5896
-
#2408 Emiatt nem kellett volna végigrohanni a játékon, múltkor Totti MotoGP-jéhez is igazodtunk. Ez a holmi meghalásszimulátor is érne talán annyit -
#2407 Hát hiába van idő olvasgatni őket? :D
Elsőre még lassna megyek minden ellenfélből legalább 1-et megölök, de ahogy fogy a cérna csak futok inkább, mert geciunalom ujbol mindenkit leverni, mondjuk akkora kombókat tolnak hogy beszarás. :D
Most a lila szellemek a palackból....-.-
Ostoba keci egy pálya. -
SlickAdam #2406 hahh, amatörök.:) offline kene tolnotok, ugy szemfülesebbek lennetek. -
SlickAdam #2405 szted miert "siettem"?! -
#2404 Mondtam, hogy elsőként zúzod le ezt is :D Grat, akko' 8-tól jöhetsz Mario Kart-ozni :) -
#2403 kár hogy nem láttalak :D -
#2402 Azt ott én is beszoptam pedig még üzenet is figyelmeztetett rá :D -
#2401 Catacombs a lépcső lefelé!!!! hogy a jó kurvakeci anyját aki ezt kitalálta. -
SlickAdam #2400 hanyszor mondjam, hogy nem rohantam? bejartam mindent, alaposan. BB is ekörül volt. talan valamivel kevesebb.
majd jöhet ki mennyi gyürüt talalt meg a vegere, vagy hogy hany fegyvert huzott fel twinkling bizbazzal max-ra (en kettöt), ... stb.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 18:06:26 -
#2399 jaja énis,hát nemhagyott inni bassaz meg.amikor próbáltam jól pofánbaszott :D állat volt -
#2398 Baszki komolyan volt 1 olyan perc, ahol csak rolloltam, mert időm nem volt se healre, se sebzés bevitelére semmire. -
#2397 pontiac papa kemény volt az biztos.majdnem kiugrott a szívem mikor meglett.szerencsére elsőre. :D -
Ulthane #2396 Szopni fogsz vele Darky. -
#2395 Jézusom 9. bossharcomat most néztem vissza. Olyan intenzív harc volt, hogy még így felvételről nézve is remegek :DD -
#2394 Hát nem az volt a target nekije. :D
Most vagyok én is a KATAKOMBÁKNÁL! :D -
#2393 Gratula! -
#2392 :O
Fasza :) Nekem ez akkor lesz 60 óra -
Ulthane #2391 Grat! Jol,atrohantal a jatekon. 42 ora az nem az alapos kijatszas. -
SlickAdam #2390 inkabb fele vagy azalatt. marmint idöben. hiszen elsö boss-ok nagyon konnyuek voltak. kesöbb meg embere valogatja, hogy 4,5 vagy 10 nekifutas kell-e.:) ill. el lehet tököreszni az utolso nehany helyszinen. -
#2389 na gz. Nekem most 1 nap pihi és kedden folytatom. 10. boss lett meg ez kb mennyi lehet 60%a? -
SlickAdam #2388 THE END
final boss (Nr.19) szopatott. faradt vagyok, tegnap hajnalig (5 a.m.) jatszottam, igy az elsö nekifutas szinte a legjobb volt, aztan csak a lejtön lefele... ez gondolom mindenkinek ismerös.:)
alternativ befejezes mellett döntöttem. kép a trófeáról (név szpojleres lehet, de nem gáz szvsz):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
pontokat vegen atraktam dexterity-re a chaos blade miatt (igazabol nem lett volna muszaj, a masik hüseges kardom is jo lett volna), elötte ugyanez volt kb. csak strength-en a legtöbb.
boss neve:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Soul of Cinder
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mostantol takarekon jatszogatas NG+ -t. de lehet szusszanok 1 hetet. velemenyem a jatekrol összegzem kesöbb, most meg nem tiszta a fejem. tenni kell egy lepest hatra elötte.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 17:24:15 -
#2387 Ez nekem kb. 5-6 órás műveletsor lesz. A Nameless King-be pedig már nem is merek belegondolni. :D -
#2386 Az mondjuk igaz volt, hogy felétől nehezedik a játék. 7. boss után érezhetően nehezebb bossok is vannak. 8-9-10nél már van kihívás. -
Ulthane #2385 Nincs sajna. Most epp szopok utana a hidon. -
LBandi77 #2384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megvan a 2. katana?
-
#2383 hehe imádom ezeket az instant summonokat. -
Ulthane #2382 Na, lement katakomba boss, masodik probara. Neha azt sem tudtam hol vagyok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #2381 dobjatok nekem össze egy éves plus-ra. nem utasitom vissza! :D -
#2380 Látod slick offline ilyen üzenetekből maradsz ki -
#2379 Na ma már nem haladok tovább. 10 boss lett meg még coopba segédkezem 9-10nél mondanom sem kell instant hív :D
Ez a souls community ember... Látok egy térdre boruló szobrot, seggéhez van írva üzenetben hogy " rear! Try indexfinger" :DD
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 16:54:03 -
#2378 Amúgy ha tudnád honnan másztam el idáig a szobámig tegnaptól nézve, nem kérdeznél így vissza. :D -
#2377 Csak neked. :)
Stream
Info -
#2376 Ja értem a játék vége mit takard, de akkor valóban kurva gyorsan mehetsz. :D -
#2375 Nem, mert nem tart sokáig, és szeretném ha sokan éreznék ezt az érzést, ha jó feltöltésem lenne akkor lehetne távoli irányítással....vagy kell egy közös profilt csinálni, és bári bemehetne játszani amikro éppen van ideje. :DDDDDDDDDDDDDD -
SlickAdam #2374 nem darky-kám, a jatek közepen elrejtettek az utolso boss-t egy kurva mely kutban -
#2373 A végén vagy? -
#2372 "Ha kell BÁRKINEK ha kell, adjon egy mentést a BB-ről, meg a profilt másodlagba kölcsön és elviszem a NG7+ -ba bárkinek."
Hajj, de sok időd van. :)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.17. 16:35:51 -
#2371 Tényleg nem rossz ez a gyűrű :) -
SlickAdam #2370 JFYI: 3 oraja szopok az utolso föellenseggel -