5896
-
#2208 Catacombánál megtanultam, hogy nem szabad középen közlekedni -
Bandicoot #2207 Tegnap írtam hogy elsőre lement. Simán elugráltam elöle 1. És 2. Dázisban is. 1 estus fogyott... -
#2206 Mellesleg ennek a bossnak a fegyverét használom. Ugyan ezeket a move seteket tolom vele másokra.. :) -
Ulthane #2205 Na, akkor en elutaztam egy idore szopofalvara, ha nem jonnek vissza, konzolostul dobtam ki a gecibe a jatkot. -
SlickAdam #2204 ugy nyomom, ahogy meg lett almodva. mesterseges nehezitest majd kesöbb. mar irni is akartam, hogy NG+ -t (ha belemegyek) majd pajzs nelkul fogom. -
#2203 katananak a weapon artos parryja nagyon jó, azzal tudok csak én is :) -
SlickAdam #2202 nem tudsz tovabbmenni gyözelem nelkul :P
videot teszek mindegyikrol:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2201 milyen ringet találtam itt -
LBandi77 #2200 Tedd le a pajzsot ha túl könnyű. -
#2199 Nyugi nekem már adták ide a szerződést castingra olyan jól szoptam ott. :)
Viszont ez a cathedral boss...hááát....ilyen bosst kár beletenni. Elsőre.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.16. 13:45:30 -
Ulthane #2198 Hat nem tudom, ne mondjatok, hogy ez nektek masodikra fekudt, mert messze a legerosebb boss eddig. Toljatok csak videot, latni akarom, hogy nem kamuztok. A fele allitom otthagyta, es ment tovabb. -
SlickAdam #2197 en jatek elsö perceiben probalgattam a parry-t, de nagyon nem adta be, ugyhogy azota el is feledtem.:D -
#2196 Első fázisba én szarráparryztam őt katanaval -
Ulthane #2195 Orul a tokom, faszom, frusztralo, mindjart odabaszom a retkes kontrollert. -
#2194 catacombsnál a trap leszopatott először :D
És milyen jó, hogy megvártam amíg széttörik :) -
SlickAdam #2193 na EZ az amit en hianyolok a vegigjatszasombol.:D inkabb "örülj" hogy szopsz vegre egy kicsit! -
SlickAdam #2192 most kivetelesen Amazon (arban ott volt), de ök is UK-bol kuldtek. -
Ulthane #2191 Gyulolom ezt a jatekot. -
#2190 Gamerő? -
SlickAdam #2189 persze, segiteni kell a 3. lovagnak, azt irtam en is. csak addig tancolj, amig ö nincs jelen. -
Ulthane #2188 Szopok -
#2187 Na meg is van az respec\covenant. :) -
Ulthane #2186 Ezt csinalom faszom. Nincs turelmem tancolni az elso fazisban, segitek a harmadik gecinek. A tuzes kardosnal meg meg ki sem tudtam tapasztalni a mozgasat, fele hpnal lehalok mindig. Meg a bossig vezeto utat is unom. :(
Equip load: 28.9/51
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.16. 13:20:45 -
SlickAdam #2185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valamit rosszul csinalsz, ha csak 4-szer mentel at masodik fazisba.
tancolj elöször amig a 3. lovag is felkel (ö segit neked ugye), aztan nyomas csapkodni. ha elhullik, akkor tanc ujra, amig ismet fel nem kel.
3. fazisnal mar BB-s tancparkett. ne legyel lomha baszki! 70% alatt legyen a terheltseged. -
Ulthane #2184 Tizediknel tartok, es semmi. Negyszer atjutottam a masodik fazisba. Lomha geciknek eselyuk sincs itt, a BB style is kurva nehez, mert rohadt gyors.
Messze a legnehezebb boss eddig.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.16. 13:11:07 -
#2183 elsőre ha nem is megy le már simán levágod movesetjét. Első fázis 0, második se nehéz -
Ulthane #2182 Hallgattok, mint aki beszart az Abyss Watcherrol. Mindenkinek lement, siman, mindket fazis? Annyira azert nem konnyu, sot. Nekem mumus lesz, ugy erzem. -
Bandicoot #2181 Ja és az egész pvp-ben érezhető leginkább. Ds1-2-ben egy hiba és ledarált az ellen. Nagyon nehéz volt kimenekülni és életet visszatölteni. Itt szó szerint elugrálsz sepill alatt és már töltöd is az életed...Sokkal bátrabban lehet támadni. Amíg van estusod nagy baj nincs. -
#2180 A hagyma figura miért SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szopat minket? Le engedte a hidat mikor rajta voltam. -
Bandicoot #2179 Az easy souls-t én is badarságnak tartom. Viszont van benne valami hogy könnyebb. Ez a gyors mozgás marhára nem tett jót a nehézségnek. Pajzsot feltartva célt befogva simán körberohanható egy rakás ellenfél és backstab. Könnyebb az elugrás is a gyorsaság miatt ráadásul nincs adaptability skill ami a guruláshoz fontos volt, illetve a súlylimitek is lazák lettek. Most 60%-on ugrasz gurulsz úgy mint régen 30% körül korrekt adaptability-vel. Ezektől bizony főként olyanoknak akik játszottak már from (souls) játékot, könnyebb lett a stuff. Én direkt nem is használok pajzsot, úgy cirka minden elsőre lemenne, a lassú nehézlovagokkal megrakott játéknak ez a sebesség és gurulgatás egyszerűen a nehézség rovására ment.
Ettől függetlenül élvezem és vidulok, néha anyázom. Bejövős cucc és megy majd bele pár ng+. :) -
SlickAdam #2178 neha azert kell naluk is ugralni, ha atutik a staminat :) -
#2177 Tegnap éjjel kezdtem el shieldet használni. Már belejöttem és tény, hogy sokkal egyszerűbb. Mondom backstab 2h val sokkal nehezebb, shieldel simán kerülgetem knightokat és, lópöccse ellenfelek így. -
Bandicoot #2176
Jól néz ki! Grat!:) -
SlickAdam #2175 meggyütt a guide (sajnos folias kepek nem szepek, de ez is megy mr. polcra)
adtak hozza kis jegyzet"füzetet" is
-
SlickAdam #2174 nem, de nala se art gondolom.:) -
Ulthane #2173 Jo sok souls-jatekot neki, de legfokepp hosszu, egeszseges eletet! -
Ulthane #2172 Az Abyss Watcherre gondolsz? Ha igen, most bassza szet a lukamat kemenyen. Eddig kettobol ketszer. -
LBandi77 #2171 Köszönöm. -
LBandi77 #2170 Na látod ezért egyedülálló a játék,én is bekezdtem nála aztán pár csapás után elővettem az íjat és 2 perc alatt szétlövöldöztem halál nélkül,nem túl elegáns de:this is dark souls
-
Ulthane #2169 Grat! :)