5896
-
#2008 Mivel addig úgysem végzünk a játékkal. :D -
#2007 Sejthető volt. :) -
Bandicoot #2006 Bréking: ősszel jön az első dlc. Megérte várnom a season passal.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.15. 19:37:11 -
Bandicoot #2005 -
#2004 és bevallhatjuk hogy egy percet se toltuk.mindent csak videóból szedtünk,végre megvette zárható a topik elértük a célt -
Bandicoot #2003 Most hogy végre megvette úgyérzem befejezhetjük a színjátékot. Kemény volt ennyit kommentelni ennyi baromságot hogy megvegye, de sikerült. Szóval most már kijelenthetjük: ez a játék egy szar. -
#2002 hajrá :D -
#2001 Na lassan indulok 5. boss felé \o/ -
#2000 jól tetted :D hajrá.majd mesélj xd -
#1999 Ehh, csak behúztam én is... Titeket teszlek érte felelőssé, túlságosan pörög ez a topik. Csordogál is lefelé... -
#1998 Olyan ez mint a korai magömlés. :D -
Bandicoot #1997 "Csak ha el mer ugrani az oroszlán fejétől, az bizonyítja érdemességét" -
SlickAdam #1996 rakerestem mi az...
na ezek azok a dolgok, amiket erösen ketlek, hogy utana/elö-olvasas nelkul barki megtalalna. en nem olvasok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lathatatlan platform? bics pliz... -
SlickAdam #1995 sztem nem -
#1994 Nem tudom ki kérdezte napközben, de:
10 gyűrűm van:
- Life Ring
- Chloranthy Ring
- Bloodbite Ring
- Poisonbite Ring
- Great Swamp Ring
- Morne's Ring
- Sage Ring
- Flynn's Ring
- Ring of Sacrifice x2 darab
- Saint's Ring -
#1993 nem csekkolom de kb egyszerre haladunk xd -
LBandi77 #1992 Blade of darkmoon,megtaláltad? -
SlickAdam #1991 honnan tudod hogy ez fog jonni? :D te tuti csekkolod elöre :D
igy mar ertem az "elsöre lement" kijelenteseket
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 18:38:06 -
Bandicoot #1990 Abyss Watchers.... Lóf*szjóskák...
És nem mertem bemenni vagy 1 órán át farmolgattam...Mehh... -
#1989 nekem is most jön majd ez.pontiac papa elsőre lement de majd befostam és kifogytam az estusból pont xd -
SlickAdam #1988 ezt az elöre+r1=toló-t nem lehet kikapcsolni valahogy? allandoan beadja, ha izgatott vagyok... -
SlickAdam #1987 ujabb najszos boss (nekem 10.) itt lehet konnyebb dolgom lett volna kis ruha es pajzs varialassal (phase 2 eleg gyilok), de igyis összejött 5 nekifutasbol, meg ha nem is a legszebben...
helyszin:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anor Londo
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aldrich, Devourer of Gods
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1986 Jókor.... -
Bandicoot #1985 1.04 gyüvik 18-án. Balansz update főként meg bugfix. -
SlickAdam #1984 Sun Princess Ring!!!
-
Bandicoot #1983
Ez a Seed of giant tree cucc ez nagykirály vidám kis stuff...
Invade-elt a paraszt megállt a böszmenagy bicskával.Integetett hogy menjek menjek... Invader-t nem támadnak a pályán lévő lények. Beállt szépen a cursedes békák közé... Én meg ellőttem a stuffot..Az összes béka a nyakába ugrott volt vagy 10 másodperce mire ki se látszódott a felhőből...
Kellmégilyen!... -
#1982 Jó az nekem egy kakukktojás. :D -
#1981 nekem is megvan.legjobb :D -
SlickAdam #1980 Ring of Favor!!! -
#1979 farmold ki .nekem már megvan :D farron keepbe farmoltam le a köcsögöt:) -
Bandicoot #1978 DeS.:) -
#1977 Hát az hogy a Das1 a legnehezebb játék a sorozatban sokkolt engem is. :D -
#1976 Ne felejtsd el összegyűjteni nekem egy galériába. :D -
Bandicoot #1975 Szerintem inkább EGYES ÍRÁSOK sokkolóként hatottak rá.... -
#1974 Tömény volt mi? :D
Énis kapkodom a fejem.
1nap 24 óra, ebbő 12 das3 játék, 11 meg hsz olvasás a topikban. -
Bandicoot #1973 Szvsz nem is az élettöltés a baj hanem a sebessége. Azzal hogy jóval gyorsabb a mozgás mint az eddigi DS-okban illetve smán elpattognak az emberek- nem kell annyira figyelni a súlyra illetve nincs adaptability külön,így mindenki tud ugrálni szinte bakkecske módon. Az Estus meg szemvillanás alatt betolható. Ha lemegy az életed simán elbakkecskézel 2-3-at és megiszod. Mire odaér az ellen már fenn az életed. PvP-ben ha a mozgás nem is lehet már lassítani, az Estus ivást mindenképp lassítanám.... -
SlickAdam #1972 ugy tunik tenyleg erdemes püfölni a falakat is, mert sok titokra es VALODI KIHIVASOKRA lehet ugy ralelni. -
#1971 Na nekem nem gond, csak mondtam hogy a BB-ben ez az átalakulós téma, meg úgy önnmagában a dizájn lebasz mindenkit a dobogóról. :)
Nincs itt para, csak nincs olyan fasza dizájn. Meg kapcsolat közted, vagyis az izésed közt , meg a fegyók stílusa közt résemről. Ez nem egy hiba amit orvosolni kéne, csak ilyen személyes vélemény. :D
Bár biztos lesznek állat fegyók később -
SlickAdam #1970 -
LBandi77 #1969 Hát igen,picit előrébb járok mint ti,de csak mert hamarabb kaptam meg a gamet.