5896
-
#2048 Érdekes hogy ahogy nézem itt a vitality is fontos a súly cipelése végett. -
#2047 Azaza, hót emlékeztet erre, az jobbára ahogy lemegy a föld alá, egyből ez ugrott be. -
Ulthane #2046 En most vagyok ott, becsapos lesz, vigyazz. -
Ulthane #2045 Arra gyurok, dexre. -
Ulthane #2044 Huuu, ez nagyon szep! Csorog a nyalam. -
Ulthane #2043 Wet nurse volt a neve annak a bossnak. Lila ruha. Nem volt nehez. -
#2042 :D
Lol én is meglepődtem ott. :D
Ja és én a helyében még 1 lénytől félnék, amiből csak 1 van a mocsárban! :D
Na ahogy eszembe juttatja Crystal Sage -> Bloodborne babakocsis boss-át.
Ez a lény emlékeztet engem a BB-ben Upper Catedral , hogyismondjam milyen KIBASZOTT irritáló lényeire. :D De nem kinézetben, hanem......... -
#2041 Iszonyat jó, kár hogy nem tudlak nézni. :D
Vagy igen? :D -
Ulthane #2040 Lol, lenyomtam az elso fazisat, mind a nyolc estust megittam, s utana neztem nagyot, hogy van masodik is. :) sejtem mi a trukk... -
Ulthane #2039 Na, tul vagyok az ominozus mocsaron, nem volt egyaltalan nehez, kioltottam, amit kell. Most vagyok a bossnal, ehh, furge a kurva anyjat, eddig ket proba, fele hp lement. -
#2038 Ahol tegnap. 4. boss elfeküdt. Kicsit visszamentem a játékban begyűjteni az elhagyott cuccokat, nemsokára folytatom. -
#2037 kire gondolsz hogy néz ki?:D -
Bandicoot #2036 Még ha csak a minibossnak lenne...Óvakodj a gülüszemektől.. -
#2035 nagyon durva! :)
Hol tartasz? -
#2034 Üdv a klubban, én is beszoptam. :D -
#2033 Najó azt nem mondtátok, hogy a hídon lévő minibossnak a mocsárnál van instant killes abilityje
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.15. 21:42:02 -
#2032 A múltkor ígértem az összehasonlítást, az "ahogyafrommegálmodta" szonátára :)
Bal oldal - amilyennek Te látod, jobb oldal - amilyennek én.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bandicoot #2031 NE!
Katanába SHARP!!
Főleg ha dexterityre építesz (katanánál arra kell). -
#2030 merre vagy?ilyennel nem találkoztam még:) -
Bandicoot #2029 Az ominózus mocsár utána jön...:) -
LBandi77 #2028 Ha dexre mész akkor inkább ne. -
#2027 Segítenétek, nem kell pontosan, csak kb melyik területen keressem a 3. kart a hídhoz? :D
Valamit kurvára nem látok, pedig végig simiztem mindenhol a falat lent. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 21:15:43 -
#2026 Hát azért énbalfék vagyok, de ez túlzás szerintem hogy minden mob. :D
Vagy ennyire elől jársz, ilyen nehéz? :) -
#2025 :o -
#2024 Na vannak most már olyan pillanatok hogy tudni kell elengedni a játékot pihenni kicsit kimenni levegőzni,stb...
ezek a pillanatok amikor minden egyes mob ami szembejön legyilkol azonnal,na ilyenkor nem szabad erőltetni... -
#2023 Én meg még keresem, de tuti nem lent lesz. :D -
#2022 Rádobtál az asszonyra egy világító követ? -
Ulthane #2021 Katanaba egy raw gemet berakhatok? Vagy elbassza? -
Ulthane #2020 A lila villamokat dobalo nyanya -
#2019 Fasza akkor biztos olyan minőségi lesz mint a BBs. jövő év elején második DLC, aztán jöhet BB 2 :D -
Bandicoot #2018 Szerintem nem egy mocsárról beszélsz...:)
Melyik kristálygeci? -
LBandi77 #2017 Ahol most Dark poroszkál ott is ő találta meg a 3. kart ami fölhúzott 1 platformot. -
Ulthane #2016 Mi volt a nagy panikolas tobbeknel itt a mocsarban? Semi nehez nem volt benne. -
Ulthane #2015 Na, kristalygeci masodikra fekudt. Kis hijan elsore ment, csak akkor mar csak 3 estusom volt. -
LBandi77 #2014 Nem,hitetlen volt amikor rápróbáltam mondta hülyeséget csinálsz.Mindíg együtt toljuk ő a második szemem. -
#2013 :D -
#2012 Na jóvanna nem kell arcoskodni...:D ez a Capel mennyire szerteágazik gec. :D -
SlickAdam #2011 a zasszony elarulta! csalo -
LBandi77 #2010 Komolyan mondom,itt ült mellettem a feleségem,-tök véletlenül de azért (das1)
rádobtam 1 világító követ.Mázli volt. -
Bandicoot #2009 Mondanám hogy simán végzek addig az ng3+-al is....De jön egy uncharted egy doom meg egy ratchet....