5896
ds35d07c.gif
  • n000rbi
    Emiatt nem kellett volna végigrohanni a játékon, múltkor Totti MotoGP-jéhez is igazodtunk. Ez a holmi meghalásszimulátor is érne talán annyit
  • darkSectorxxx #2407
    Hát hiába van idő olvasgatni őket? :D
    Elsőre még lassna megyek minden ellenfélből legalább 1-et megölök, de ahogy fogy a cérna csak futok inkább, mert geciunalom ujbol mindenkit leverni, mondjuk akkora kombókat tolnak hogy beszarás. :D

Most a lila szellemek a palackból....-.-

Ostoba keci egy pálya.
  • SlickAdam
    hahh, amatörök.:) offline kene tolnotok, ugy szemfülesebbek lennetek.
  • SlickAdam
    szted miert "siettem"?!
  • n000rbi
    Mondtam, hogy elsőként zúzod le ezt is :D Grat, akko' 8-tól jöhetsz Mario Kart-ozni :)
  • Myselor
    kár hogy nem láttalak :D
  • TDC Geronimo
    Azt ott én is beszoptam pedig még üzenet is figyelmeztetett rá :D
  • darkSectorxxx #2401
    Catacombs a lépcső lefelé!!!! hogy a jó kurvakeci anyját aki ezt kitalálta.
  • SlickAdam
    hanyszor mondjam, hogy nem rohantam? bejartam mindent, alaposan. BB is ekörül volt. talan valamivel kevesebb.

majd jöhet ki mennyi gyürüt talalt meg a vegere, vagy hogy hany fegyvert huzott fel twinkling bizbazzal max-ra (en kettöt), ... stb.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 18:06:26
  • Myselor
    jaja énis,hát nemhagyott inni bassaz meg.amikor próbáltam jól pofánbaszott :D állat volt
  • TDC Geronimo
    Baszki komolyan volt 1 olyan perc, ahol csak rolloltam, mert időm nem volt se healre, se sebzés bevitelére semmire.
  • Myselor
    pontiac papa kemény volt az biztos.majdnem kiugrott a szívem mikor meglett.szerencsére elsőre. :D
  • Ulthane
    Szopni fogsz vele Darky.
  • TDC Geronimo
    Jézusom 9. bossharcomat most néztem vissza. Olyan intenzív harc volt, hogy még így felvételről nézve is remegek :DD
  • darkSectorxxx #2394
    Hát nem az volt a target nekije. :D

Most vagyok én is a KATAKOMBÁKNÁL! :D
  • darkSectorxxx #2393
    Gratula!
  • TDC Geronimo
    :O

Fasza :) Nekem ez akkor lesz 60 óra
  • Ulthane
    Grat! Jol,atrohantal a jatekon. 42 ora az nem az alapos kijatszas.
  • SlickAdam
    inkabb fele vagy azalatt. marmint idöben. hiszen elsö boss-ok nagyon konnyuek voltak. kesöbb meg embere valogatja, hogy 4,5 vagy 10 nekifutas kell-e.:) ill. el lehet tököreszni az utolso nehany helyszinen.
  • TDC Geronimo
    na gz. Nekem most 1 nap pihi és kedden folytatom. 10. boss lett meg ez kb mennyi lehet 60%a?
  • SlickAdam
    THE END

final boss (Nr.19) szopatott. faradt vagyok, tegnap hajnalig (5 a.m.) jatszottam, igy az elsö nekifutas szinte a legjobb volt, aztan csak a lejtön lefele... ez gondolom mindenkinek ismerös.:)
    alternativ befejezes mellett döntöttem. kép a trófeáról (név szpojleres lehet, de nem gáz szvsz):

pontokat vegen atraktam dexterity-re a chaos blade miatt (igazabol nem lett volna muszaj, a masik hüseges kardom is jo lett volna), elötte ugyanez volt kb. csak strength-en a legtöbb.

boss neve:

vidijo:

mostantol takarekon jatszogatas NG+ -t. de lehet szusszanok 1 hetet. velemenyem a jatekrol összegzem kesöbb, most meg nem tiszta a fejem. tenni kell egy lepest hatra elötte.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 17:24:15
  • yesname #2387
    Ez nekem kb. 5-6 órás műveletsor lesz. A Nameless King-be pedig már nem is merek belegondolni. :D
  • TDC Geronimo
    Az mondjuk igaz volt, hogy felétől nehezedik a játék. 7. boss után érezhetően nehezebb bossok is vannak. 8-9-10nél már van kihívás.
  • Ulthane
    Nincs sajna. Most epp szopok utana a hidon.
  • LBandi77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megvan a 2. katana?
  • TDC Geronimo
    hehe imádom ezeket az instant summonokat.
  • Ulthane
    Na, lement katakomba boss, masodik probara. Neha azt sem tudtam hol vagyok.

• SlickAdam
    dobjatok nekem össze egy éves plus-ra. nem utasitom vissza! :D
  • TDC Geronimo
    Látod slick offline ilyen üzenetekből maradsz ki
  • TDC Geronimo
    Na ma már nem haladok tovább. 10 boss lett meg még coopba segédkezem 9-10nél mondanom sem kell instant hív :D

Ez a souls community ember... Látok egy térdre boruló szobrot, seggéhez van írva üzenetben hogy " rear! Try indexfinger" :DD
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 16:54:03
  • darkSectorxxx #2378
    Amúgy ha tudnád honnan másztam el idáig a szobámig tegnaptól nézve, nem kérdeznél így vissza. :D
  • darkSectorxxx #2377
    Csak neked. :)

Stream
    Info
  • darkSectorxxx #2376
    Ja értem a játék vége mit takard, de akkor valóban kurva gyorsan mehetsz. :D
  • darkSectorxxx #2375
    Nem, mert nem tart sokáig, és szeretném ha sokan éreznék ezt az érzést, ha jó feltöltésem lenne akkor lehetne távoli irányítással....vagy kell egy közös profilt csinálni, és bári bemehetne játszani amikro éppen van ideje. :DDDDDDDDDDDDDD
  • SlickAdam
    nem darky-kám, a jatek közepen elrejtettek az utolso boss-t egy kurva mely kutban
  • darkSectorxxx #2373
    A végén vagy?
  • yesname #2372
    "Ha kell BÁRKINEK ha kell, adjon egy mentést a BB-ről, meg a profilt másodlagba kölcsön és elviszem a NG7+ -ba bárkinek."

Hajj, de sok időd van. :)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.17. 16:35:51
  • TDC Geronimo
    Tényleg nem rossz ez a gyűrű :)
  • SlickAdam
    JFYI: 3 oraja szopok az utolso föellenseggel
  • darkSectorxxx #2369