5896
-
#2248 ez az első tényleg kemény boss :D anál rodeóba jön a következő sok sikert a többi csak orális kényesztetés volt eddig :DDD -
#2247 Na most majd másodjára! (vagy szokás szerint 90%nál halok )
De erre a bossra mondom azt, hogy az első kihívást jelentő, sokféle movesettel, nagy sebzéssel, kurva sok HPval és ez opcionális ha jól sejtem -
SlickAdam #2246 feküdt vagy nem feküdt? :D többi csak rizsa
viccet felreteve: -
SlickAdam #2245 igen, igy gondoltak a fejlesztök is valszeg ;) -
#2244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na első próbára ez volt az eredmény.
Ha ember formába lettem volna meglett volna :( Túl greedy voltam végére szokás szerint ott kúrtam el :D -
Ulthane #2243 Igy csinalom.
Most Bandi tolja shareplayben, haaat, nem sokra megy szegeny. Altalaban at se jut a masodik fazisig, vagy ha igen, tuzes vas megy hamar a seggebe. :)
En ugyanigy vagyok vele.
Nem lehet h felpeccseltek? -
#2242 nincs sok legjobb fire resist gear futsz estus futsz estus ennyi :D -
#2241 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Heh beálltam egy szikla mögé és megölettem a ballistával a kukacot :) -
#2240 Aha megvan, na lássuk mi van az egyes ajtó mögött -
SlickAdam #2239 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!neeeem, a kukac az elöetel :D mögötte van a boss ajtaja (es jobbra a bonfire)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.16. 15:41:51 -
#2238 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kukacra gondolsz, mint boss? Szegény csajnak a partnerét meg kellett ölni :( Azok az üzenetek a földön... :D -
SlickAdam #2237 kis hint:
majd ha atverekedted magad a boss-ig (latod ugye szinte egyböl az ajtajat, csak hat az odaut... :D), jobbra tole van egy bonfire es onnan meg jokara bolyongas. gondoltam szolok, mert majdnem nem vettem eszre. -
#2236 badzmeg hova küldtetek engem :D -
SlickAdam #2235 tenyleg van valami tipp, hogy hogyan lehet befutni a lavaba gyorsan halal nelkul? elözö reszekben volt vmi trükk, de nem emlekszek. -
#2234 annyira élvezetesek a helyszínek hogy egyszerűen imádom. a másik kettőt is imádtam de ez messze a legjobb és ng+ba lesz itt szopás bőven főleg a tüzes genyóval hát attól sírni fogok úgyérzem xd de majd előtte kicsit tápolok mondjuk az még messze lesz de hát na :D -
SlickAdam #2233 sírni fogsz :D -
#2232 jó hely mi?:D -
#2231 lementem...bászki -
#2230 menj le.találkozol majd csomó ismerőssel odalent :D -
SlickAdam #2229 attudsz futni rajta, csak ha megcsapod nehanyszor, akkor szakad le. a tuloldalon allj es akkor le is maszhatsz egyböl mint egy letran. -
#2228 :O
visszamegyek akkor. Azt olvastam, hogy rozoga így direkt nem is mertem rálépni és körbe mentem -
#2227 pedig én is elsőre vertem le :D nemvolt nehéz nekem -
SlickAdam #2226 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jol sejtem a sötetben buvo csontkiralynal jartal az elöbb. na elötte volt egy rozoga hid. csapkodd meg picit es massz le szepen! par orat elleszel odalent :D -
Amúgy úg néz ki megtaláltam a nemhivatalos pvp arenat. Jól választott a community :) Toltam is invadet...1v3ba... -.- -
SlickAdam #2224 ugye nem hagytad ki az igazi alvilagot, mint en is majdnem? :) -
#2223 LAWD micsoda panoráma azután -
SlickAdam #2222 DARKSZÓSZ LÁJT!!! -
#2221 Nekem is meg lett 3.ra :) -
#2220 Hát ez se élt tovább 2 percnél :( -
Bandicoot #2219 70% súly fölött lesz lomhább az ember. Erről beszéltem lentebb. 0-30% közt villámgyors, legmesszebb gurul. 30-70% között villámgyors de kisebb gurulás. 70-100% lassabb gurul kisebb táv. 100+% asszem nem gurul.
Célszerű vigor-t 20-ra tenni. Endurance (feltéve hogy nem varázsló vagy) szintén 20 körül. Melléjük a fegyveredhez illő skill amire több a bónusz. Például katana dexterityre rak nagyobb bónuszt így azt fejlesztem ezerrel.
Mellé ha nehézfegyverrel és nehézpáncéllal mész, vitality. Illetve vannak gyűrűk amik szintén javítják a súly%-ot. -
#2218 Ott tartok én is. Feléig tudtam levinni csak :D -
#2217 catacombás boss :o -
SlickAdam #2216 megmondtam. 70% alatt maradj. csak azt vidd, amit muszaj -
Ulthane #2215 Akkor lomhageci leszek. -
Bandicoot #2214 Ng+-ban tudom már csak. Vagy visszamehetek segíteni valakinek csak akkor ketten leszünk. Én nem mentegettem le.
Ezzel a gyors movesettel az a totálisan DS orientált főellen nekem régi ds fannak az abszolút nem volt kihívás. -
SlickAdam #2213 ja eeeeertem, te koldusrongyokban szopatod magad... bics pliz!
alap starter lovagpancel van rajtam... huzzal akkor erösebbet baszki!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.16. 14:21:02 -
Ulthane #2212 Egy ilyen utese mar ketteszelt volna engem. :( nehezpancelban konnyu :) -
Ulthane #2211 Kerem a videot. Bocs, higy ezt mindom, de nem hiszem el. -
#2210 Hát ott nem is :D -
SlickAdam #2209 azt mar BB chalice-ban meg kellett volna tanulnod