Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szép fogalma relatív, több szót nem is érdemel ez.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Pedig szép nagyon és az art pedig az egyik legjobb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Én tolom úgy ahogy from megálmodta és nem kicsicsázva :p

A kettő más stílus. De mégis, az egyikről 10/8 rávágja, de kurva jó grafikája, a másikra meg 10/8 hogy de randa. Valljuk be, az eddigi DaS-ok szarul néztek ki, az első két rész, meg a Demon's Souls kifejezetten ratyadék grafika volt. A Remastered DaS 2 elment, de a széptől messze volt.

A BB grafikája nekem bejött, az egész látványvilág, verte az összes DaS-t, de kifejezetten azt se mondtam volna szépnek. Közel sem. Ez meg dettó olyan, csak kicsit sárgásítva.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Én egyet tudok biztosan: egyik ps-en sem olyan, mint nálam, és nem csak a frém miatt 😊
Majd lövök képeket.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Igen biztos. MGS5 szép ez meg nem? Milyen ízlésficamod van neked? 😄

Biztos?

Ne-ne-ne-ne-ne. Nekem a DaS 2 DLC is kurva nehéz volt, abba is hagytam.

Moby
A das2 bossok igen (1-2-t leszámítva), de pl. das1-ben Kalameet azért tud 😊 (oké, viszonylag hamar levágtam, a farkát is 😄, de ennek főleg az az oka, hogy azelőtt nemsokkal pörgött le a BB, és benne volt a bugi a kezemben. De ő nem igazán das-féle ellenfél, sokkal inkább B😎.

TDC Geronimo
PCn ugyanúgy néz ki mint PSen

Nem tudom, nekem a szép játék nem ilyen. Aminek azt mondom, hogy klassz a grafikája. Az a Quantum Break. Vagy az MGS5. Na, azoknak szép a grafikája. Itt például a vér is rém gagyi, meg a növények, a fű, 15 évvel ezelőtt szint.

De ennél a játéknál pont nem zavar.

Várjuk ki a végét. Olyan vagy, mint a márciusi időjárás. 😊

PC-n biztos sokkal szebb, tényleg, ott 60fps? Na, az zsír jó lehet!

TDC Geronimo
Mitől nem szép?

Moby
Szerintem gyönyörű. Szépen feljavítottam sweetfx-el, amit bereszeltem a saját igényeimhez, csodálatos lett. Az időm nagyrésze eddig nézelődéssel ment el. Gyönyörű az egész. És ömlikfolyikgurul minden, egyetlen hiba nélkül. Le vagyok borulva a from előtt.<#eljen>

Most fogsz,de komolyan.Elképzelni nem tudom hogy ha követik a trendet milyen nehéz lesz a dlc.
<#taps>

Mert a DaS bossok sokkal könnyebbek.

Nekem bejön nagyon a látványvilág. Szépnek még mindig nem szép ez a játék, de már a pályák elnevezése is megborzongat, és valami sejtelmes, szorongós, sötét hangulatot állít belém. Mint az például, hogy Road of Sacrifices. Imádom.

Moby
Ebrietas kiszophat 😄 Azóta lenyomtam két dast, de egyikben sem találtam ilyen fokú áthatolhatatlan falat.

A bossok meg pláne. Geszkony fatert valami óriási csoda folytán le tudtam győzni harmadik próbálkozásra, de sosem felejtem el, mit éreztem Cleric Beast-nél, és mit kínlódtam vele, életem első From-bossaként. A mai napig a fülemben van a sikítása, fülessel toltam. 😊

@Moby: Ebrietas azóta is a fotódra recskázik! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.14. 10:20:52

Moby
Nekem is töltődik, de bár lassabban. De én is felfigyeltem már, hogy szinte mindig egyel több van, mint amire emlékszem az utolsó csörte után.

TDC Geronimo
Az mitől van, hogy volt 1 estusom, haladtam előre és azt vettem észre 5 perc után, hogy van megint 3?

Moby
A látvány 110% BB. És ez egy tökéletes fúzió, mégha akadnak apróbb koncepció bakik is (de úgyis jön majd a kibaszottul-szopató-verza, amikben majd "javítva" lesznek 😄 )

DaS2-ben nekem is tört fegyver, BB-ben még boss alatt is. :-/

Aki megtalálja a darkmoon blade szövetséget segítő és yt.nélkül kap 1 piros pontot,komolyan nem hiszem el mik vannak.
Dettó itt tartok, én sem érzem a gyorsulást nagyon DaS2-höz képest. A látványvilág viszont BB-sedett.

Moby
Én nem érzem gyorsabbnak a harcot egyelőre, mint a korábbiakban. Igaz még nagyon az elején vagyok (3. boss előtt).

Nekem már volt olyan boss ami 3 sec.alatt végzett ki,szégyen nem szégyen már 1 bossnál és két minibossnál elő kellett vennem a pajzsot,pedig nagyon utálom.
Nekem már törött a katana.
TDC Geronimo
BB nehezebb volt főleg az elején, de mivel ott gyors volt a harc és itt is gyorsult régebbi részekhez képest így aki BBn edzett annak szerintem sokkal könnyebb, mint aki csak DSt tolt

Moby
Ne add fel!

<#banplz>

/egy fromszűznek azt a legnehezebb átadni, hogy attól a résztől aminél épp feladni készül még sokkal-sokkal nagyobb szopások várnak rá, de akkor már adrenalinjunkieként visiítani fog a következő löketért, és habzó szájjal fog vigyorogni. Ezt egy átadhatatlan információ. Az egyetlen amire talán rá lehet venni, hogy ne adja fel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.14. 10:05:04

Volt rá példa, hogy én. 😊

Mi az első törvénye?

:-D

Magamhoz képest lassan, megfontoltan haladok, hidd el. A BB-n ehhez képest átszaladtam. De még mindig az az érzésem, hogy rohanok. Éppen ezért szerintem visszamegyek a legelejére, és megint kipucolom a pályákat. Nem hajt a tatár, a velejét is ki akarom szívni a játéknak.

Bandicoot
Hát az Uchim egy hosszabb mászkálás után volt már a 0 közelében, valamint ahogy kopnak egyre kevesebbet és kevesebbet sebeznek.
De eltörni nem fogom az tuti...Tűznél ugye automatán javulnak. Nem is értem mi értelme van a javítócuccnak (bár ez még csakcsak mondjukmíg bossig jutunk felére csökken a fegyver srrapabírása eztel csökkenve a sebzés, javítjuk, mehet boss max sebzéssel...De ki megy be shortcut nélkül bosshoz?!😊 ) illetve a kovácsnál a fegyverjavításnak...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

AntiHero
Igen

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Az eset jól mutatja, hogy nem alkalmazod megfelelően a das biblia második törvényét: nézz körül mindig alaposan. Aztán újra. Majd megint, és ismételd. Aztán mégegyszer. Majd újra. És ha már nagyon unod, akkor még kétszer. nézz körül. És ha majd erre jársz 10 óra eltetével, akkor fogsz rájönni, hogy miket nem vettél észre ennyi vizsgálódásban sem.
Rohansz mint egy állat. Elmész triviális dolgok mellett, miközben meg vagy róla győződve, hogy minden zugba benézel. Ez az összes probléma, és ezért találsz mindenből keveset.

Kandurex
Egyébként a fegyverkopás, mint olyan létezik a játékban, de még csak a közelébe se voltam, hogy a fegyverem eltörjön...mi a faszomért van benne? Vagy valakinek okozott ez gondot? Hogy nem lehet ilyen játékmechanikai dolgot nem észrevenni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én ma reggel újrakezdtem Warriorral. Ég és föld a Clerichez képest az elején. Kristàlygyíkot felapróztam az összes piros lovagot is... jóféle. Ràjöttem hogy az ugribugri (skilles) karik nekem nem fekszenek, szóval marad a tank.
Még nagyon az elején vagyok - és lehet dobàlni a köveket - de a BB nekem jobban bejött. Persze ez még vàltozhat, remélem fog is. Összességében tetszik nagyon.
Bugokkal hogy àlltok? Nekem volt pl. wgy eltűnő East west shieldem inventoryból...beragadàsok, ilyesmik.

Azt elhiszem. Mint én BB-ben. Az rémálom vol. De bezsákoltam a platinát! 😊

Kandurex
Sok Souls játékkal nyomtad, --- Hidd el, aki ebbe most kóstol bele, az vért hugyozik.

...vagy csak mázlid van, azokon a helyeken ahol szopni kellett volna, szerencsésen túl verekedted magad, van ilyen...ha megint visszamennél, felszállnál a szopórollerra
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.14. 09:11:23

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi! 😊

Első dolgom lesz, ha hazaérek, hogy megnézem 😊

Imádom ezt a játékot.

Moby
A tűz és a kovácsot összekötő folyosó közepén, egy beugróban ül a padon.

Amúgy szerintem ez így van. Én továbbra is azt mondom, hogy a BB nehezebb volt a Das2-nél is, meg ennél is. Persze még nagyon az elején vagyok, de a bossok a közelébe se mennek a BB bossoknak. A DaS2-ben egyik se, vagy talán csak egy. A DLC az más kérdés, az szopóág volt.

Köszi!

"Az megvan ugye, hogy ott ül a nyanya a kovács előtt?"

Bazdmeg, ennyire vak nem lehetek. 😞 Nem láttam ott nyanyát! <#falbav><#falbav>

1.a fegyvereknél alul vannak a stat követelmények str.dex.
2. az elején csak találni tudsz vagy farmolsz.
3.firelink előtt balra fönt enemy dobja.
4. csak találni lehet.
Moby
Túlfejlődted. Túl jó das játékost csinált belőled a BB. Szerintem semmivel nem könnyebb, mint a DaS1. Sőt. Nekem az olybá rémlik könnyebben haladtam, de ezt már lehet, hogy az idő szépíti.

Moby
1. A tulajdonságlapján alul írja, hogy melyik fegyóhoz milyen attrib kell. Ami piros, ott csúszik el.
2. Szerintem nincs kevés. 5 óra játék után +2 -es a fegyóm, beleverve egy firegem. Ez totál standard haladás a dasokat tekintve. Crystal lizardot sehol ne hagy ott (bár itt inkább valaki crystal bug, vagy mi a geci). Ha elszalad, kezd újra a bonefire-től, ott lesz megint.
3. Van ugye egy uchigatana firelink shiren-ban a játék elején a kapkodó köcsögnél, ott merchant is van firelink shrine-ban ugyebár (bár azt nemtudom árul-e katanát). Az megvan ugye, hogy ott ül a nyanya a kovács előtt?
4. Nemtom mér nincs. Minden szart lehet találni, csak le kell vágni mindenkit, és be kell nézni minden zugba.

Nahh, van egy-két kérdésem.

1. Ha van egy kard, és nem tudom használni, nem látom sehol kiírva, hogy miért nem tudom. Mim nem elég erős hozzá. Már kifolyt a szemem, amikor néztem a fegyver tulajdonságait, de sehol nem látom.
2. MIért van ilyen kevés Titanic shard? Nem tudom fejleszteni a fegyveremet, ez már vagy a hetedik-nyolcadik pálya, és még mindig csak +1 a fegyóm.
3. Katanát hol lehet szerezni? Itt is lesz valami merchant, és ott vesztek fegyót, vagy mindent csak találni lehet? Kaszát már találtam, meg pár ócska fegyvert, de katanát akarok.
4. Estus sahrdom sincs, csak +1 a flaskám.

Lassan haladok, farmolok is, mindenhova benézek, mégsincs kellő cuccom a fejlesztésekhez. 😞

Alacsony szinten jó a tüzes,villám,dark stb. Magas szinten csak akkor van értelme ha direkt arra gyúrsz.
Szerintem a tűz faith-re skálázódik ,legalábbis a régi részekben így volt.