5896
-
#2568 nem mondok nagyot.ez történt ha nem hiszed el nem.nem kell kitalálni hogy nagyot mond a másik.neked más a tempód.mindenkinek más.nemsokkal kevesebb nekem mint slicknek mondjuk már rá is azt mondtátok hogy rohant.nembaj gondolj amit akarsz én meg tudom mi történt ennyi
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.18. 15:29:39 -
Ulthane #2567 Egyetertek.
Én nem értem miért jó "nagyot mondani". 26 órám van a játékban, hat boss fekszik csak. Oké, farmoltam kb. 3-4 órát belőle, de akkor is. Nem vagyok béna játékos, jó átlagosnak mondanám magam, de ne mondja már nekem senki, hogy 25 óra alatt lenyomta, kényelmes tempóban. lvl 99, persze, kényelmesen.
Hagyjuk már!
-
#2566 nincs bajom a nehézséggel... én majd minden bossnál haltam eddig, nem is egyszer meg a mobok is megtudnak lepni
...nekem ezekkel a fasságokkal van problémám.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 14:37:02 -
#2565 vagy egy kis trainer... -
#2564 1.03 a játék persze hogy patchelt -
SlickAdam #2563 az igazsagot ugyis csak te tudod :)
megpatch-elted te amugy a jatekot ahogy kell? mert hallottam valamit hogy 1.00 vagy 1.01 nagyon konnyu volt. majd Gero megmondja, ö irta talan -
#2562 sajnos nincs én pc-n játszom és az meg úgy nekem akad.eszembe se volt így felveszegetni ps4-el egyszerűbb ugye -
#2561 ja oké akkor azt én nem láttam.:) -
#2560 tippre mondom a 25órát.én nálam valami nem fasza az órával nevetni fogsz.20és fél órát ír.de sokkal több az 25 megvan talán még több is.ha nemhiszitek arról rakhatok majd képet.farmolós helyet meg nem csekkoltam le.észrevettem hol érdemes és így ennyi.farmolgattam kicsit de nem olyan sokat mint gondolnád.csak jó helyen csináltam szerintem.nemtudom figyelj lehet nagy szerencsém volt a bossokkal de a háromnegyede tényleg elsőre ment.nincs videó mert nekem akad tőle a játék nincs valami jó gépem én pc-n játszottam .nembánom amúgy ha nem hiszitek el nem azért mondtam hogy legyek valaki csak így történt na mindegy -
SlickAdam #2559 tettem rola is -
#2558 Nincs videó? -
Bandicoot #2557 Erről szól az. Ne menj pajzzsal sima ng-ben.:) -
SlickAdam #2556 bocs, de nem hiszem, hogy vakon mentel. egyreszt a kenyelmes tempo es 25 ora? bics pliz.
masreszt a 99-es szint es 25 ora? szepen lecsekkoltad a farmolos helyet (en is, de csak a föboss utan) es felturtad magad. amugy imposszibül.
meg hogy boss-ok nagy reszet elsöre verted. sztem a speedrun-osok se...
mindenesetre meg igyis najszos tempo.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 14:01:58 -
#2555 én sem szaladtam pedig :D kényelmes tempóban nyomtam le.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!champion gundyr megvolt?nem láttam a videódat lehet elkerülte a figyelmem -
SlickAdam #2554 25 ora?! na te lehet szaladtal.:D
19 boss van tudtommal, ha nem tevedek. akkor nem hagytam ki senkit. -
#2553 "Ki ül le azért a tévé elé, hogy szopassa magát? Könnyedén, gördülékenyen akarok játszani, szórakozni, kikapcsolódni, nem izzadó tenyérrel, 150-es pulzussal frusztrálódni és kontrollert csapkodni."
őőő...aki Dark Souls -al akar játszani? Ennek erről kellene szólnia. De nem akar már erről szólni. -
#2552 nem.írtam volt ami 3x-ra kettőt próbáltam a final boss előtt is.nem kötelező persze elhinni:) én tudom hogy ment ennyi -
Ulthane #2551 Szerintem neked próba nélkül ment le az összes. -
Ulthane #2550 Engem ezek egyáltalán nem zavarnak. A shrine jópofa, all in one, tököm se akar ötvenfelé rohangálni tápolin. Kristálygecivel egyel se találkoztam, csak a legelső pályán, de akkor hagytam is békén.
A kopás idegesítő, a második részben többször boss alatt tört el a fegyver, ehh.
Azt nem lehet mondani, hogy könnyű a játék, szerintem pont jó, a neheze így is hátravan nekem.
Ha ennél is frusztrálóbb, szemetebb lenne, az már nem szórakozás, de tényleg. Ki ül le azért a tévé elé, hogy szopassa magát? Könnyedén, gördülékenyen akarok játszani, szórakozni, kikapcsolódni, nem izzadó tenyérrel, 150-es pulzussal frusztrálódni és kontrollert csapkodni. -
#2549 na végére értem én is.szerencsére én nem lettem análba rakva szárazon és a szopóroller-se szálltam fel
nagyon kellemes játék volt végig,voltak nehezebb részek,könyebbek is, a bossok között már megvan a 2-3 útálatos mocsok de a többi puding volt szerintem.a helyszínek fantasztikusak imádom mindent a fegyvereket páncélokat mindet,végig fallen knight settben mentem most megvettem egy újat ezt nem mondom el kiét miét ez spoiler.dark swordot toltam fel +10re és még 3at.SLV 99 lettem a végére 25 órával .nagyon jól szórakoztam a legtöbb próbám bosson 2 volt 3x-ra lement. 3 kivételével a többi mind elsőre sikerült .a főböss nagyon tetszett de kicsit nehéz volt azért.na most gyűjtögetek én is farmolgatok felfedezem ami elmaradt de szerintem nem sok minden aztán majd lassan belekezdek a n+-ba én is.ja és amúgy a good endinget kaptam meg mert megcsináltam Anri küldetés sorozatát.nem kellett utána néznem alapból így sikerült:) ja amúgy slick papa kihagytál egy opcionális bosst és helyszínt vagy csak elkerülte a figyelmemet hogy mutattad őt is.ha érdekel kiaz leírom spoilerben:)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.18. 13:45:52 -
#2548 ja, egyetlen buzi tárgy van, a rihes katana aminél működik, tapasztaltátok bármilyen tárgynál, felszerelésnél, akárminél? -
Bandicoot #2547 Van az. Majd késöbb megtudod. Katanával a havas rész elött már nem egy helyen kellett javítócuccot használnom.
Mindenesetre hálistennek hogy nem olyan gyorsan amortizálódik minden mint a 2-ben. -
partizan182 #2546 Fícsör ez, DS1-ben is pont így volt, gondolom majd ha csinálsz sharp katanát 25 durability-vel akkor észreveszed hogy fogy.
DS2 legnagyobb szarrágása volt a 2 percenként betörő fegyverek, utáltam. -
#2545 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki farmolni akar egy kis plusz soult segítsen másoknak Yorm the giantnál, gyors easy kill -
#2544 Meggyütt a patch? Javít valamit? Ne adj isten a durability bug -ot? Mert az bug, hogy ennyire nincs. -
#2543 Kevésbé érdekes, hogy mit tud. Érdekesebb, hogy ami nincs, vagy van, de kézenfekvő, azt nem kell felfedezni. -
SlickAdam #2542 nem emlekszek mar. mit csinaltak a speci kovacsok? itt pl infusion a speci lehetöseg. ahhoz te szallitod a speci szenet es onnantol tudja. -
#2541 Boreal Valley (~játék fele?)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 12:29:35 -
#2540 De ez korábban is így volt, csak voltak még az spéci kovácsok is :) -
SlickAdam #2539 A kovacsnak te szallitasz, hogy speci cuccokat keszitsen :P
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 12:20:28 -
#2538 Hol tartasz?
szerk: akkor részletesebben:
-firelink: nekem ezzel a koncepcióval korábban sem volt bajom. Azzal inkább, hogy túlvagyok a játék felén, de még sehol nem láttam pl. kovácsot egyedi képességekkel. Ez baj(bár lehetm hogy később lesznek).
-shortcutok: nem azokkal van a baj, hanem hogy igény sincs rájuk. A játék első fele walkinthepark.
-Crystal lizard: ja, fasság. Pontosabban a gigafasság az, hogy elég ha meghal a lizard, akkor is megkapod belőle a motyót, Ennyi erővel le is rakhatták volna az itemet a földre.
-Dura: szintén fasság.
Rossz döntések-e? Igen azok. Végiggondolatlanok. Koncepciótlanok. De ez csak annyit jelent, hogy ez sem lett hibátlan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.18. 12:15:38 -
SlickAdam #2537 npc-k legyenek is szepen egy helyen! igyis kolbaszolni (utazgatni) kell összevissza majd NG+ -ban ha gyüjtögetni akar az ember...
lizardok csalokak tudnak lenni. esetek 90%-ban tenyleg odarohansz, aztan bumm! dead.
es pontosan ezert valhatsz figyelmetlenne (ha nem figyelmeztetnek felirattal... offline rulz!). mert olyan is van, hogy szaladsz, "jeeee lizard", aztan radugrik vmi nagy tüzes majom.:D -
Bandicoot #2536 Igen ezt írtam 1-2 hely de a legtöbb helyen nagy távok vannak.
Npc-k demon soulsosan 1 helyen. A lizardok meg...ez van. Túl kicsi az észlelési távolságuk.
-
SlickAdam #2535 nekem a tabortüzekkel nincs gondom. vagyis 1 helyen (majd kesöbb a vegefele) lesz ket tüz kb 10 meterre (szo szerint) egymastol. na ott wtf-oltam pöppet.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 11:48:03 -
#2534 Hát a tábortüzek kivételével értelek. -
Bandicoot #2533 Ok. -
#2532 Nem, de akkor úgy tűnik más is ugyan azokat látja. Nem értem a from döntéseit. -
Bandicoot #2531 Ezt a netről nézted le?
Halálpontosan ugyan ezek ugyan ebben a sorrendben fel vannak sorolva Dark Souls 3 Easy keresésre egy google találatban..
A tábortüzes dolog és a shortcut alapból bukik tény több van és egyes helyeken rövidebbek a szakaszok de nem ennyire hogy ez gond legyen
Az meg hogy minden egy helyen nos valóban. Emlékeim szerint a Demon soulsban volt így, nem tartom gondnak a DS-ekben mindig idegelt hogy külön mindenhova újra és újra el kellett blattyogni ha akarta shooni vagy fejleszteni. Egy idő után iszonyat frusztráló volt..
A lizarddal egyetértek eddig mindet könnyedén levadásztam. De a többi pont...:) -
#2530 Nyah, mivel beletoltam jó pár órát, csak bassza a csőrömet a következők,
Tábortűz, tábortűt hátán. Meg ott is egy. Jé, még egy...nagy értelme van a shortcutoknak így!
Firelink a Tesco. Minden egy helyen. Nehogy már más árus/npc véletlenül valami máshol legyen!
Kristály lizárd vadászat, míg az előző részékbe élmény volt...hát....itt..ehh, szerintem már attól megöngyilkolják magukat, ha meglátnak
Durability, fegyverek javítás...nem is értem minek van benne
Még a stamina is kérdéses. (ezt még tesztelem)
különösen azért érthetetlenek ezek, mert annyira egyértelműen hibás designer döntések, hogy...de tényleg
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 12:00:20 -
Bandicoot #2529 Reggel kicsit belenéztem a havas részbe. Na itt azért már vannak mókásabb részek rögtön az elején.:)
Egyrészt folyamatosan invadelnek másrészt tüzes istennyila távolban mellette két lidércköcsög akiket az istenért se tudtam elcsalni a tüzes tetű hatóköréből. Pajzs nélkül fini lesz.:)
De asszem az uchi mellé ma beaplikálom a dark blade-et és két katanával békéltetem az ottani jónépet.