5896
-
#2608 :) -
#2607 Hát bameg nekem eddigiek alapján sokkal, itt max 10 proba kellett, de azért mert megnéztem mit mozog a boss.
Itt meg a fele lemegy 1-2 probát követően....pl most is ez a King, már vártam hogy sebezzen már. -
#2606 Vitte a faszom azt az unalom redvadékot. -
#2605 Nem volt az nehéz. Mondjuk lehet nem te vagy a megfelelő mintavétel....hogy is volt azzal az első bossal? :) -
#2604 Mondjuk az egész BB kacagva-dalolva rész száraz bullshiét :) -
#2603 Amit a das2-vel művelt a from scalingben az egyenesen katasztrófa. És nem csak a DLC-ről van szó, hanem a scholarról is. És könnyen lehet, hogy végül ez is erre a sorsra fog jutni. -
LBandi77 #2602 Ahogy a das2 dlc-ben de szerintem itt is ez lesz. -
#2601 + ezek az invader NPCk itt DSbe nagy nulla mind. BBben szarrá szivattak a hunter NPCk -
#2600 Én nem így emlékszem. Én úgy emlékszem, hogy az első fele volt könnyű, aztán ahogy beköszöntött a vérhold, elnehezült a világ(is).
Kicsit mintha ismerős dramaturgia lenne, nem?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.18. 18:53:51 -
Bandicoot #2599 Remélhetőleg itt is megjön illetve NG+-osk megbüntetnek a gyarlóságunkért...:D -
#2598 Te beszélsz, aki végig se vitte. BB első fele sokkal nehezebb, mint DS3 -
Bandicoot #2597 No. Nálam 32 óra, most kezdem Irithyll of the Boreal Valley-t.
Lv 69 11+6-os estus, Sharp Uchi +6 + Sharp Black Blade (ma fejlesztem agyig).
Én ilyen lassan körülnézős mindent megkeresgélős tapizósan tolom.:) -
#2596 Nem. Kacagva-dalolva lehetett vinni. Ott a bossok voltak nehez...mennyi is? Talán három? Ami nehéznek volt mondható, a többi lehet még ezekét sem éri el. Más tészta a dlc, ott megjött a száraz anál :) -
Bandicoot #2595 Eljhiszem hogy könnyű neked a játék bár a morgolódások nem ezt mutatják. De továbbra is egy BB NG+7 után ültél be egy BB-osított DS-ba NG szinten. Vicces lenne ha nem feküdne így. Ha a régi DS-ek szellemében készült volna és egy fikarcnyit nem BB-osítják, menne a rage rendesen Topa úr...:)
-
#2594 Fogalmam sincs. Majd ha a végére értem elmondom.
/egyben mondjuk így is biztos vagyok: ha lesz BB2, abban is össze-vissza lesznek csavargatva a potméterek az elsőhöz képest. És nem feltétlenül jó írányba, de ezt majd a maga idejében.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.18. 18:50:39 -
LBandi77 #2593 Miért sima ng-ben a bb olyan nehéz volt? -
#2592 Hát eőferdülhet, csakhogy ott nem lesznek a bossok ilyen topák. :D -
#2591 Hát eddigiek alapján gondoltam, miért annyit változik későbba játék? -
Bandicoot #2590 Elötte bár nem vagyok a remake-ek híve (1-2 címet leszámítva) de egy Demon Souls remake jöhetne, bármiféle játékmenetbeli változtatás nélkül. Lenne sírás meg sikítás mikor az ottani szentélyből kilépve rögtön a játék elején elkenik az ellenfelek az ember száját...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.18. 18:40:42 -
Bandicoot #2589 Lol. Bármibe fogadnék hogy ezt NG+ 3-4-ig eltolva majd utána beülve a Bloodborn elé úgy hogy azt még nem toltam azt fogom könnyűnek tartani.
-
#2588 Csak csináld meg, és majd utána. Addig hiteltelen minden véleményezés. -
#2587 Állok elébe. :) -
#2586 Menekül, de túléli. :D -
#2585 Remélem az má ps4k ex lesz :P De méginkább, hogy a from megveszi a jogokat a szotyitól. -
#2584 Gondolom az is ex lenne ugyhogy vehetned a kov gepet :p -
#2583 Először végig kéne tolni, aztán véleményezni. -
SlickAdam #2582 neked? aki a csontvazak elöl menekül? :D -
#2581 > Sony pls :(
WOT? -
#2580 +1.
Én így utólag azt mondom ez max egy tréningnek jó a BB2-höz. -
#2579 "Dark Souls III Is the Fastest Selling Souls Game Yet"
Sokat koszonhetnek a BBnek. Na jovore szeretnek BB2ot. Sony pls :( -
SlickAdam #2578 nekem a lower catacombs-ban lett meg (nem ez a neve, de tudjatok) -
#2577 elvileg nagyon random hogy melyik dobja,utána néztem .van akinek a legelső kidobja lothric nagy falánál -
#2576 Nekem ez már megvan és szerintem a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cathedral of Deep-ben dobta a mimic (csak egyet találtam ott) -
#2575 megnöveli az item discoveryt meg a lelkek számát amit szerzel szörnyből.hasznos farmoló item. -
SlickAdam #2574 miert, mit tud? szedi az eletem lefele, szal "elhajitottam" jo messzire. -
#2573 én is erre pályázok de még nem találtam meg :D -
SlickAdam #2572
-
SlickAdam #2571 nem, ez mar a masik veglet -
#2570 Openbroadcaster. Megcsinálja a videokártyán, kb 5% (video)teljesítményvesztéssel. -
#2569 30 óra, 7. Boss feküdt.
Szerintem valahol itt van a normál játék, azaz 20-30 óra körül lehetünk a katakombák végén.
szerk:
...a steam szerint csak 28 órát toltam.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 15:35:52