5896
ds35d07c.gif
  • LBandi77
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A karkötős boss előtt levágtad a rozoga hidat és lemásztál rajta?
  • Tatyla
    Akár hogy mozgok a nagy kardjával análisan megerőszakol
  • Ulthane
    A Cathedral kimaradt. Most vagyok ott, találtam Estust is, szóval ehh. Ha a hídon (ahol te még nem vagy) nem kérte volna a babát az átjáráshoz, akkor sosem jövök rá.

26 óra, lvl 49, 9 estus, +2es bonfire, katana 4+-os. Ehh, sok van még hátra. Hat boss fekszik csak, most néztem meg a trófeákat.
  • Moby
    Majdnem összejött nekem is...Adam épp időben szólt.
  • LBandi77
    48 óra 17 perc.
  • darkSectorxxx #2443
    Ezt meg hogy hoztad össze? :D
  • Myselor
    pajzs felé gurulás.szarrá vered őket
  • TDC Geronimo
    git gud
  • Ulthane
    Bameg, kihagytam egy palyat.
  • TDC Geronimo
    fákk :(

Mindegy NG+ba is jó lesz.
  • darkSectorxxx #2438
    Öld meg őket. :)
  • Tatyla
    Kéne kis tanács, mi a lófaszt kezdjek a dancer utáni területen a kétkezes kardal jövő lovagok ellen? folyamatosan felborulok
  • darkSectorxxx #2436
    gyanus nekem is csak éppen a kurva köd, mindegy ma ilyen állapotba ezt hagyom elég 1x majd holnap. :D
  • SlickAdam
    Onikiri and Ubadachi. az utolso elötti nem-opcionalis boss kornyeken lesz :(
  • Ulthane
    Pedig magaert beszel. A karkotojet ussed!
  • darkSectorxxx #2433
    Hát léggé meg kell fontolni mire költ az ember.
  • TDC Geronimo
    10. bossnál vagyok, ugye még nem volt dual katana sehol? Én is arra pályázok majd
  • TDC Geronimo
    A Boss soulokért vehető itemekkel nem vagyok kibékülve. Dex buildemre nincs semmi szinte, minden magices meg str-es :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 19:17:22
  • SlickAdam
    jatekidö mennyi lett?
  • SlickAdam
    baromi gyors! latod en hiaba voltam dex. 55-ön chaos blade-el, csak 1-1-eket csaphattam. amikor kockaztattam, akkor jött is a büntetes azonnal.
  • darkSectorxxx #2428
    Hát faszomse tudja...de elérnek azok a nagy kardodok, meg akik dobálnak lila szar szellemeket...és ez plána ha összegyün egy helyen 2-3.

A kis csontik valóban könnyebbek.
    Kardos is csak az ami pajzs nélkül van az geci nagyon...de a tömeggel van baj, nem egyenként nehezek.
  • LBandi77
    45 dex a többit a gyűrü adta úgy 50-es.
    Egyébként Lvl.88.
  • darkSectorxxx #2426
    Bameg de elmenni sem angedtek, azé na megvan a check, meg átnéztem a járatokat, de ez buziság Amúgy ezek a kerekes ellenfelek a Das1-ből vannak nem? :D

Most a King boss van....hát fasza fingom sincs mit kéne csinálni így elsőre. :D
  • LBandi77
    Az új dual katana sharp-ra fejlesztve csak azért raktam rá Dark-ot mert azt vettem észre hogy azt nem csinálja gondoltam azt nem szereti.
  • Ulthane
    Megvan a geci, de nem tudok tovabbmenni. Melyik palyan van az a boss, akitol a babat kapom?
  • SlickAdam
    ja, irtam is. erösebb az S dexterity-nek köszönhetöen, mint a masik fegyom, de lassabb is, szoval maradhattam volna amannál is.
  • LBandi77
    Hát ez nem semmi bossharc közben az invertory-ban kotorászni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • n000rbi
    A szmájlit az egész mondandómra értsd ;)
  • SlickAdam
    jezusatyagatya! mifele fegyver az? milyen statokkal vagy? vagy a kencétöl basz ekkorakat?

1:40-nel nem sokon mulott :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 19:02:33
  • LBandi77
    Na lement nekem is a főboss,elég agresszív 1 teremtés.
    Most én is kutakodok még NG+ előtt.Meg gyűjtök embert mert elfogyott.
    Videó.
  • Ulthane
    Basszatok meg, a hidon nem tudom letolni a farkast.
  • Myselor
    alap knight :D védek gurulok.komolyan baszki nemtudom te hogy csinálod hogy vért izzadsz már most.mi lesz veled később fiú?:D még csak most fog bekeményedni
  • SlickAdam
    nyuszi vagy mcfly?!
  • darkSectorxxx #2415
    Na leszopol mmost rögtön, nem tudom neked milyen extra pajzsod van, nekem a kombo felét sem birja ki, és ez 1 ellenfélnél!

:D
    Kabbe :D
  • LBandi77
    Gratula.
  • Myselor
    nem a faszt nem.ne sírj már.séta a parkban volt az a hely is szerintem xd istenem pajzs :D
  • darkSectorxxx #2412
    Te jó ég még elfutni se lehet.
    Facepalm.
  • Myselor
    én sem rohanok.utána néztem van 3 bossom még a fővel együtt :)) nem hosszú.de én direkt meg is álltam most.mert kiakarom jobban élvezni.később folytatom.legkésőbb holnap én is befejezem
  • SlickAdam
    haggyatokmán NEM rohantam!!!! a többiek tökölnek tul sokat. ertem en, hogy sokkal hosszabb, ha valaki esetleg kicsit ugyetlenebb es/vagy leall meg farmolgatni meg olvassa a gájdot, hogy miket kell szereznie a buta trofeakhoz, meg ... stb.

megmerem kockaztatni alaposabban be-scanneltem a palyakat, mint itt a többseg :P
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 18:33:55
  • darkSectorxxx #2409
    Ctacoms NG+ -ba? Soha.