Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Érdekes módon a BB topikban is mindenki kussolt és spoiler tagben beszélt, legalábbis amíg a day1 vásárló, "együtt" játszó banda le nem nyomta végig a játékot. Ja nem voltál ott, ezért nem tudod.

Mindegy, akkor léptem, toljátok csak egymás arcába.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

jatek meg nincs nalam, de mar lattam az elsö miniboss-t.

ilyenekrol van szo, nem masrol... KEPEK! bics...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 10:43:49

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Az első pár hétbe azért spoilerbe érdemes rakni. Nem mindenki halad ugyanolyan sebességgel. Én se lennék rá kíváncsi, hogy mik várnak majd rám.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Ide is:

"Nem értem, miért olvasol DaS3 topikot, ha hírzárlat van nálad? 😊 Mindenki számára elérhető a játék, mi a fenének van a fórum, ha nem arra, hogy a játékról és élményeiről beszélgessünk? Ami valóban spoiler az abba kerül, de egyrészt amit írtam abszolút nem volt az, másrészt a játék első 5 percéről volt szó.

Ha nem szeretnél spoiler-be futni - amit mondjuk DaS esetében eleve nem értek - ne olvasd a topikot, amíg nem érzed úgy."

Tehát mindenki beszélgessen a hüvelygombáról, és csak spoilerben a játékról? A játék topikjában megjelenés után? Nem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.12. 10:35:31

[merlinw.org]

n000rbi
+1

Rohadtul nem szeretnék semmit látni a játékból, ha eddig kibírtam, danke.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Már réges-rég eljöttem onnan. 😊 Azért köszi. 😊

Na lvl 23 vagyok ideje kicsit pihenni. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
Feltámadás után ülj vissza a tűzhöz és nyitva lesz a kapu.

[merlinw.org]

szerk.: vagyis ezt MINDENKINEK:

videokhoz tegyel lecci kiskepet, kulonben szpojleres lehet!

konkretabb kepeket meg szpojlerbe! + pici leiras a tag föle

kössz 😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 10:23:16

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

MerlinW
A zizik kikapcsolhatók, Cinematic effects a video beállításokban.

[merlinw.org]

Kandurex
Ő nem gond, fire link előtt van egy jó pofa 😊

AntiHero
Na 2. Boss viccesen könnyű volt. 😄 Elsőre lement. 😊

3 óra alatt csak belejöttem ebbe. 😄

Ja és Knight lettem. Nehéz péncél, Baszom nagy kard. Pajzs. STR build.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 09:34:43

Myselor
na.az a lényeg 😄
Én azt javaslom, hogy a játékkal kapcsolatos gyakorlatilag minden hszt, azt tegyünk spoilerbe.

Ma reggel belépve látom, hogy 51 új hsz van, gyaklorlatilag egyet se tudok elolvasni, mert mindent leszpojlerez.

Sőt, van egy konstruktív javaslatom. A spoiler tag előtt írjuk egy két szóban le, hogy mi a téma, aztán mehet a tag. Így ni.

Karakter generálás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hiszem, az assassint választom, az a legjiobban kibalanszolt, relatív erős, magas dex-szel.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.12. 07:57:53

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

AntiHero
Na de eddig idegesített, mert meglett amit akartam. 😊 Irány tovább.

Myselor
ja igen ott a firelinkshrine előszeretettel csinálja ezt😊 sajnos
AntiHero
Ja a katanáért megyek. Aztan a firelinkbe sose enged ki csak allok ott 1 percet várva a ködre.

Boss nem tudom vagy 7. neki futásra.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 07:48:36

Myselor
hanyadikra lett meg az első boss?😄
Myselor
első boss öl meg vagy utána halsz meg?
AntiHero
Mondjuk gyorsabban is tolthetne a játék. Első boss utan a rendszerint ha meghalok csomo ideig nem szál fel a köd az kapun :/

Bandicoot
Csak az ilyen könnyű kristálydínó, tüskés és egyéb jelzősöket. Bármit ami a játékból jellemzésszerű. Köszi!😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
😄
Elhiszem.

Első boss halott.
Majd este rendesen elkezdem, ez ilyen ismerkedés volt, ez a Knight nem ross class. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ő várj, nem láttam melyik a spoiler, de akkor bocseszos.
Mondjuk sejtem a tüskés bigyulára gondoltál, bocs de ha ennyire spoilermentesen akarom, akkor mindenki írhatna mindent spoilerbe. OMG, ez a topik DS3 topik, mejelent a játék, mire számítasz itt a topikban mint info? Nem lőttem le semmit, nem várog milyen ellenfél, nem láttad elvileg, most az hogy leírtam tüskés dino, az égvilágon semmi köze hozzá amúgy, mármint a tüskékhez meg a dino-hoz. 😄

De oks, csak akkor tisztázzuk mik tilosak, nehogy utólag gond legyen....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.12. 07:34:24

Ne aggódj nehéz lesz.Akkorák a területek hogy néha azt sem tudom hol vagyok.
Bandicoot
Sector nem lehetne hogy bármiféle karakterbeírásod vagy őrjöngésed közepette HASZNÁLD AZT A ROHADT SPOILER Tagot?????

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Mi?
Az a tüskés egy mini boss volt????
WTF? Azt hittem mob
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.12. 07:10:26

darkSectorxxx
LOL ez a DS3 eleje elég könnyű. 😄
Féltem kicsit a kristálydinótól, de könnyedén feladta a harcot. D😄DDDDDDDDDDDDD

Csak a kibasszott zizik zavaróak, amúgy elég szép lenne a graf....

AntiHero
Szerverek le is haltak. :o

AntiHero
Hajnalodik kiugrom az ágybol
A Dark Soul 3 már reám...(ja nem)

Dikk azt felkelek amugy 4:30 xD

TDC Geronimo
PS+ tagoknak ingyenes DS3 dinamikus téma!

Vigyétek vegyétek. Na alvás tényleg <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
oh most nézem season passt leszedtem és leszedte a másik témát. Úristen de gyönyörű ez...

TDC Geronimo
Nagyon nehezen tudtam rávenni magam, hogy abbahagyjam 😞

A HUBnál már találtam egy láthatatlan falat, mögötte chestel, jártam a katanas csávónál, elsőre meglett, de mások nem voltak ilyen szerencsések 😄 (és ez csak ami képernyőre kifért, kb 3* ennyi vértócsa volt)

Első minibossnál elsőre megpurcantam, de akkor még nem vettem fel a souls ritmust. Másodjára lement. Simán felér egy bossal ez is főleg kezdő szinten.

Imádom már most, NPCnek olyan jó a szinkronjuk, hogy elhallgatnám egész nap.Na alvás aztán holnap (ma) folytatás :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.12. 02:42:16

TDC Geronimo
This fucking game <3

első miniboss meg boss down :y

dexes dual wieldes karit csináltam végülis.

darkSectorxxx
2 perc! 😄

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Néha twitch-en játszom, akit érdekel, és esetleg nem volt kézreálló a twitch, vagy annak egy app-ja, akár most twitteren is megoldható az értesítés...
Pláne most hogy jön Dark Souls 3, optimistán felkészülök. 😄

Twitter profil

Myselor
ja,mindenki várja újra az anál rodeot<#banplz>
hogy remegnek az emberek, hogy seggbeb####ak öket minden sarkon.😄

TDC Geronimo

Myselor
lobos már készülődik épp all boss run van ds1ből 😄 gondolom éjfélkor ő is indul neki a 3nak 😄
TDC Geronimo

Érdekes az online már megy sok az invader.
Tatyla
Jobb lesz kipihenve frissen reggel neki állni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
ja kurvajo

AntiHero
EUba éjféltől indul. USAba reggel 6 😊

Nem baj kialszom magam legalább. Holnap ott rohadok meg a gép előtt. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.11. 20:32:16

darkSectorxxx
De neked milyen régióba van?

Kandurex
Hát még 3.5+.

Pedig már rendelném a magyaros-dupla-sajtos pizzát +sör.... De még várok vagy 11-ig. Hmm....lehet a sör kevés lesz 😞

darkSectorxxx
4 óra mi? 😄

AntiHero
megyek alszok lassan. reggel 6kor kelés 😄

TDC Geronimo
4 óra :y Addig megyek siege, hamar menjen idő.