5896
-
SlickAdam #2328 38 körül. lehet gyors vagyok meg igyis, de ha te 30-al vagy a katakombaknal, arra ugyanugy ra lehet mondani, hogy: te meg tul lassu! :P -
LBandi77 #2327 Én ezt nem így gondolom szerintem te félreértesz számomra ez a das sorozat arról is szól hogy 100 féleképpen csinálhatod te pajzzsal mész mert úgy szereted én meg íj katana kombó ha valamit úgy ítélek meg sokan vannak előkapom az íjat beteszem a gyűrűt és lelövök mindenkit mint azt a tüzes boss-t,és nem érzem úgy hogy bármelyik verzió csalás lenne.Te meg leszeded őket pajzs kard kombóval.
Nem tartom magam pro.hardcore gémernek nem is vagyok az.Egyszerűen számomra így élvezetes.
Üdv. -
#2326 Hány órát toltad?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.17. 11:32:11 -
#2325 Pontosan. A BB csinált mindenkiből soulsmastert. Az egyetlen ellenfél Kalameet volt, a többi easy-cheesy csapkorászás. Éshát pont ő az egyetlen BB-like boss a játékban. -
SlickAdam #2324 ez is igaz amugy. lehet mondani, hogy "dehat Slick, te lobaszo pajzzsal mar-mar csalsz" (LOL), na de nezzuk meg mi törtenik ha atutik a kurva gyors mobok azt a pajzsot! mert nem nehez atutniuk, mindegy mekkora a staminam.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 11:27:33 -
LBandi77 #2323 Hát srácok ha das1 föltartasz 1 pajzsot mindenkit körbe körbe mászkálsz és backstabelsz mindenki fekszik pl.az első black knight a játék elején alap fegyverrel itt meg lehet próbálni ezt a körbe körbe mászkálást. -
SlickAdam #2322 itthon vagyok most es tolnom "kell", mert holnaptol le leszek foglalva.
nem kapkodok amugy, csak ugy tunhet. minden sarkot bejarok legjobb tudasom szerint, akar tobbszor is. nyilvan nem talalok meg mindent, de tudjuk, hogy vannak nagyon trukkos rejtett dolgok.:) -
#2321 Ahogy magamhoz tértem és hazaérek, steam-en leszek, ha még akkor is fogsz játszani, akkor feltétlenül :D -
#2320 Nem is értelek hova kapkodsz. Nekem 30 órám van benne és most járok a katakombáknál (még hátra van a lenti része), meg benéztem Borealba. Vagy éjjel-nappal tolod kedd óta? -
#2319 Én nem tudom, h csináljátok de az Abbsy után én azért halogatok, Bossoknál nem vérszivattyúan, de 4-5 mindegyiknél volt. (megjegyzem a DaS1-ben csak 2 Bossnál haltam 5X többször)
Mondjuk igaz én a katedrálistól már a klasszikus Zweihanderes-stunolós, betonba építős menetre váltottam. Ami, mint tudjuk nem leggyorsabb fegyver, az ellenfelek többsége meg kapkodó idegbeteg, lehet találgatni a végeredményt :)
De lehet pont ezért élvezem, h számolok, taktikázok, weapon arts-olok
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.17. 11:15:04 -
SlickAdam #2318 olyan helyszinen volt ejjel basszus... ugy nez ki, mintha nem is ez a jatek lenne. nehany kategoriaval szebben fest.
Boss Nr.17 - leglatvanyosabb, (ha beleeled magad) legepikebb, ugyanakkor talan legkönnyebb boss is, de erre emlekezni fogok, az tuti. elsöre a legvegen rosszul idözitettem (hihi), amugy easy. a videoert viszont elnezest kerek. szopok benne, mintha jatek elejen lennek, de tudjuk be ezt a hajnal 4 oranak.:D
helyszin (könnyen kihagyhato!!! tudtam, hogy jatek vege fele vagyok es meg hianyzik helyszin es hogy regebbi reszekben is speci mod lehetett eljutni hasonlo környekre, ugyhogy megneztem a mikentjet, de ennyi):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Archdragon Peak
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ancient Wyvern
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 11:13:01 -
Bandicoot #2317 Szerintem azért aki most beülne a das1-2 elé úgy hogy azokat nem tolta, ott vért pisálna ezzel szemben.
Tényleg nehéz a játék főként akinek nincs tapasztalata. Viszont az egyes könnyítések, a mozgás felgyorsítása jóval könnyebbé tette a játékot.
Pajzzsal ezzel a mozgássebességgel egyszerűen és simán lehet haladni. Még pajzs nélkül sem okoz a játék komolyabb fejfájást de úgy legalább nehezebb. Ami a bloodborn-nak és a tempójának jó volt, az a DS-t csak lekönnyítette. -
SlickAdam #2316 BB-ben többet szoptam (igaz nem minden boss-nal). aztan (BB utan) meg az összessegeben "ultra-könnyü" DaS2-ben is volt 1-2 boss, aminek többször (többször, mint eddig DaS3-ban barminek) neki kellettt mennem. es nem ezek utan lettem bedesssz gemer, lol. -
LBandi77 #2315 A könyvtárban megtaláltad a 3 titane slabot? -
#2314 Ott többet haltam, mint ajátékban odáig szvsz. -
#2313 Deep sweetfx profilja fentvan? -
#2312 gyönyörű hely.a legszebb a sorozatban meg mindenhogy:) -
#2311 Hűű, nem gondoltam, h From játékra ilyet írok, de Irithyll of the Boreal Valley kezdésére lemásztam a 48" TV -t nyalogatni. Ámulat, ahogy kinéz. -
LBandi77 #2310 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a fahíd elég rozzant állapotban van. -
#2309 Az a bemelegítés az igazi szopáshoz -
Ulthane #2308 Elkezdtem a katakombakat. Nem konnyu. -
LBandi77 #2307 Szép harc,látom rendesen felkészülten mentél (ruha,pajzs).
Azt mondod nem nehéz szerintem az.
A das1 nevetve végigszaladom már,de az összes boss nevét tudom annyit szoptam náluk.
Gondolj bele minden csak elsőre nehéz tapasztalat nélkül csak az szopik igazán aki from szűz.Ezt a stílust már nem nagyon lehet maximum csak reszelgetni.
Mindenki mondta hogy majd a bb megszopat,számomra a legkönnyebb from játék.
Aki most ps4 xo kezdi ezt a stílust ha még nehezebb soha nem játszák végig.
Én továbra is tartom ez igenis NEHÉZ játék. -
#2306 Eddig túrtam azt a pöcegödröt :( Tényleg volt lent 2 tonna árú, de 1db-on kívül az összes egy kacat...rohadtul nem érte meg, és nem is tetszett az ott lent. Még a boss van hátra, holnap leküldöm, de én többet ide le nemjövök. Full BB dungeon az egész.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.17. 02:37:44 -
SlickAdam #2305 najsz! ez tenyleg a BB stylo. en ehhez kepest klasszik DaS modszerrel öltem. szoval:
Boss Nr.16 - jofele ez is. több szenvedesre szamitottam, de 3. probara összejött egesz jol
helyszin:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lothric Castle
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lothric, Younger Prince
vidijo:
sztem lassssan kijelenthetem, hogy bar nehezedtek picit a boss-ok a tüzes vén fasz / pontiac környeken, de a beigert ultra-szopoda nincsen sehol.:( van jopar karakteres boss a jatekban, de egyik se tud igazan emlekezetesse valni, mert egyszeruen nem kell naluk annyit elidözni. es ez sajnalatos...
kizarolag a föellensegeket nezve, ha DaS2 a legcsirabb a sorozatban, ez jön utana...
de meg van 1-2 harc. remelem meglepnek! -
#2304 Hah, legjobb boss ott lesz + rakat dolog. Tényleg több órás opcionális content van ott lent -
SlickAdam #2303 Hunter's Ring -
#2302 Visszaolvastam... De!
Kösz a hintet! -
SlickAdam #2301 ugye te nem hagytad ki az alvilagot? (olvass vissza Gero-nek irtam ma ugyanezt) -
#2300 Pont ittvagyok én is :) -
#2299 Dikk ez a kilátás
-
#2298 És most épp kibaszottul gorgeous view van -
#2297 Nekem ez elsőre lement. Pontosabban 2 bossnál haltam egyáltalán: az elsőnél (balfaszkodás), és a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!High Lord Wolnirnál. Nem vettem észre elsőre, hogy nem érhetek hozzá, mert darkol.
napiszint: 17 óra, 7 boss fekszik, lvl50.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.17. 00:42:52 -
#2296 DaS-ban az a szép, ha ésszel és türelemmel játszol egyszer sem ütnek meg:) Lásd a level 1-es, meztelen, stb végigjátszások tömkelegét:) -
#2295 A mimic-es dolog az első rész óta megvan. -
#2294 Cataconbás boss után merre? :| -
#2293 NG+ mindig teljesen más volt. Új ellenfelek, új boss mechanikák, ileltve egy csomó dolgot csak NG+ és +2-ben lehet megszerezni. Legalább is az eddigi DaS-okban így volt. Az igazi DaS élményt mindig az NG+ adta. A sima végigjátszás csak amolyan tréning:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.16. 23:47:38 -
#2292 Megnéztem youtuben, elmentek a picsába ezekre hogy jönnek rá? :D -
SlickAdam #2291 bonfire maxolva! estus+10 -
#2290 a sunbro set merre van? Elvileg már meg kellett volna találnom azt hiszem, de nincs meg -
LBandi77 #2289 Szép duál anál.