5896
-
LBandi77 #2448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A karkötős boss előtt levágtad a rozoga hidat és lemásztál rajta? -
#2447 Akár hogy mozgok a nagy kardjával análisan megerőszakol -
Ulthane #2446 A Cathedral kimaradt. Most vagyok ott, találtam Estust is, szóval ehh. Ha a hídon (ahol te még nem vagy) nem kérte volna a babát az átjáráshoz, akkor sosem jövök rá.
26 óra, lvl 49, 9 estus, +2es bonfire, katana 4+-os. Ehh, sok van még hátra. Hat boss fekszik csak, most néztem meg a trófeákat. -
#2445 Majdnem összejött nekem is...Adam épp időben szólt. -
LBandi77 #2444 48 óra 17 perc. -
#2443 Ezt meg hogy hoztad össze? :D -
#2442 pajzs felé gurulás.szarrá vered őket -
#2441 git gud -
Ulthane #2440 Bameg, kihagytam egy palyat. -
#2439 fákk :(
Mindegy NG+ba is jó lesz. -
#2438 Öld meg őket. :) -
#2437 Kéne kis tanács, mi a lófaszt kezdjek a dancer utáni területen a kétkezes kardal jövő lovagok ellen? folyamatosan felborulok -
#2436 gyanus nekem is csak éppen a kurva köd, mindegy ma ilyen állapotba ezt hagyom elég 1x majd holnap. :D -
SlickAdam #2435 Onikiri and Ubadachi. az utolso elötti nem-opcionalis boss kornyeken lesz :( -
Ulthane #2434 Pedig magaert beszel. A karkotojet ussed! -
#2433 Hát léggé meg kell fontolni mire költ az ember. -
#2432 10. bossnál vagyok, ugye még nem volt dual katana sehol? Én is arra pályázok majd -
#2431 A Boss soulokért vehető itemekkel nem vagyok kibékülve. Dex buildemre nincs semmi szinte, minden magices meg str-es :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 19:17:22 -
SlickAdam #2430 jatekidö mennyi lett? -
SlickAdam #2429 baromi gyors! latod en hiaba voltam dex. 55-ön chaos blade-el, csak 1-1-eket csaphattam. amikor kockaztattam, akkor jött is a büntetes azonnal. -
#2428 Hát faszomse tudja...de elérnek azok a nagy kardodok, meg akik dobálnak lila szar szellemeket...és ez plána ha összegyün egy helyen 2-3.
A kis csontik valóban könnyebbek.
Kardos is csak az ami pajzs nélkül van az geci nagyon...de a tömeggel van baj, nem egyenként nehezek. -
LBandi77 #2427 45 dex a többit a gyűrü adta úgy 50-es.
Egyébként Lvl.88. -
#2426 Bameg de elmenni sem angedtek, azé na megvan a check, meg átnéztem a járatokat, de ez buziság Amúgy ezek a kerekes ellenfelek a Das1-ből vannak nem? :D
Most a King boss van....hát fasza fingom sincs mit kéne csinálni így elsőre. :D -
LBandi77 #2425 Az új dual katana sharp-ra fejlesztve csak azért raktam rá Dark-ot mert azt vettem észre hogy azt nem csinálja gondoltam azt nem szereti. -
Ulthane #2424 Megvan a geci, de nem tudok tovabbmenni. Melyik palyan van az a boss, akitol a babat kapom? -
SlickAdam #2423 ja, irtam is. erösebb az S dexterity-nek köszönhetöen, mint a masik fegyom, de lassabb is, szoval maradhattam volna amannál is. -
LBandi77 #2422 Hát ez nem semmi bossharc közben az invertory-ban kotorászni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chaos blade? -
#2421 A szmájlit az egész mondandómra értsd ;) -
SlickAdam #2420 jezusatyagatya! mifele fegyver az? milyen statokkal vagy? vagy a kencétöl basz ekkorakat?
1:40-nel nem sokon mulott :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 19:02:33 -
LBandi77 #2419 Na lement nekem is a főboss,elég agresszív 1 teremtés.
Most én is kutakodok még NG+ előtt.Meg gyűjtök embert mert elfogyott.
Videó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ulthane #2418 Basszatok meg, a hidon nem tudom letolni a farkast. -
#2417 alap knight :D védek gurulok.komolyan baszki nemtudom te hogy csinálod hogy vért izzadsz már most.mi lesz veled később fiú?:D még csak most fog bekeményedni -
SlickAdam #2416 nyuszi vagy mcfly?! -
#2415 Na leszopol mmost rögtön, nem tudom neked milyen extra pajzsod van, nekem a kombo felét sem birja ki, és ez 1 ellenfélnél!
:D
Kabbe :D -
LBandi77 #2414 Gratula. -
#2413 nem a faszt nem.ne sírj már.séta a parkban volt az a hely is szerintem xd istenem pajzs :D -
#2412 Te jó ég még elfutni se lehet.
Facepalm. -
#2411 én sem rohanok.utána néztem van 3 bossom még a fővel együtt :)) nem hosszú.de én direkt meg is álltam most.mert kiakarom jobban élvezni.később folytatom.legkésőbb holnap én is befejezem -
SlickAdam #2410 haggyatokmán NEM rohantam!!!! a többiek tökölnek tul sokat. ertem en, hogy sokkal hosszabb, ha valaki esetleg kicsit ugyetlenebb es/vagy leall meg farmolgatni meg olvassa a gájdot, hogy miket kell szereznie a buta trofeakhoz, meg ... stb.
megmerem kockaztatni alaposabban be-scanneltem a palyakat, mint itt a többseg :P
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 18:33:55 -
#2409 Ctacoms NG+ -ba? Soha.