Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Jajaj, a kezét is kell. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nekem ez a fa nem megy. Mar vagy otszor probaltam. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Néztem trophy listás...hááááát. Nem tudom ebből mikor lesz platina 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero
Na itt lesz a sunbros covenant beváltó helye:

(Még nem értünk el oda)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.14. 20:26:18

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
ezen is én felröhögtem asdsd😄AS:
Myselor
oh az szopás :o én ha már van 1 levelre való lélek nálam pucolok haza xd nem szeretek vagánykodni 😄 gyűrű nekem is csak dísznek van nyugi xd
Myselor
nem fogy el 😊 és a kezét is lehet amit épp megszül xd
Arra rajottem, hogy a holyagokat kell utni. Masodikra majdnem megvolt, de elfogyott a holyag, nem volt mit utni. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Igen miután megtudod mit kell csinálni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
3 perces mar az a boss nekem. 😄

TDC Geronimo
fagitáros :SFDSF

darkSectorxxx
Mindig így van, ja csak ez, aztán hátulról a bnyakadba még fél tucat enemy. 😄

Bandicoot
Én voltam a hülye mondom már benézek...csigák...lazaaa...Erre jött egy ilyen fagitáros montsum nem is láttam csak hallottam paff....Naazanyád megyek vissza... Látom gülüszemek a lápban...kerülöm ki erre oldalról 3 ilyen rohadt ugrova rotty...cursed...

És a gyűrűűű...bazzzz ugyan ezt játszottam el mindig a régi DS-ekben is és most is....Majd felrakom ha sok soullal rohangálok...Felraktam? Nem...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.14. 20:11:37

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Thx....😄D ha tudnék tájékozódni talán meglenne a 3.😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 kezdéskor, 1 meg a Firepoint mellett. 😄

Nahh, elerkeztem a fahoz. 😊 Haaaat.

TDC Geronimo
😄D

Én itt még tetemesebb soult nem is buktam. 2kt max azt hiszem

Ha meg sok soullal rohangálnék van 2 gyűrűm is ami 1-1 alkalommal megvéd a szopóágtól 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.14. 20:08:17

Bandicoot
közel 55ezer soul mínusz....Azt a mocskos rohadt gúvadtszemű búvalb*szottfejű cursedes rohadt büdös szárazon análonrakott jóédesanyukáját ...Remélem Miyazaki úr egész éjjel csuklani fog hogy rohadnameg...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

AntiHero
3 tűz kell :3

darkSectorxxx
Még 1 miniboss egy kardost találtam a mocsár egyik szélén...😄

2 tüz aktíválva, már csak tovább kéne mennem. 😄

Myselor
ja 😄
AntiHero
Mellesleg ott vannak eldugott/rejtet ugrálos illuzió falas dolgok is.

Myselor
ne mfelesleges mivel csak fele cuccot tudod a fáról felugorva felszedni . a többihez kell a kulcs.hülyék 😄
TDC Geronimo
Én úgy ugortam onnan át a tetőre, hogy nem is hallottam előtte arról 😄

TDC Geronimo
Azt vágom de akkor az % alapú? Mocsárban találtam egy nagyon szép arany shieldet, fashion miatt hordom hátamon <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.14. 19:59:50

AntiHero
Jaja le is rokkant. Azért ül a székben.

Kandurex
Meg a másik! Itten írja valaki, h minek vertem el a 20k lelket kulcsra amikor a fárról!....fárról írja, h át lehet ugorni....

....majd másfél órán át kerestem a buzi fát amiről át lehetne ugorni....szerintetek? Van ilyen fa??

Nincs bameg.

Kénytelen voltam meg gúglizni! Csak egy glitch van valami gyökérről....csodás. Csalók! <#gunyos1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Myselor
te tuti megtetted xd
AntiHero
Ha meghívod kólára akkor gerincre is fektetheted a nagy trónon. 😄

Kandurex
Jobb oldalon a tárgynézetben. A kardnak pl. a bal oldalon látod a sebzését. Na pont mellette van a védekező adatai.

TDC Geronimo
Azt hol látom, ha egy shield 100% dmg absorbos?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.14. 19:54:12

Myselor
😄 azzal húzta ki a szoknya alól na xd hehe
Kandurex
Persze, vittem neki egy félig lerohadt kezet.... Ki gondolta, h örömében a szoknya alól ki kap egy kulcsot!? He!?

Myselor
nemtudom rájöttél e de ha találsz asheket és odaadod neki egyre több cucc van nála és bossok után is 😊 talán nem nagy spoiler
Kandurex
Az ég húzta volna a faszára firelink shrine -os vénasszonyt....megjelenik, egyszer csak (vagy lemaradtam valamiről?) egy újabb kulcs a vásárolható listába, potom pénzér (már tudom mit nyit)...azt eddig a szoknyája alá rakta vagy mi?

Konzekvencia, mindig átnézni mindent!

darkSectorxxx
😊

Nekem remélem semmi nem maradt el...

AntiHero
Meg megnéztem a banner bosst. Aztan meghaltam 4x és nem néztem meg többet. 😄

AntiHero
Franc tudja. Tegnap jöttem rá videóbol hogy az elején is kihagytam pár részt. Szoval munka utan farmoltam meg mentem vissza az elhagyott cuccukért.

darkSectorxxx
THX. 😄
Rájöttem hogy át lehet tkldeni a twitch videókat Youtubera. fasza
😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 19:31:35

Myselor
eddig teljes ja 😄
Myselor
mitől haltál te annyit?
darkSectorxxx
az akkor eddig teljes a listám? 😛

AntiHero
A liftes eldugot mini boss. 😊

darkSectorxxx
Amit a gombafeű segített kinyírni.
Seth tudja mi a neve szerintem....

Az maximum elrepült,de hogy nem halt meg azt biztosan állítom.
Moby
>Piros sárkány

Aaaaaaz ki?<#banplz>

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ezt én pozitívumként érem meg, hiszen ez a lényege a játéknak, az minősíti a játékot, ahány You Died feliratot látunk a végigjátszás alatt. 😄

Nekem ma szerintem alsóhangon 50 halál volt,de lehet hogy több.
darkSectorxxx
Mivan?
szerinted lassan megyek? 😄
Hát nekem nem tünt fel. 😄

Kb 10 órát ha eltöltöttem vele, a nyers játékidő inkább 7-8
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 19:03:54

Myselor
hát darki .azthittem már tovább szaladtál mint egy bivaly xd nembaj ne is siess 😊)
darkSectorxxx
Mérgező
mocsárhoz
értem tegnap. ezek haltak meg:

Boss:

1. A lovag.
2. az a guruló nagy kutya
3. a fa

Miniboss:

1. A kristálylofasz
2. Katanás faszkó
3. Piros sárkány
4. Egy fura a 2. boss-ra hajazó nagy kék csavartkardos geci
5. az erdőben egy ilyen nagy kardos
6. az erdő végén a tónál a 2 fivér.

Én legalábbis ennyire emlékszem asszem akik csak 1x voltak legyőzhetőek eddig....de javítsatok ha tévedek. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.14. 19:01:55