5896
-
Pale Tongue-t hol tudok szerezni?
Azt értem, hogy pvp...de hiába invédelek be és ölöm meg a játékost...nem kapok.:( -
Érdekes hogy itt a "Hunterek" amik BB-ben Hunterek, olyan egyszerűek mint ha BB-ben ütném Micolash-t. -
Ezekszerint több lehet, én még nem vagyok a Boss előtt, de már 11, vagy Irythill-ben nincs estus? -
Grat. :) -
GRATULA! :D
Na nekem most 100% a Catacombs, mert kifelé észrevettem hogy lent egy bejáratba nem mentem még be az elején....de mostmár nincs semmi cucc elhagyva ....100%-osan kifarmoltam, max fegyó anygért érdemes visszajönnöm később. :) -
Bandicoot #2723 Már 12 (Irithylll dungeon-t járom,kihagytam boss elött).....
Mondom nagyon pepecsül megyek minden átkutatok stb.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.19. 00:33:04 -
10.
Csak az első pár alkalommal tűnik komolynak, de hamar kiderül, hogy tud összesen 3 dolgot, abból 1 kemény, és elég könnyen a földön lehet tartani. -
Munka volt :) -
még csak most?2-3 napja mentél el hozzá szerencsét próbálni :D -
Én meg legyaktam a Dancert :D -
Hooppá megvan az ucsó item a Catacombs-ból!!!!!! Ennyi volt asszem ez a terület nekem. :D -
Bzze elfelejtettem, néha tedd dlécci be ezt magadnak könyvjelzőbe. :Dd -
áhá megvan, gyors alvás előtt összeszedem
-
most tolod élőben?sose szólsz buzi :D -
Ezekszerint én vagyok előrébb. :) -
Nekem most 11 van úgy hogy Catacomb tiszta elvileg a gülüszemüknél az egy item hiányzik mást nem látok. :D -
11 estusod van itt? Hmm egyet valahol elhagytam akkor :o -
Meghalt mindenki a Tomb ban...már csak 3 item héányzik. :D
Nem érem el ezt a 3 itemet...:S
A lávában láttam 2-őt, meg vissza a gülüszeműknél fent egy platformon egy itemet. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.18. 23:46:40 -
SlickAdam #2710
-
hát jó köszönöm szépen xd
-
-
Bandicoot #2707 "éreztem hogy kéne még valami na"
Ahogy egyre magasabb az NG+ szint annál jobban elkél az öklözőzsír...
-
a fegyót mondjuk használhatod de a gear azért nőnek való :D -
tényleg erre nem is gondoltam
Mindegy need :D -
ezt én is néztem nagyon fasza:) de sajna nem faszi karakternek :D -

Ez az armor set+fegyver kell. Gondolom Dancer megölése után elérhető
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ja azokhoz vagy 6* mentem le én is mire meglett. -
amúgy én azon gondolkodom hogy oké még ng+-ban a sebzésünk.de később még keményebbek több hp és kevesebbet sebzünk +10es fegyvert már nem lehet hova fokozni.mivel lehet mégis növelni a sebzést.előző részekből kiindulva kérdezem ott is boldogultam ng+ban ng++ben de azért éreztem hogy kéne még valami na :D valaki tapasztalt? -
Ja, már lementek. Ma fáradt vagyok, szerintem nem kéne ma tolnom egyáltalán. -
szép harcvolt ledaráltad szinte :D hehe -
Bandicoot #2698 Pontiff úr pajzs nélkül :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #2697 jön a pucut. van tan tök alap íjad. löjj bele egyet messziröl, odamegy, letra környeken levered (de kemeny egyedül is). aztan masikat. nem elednek ujja.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 22:40:31 -
hát.lesz még jobb is. :D amúgy kb 3 boss van akit nem lehet kicselezni a körözéssel. a többinél bejön a szokásos téma .de ezek midnenre tudnak valamit :D ezek a nehezek -
Bandicoot #2695 Hagyott csak el kell futni mikor kifullad. :) Mindjárt pattintok videót. Lényegében kifulladásig kell ugrálni a csapásai elöl a megfelelő irányba majd mikor szusszan rátiltani párat, illetve megfelelő nem túl közeli távot tartani hogy ne darájon mint a barom. Ha meg lemegy az élet elrobogni messze.:)
Szó mi szó ez most így jóvolt izgi volt.:)
Tényleg mindenkinek aki pajzsot előretartva rohangál ajánlom NG+-ban hogy NE használjon pajzsot.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.18. 22:36:43 -
na grat.jó kis harc volt mi :D szopatós a papa .inni nemhagy xd
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.18. 22:28:51 -
mivel ütöd és hanyas? -
Bandicoot #2692 Ebben a pillanatban vágtam le... 
Így pajzs nélkül majdbefostam,de 4.-re sikerült, pedig jókora luftokat is ütöttem de megvan a keci!
-
Van a túrót, alig sebzem őket. -
a pontiacos papa érti a dolgát fogsz te még nézni nála.és sírni is lehet xd -
úgy látom nagyon betett neked anál rodeó.pedig izgi:) csak kicsi sajnos.amúgy meg a krokikkal oszlopozz egyet és egyszerre csak egyet üss hamar megvan ha megöl a másik visszajössz és csak 1 lesz ott