5896
-
#2688 Egyesével le lehetNE, de bármit csinálok jön a másik is. -
LBandi77 #2687 A krokikat mindenképpen verd le,egyesével is lehet. -
Bandicoot #2686 Ez a Pontiff Sulivan így pajzs nélkül a jók*rvaanyád kategória...Bemegyek mondom kieza niemand. Elsőre kb 10 mp alatt feküdtem,meglepett...:D
Jöhet a 2. menet... -
#2685 Pontiák után. Még a két "huntert" levágtam, de lementem valami létrán, két kroki, két próbát tettem velük, de hosszú ideig a környékükre nem megyek.Ami meg ezután van, azt meg das1, csak amikor _OTT_ jártam abban, akkor 3x voltam erőseb, és ötször volt jobb cuccom mint itt. Minden nyilat kikeürlve valahova biztos el tudnék futni, de megállni harcolni az esélytelen. -
#2684 huh? -
#2683 mi történt?nem értem -
#2682 Nincs. Ez a boreal valley-t olyan faszán sikerült belőniük, hogy játszani sincs kedvem vele. Így kell ezt. A hülyére zsibbasztott izé után a totális agyfasz. Taps. Csak futni lehetne, ahhoz meg nincs kedvem. Kicsit pihenőre teszem, ehhez most nincs idegem. -
#2681 Én is ezt írtam. Mondjuk amit videón látok hááát. Nincs valami jó ízlésed -
Ulthane #2680 Nem tudnek,olyan karival jatszani, aminek ronda a kinezete, de jo a cucc statja.
Ha mar rohad a pofam, legalabb jol nezzek ki! :) -
#2679 Moby 10es boss megvan már? -
#2678 fashion souls. Ruha kinézete > statok -
Ulthane #2677 Nem a ruha teszi az embert! -
#2676 Amúgy most olvastam onion knight questlinejet. Kb 20%nál én azt el is basztam :D
Rakat helyen feltűnik még. Kíváncsi vagyok hány ilyen NPC quest van, amit kihagyok
Na majd NG+ -
#2675 Konzolon ma a patch hány mega volt? Vagy csak szerver oldali volt? -
#2674 Ráadásul a kamerakezelés is sokkal könnyebb PCn. 10es bossnál pl futás + kameraforgatás egyszerre kivitelezhetetlen joyal úgyhogy PC EZ mode!!4 -
#2673 Én sokat...:D -
#2672 Amúgy ilyen gigaszaggatás a BB initialverzában is volt bizonyos kamerakövetés beállítás mellett. ha átbökted megjavult. -
#2671 Lol lent a nagy barlangnál a saokban! -
#2670 Na csak lebuktam...:D -
SlickAdam #2669 rajottem amuuuugy te easy modban tolod. szuperreszponziv 60 fremes csalos! bedessz madafakak sub30-al toljak kis pacing shit-el füszerezve -
Bandicoot #2668 -
#2667 Van az 15 is ...csak a pacing felezi. A stress test óta egyértelmű, h nem ez lesz konzolok becsülete.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.18. 20:46:40 -
#2666 -
#2665 Én sem. Értetetlenül állok a leírtak előtt! -
Bandicoot #2664 Fura ilyen frame gondokkal egyszer nem találkoztam eddig. -
#2663 Mi ez a házi mamusz rajtad -
Ulthane #2662 Old Demon megfekudt, nem vagyok ra buszke, nem volt szep harc. Vegig Amygdala jutott eszembe meg Moby, ahogy mondta, hogy a harmadik fazisaban ala kell allni, es reszelni a picsajat!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2661 NG+ ra azt mondják, hogy itt is olyan ratyi, mint BBben. Van 1-2 helyen korábbi gyűrű erősebb változata azt kb itt ki is merül :( -
#2660 Na híd alatt, tüzes miniboss, mIND a DIAFILM...ha van 7fps-em sokat mondok!!!! -
#2659 Ez is igaz. -
LBandi77 #2658 Szerintem itt inkább az a lényeg hogy ha használod a játék adta lehetőséget akkor kb. 1 perc az összes,volt ilyen a das 2-ben is,brightbug vagy miafasz volt a neve.Itt még nem találtam ilyet de lehet hogy van.
Kíváncsi leszek itt ng+ -ban hány darab 1 perces lesz. -
Bandicoot #2657 Mennyi marhaságon össze tudtok veszni,inkább örüljünk hogy 1-2 évente kijönnek egy egy ilyen címmel és lehet totális agyérgörcsig tolni őket. -
#2656 Én is, mivel elmaradtak itemek. :D -
#2655 Nem változik át, de ezt te nem tudhatod NG-ben. :D Utolag meg már kecinagyokat üt. :D -
#2654 :DDDDDDD
Persze volt ott is, de nem fordított arányban, ott a 17-ből max 4 ilyen, itt meg a 19-ből 4-6 ami talán megér 10 próbát. :D -
#2653 Ősszel jön csak DS3 DLC úgyhogy majd NG+ os végigjátszások között beiktatok szerintem egy újabb BB végigjátszást -
#2652 lol -
SlickAdam #2651 jogos hogy skippelted... -
LBandi77 #2650
Ng+ vagy 2+ nem tudom,
Csaló pellet nélkül.
Csak használtam az itemeket,ha a backstab összejön át sem változik. -
#2649 Ilyen a BB-ben is van. Soroljam az alibi bossokat belőle? Kezdve a két láthatatlan nyanyától a gombán át, a csonttraktorig :D
szerk: elnézést kérek mindenkitől, sajnos nem mondhatok neveket, mert dark akkor nem tudj amelyik játékról beszélünk
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.18. 19:54:15