5896
-
#2368 Végre megdöglött. 0 estusom maradt végére. Na első alkalom, hogy valami így felbaszott itt -.-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 16:08:10 -
#2367 :D -
#2366 na 10. felbaszta az agyam. Ez az első eddig -
Ulthane #2365 Amúgy meg az Amazon anyja picsáját. Februárban megrendeltem még a guide-ot tőlük, erre a héten írnak e-mailt, hogy készlethiány miatt csak később postázzák. Ez meg is történt most pénteken, expected delivery: április 22 péntek. Anyátok. Addigra végigtolom a játékot.
Fasznak van akkor előrendelés? -
Ulthane #2364 LOL.
Most vagyok a katakomba bonfire-nél, előtte végigloholtam a bossig, már csak egy negyed HP-ha maradt, első próbára. Úgy tűnik, ez fika boss nagyon. -
#2363 Hát én szánnék kis időt rá, és elvinném nektek NG7+ ba hogy a boss-okat kipróbáljátok. :D -
SlickAdam #2362 nyíl :) (csalogatni)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 15:11:07 -
LBandi77 #2361 Azért hidd el sokat számít neked a legjobb köved 20%-os volt.1 óra alatt kifarmolsz 3db.27-es követ és sokkal többet sebzel. -
#2360 nehogy ott hagyd őket
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ring of favort dobják :D tudod melyik az remélem .legjobb.kell az neked -
#2359 Hát összeszedtem gyors lent mindent és hagytam fenébe. Majd később visszajövök ha dobnak vmi értelmeset -
#2358 oszlopozással összelehet hozni az egyiket hamar.aztán jöhet a másik még ha nem is éled túl már csak 1 lesz ott és megéri nagyon megéri megenni azokat a krokodilokat :D -
#2357 Oksi renbben, csak vedd figyelembe, hogy ez csak "elvileg"
Én 230 felett voltam.
10+ -os fegyverekkel.....
Kizártnak tartanám hogy akár pelettel is akkora előny lenne, mert a pelletnek az előnyéhez azt kellett volna csinálnom, amit NG7+-ban TILOS.
Sokáig püfölni.....
Igenám, de max 2 üütés és elmenekülni sem tudsz, mert elfogy a stamina....
Brutál nehéz, az életem teszi ezt nehézzé, nem a szörny meg a felszerelés hiánya, hiába van 25 vial ha nem ad lehetőséget bizonyos helyzetekbe elnyomni.
Emlékezz én is könynebbnek mondtam mikor néztem videót régen a DLC kezdésekorr. Nagy szám volt, bár igaz én nem NG7+ -t néztem és nekem vagy 2-2,x annyi HP fogyott ütésenként.... ~1900HP-ból!!!!! -
#2356 NG7+ -ba te bármit használhatsz ha egymagad vagy, ha nem vagy ügyes akkor fejen is állhatsz. :D
Ha kell BÁRKINEK ha kell, adjon egy mentést a BB-ről, meg a profilt másodlagba kölcsön és elviszem a NG7+ -ba bárkinek.
Lehet kipróbálni. :) -
#2355 Najó 9. boss után az a 2 dög a vízben lent a láthatatlan fal mögött megszexuál állandóan és egyesével be se lehet húzni -.- -
#2354 Szerinted viccből írzam, hogy szopós hely? Lentvagy már az alján?
/ja bocs, az már nem is a katakombák rész, amiről én írtam -
Ulthane #2353 Na, most folytatom, haaat, nagyon nem fekszik most ekem, nem birok a mobokkal, es a hangulatom sem all ra egyelore. -
SlickAdam #2352 Boss Nr.18 - hatarozottan a legjobb boss eddig (es opcionalis a lentebb irt, könnyen kihagyhato helyszin vegett). na nala szenvedtem eleg sokaig a masodik felido miatt. gyöztes meccs 6-7 perc volt, ami eddigi leghosszabb talan. utana azon kaptam magam, hogy remeg a szam szele (szo szerint :D LOAL). a no-shield-es walkthrough-n (terheles 30% alatt) edzetteknek lehet itt könnyebb dolguk lesz. mar ha fitten mennek neki.
helyszin:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Archdragon Peak
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"nincs" neki :D ---> Nameless King
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LBandi77 #2351 Talán itt is majd ng+7 a még nem létező dlc bossokkal.
Néztelek párszor bb-twitch,nagyon sokat próbáltad én már föladtam volna.De az biztos hogy elmentem volna normális köveket farmolni a fegyverekhez,és még pár szintet is léptem volna a helyedben.
Wolf pellet meg alap hogy használnám. -
#2350 Na 2 játékos invadert vertem le egyszerre, a másodikkal harcoltam vagy 7 percet -
#2349 Ahogy hallottam nem használod az eszközöket (buffok, csalik, ellenszerek, stb), úgy biztos nem egyszerű:) -
#2348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontiff -
#2347 tudom hogy te igazi szopó bajnok lettél már xd kíváncsi leszek én is.tervezed ezt is lenyomni ng+7ig?:D -
#2346 Ja és Das nekem friss, a.nak ellenére hogy a BB egy jó alap volt ehez. -
#2345 Nemrég végeztem BB NG7+.
Meséljek a szopásokról. :)
1 boss-al szenvedtem kb 2x annyit, mint emennyit teljes egészében összesen eddig játszottam a Das 3-al és ebbe 6 boss is volt. :D
Nekem ez a Das 3 kíváncsi leszek mikor okoz olyan fejtörést mint amit átélte a 8. menetben. :D -
#2344 neked melyik a 9 boss?:) -
#2343 bazzeg 9. boss... Harmadjára meglett, de kibaszott ronda kill volt :D
Ennél köpni nyelni nem tudtam, se támadásra se ivásra nincs idő hóli sit -.-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 13:19:15 -
#2342 értem én csak ng++ig játszottam őket:) mondjuk a das1 se volt annyira nehéz ng+ban.csak manus de az nagyon :D -
#2341 Áh, NG+3-ig szokott nehezedni egyre kisebb léptékben. Aztán túlfejlődöd. A korábbi részekben NG+3/4-felett már ugyanúgy kaszaboltam mindenkit mint a sima NG-ben. (DaS2 már NG++-on is könnyebb volt, mint az NG+).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 13:16:54 -
#2340 itt is ng+ban lesz meg az igazi nehézség.minden részben ott van a legnagyobb kihívás egyre nagyobb ahogy több a +:) jó lesz az -
#2339 Ja értem. Én mondjuk minden részben alig vártam az első NG+-t mert mindig az volt a legjobb játékélményt tekintve :) DaS2-ben is mindenki fikázta a boss-okat, milyen könnyűek. Némelyik az volt valóban, de pl. két fantommal és +15% dmg aránnyal már nem volt olyan egyértelmű a túlélés:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 13:07:08 -
#2338 félreértettél.én nagyon is élvezem a játékot jelenleg és ng+ban is fogom.csak felmerül bennem az a kérdés majd lehet hogy kell e nekem szopatni magam egyre nehezebb szinten,de persze közben élvezem a kihívást és a játékot.sajnálom ha hülyén fogalmaztam.ez volt a lényege.midnent megér az amikor sikerül lenyomni egy újabb bosst:) -
#2337 Ha szopatva érzed magad szerintem ne játszd:) Ha élvezed a játékot, akkor játszd. Ha nem tetszik a játék semmi értelme erőltetni, elcseszni heteket az életedből csak azért, hogy elmondhasd végigjátszottad:) Szerintem. -
#2336 ng+ban fogom majd sokszor azt is érezni hogy majd szopat egy boss és hgoy kellett ez nekem?:D kell nekem szopatnom magam.megbánom majd amikor legyőzöm megint hajt előre xd -
#2335 jaja :D -
#2334 Igen ez egy kibaszottul szarjó érzés. :D -
#2333 pont ugyanezt érzem sokszor:) igazából én direkt nem haaldok annyira gyorsan,de nemsokkal vagyok lemaradva slicktől.egyszerűen kiakarom élvezni a játékot amennyire csak lehet:) és majd ng+ban folytatni ugye :D ott lesz mrá igazán kihívás.és igen néha elég rossz hogy ezen jár az agyad bármit is csinálsz és aludni sem hagy a játék sokszor :D de ez is a részese és imádom -
#2332 Itt nem létezik gyors/lassú. Te részben kötve vagy mert dolgod lesz stb.
Másoknak azért más mert ráérnek. ;)
Én is úgy vagyok, hogy remélem soha nem ér véget. :D
Bár lehet jó lenne, mert szar dolog naponta a munka után úgy hogy éjfélig betervezem hogy játszok, és hajnali 2 körül nagynehezen ráveszem magam, hogy ugyanmár huzzá aludni, mert minnya meló.
És akkor is úgy megyek, hogy na, de tólnám még, mert érdekel a játék. :D
Kibaszott szar érzés.
A munkában meg sokszor azon gondolkodom, hogy ha hazaérek, mit fogok csinálni, merre menjek, mit szedjek össze, kit öljek meg. :D -
LBandi77 #2331 Szerinted nem az első dolgom volt nekem -is amikor kicsontoztt hogy megkerestem a legjobb könnyű tűz def.ruhát(itt már sokat számított) és minden mást leraktam hogy gyorsabban töltődjön a stmina,és még tűz def.növényt is használtam amíg el nem fogyott. -
SlickAdam #2330 ugyanazt irtuk. azzal a konkret celzassal, hogy EBBEN A RESZBEN nem mukszik tisztan a "felrakom a pajszot es pörgök, mint a bolond" taktika. bele kell tenni a BB-ben tanult vetödeseket (mondjak 16. boss-nal pont full pajzzsal toltam)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 11:42:31 -
#2329 Lehet. Nem tudom.