Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ja az irányítás, meg sok dolog visszaköszön, de ez a kitérés, ez inkább Das szerű. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Nagyon sok dolgot kölcsönzött látvány terén a BB-től, kezelőfelület is kb hasonló, nekem eddig nagyon bejön.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Ja durványos, és barón is néz ki minden hely, a BB óta valami iszonyat mekkorát fejlődtek pályadizájn terén.

Nekem most elég mára, 4,5 óra a számláló alapján!
2 Boss kivégezve.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most bóklászom a faluban, 3 útvonalat találtam, meg kell egyenként néznem mi van a végükön. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Jó a játék 😄 Első boss megvan, most megyek össze-vissza a "safehouse"-ban.. 😄 Tiszta Hunter's Dream, még a csaj is, akinél lehet fejlődni 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
😄

darkSectorxxx
Jó tudom, de más ok nem jutott eszembe. 😄

darkSectorxxx
Hát szerinted. 😄

darkSectorxxx
Ja akkor próbálgathatom én napestig. 😄

Voltan
LOL
Bocsánat, de ez LOL 😊

Old-school, illetve normál RPG beidegződés, ne is törődj vele. Ami a karakteren van páncél, és a fegyver-pajzs számít, a többi nem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.12. 22:40:33

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

de csak amit magadra öltesz, kezedben van, ... TEEEE gyogyi 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem minden mobra alkalmazható (ahogy egyik fromjátékban sem).

Adversus solem ne loquitor

Hát srácok most olyan helyen vagyok,kontroller törés vérhugyozás lesz a vége sokaknál szerintem.
Myselor
a backstab amúgy nagyon könnyű szerintem
AntiHero
Na 4. Boss halott! véééégre 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Ja akkor jol gyanítottam, csak nem adja még be.
Köszike.

A vasvillásnál nem adja meg, ott nem áll a kezemre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.12. 22:28:35

darkSectorxxx
Nekem az elején az a bizonyos minibossféle az epic, és beleég az agyamba, de a mostani 2 boss nekem hamar a feledésbe fog veszni.

Moby
Ahogy minden das-ban: jol időzítve eltéríted a támadást a pajzsoddal(L2). Meglepően jó hatásfokkal megy a backstab is. Bőven 50% feletti a successratem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.12. 22:27:28

Moby
Ja igen, a mozgás: a mozgás fantasztikus. Egész más, mint amit a netstresstestben láttam. Valami esszenciális elegye a dasoknak és a bloodborne-nak. Úgy maradt az egész das, hogy közben minden jót áthozott a bb-ből (eddig). Nagyon lassan fogok menni, hogy minden pixelét felszippanthassam, és egyenként értelmezhessem.

darkSectorxxx
A parry-t azért valaki elmondhatná itt ebben hogyan kell.

darkSectorxxx
Hát nekem ps4-en fasza de télleg, egy helyen a 2. bossnál kriminális a frame....de játszhatatlan szinte, ezért is haltam párszor.

darkSectorxxx
Ott a pont....😄
Amíg lehet szalmakalap üzemmódba megyek. 😄

darkSectorxxx
Mivel számít a súly...ba+ még ugrani sem tudok. 😄

Moby
?

TDC Geronimo
<#wow2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Nabazzeg, meghaltam nála 3x<#wow2> Egy köcsög tutorialbossnál...el is dobtam véletlen nála a tüskéshátúból kiesett pontokat. De ilyenekre má nem is adok.
Egyszerűen csodálatos az egész. Tényleg. A látvány, az irányítás, a ui, minden akkorát ugrott...hibátlan minden. Semmi rosszat nem tudok róla elmondani az eddigiek alapján. Éshát ömlikfolyikminden ultrán. Fantasztikus. DS4-el tolom, és az is fantasztikus.
Imádolom.(pedig hogy fogom utálni még, ajajajjjj 😄)

AntiHero

Myselor
amúgy akiknek nem ment elsőre gundyr és a mini boss.azok mit csinálnak?szokásos das körözés taktika beválik.gundyr meg sem tudott sebezni .szamuráj meg lepottyant kicsaltam a peremre xd
AntiHero
Nice. Én elmentem opcionálisakat ölni 1 már meg is van. 4. boss valamiert nem megy 2. fázisba :\ Bár nekem is 11 óra 30 perc van már benne. Kiégtem mára. 😄

meg a multkori day -1 Fallout 4 videoim miatt köcsög YT nem enged sajat kiskepet videokhoz, szoval megy szpojlerbe...

2. boss vidi (Vordt <--- ha ez szpojlernek minosul szoljatok, de sztem ez igy nemsokat mond 😊). elsöre levert a csuuuuunya. szegyellem is...

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 21:17:51

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tatyla
4 boss down 12 óra játék alatt szerintem mára pihi, folyik ki a szemem meg kiszáradt a szám a sok anyázástól...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Ott van mellette a rövidítés. Boss előtt nem árt mindig körülnézni 😊

Nahh, ujabb boss.

vordt of the boreal valley

Egyszer mentem neki, dele hpt levettem. Hosszu volt az ut hozza, kelleni fog shortcut, kulonben tokon szurom magam.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

harom es fel ora utan meg csak egy bossal talalkoztam. Oke, farmoltam is kicsit, de akkor is. Jo labirintus. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.12. 20:32:12

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
Ezzel tényleg gondja lesz.

Fent van a magas falon, a játék írja is, hogy time for firebomb, de mivel semmit nem használ, széttárt farpofával megy a tetőre....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Azt láttam, ledob minden.....MINDEN! itemet a ládába...

bátor!

Myselor
hiába tudja azt is mi mire való 😄 ő csak gyűjti őket használni nem fogja mert nem akarja
TDC Geronimo
Meg itt annyi item van azt se tudja mikre jók jó nagy bajban lesz. Angol tudás nélkül a játék felét kb kihagyja.

AntiHero
A kámzsás lovagokat farmoltam mikor kellett 20k soul 😊 Szívósak az tuti. De lehet őket backstabelni.

Kandurex
Szegény darksector, nézem a twitchet,...

Összetalálkozott egy kámzsás lovaggal..1db-al....nem egy nagy dolog, lesz majd belőle egyszerre három is...na nem is ez a lényeg, hanem...

...szárazon dugta darkot, minden előjáték nélkül...<#vigyor1>

Pedig hát jól mozog dark, tényleg egy ugrabugra művész, de semmilyen harctechnikát nem használ, se stab, se parry, se launch attack, se jump attack, se blokkolás pajzzsal...szóval semmi...

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.12. 19:56:39

TDC Geronimo
A vér nagyon gagyin lett itt megoldva. BBben marha jól nézett ki a véres kari, itt meg olyan, mintha megmártózott volna a legközelebbi pöcében <#idiota>

Elkezdem én is délután, végül bátran döntöttem és Clericet indítottam.
- crystal dínó - felszeletelt
- átlag mobok - felszeleteltek
- első boss - felszeletelt (kb. 7-8ra lement)
Nem lesz egyszerű, igazi DS keménység, azaz kurvanehéz 😄

Pár bug (karim arca félig eltűnt, beszorulás tereptárgyba). Zenék iszonyat jók, várom az invadereket 😄

Myselor
ez pontosan így van😊 szóval nem szabad kacarászni az első pár órában később midnenki elég anált kap majd <#banplz>
Kandurex
Én is altatni fogok. 😊

TDC Geronimo
Ne lepődjetek meg, ha elején a bossok nem olyan nehezek. Mondták folyamatosan nehezedik és a felétől kb jön a vérhugyozás és nem csak bossoknál

Moby
Nagyon jól tudjátok, hogy nekem játékidőm csak miután a gyerekek elmentek aludni.

Myselor
miért?elkezdte már egyáltalán?😄
Kandurex
A legnagyobb kérdés az, h Moby túljutott e az első Bosson? <#idiota>

Myselor
a legkönyebb az elején az amelyiknél van firebomb 😄 úgy ledobod az első bosst mint a huzat.főleg amikor ragel 😄 nagyon nembírja a tüzet na
TDC Geronimo
Én is azzal tolom és nagyon jó. Amúgy meg starter class szinte semmit se számít, olyan irányba viszed amilyenbe akarod. Én shieldet nem is használom csak 1h meg 2h/dual wield