és nem játszanék ezekkel a játékokkal.
Itt izlésekről van szó, kit mi érdekli.
Engem csak a "kihívás" része. -
Ulthane #1895 Ezt most én sem vágom, hogy jön ide.
Mindettől függetlenül tény, hogy végigrohanni nem érdemes az egészen, ki kell élvezni benne mindent, amíg lehet. Utána úgyis kinyírnak. -
Ulthane #1894 Pedig nem az angoltudás hiánya az oka, megkockáztatom, hogy nekem van itt a legjobb, de találó a kódolt üzenet, sokkal inkább, mint értelmes mondatok.
Az art viszont lehengerlő. -
#1893 Hát nem vettem észre, mert nem kellett semmit adnom a karakternek hogy ne változzon át.
Illetve az a ruha dolog.
- nem vagyok nagy Das fan, de amikor egy fegyver vagy ruha váltáskor a 60%-a az értékeknek piroba megy, akkor ott valami nem jó. Én eddig ilyeneket találtam csak...lehet akkor télleg sokat elhagytam. :D -
#1892 szar hasonlat :D na mindegy -
SlickAdam #1891 Ulthane es Darky mellett allok:
törtenet? bics plíz. 20 ora alatt volt egy opening cinematic meg nehany mondat csevej NPC-kkel amik - jo Souls szokas szerint - inkabb kodolt uzeneteknek tunnek, semmint "törtenetet" felepitö info-morzsaknak. item-ek? szinten wtf-text-ek.
ezek inkabb arrol szolnak, hogy mit haluzik össze az adott jatekos a sztorirol. vagy majd a nagyon nagy fanok vegignyalaznak mindent 50-szer es összeraknak valamit (na ezeket erdemes majd elolvasni egyben).
en se tudom igazan miröl szoltak az eddigi "Souls" jatekok (pedig - no offense darky - en azert figyelek a törtenesekre :))
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 13:42:14 -
#1890 Hát én úgy érzem közepesen nyomom, valahol a lassú meg a gyors közt.
De télleg mindent körbefutok, ha valami ellenfélle már sokszor küzdök elfutok mellette, felszedek mindent, azt max meghalok és megyek a másik irányba folytatom. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 13:40:12 -
#1889 Pont ez a lényeg, mondok egy szuperebb dolgot, amire varjatok egy nagy csomót.
Star Wars.
Megnéztem a régi 3 részt de sokszor. MAGYARUL.
Megnéztem az első részt a 4-5-6 után, na onnantól kezdve ezeket hamar félretóltam: 2-3-7....
Részemről ennyi...egy kibaszott jedit- nem akarok többet látni, nem is hat meg ki kinek az anyósa. :D