5896
-
#2648 Jó a DLC meg aztán télleg, én csak a sima játékot nézem most. -
#2647 Én csak rucit meg pajzsot, de azt se mert értelmét láttam...BB-ben ja megvolt a Vajazó mint kedvenc, de ott volt sok állat fegyver, eltérő stílusal...sokkal nagyobb eltérés volt mint ezeknél. -
#2646 Hallod, ezek itt tottál kész vannak. A kobe sztéket tologatják a tányéron fintorogva, mer a beluga előételnek jobban bejött. Atomot ezeknek
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.18. 19:51:00 -
#2645 BB dlc-hez képest ez tényleg könnyű lesz. -
#2644 Nagyon jó a DS3, imádom, de BB nálam az favorit. -
#2643 Elhiszem, itt is vannak trükkök.
Csak a Parry nem volt könnyű, itt meg az hogy üsd a fa seggén a bogyót, hát.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.18. 19:49:44 -
#2642 Fight! :D
Double KILL. :D -
#2641 Ez igaz. -
#2640 Na most már lassan el kellene kezdenem nekem is (figyelem, ma már ki is bontottam a gyűjtői pakkot :D), hogy aztán jól megmondjam
milyen is a BB-hez képest. (mentségemre legyen mondva, a BB dlc-t véreztettem ki teljesen, azért nem nyúltam eddig a DaS3-hoz :)) -
#2639 Én háromszor, és ez a második fegyverem 30 óra alatt.
BB -ben hasonló játékidőnél...őő? Ja meg van! Semmit nem váltottam. -
#2638 Ja. 25 órája ugyanazzal a fegyverrel megyek és 2* váltottam ruhát. #devansoklehetőség -
#2637 Nem akarom már magyarázgatni. -
#2636 pff -
LBandi77 #2635 Figyu most vagy elhiszed vagy nem bb első boss a hídon elsőre azzal a hosszú láncos fegyverrel,utánna közvetlenül a fater elsőre csak parry, úgy hogy ez erősen szubjektív kinek mi a nehéz.
Ng+-ra kifarmoltam az összes visceral rúnát 5-6ezres parry volt.
De van talán 1 videóm mindjárt felrakom. -
Bandicoot #2634 Ez háború. -
SlickAdam #2633 küldök kutyakakit :P -
#2632 Nem a sebességen múlik, hogy könnyű vagy nehéz. Azzal a tempóval is belehet lőni a nehézséget vérthugyozósra. Ld. DLC-k. Nem, én nem erről beszélek. Nem a nehézség miatt írtam.
Egyszerűen azt érzem, hogy a jóval kesebb karakteropcionális és mechanikai töltelék miatt több idő és koncentráció jutott a leveldesignra, a világra, és a harcokra-bossharcokra. És most, hogy kvázi ugyanabban a kontextusban látom mindkét vonalat, azt kell mondja, hogy utóbbi bizony fontosabb. jelentőségteljesebb. -
Bandicoot #2631 DS1-2 (főként 1) ahogy egy rakás DS fantól olvastam jóval keményebb mint a BB alapjátéka volt kieg nélkül. Hiába a lassúság. Te is lassú vagy. DS3 ott vérzik hogy ahhoz a lassúsághoz betették a BB karaktersebességét,ezáltal pajzzsal gyakorlatilag gyerekjáték bárkinek aki tolt már DS játékot. Nem véletlenül nem megyek pajzzsal.... -
Bandicoot #2630 Ellenimádkozni fogok. -
#2629 DS1-et most nem tudom, azt láttam csak, de most Das3-at mondom direkt, nem a sorozatról beszélek. :)
agy ti az egész sorozatot veszitek egy kalap alá?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.18. 19:26:59 -
#2628 Ez amúgy így van....
Én ez alapján mondom a Das1-2-őt sokat néztem, azokat 80%-ra tudom megítélni...nagyon lassúak a bossok, sok idő van reagálni...ez itt mondom a BB-2-re valami tréning szerű. -
Bandicoot #2627 Szerintem ne keverd egy dolog hogy NG7+-ig elmentél BB-vel,de egy DS1-ben az NG+-ig is megkérdőjelezem a többiek írása alapján hogy eljutnál-e....Szopókanyalóka lenne. DeS-ben főleg.
A másik fele amit már jópárszor leírtam: Egy BB ng7+ után tolsz egy BB-osított mozgástól könnyebbé váló DS rész NG részét. Csodálkozol hogy könnyedén megy? De lesz még sírás.:)
Én a BB-nek a DS3 NG+XY szintje után fogok nekiállni,simán könyvelem hogy nekem meg az lesz könnyű ezek után. -
SlickAdam #2626 mostantol minden este dobok egy imát az égbe, hogy azt folytassak. DaS-t nem sajnalom. bar visszaterhetnek par ev kihagyas utan egy odabaszos reszörreksönnel. -
#2625 Az, de a Fánál is ez hogy egy km-es sebzés...bakkel, azért a BB--ben a döfések mérsékeltebb életet vettek le, segítettek is de nem is. :)
Na mindegy nem szidom a játékot, de ismerősök is mondták, láttam, hogy a BB-ben a bossok fürgesége, és mozgása, támadásai inkább gecibbek.
Még Das1-2 ben is lassuak voltak...Lásd Ulthane videója...a 3 spear-es....lol.
BB-ben probáld ki a 3 csuklyát faszom. :D -
#2624 Nekem ugyan nem. -
#2623 Mindössze ügyelek a hitelességre. -
#2622 De ha már BB: ez (és it tmindeygy mi következik a továbbiakban) a BB képű das3 mindamellett, hogy remekül szórakozom, és nagyon tetszik, még egy dologban volt jó: nagyon felértékelte bennem a BB-t. Nem volt az annyira más, mint a dasok, csak minden felesleges kacatot kidobott belőle. Egy racionalizált, lényegre összpontosító játék volt. -
#2621 BB is ember-szerencse-tapasztalat- minden függvéney, én említettem anno Ebrietas-t nagyon kurvakönynen megöltem, makkorm volt.
Mikor NG+-ba tőled meghallottam visszamentem hogy neked megmutassam, 100 próba nem volt elég....véres kis genydarabok jöttek ki a péniszemen. -
Bandicoot #2620 Melyik King...
A karkötős? Az tényleg egyszerű.:) -
#2619 Félrebeszélsz izomból. -
#2618 Szerintem a from a des és das 1-el megalkotta a tökéletes formulát. Sajnos a from a folytatásokban olyan dolgokhoz is hozzányúlt amihez nem kellett volna. -
#2617 Hát a temetőben azért megérte kipróbálni a nagy melákot, ha már nehézség, ne mondja nekem senki hogy az nem okozott több geci pillanatot, mint itt az első 7Boss amig eljutottam bármelyik...az buzi volt, a padlót feltörölte velem, amikor berserk volt, de még a baltás alakban is a szopás volt sokáig, igaz a pálya a sirkövekkel sem egy segítség akart lenni. -
#2616 Igen, nehezen ment le az első boss. Ebrietas mégnehezebben. De lement mind. Aztán még hétszer a nagyrésze. Te ezen kijelentéseknek egyikét sem tudod hitelesen leírni, szal azt talán hagyjuk is, hogy te kit tartasz mintavételnek. Szart sem tudsz arról a játékról. -
#2615 Több a lehetőség. Hangulatra a BB erősebb. -
#2614 Én kipróbálom de komolyan ha a második fele nem lesz kicsit tempósabb, ez a King egy lassítot diafilm. -
#2613 Biztos azért mert nehéz volt. -
#2612 Oks de van mértékegység, ne legyen annyi ahonnan jöttem, de most pl ez a King hozzás sem ért, csak a szar köd amit nem tudtam elmenni ugye mert beszorÍtott a falhoz, azt ennyi.
Nagyon gecitopák, 2 Boss van amikre azt mondom ügyesnek kell lenni, a Crystal, meg talán a Fa. De csak talán...
Mijaz hogy leütöm a bogyót és megad fél élete sebzést, úgy hogy amúgy is brutálisakat ütök.
Én merem mondani, haver játszott, DAS1 után a BB-vel és nem az hogy szart hugyozott, de voltak Bossok, 50 próbálkozással például...itt hol van olyan? A végén? -
SlickAdam #2611 ez a sokkal konnyebb DaS3 izgalmasabb? :D loal
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 19:14:29 -
Bandicoot #2610 Miért érzem úgy hogy rizsa... -
SlickAdam #2609 te NEM vitted vegig a BB-t, ugyhogy jobb, ha hallgatsz...!
szerk.: ja mar Gero is irta. nagyon helyesen. a blabla meg nem kell... bics
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 19:13:38