Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Lassan elétsz oda ahol én tartok. Na ott mar erősödik a játék. Volt, hogy csak futkároztam inkább a mobok között.

Lvl 53 vagyok, de nagyon kellene még vagy 20 szint + minimum, hogy jó legyek. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

De honnan a retekből tudja az ember, hogy hol kell a falat csapkodni? Most minden falat centiről centire verjek végig, hátha beomlik?

Ez guide nélkül lehetetlen

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

@Dark:
- NG+8 újra könnyű lesz: ezt nagyon félreértetted, egyszerűen csak NG+7 nehézségi szinten marad minden további NG+ (nem nehezedik tovább), de könnyebb nem lesz (lol)
- NG+ általában az összes eddigi DS-ben sokkal többet változtatott mint BB-ben valaha is: új ellenfelek, gépi invaderek, volt olyan covenant ami csak NG+ működik stb. Nem tudom itt hogy lesz de a DS-hez képes a BB NG+ felhozatala csalódás volt (ie. semmi sem változik csak erősebb lesz mindenki).
- Az hogy te nem találtad meg a titkokat nem jelenti azt hogy nincsenek ott. Van, rengeteg.
- Questek: első 8 órában több NPC-vel találkoztam mint BB-ben végig. Ezek élik a kis életüket, nagy részüknek lesz/van questje (így hirtelen most 3 is folyamatban van érzésre)
- El kő olvasni minden item descriptiont és meghallgatni minden NPC-t (minden boss után mert mondanak újakat). A titkok/questek tipikusan ezekből derülnek ki.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

TDC Geronimo
csinálod npc questeket is?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
És közben egy ultragyenge főellenfelet is bebugolás miatt tudtál csak megcsinálni..<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.15. 11:29:02

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Szerintem meg pont hogy itt sokkal kevesebb bossok HPja.

Itt kiütsz 1 falat és lesz 2 boss meg kurva nagy területek,vagy a hidas sztori,ebben a bb gyerekcípőben jár.
darkSectorxxx
Hát alap első végigjátszáskor. Itt meg cserébe 3cm-eket ütök egy +2-es karddal is...😄
Meg az a pellet ám nem automata, ahoz elsőre ütni is kell. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Este ha hazaértem összeírom a cuccokat.

Amúgy videón megvan minden ahol jártam. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nekem meg a bb-bossok furcsák,beveszed azt a csaló wolf pelletet áram a fegyverre mindenki fekszik 1 perc alatt,itt ez nincs legalábbis egyenlőre.
darkSectorxxx
😊
Vagy azt mondjátok hogy nem...😄 Jó apró dolgk lehet majd elmaradtan, de eddig feltérképeztem minden sarkot...

firepointtól elmentem minden irányba és csak azután mentem tovább mindig ha már semerre nem tudtam továbbmenni. 😄

TDC Geronimo
Ó dark te istenkém. Nehéz eset vagy 😄

darkSectorxxx
Hát majd összegzem a végén.

Ja meg milyen buildokról beszéltetek,
a semmire nem használható ruhák?

darkSectorxxx
Majd kiderül, eddig nem tudtatok mondani amit elhagytam volna, jó ez a boss, de az sem volt annyira eldugva azért.

Bandicoot
Na erre (is) jó az ng+. Elsőre úgy se tud meg mindent az ember.

TDC Geronimo
Tele van titkos cuccal meg hellyel csak nem találod meg...

Bandicoot
Kevés a titkos cucc meg hely? Lol.
Valami issszonyatos felületesen mész akkor..😄

darkSectorxxx
Értem de még kínai mert nem tudom mi és ki, merre hány méter. 😊

darkSectorxxx
BB az jobban érdekelt, izgisebb volt, itt is vannak láványos helyek, de ha végigmész, nagyon kevés a titkos cucc, meg hely.
Vagy nem tudom, kicsit olyan érzésem van hogy inkább több út van de igazából a legtöbb csak olyan mint az úttesten a járdasziget, elágazik, mész 20 métert és egybemegy megint.
De eddig. Lehet később más lesz.

Bandicoot
Nem toltam a BB-t (pótlom). De igen több féle befejezés, kisebb nagyobb változások a "világban", sok csak ng+-ban elérhető stuff, meg persze a nehézség. Erről szól az ng+.

Bandicoot
Tulképp aki tolta a DS-eket annak rengeteg npc és a vele kapcsolatos tevékenység ismerős lehet, még ha kinézetükés nevük más is. Illetve van aki egy az egybe a régiekből köszön vissza, például a fészkes.😊

Bandicoot
Most spoilerezzem le? Csak az olvassa aki nem akar megnyeréssel kapcsolatos infót illetve DS1-2-t nem tolta nagyon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A dark sigilhez hasonló cucc volt az 1-2-ben is. Fontos gyűjteni, ha nincs meg mind nem a legjobb megnyerést kapod. Namármost ha meghalt az "ingyé fejlesztő mókus mielött ötször fejlesztett volna, illetve kigyógyította a Dark Sigil-t az bukta. Nem tudom mennyi van a játékban csak hogy az ingyen szintező mókusnál öt volt utána nem fejleszt csak dumál. És meghal..😊

Hát, én úgy gondolom, hogy a BB gyakorlatilag pont ugyanez ebből a szempontból. Az NG+ ott is ugyanaz, mint itt. Felszedhetsz mindent, amit kihagytál az elején. Illetve milliónyi apró titok.

Többfélre befejezés, hát, gondolom nem azért az egy átvezetőért csináltad végig 6szor a játékot. A két játék között ebben a tekintetben semmi különbség nincs amúgy.

itt is koopozhatsz, mehetsz segíteni, ugyanaz, na.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bandicoot
A véletlen rúgást én is. Kicsit zavaró mikor tudom hogy az ellen 4 vágásból terül, pont elfogyó staminával... Erre az egyik vágás helyett rúg...😊

darkSectorxxx
Merthogy? 😄

darkSectorxxx
Hát ha fehéren világító item azt mindent ja.
Nem annyira bonyolult területek, a mocsár meg az erdő is csak elsőre tűnik átláthatatlannak.

De ha hazaértem megmondom pontosan milyen gyűrűk vannak, azt hiszem 9-10 féle.

Bandicoot
Itt is van jópár féle befejezés. A legjobb megnyerést péel ahogy olvasgatom a kommenteket cirka senki sem fogja megkapni...<#idiota>

darkSectorxxx
Majd kiderül. 😊
Ha lesz olyan ami csak és kizárólag ott elérhető, illetve ha acsik érdekelni fognak és az miatt, de eddig nem érzem magam úgy hogy ez még1 körre bejön nekem.

darkSectorxxx
Mármint ha látom a végén értelmét, egyelőre nem vágom mi van a NG+ -ban ami itten nincs, nekem a boss-ok nem annyira szórakoztatóak mint a BB-ben, ott meg NG+ ban sok tárgy volt (mármint amiket ott adott a játék), többféle befejezés, meg ilyenek.
Questek voltak, stb.

Itt meg aztán egyel sem találkoztam eddig.

Ezért érdekel mindig, elhagytam-e valamit.

Eddig tudtommal 1 item maradt el, a legelején mikor elindul a játék, és bemennél az els boss-hoz, van a tutorial az ugrásnak, ott nem tudtam még ugrani, ezért az az egy item elmaradt a szikla tetején, de amúgy télleg mindenfelé elmentem, ahol láttam bármi itemet vagy bejáratot, mindent.

Ja meg 2 ilyen kis fegyver alkatrészt adó kis teknősbékát nem csaptam le, mert későn vettem észre őket.

Amúgy tényleg érdemes legalább kétszer végigjátszani a dolgot, egész biztos elmentél sokminden mellett. Pl. megtaláltad az Undead pályán mind a két gyűrűt?

darkSectorxxx
THX, ha hazaértem feltétlen megnézem. 😄
Ő hát most van a 8. csak pár boss kéne.
De azt mondta nekem valaki, hogy a NG7+ után visszaskálázódik minden alapra, csak te maradsz ilyen erős.
Ezért hagytam abba, legalábbis egy időre. Már nem lenne kihívás.

n000rbi
Egy végigjátszással a felületet kapargatod kb. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Pl mit nem láthattam még? 😄

Azt bossoknál használom, BB-ben is toltam.

AntiHero
Junp attack is jó dolog.

Futas + R2

TDC Geronimo
én tudom mivel kell, de mégse sikerül csak 10ből kb 2* és néha meg véletlen rúgok, be is szoptam már párszor.

Bandicoot
Balkar előre +r1...😊

Ott se nagyon használtam ezt. 😊

A játék legelején tanítja a rúgást, nekem nem ment. Próbáltam többször is, nekem nem rúg. Mi a gombkombináció? Ha jól emlékszem, bal kar és még valami. Nekem nem ment akkor sem. Na.

Bandicoot
Ahogy elnézem a fantomok tevékenységét meg a fórumokat rengetegen nem olvasnak semmit. Azt hiszik abból áll a cucc hogy lekell darálni mindenkit. Holott ha olvasnának, figyelnének az npc-re próbálnának rájönni a titkokra, egyrészt könnyítenék a játékukat másrészt rájönnének hogy elég mély sztori van a cuccban.

n000rbi
Nem értelek, BB-ben is R1-el kellett. Már elfelejtetted? 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ha elmész a végéig,tuti átmész ng+ ebben biztos vagyok,csak játszd végig.
Bandicoot
Ezt tanuld pedig mert jól jön. Rengeteg ellenfélnél vannak magaslatok.
Meg ha invade-elnek rögtön rohanás mondjuk lépcső tetejére, magaslatra.
Rengeteg játékos annyit tud hogy backstab esetleg parry. Simán aládsétálnak és máris félhalottak.
Lépcsőn is szoktam izgatni őket... Felrohanok megfordulás és ugrással le karddal az arcba.

Illetve a rúgás is hasznos. Sok majom azt hiszi könnyen pajzsot feltartva közeljön és elkezd körözni hogy majd backstab. Rúgással kiszeded védelemből és rottyneki. Aztán jön a sírás meg a visítás odát..<#idiota>

AntiHero
Még jó, hogy a játék elején minden tamadasra, ugrasra raktak be ellenfelet. Szövegeket olvasni. 😊

De! <#guluszem1>

Bandicoot
Azt ne mond hogy csak rájuk estél de nem nyomtad a támadást.<#idiota>

Bandicoot
Az uchim rengeteg ellent levág 1-ből levegőből indítva. Nem nehéz.

Ehhh.

TDC Geronimo
de, esel le közben R1

Én már csomószor próbáltam valakit fentről kinyírni, egyszer sem sikerült. Mindig csak lepottyanok elé, és ennyi. Nem lehet "air assassination"-t csinálni?