Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cathedral of the deep is megvolt?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Hmm...farron keep letudásával elméletben a játék 1/3 -nál járok.

Ez alapján kb. olyan hosszú lehet, mint az első rész.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Akkor legalább EZ a rész szóljon egy kicsit a lore-ról. És ez ajánlat mindenkinek, aki úgykb új a soulsokban. Tudom, hogy a mekkánik üt, de keressétek VaatiVidya youtube csatornáját. Hihetetlen jók, és őrületesen igényesen tolja a srác. Souls félisten.

Adversus solem ne loquitor

ha legyözöl egy boss-t vagy elfogyasztasz egy ember-t, akkor nagyobb a HP csikod es parazslik a ruhad a következö halalig.
de neked ezt tudnod kene angol professzorkent, mert le van irva szepen 1-2 mondatban...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Abszolút. :-D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Báze lenyomtad a második részét! 😄 Darksector módban toltad? <#banplz>

Bandicoot
A bosst vagy a ketreces csókát? Utóbbi kicsit eldugottabb helyen van.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Nem vagyok otthon a DS világában, fingom nincs ez az ember honnan jött. Oké, gyűjtöm, még egyet se használtam, ad plusz staminát talán. De vicc mindig az olvasni, hogy only embers remain. Csak az emberek maradnak. :-D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem találtam meg még. 😊

mert "Ember" vagy?

Bandicoot
De ha a főganajt má megölted ott akkor bukta...😊

meg hat fog segiteni hivas nelkul is kesöbb, majd ugyis latod

Kösz, ma újra átmegyek az undead-en, figyelni fogok erre. Nem támadtam meg.

Bandicoot
Gondoltam megkérdem hányan estek a hibába és az Undead Settlementben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meghalt egy npc mikor a fa lezuhan.... Volt a pályán egy monszta a hátán egy ketreccel...kapásból nekiestem hátulról rohanásból támadva....Nem szabad megtámadni... Ha valaki nem támadta és diskurált vele: fontos npc menekül meg???

n000rbi
Az ilyen itemek nálam legtöbbször még ng4+-ban is érintetlenek, biztos, ami biztos <#idiota>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.14. 14:34:47

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A legutolsó bossnál! :-D

Moby
Ami darabra van, az egyértelmű ugye...az örök probléma, hogy vajon jókor használod-e fel 😊

Hmmmm. Akkor az nem sokat ér. 😊 Vagy mégis.

Más: Az Assassin karakternek miért izzik mindig a ruhája? Mintha lángra kapna. Lehet, hogy használnom kéne a varázsbotját is? Gondolom nem véletlen találták ki neki.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.14. 14:32:56

TDC Geronimo
igen mivel ott az egyes mellette 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

NPC és item kérdés
Az Undead pályán azt hiszem, egy toronyban találkoztam egy böszme nagy trollal, és csevegtünk egyet. Adott egy itemet, és mondta, hogy bármikor segít, csak hívjam

Lehet hülye kérdés, de ez az item csak egyszer használható?

Moby
Majdnem annyian vagyunk itt a topikban pécések, mint a konzolosok 😊 (ne kérzed miért, valamiért mindenki ide szokott "be"😉.
De szerintem is ugorjunk, ez nem lényeges része a játéknak.

n000rbi
Ugorjunk, ez itt senkit nem érint 😊

Moby
Ha volna lehetőséged, az elsők között túrnád rá, pláne miután egyszer leváltanád oda-vissza az eredetire a gombjával 😄

yesname
Nem kell kulcs, hogy feljuss oda ahova kell. Van egy fa a bell towernél arról fel lehet ugrani a tetőre. 😉

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nekem is a BB marad a kedvencem, vélhetően mert az volt az első From-játékom. De a bossok itt, és a DaS 2-ben teljesen jelentéktelenek, DaS 2-ből háromra emlékszem, a nevét egyiknek sem tudom. BB-ben mindent felsorolom, pedig a DaS2-t toltam később.

Ettől függetlenól fasza kis játék ez!

Myselor
megesik xd szerencsére ebben a részben velem MÉG nem 😄DD nyugi ez is az igazi dark souls élményhez tartozik xd
Kandurex
Most kaptam agyfaszt. El kezdtem farmolni a 20k a kulcsra a magas falon, kezdő helyszín, ahol van három vörös kámzsás. Nem leestem az oda vezető shortcut liftnél?? 2X is!! <#wilting> Oda a 15k befarmolt lélek. Szétbasz az ideg.

n000rbi
Nekem abból még hátravan az igazi rodeó (
Marijjja után vagyok kicsivel
) <#finom>

TDC Geronimo
Igen BBt nagyon eltalálták. Úgy szeretnék második részt 😞

a jatek nagyban merit a BB art design-jabol, nagyon jo munkat vegeztek, de ha a hajnali kosarlabdabol indulok ki, akkor a BB a golden state warriors (a jelenlegi kiralyok), dark souls 3 pedig a san antonio spurs (akik szinten rekord alapszakaszt tolnak, de az gsw arnyekaban "sehol" sincsenek). NEKEM a BB SOKKAL hangulatosabb volt. ezek a boss-ok teljesen jellegtelenek eddig. a fa jo volt, azt alairom, ott csettintettem. es keszulok meg sokat csettinteni, ha a joisten is ugy akarja.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.14. 12:33:14

en balra mentem 😊

Nekem most lecsökkent csak 7 db. van.
AntiHero
Ja amúgy tegnap megvold az első invadem. Mondjuk szemét volt mert pont a pajzsosoknál jött be (2. Boss előtti tér).

Így mindenki rám agrózott. A de beszopta mert a 30 pont vitalitin +ember is volt rajtam. Így mindenkit ledaráltam. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
nekem is kb 30db van😊
Myselor
na lement 6 boss.abyss watchers is elsőre és eddig mind.gondolom később ez változni fog 😄 nagyon élvezem ezt a játékot kurvajók a cuccok.csak sajnos még nem igazán tudok új dolgokat használni ugye nehezek és akkor nemlehet gurulgatni😊 alap anyag nem sok van de 4es a fegyverem eddig
AntiHero
Nekem van 37 jelenleg. Bár tegnap meguntam a farmolást.

Én meg most elmegyek embert farmolni mert ahol vagyok úgy kell a +30%-hp mint tanyára a villany.
AntiHero
Na igen. Azt a minibosst lattam anno. Én is tegnap mentem vissza, hogy hol is lehet. Sajna mar gyengus volt nekem. Pedig jól néz ki. 😊

TDC Geronimo
Ja a miniboss 😊

Kandurex
Ne kötekedj a torony őrrel...nem az a boss...

Also, dat title music. BB-ben is nagyon adta, de itt rendesen a pulzusom felmegy tőle előre.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

:-D

Tényleg kurva beteg ez a játék. Én azt a karaktert a "mozsarasnak" hívom. :-D Először féltem tőle, elszaladtam, de tegnap már rajta farmoltam.

Beteg japó játék ez az egész, a BB is az volt. Imádom.

Olyan atmoszférája van az egésznek, mint még más semmilyen játéknak. Attól összezsorul a torkom, ha elindítom a játékot. 😊

Sejtettem, hogy lesz ott boss. Na, akkor megkeresem. 😊 Visszamegyek. Én is túlmentem rajta.

Kongy
Nekem az jön be ebben a játékban a legjobban, hogy iszonyat beteg, és rettentően kegyetlen. Na nem azért mert "nehéz", hanem úgy azt sugározza az egész atmoszféra is, hogy "itt megdöglesz kishaver" 😄 Iszonyat beteg alatt meg azt értem, amikor jön a kedvenc mobom:
Egy csávó egy baszott nagy bográccsal a kezében, amiben belek, meg belsőségek vannak, és azzal csap agyon 😄 De említhetném a dagadt papnőt, ami átkot szór, meggyullad, és úgy ölel át 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
Hű,

caterina lovagnál a torony közepén, nem a fagyos a tűzes

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.14. 11:12:46

Kandurex
Ennyi, bőven faszán néz ki, semmit nem rak hozzá, sőt, inkább elvesz az fx...

TDC Geronimo
Melyiket?

Kandurex
Bakker, kihagytam egy bosst undead settlementbe....mondjuk el van dugva...fenébe!

Meg ott egy két dolog is megváltozik...zsíííír!

darkSectorxxx
Köszke.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT