5896
-
#2288 Bírom a kis apróságokat a játékban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy pl. a mimices ládát eltudod undead charm -al altatni azt míg horkol a szájából kilophatod amit dobna...utána meg agyonvered
Vagy, h a fáklyával leégetheted magadról a piócákat!
Zsííír!!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.16. 23:56:22 -
LBandi77 #2287 Na látod én ennyire sem vagyok benne,majd valakitől kérek okítást,béna vagyok ezekhez a dolgokhoz.
Azt hittem csak akkor menti ha nyomatom a twitch és azt is csak 3/4 képernyőn. -
SlickAdam #2286 persze hogy lehet fullscreen. de ez irrelevans. jatszol, azt' elmented a videot. kesöbb trimmeled ha kell, majd upload :)
nem, itt meg nem jarok -
SlickAdam #2285 Boss Nr.15 hatööö meglett elsöre, de mindketten egyszerre haltunk. hangyabokanyival en lehettem a gyorsabb (vegen minden mindegy alapon moho-yoyo modban)
helyszin: Lothric Castle
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dragonslayer Armour
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LBandi77 #2284 Das 2 fire gyűrű,fire ruha,Flash Sweat pyro,és így ment,itt én sem próbáltam még várok hátha lesz valami cucc. -
LBandi77 #2283 Sajnos nincs videóm,mert engem zavar ha nem teljes képernyőn megy,Nem lehet véletlenül twitch közben teljes képernyőn játszani?
De most megerőszakoltam magam és csináltam egyet,nem tudom hol tartasz csak akkor nézd meg ha még nem vagy itt.
Név
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lorian Elder Prince
Videó:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=WAMRaMzPODc
Na számomra ő nehéz volt és bénáztam is ,lehet hogy nektek lemegy elsőre nem vagyunk egyformák.Nekem megevett kb:15 embert.
Üdv. -
#2282 Az első részben volt egy gyűrű, amivel kevésbé sebzett a láva, lehet itt is van... -
#2281 na ez is meg lett, lehet pihenni mert rottyon vagyok -
SlickAdam #2280 lehetseges hogy a streameles sok neki ilyen terheles mellett? dehat arra kulon magok vannak...
mert lehajitott streamböl es most nem pattog... bar tortent mas is a jatekban, az is lehet az oka...
-
#2279 Még nem találkoztam ilyennel -
SlickAdam #2278 nalatok nem akadozik, pattog a hang? föleg firelink-ben. meg most lothric castle nalam... -
SlickAdam #2277 rám-crash-elt ez a szar... -
#2276 A coop része viszont tökéletesen megy itt. BBnél komoly gondok voltak azzal. Itt instant az invade is és engem eddig max fél perc volt, hogy megidézzenek egy bosshoz -
SlickAdam #2275 nincs video, nem hiszem :P -
SlickAdam #2274 Lothric Castle teteje!!! Holy Mother of God! -
LBandi77 #2273 Már sokszor segédkeztem is,számomra ő a könnyebbek közé tartozik. -
LBandi77 #2272 Ez már lement pajzs nélkül. -
SlickAdam #2271 ajjajj, vmi furcsa egyezseget kötöttem. zene is megvaltozott firelink-ben. tuti vmi ending shit lehet. -
SlickAdam #2270 tan meg, de mar nem emlekszem hol -
#2269 Nem tudom hol járhatok kb 40% körül szerintem, de BB eddig bossharcok tekintetében ezt a földbe döngöli. -
#2268 Amúgy megfigyeltem már, hogy effektje is van, ha kapsz + estust töltetet. Harc közben ilyen sárgás köd szivárog beléd. Nem tudom mitől függ, hogy mi "dobja" az estus töltetet, de elég sokszor kapok. -
#2267 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megtaláltad a csajt aki kereste őt? Én visszamentem ahol legutoljára volt, hogy elmondjam mi lett a társával, de csak a követ találtam a helyén, amivel jelzett, hogy itt volt -
#2266 -
SlickAdam #2265 na majd ha ezt letolja valaki pajzs nelkul (nevet jegyezzetek meg!) (én is ugraltam mint a nyuszi, de ha nincs a pajzs...), arrol kerek videot! :D -
#2264 Imádom ezt a gyűrűt, amit a catacombáknál találtam :) -
SlickAdam #2263 Boss Nr.14 elsö nekifutasbol hazatertem homeward bone-al, hogy ne veszitsem el a lelkeimet (nyilvan kikaptam volna). kettedjere meglett. BASZOTT AGRESSZIV es gyors egy göreny. vagyis nem az, hogy gyors. inkabb nincs nala üresjarat.
helyszin:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Untended Graves
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Champion Gundyr
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.16. 19:21:40 -
SlickAdam #2262 najszos -
#2261 Na felrakta végre itt a killem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2260 sztrímeljem ma? -
#2259 :)
Én holnap érek haza, akkor nyomom tovább. -
#2258 Nem közvetítettem az egészet. De már tudom mi lett velük: elbasztam őket. Olyan nagyon nem izgat(még). -
#2257 Örülök neki hogy segített a tegnapi. :) -
#2256 De jól ám. Tartott vagy 10percig, aztán elkented a góliátok arcát. :)
Ja Youtube lementi, meg twitch is ezért írtam nézd vissza a lelkeidet. Mi történt velük. :) -
#2255 Na most pihi. 24 óra 8 boss halott 55ös szint. +6os katana és +6os estus -
SlickAdam #2254 horace
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!allandoan ö volt a fejemben
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.16. 17:56:04 -
#2253 És tényleg. Jó hosszú rész volt ez itt lent lol. Meg gyönyörű is <3 -
#2252 srácok drunk soulst próbálta már valaki?xd én régtóa tervezem most iszogatáás van itten lehet neki kezdek egynek xd -
SlickAdam #2251
akkor most kis "chalice" :) -
#2250 Na meglett, pajzs nélkül. Sima liba
Pajzs nálam volt, de nem használtam
Eddigi legjobb boss
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagy cigány, mert 10% hpn kb összekupododik ember üti azt hiszi vége erre eltolja ultit. Még jó hogy full hpn voltam, mert beszoptam volna megint :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.16. 16:24:16 -
SlickAdam #2249 pajzsot hasznalod is vagy csak nalad van? mert pont ra celoztam korabban tüz miatt.
szerk.: persze nagyon ügyesbe mehet anelkul is.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.16. 16:12:18