5896
ds35d07c.gif
  • Moby
    Egyesével le lehetNE, de bármit csinálok jön a másik is.
  • LBandi77
    A krokikat mindenképpen verd le,egyesével is lehet.
  • Bandicoot
    Ez a Pontiff Sulivan így pajzs nélkül a jók*rvaanyád kategória...Bemegyek mondom kieza niemand. Elsőre kb 10 mp alatt feküdtem,meglepett...:D
    Jöhet a 2. menet...
  • Moby
    Pontiák után. Még a két "huntert" levágtam, de lementem valami létrán, két kroki, két próbát tettem velük, de hosszú ideig a környékükre nem megyek.Ami meg ezután van, azt meg das1, csak amikor _OTT_ jártam abban, akkor 3x voltam erőseb, és ötször volt jobb cuccom mint itt. Minden nyilat kikeürlve valahova biztos el tudnék futni, de megállni harcolni az esélytelen.
  • TDC Geronimo
    huh?
  • Myselor
    mi történt?nem értem
  • Moby
    Nincs. Ez a boreal valley-t olyan faszán sikerült belőniük, hogy játszani sincs kedvem vele. Így kell ezt. A hülyére zsibbasztott izé után a totális agyfasz. Taps. Csak futni lehetne, ahhoz meg nincs kedvem. Kicsit pihenőre teszem, ehhez most nincs idegem.
  • TDC Geronimo
    Én is ezt írtam. Mondjuk amit videón látok hááát. Nincs valami jó ízlésed
  • Ulthane
    Nem tudnek,olyan karival jatszani, aminek ronda a kinezete, de jo a cucc statja.

Ha mar rohad a pofam, legalabb jol nezzek ki! :)
  • TDC Geronimo
    Moby 10es boss megvan már?
  • TDC Geronimo
    fashion souls. Ruha kinézete > statok
  • Ulthane
    Nem a ruha teszi az embert!
  • TDC Geronimo
    Amúgy most olvastam onion knight questlinejet. Kb 20%nál én azt el is basztam :D

Rakat helyen feltűnik még. Kíváncsi vagyok hány ilyen NPC quest van, amit kihagyok

Na majd NG+
  • TDC Geronimo
    Konzolon ma a patch hány mega volt? Vagy csak szerver oldali volt?
  • TDC Geronimo
    Ráadásul a kamerakezelés is sokkal könnyebb PCn. 10es bossnál pl futás + kameraforgatás egyszerre kivitelezhetetlen joyal úgyhogy PC EZ mode!!4
  • darkSectorxxx #2673
    Én sokat...:D
  • Moby
    Amúgy ilyen gigaszaggatás a BB initialverzában is volt bizonyos kamerakövetés beállítás mellett. ha átbökted megjavult.
  • darkSectorxxx #2671
    Lol lent a nagy barlangnál a saokban!
  • Moby
    Na csak lebuktam...:D
  • SlickAdam
    rajottem amuuuugy te easy modban tolod. szuperreszponziv 60 fremes csalos! bedessz madafakak sub30-al toljak kis pacing shit-el füszerezve
  • Bandicoot
  • Kandurex
    Van az 15 is ...csak a pacing felezi. A stress test óta egyértelmű, h nem ez lesz konzolok becsülete.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 20:46:40
  • Seth
  • Moby
    Én sem. Értetetlenül állok a leírtak előtt!
  • Bandicoot
    Fura ilyen frame gondokkal egyszer nem találkoztam eddig.
  • TDC Geronimo
    Mi ez a házi mamusz rajtad
  • Ulthane
    Old Demon megfekudt, nem vagyok ra buszke, nem volt szep harc. Vegig Amygdala jutott eszembe meg Moby, ahogy mondta, hogy a harmadik fazisaban ala kell allni, es reszelni a picsajat!

• TDC Geronimo
    NG+ ra azt mondják, hogy itt is olyan ratyi, mint BBben. Van 1-2 helyen korábbi gyűrű erősebb változata azt kb itt ki is merül :(
  • darkSectorxxx #2660
    Na híd alatt, tüzes miniboss, mIND a DIAFILM...ha van 7fps-em sokat mondok!!!!
  • darkSectorxxx #2659
    Ez is igaz.
  • LBandi77
    Szerintem itt inkább az a lényeg hogy ha használod a játék adta lehetőséget akkor kb. 1 perc az összes,volt ilyen a das 2-ben is,brightbug vagy miafasz volt a neve.Itt még nem találtam ilyet de lehet hogy van.
    Kíváncsi leszek itt ng+ -ban hány darab 1 perces lesz.
  • Bandicoot
    Mennyi marhaságon össze tudtok veszni,inkább örüljünk hogy 1-2 évente kijönnek egy egy ilyen címmel és lehet totális agyérgörcsig tolni őket.
  • darkSectorxxx #2656
    Én is, mivel elmaradtak itemek. :D
  • darkSectorxxx #2655
    Nem változik át, de ezt te nem tudhatod NG-ben. :D Utolag meg már kecinagyokat üt. :D
  • darkSectorxxx #2654
    :DDDDDDD
    Persze volt ott is, de nem fordított arányban, ott a 17-ből max 4 ilyen, itt meg a 19-ből 4-6 ami talán megér 10 próbát. :D
  • TDC Geronimo
    Ősszel jön csak DS3 DLC úgyhogy majd NG+ os végigjátszások között beiktatok szerintem egy újabb BB végigjátszást
  • TDC Geronimo
    lol
  • SlickAdam
    jogos hogy skippelted...
  • LBandi77

Ng+ vagy 2+ nem tudom,
    Csaló pellet nélkül.
    Csak használtam az itemeket,ha a backstab összejön át sem változik.
  • Moby
    Ilyen a BB-ben is van. Soroljam az alibi bossokat belőle? Kezdve a két láthatatlan nyanyától a gombán át, a csonttraktorig :D

szerk: elnézést kérek mindenkitől, sajnos nem mondhatok neveket, mert dark akkor nem tudj amelyik játékról beszélünk
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.18. 19:54:15