Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamár lore, érdekel ki mit gondol. Boszorka bossnál vagyok ami eddig feltűnt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Mi a különbség az Unkidnled és az Undead között? Ha jól értem az Undead-ben még ott lángol a tűz picikét, míg az undkindled teljesen üres. Viszont a dark soul ott van benne is gondolom, honnan máshonnan jönne a darksign?

- Ha minden igaz az Undkindled-ek az Undeadek elégetett csontjainak hamujából születtek. Undead-et ugye a bonfire-nál égetünk mégpedig azért mert a benne rejlő Humanity (dark soul shard) elég erős ahhoz hogy táplálja kicsit a tüzet. De ha a humanity elégett honnan van az Undkindled-eknek darksign-ja.

- Az öt király öt kontinensről, valóságból vagy időből való? Vagy mind egyszerre?

- Miért változnak a népek fává? Vagy egyszerűen ez lesz az Undead-ből (Unkindled-ből?) ha minden motivációját elveszti? (Ugye az megvan hogy a HP csíkod nem az életerődet jelenti - élőhalottként olyan neked nincs nagyon - hanem továbbjutáshoz szükséges eltökéltségedet)

- Miért van elzárva az Undead Settlement? Láthatóan az Undeadeket (Unkindledetek) gyűjtik (ketrecbe, zsákba), de mire fel?

+1 - Miért nem találtam még egy tetves Faith vendort? 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
HP ok, de az arányokat nézve meddig bírja?
Mert ez így adatokban szép.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

pedig BB fegyoi közt is voltak redundansak

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moveset-ben mások kicsit + ugye mindenki rinyált a BB-nél hogy kevés a fegyver, kevés a lore. Long sword-al megyek én is, Demon's óta a legjobb moveset 😊

TDC Geronimo
BBben ráadásul szerintem baromi egyedi fegyverek voltak, főleg a DLCben. Ami egyedül hiányzott BBből azok az NPCk, de ezt is orvosolták DLCben

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

felölem lehet benne 100000 ugyanolyan kard is, csak azt nem birom, ha valaki ervel ezek szuksegessege mellett. mert ha nincs ennyi, kihajitjak a feleslegeseket (lasd B😎, akkor a jatek SZAR. mert nem tud vasvillaval menni... 😄 lol

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Megnéztem csak neked, knight starting class, 12-es Vigor:

DS2: 860 HP, innen megy le kb 600-ig
DS3: 454 HP, ez megy fel 590-re

Az meg hogy fizikailag mekkora a csík meg hadd ne jelentsen már semmit, a UI dimenziói tök másak.

darkSectorxxx
Megint szemét leszek, de BB ben a kevesebb mégis több volt.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄

darkSectorxxx
Ja amúgy láttam gero linkelt videot, ott menő öltözéket is mutatnak, de gondolom az sem jobb, csak mint a sims. Öltöztesd mint a vásári majmot.

De ez azért lehetséges, mert ahogy néztem igazából mint BB, semmi más nem kell a boss-okhpz, csak te magad.

Ha megtanulod a mozgásokat, egy szál gatyában is lehetsz, alap fegyverrel. Max időben tart tovább.

Egyébként ez így van. gyakorlatilag szinte az összes fegyverrel le lehet nyomni mindent benne, ízlés kérdése, ki mit választ. Nincsenek lényegi különbségek. Így felesleges bele eza puccparádé.

DaS2-ben katanával toltam, most is, 10-re felhúzva bőven jó volt, ahogy Bandi mondaná, néha egy kis buffal megspékelve.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

neztem sötet lovag kardocskajat, az alapbol eleg erös, jol fel lehetne turni, de nehez darab, nekem a lassu csapkodas nem a stilusom. na ennek egyik variansa a meeeeegnagyobb, meeeeegerösebb, meeeeeeeeglassabb kard. hat akinek ez kell... csak ne legyen mindböl meg 4-5 "ugyanolyan"!

darkSectorxxx
Ez nekem is szimpi, de én előtte olvasnám el, mint a használati utasítást, mikor valamit megveszek a boltban. 😄

darkSectorxxx
Ennyi. De jó hogy van fél milla cucc, lehet telepakolni vele a firebox-ot.

minden karaktertipushoz van 1-2 megfelelö fegyver, de a maradek loszar, felesleges filler (angol filler). kandur mondta (rinyalt), hogy a profiknak igenis szukseguk lehet a sok fegyora. hat a nagy budos loszart. kis variaciok vannak csak, amik nem szamottevök (es itt most nem arrol beszelek, hogy csinalsz tüzes, mérgezös, ... fegyokat, mert azok jok termeszetesen). ahogy ejjel irtam: long sword+2-essel vertem a boss-t felalomban, feltetelezem ha felnyomnam a kovaccsal maxra, tokeletesen megfelelne az uccso boss-hoz is. ez alap fegyo ugye. de a "speci" kardom se sokkal masabb, csak "szebb".
alap pancelban megyek mindig, csak mocsarban vettem fel funkcios-öltözeket.

darkSectorxxx
Most nem akarog gecinek tűnni, de látod ez 1 hszba belefért. 😄

Gondolom neked kicsit több időbe telt. 😄

na nekem tökeletesen megfelel majd, ha ugyanigy leirod a DaS3 esemenyeit is.<#eljen>

darkSectorxxx
Nekem is feltűnt, de hálisten nem számít, mert gyík cucc az összes.

Én másoktól is hallom hogy mentek sokáig,és nem ad jobb cuccokat az alap szerkótol.

darkSectorxxx
Gondolom érted mire célzok, itt az alap "70%-al" érek annyit mind ott maxon.
Ha most nem mondod hogy 70%.
Nem jutna eszembe.

ja, ezt mar kerestem en is. eleg kakas... 😞

darkSectorxxx
Pontosan nem látod, nem sulykolja a búrádba hogy elvettem az életed.

Ez nekem nem ugyanaz, pláne úgy, hogy itt meg merek rá esküdni a zombi modban van annyi életem, mint ott full csíkkal.

Baszottul nem mindegy ám.

Köszönöm a szakértést, pláne az után hogy megmagyaráztad hogy a lenti kettő nem ugyanaz:

- Emberként full életcsík, hollow módban csak a 70%-a
- Unkindle-d ként alap életcsík, ha kindle-ezed magad kapsz +30%-ot

Egyetlen különbség, hogy most nem látod mindig mennyi lehetne az emberi alakos full életed korábban meg láttad.

darkSectorxxx
Nem szar, hanem fusztrálóbb.

darkSectorxxx
Sírtam én sokszor, kezdet mindig nehéz, sírtam a BB dlc-nél is.
De létezik egy társasjáték, amit úgy hívnak, hogy ki nevet a végén. 😄

Hát ott vagyok, hogy egy kibaszott nagy épület tetején másztam fel egy nagy ajtóhoz. Visszafelé max rejtett falak lehetnek már csak. 😊

DAS2 szarvót, ezt már mindenki tudja 😊
Én (tényleg) fejből erre emlékszem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Főszereplő csókánk élőholt lett, kezd hollow-olni, elfelejteni a régi életét, csaláját. Van egy legenda hogy Drangleic ősi földjén meg lehet törni az élőholt átkot ezért jól elmegy oda.

Érkezés után rögtön azzal basztatja mindenki hogy legyen ő az új király, foglalja el a helyét a trónon (wut?), mert Vendrick király már nem olyan fickós mint rég vót. Ehhez csak a régi Lordok lelkeit kell összeszedni, mert különben bese engednek a kastélyba.

Amint ez megvan kiderül hogy Vendrick maga is egy hollow már, a birodalmat Nasshandra irányítja. Ő Manus (DS1-ben csaptuk meg) darabkáinak legapróbbikából született, gyak. a Darkness/Abyss leánya. Mikor még jó rég megérkezett a birodalomba elcsavarta Vendrick fejét, rávette kamu indokkal hogy nekimenjen az Óriások birodalmának, ahonnan elrabolt valamit (most így hirtelen passz hogy mit, tán a koronát). Az óriások válaszul betámadták Drangleic-et, majdnem meg is hódították, végül nem.

Mindeközben a dark sign itt is kezdett megjelenni az embereken és Vendrick megszállottan kutatta hogyan tudná megtörni az átkot. Vendrick tesója Aldia is dettó, ő az óriásokkal kísérletezett és megszállottjává vált az ősi sárkányoknak (akik ugye tudjuk halhatatlanok voltak). Össze is kaptak ők ketten, Vendrick meg végre levágta hogy a csaja egy aljadék dög és jól elzárta magát egy labirintus végébe hogy Nasshandra ne szerezhesse meg a ... (lord soul-ját?, Koronáját?). Az alap konfliktus ugye hogy a királynő a dark szülötte míg a király a tűzhöz van kapcsolva. Valamint hogy a királynőt kizárólag a hatalom utáni VÁGYA hajtja.

A végén levered a csajt, a DLC-ben rájössz hogy négyen voltak lánytestvérek és a Humanity négy arcát reprezentálják mindenki becserkészve a saját királyát. Összerakod a királyok koronáját ami megállítja ugyan a hollowingot de az átkot nem töri meg. Felülsz a trónra és várod hogy a következő kiválaszott undead majd téged taszítson le.

darkSectorxxx
Szart sem érnek.

darkSectorxxx
Szégyellős vagyok. 😊

Érdekes, nekem a csík maxon van mindig, és az alap életem ember 2x akkora majdnem mint a Das 2ben ilyen lofasz tápanyag nélkül.

Kandurex
Egyébként hol jársz hisztimatyi? A sírásból ítélve nagyon forgatja szárazon a rúdat a játék a seggedbe <#mf2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ebbe a részbe nem lehet az árusoknál összehasonlítani a cuccot a rajtunk lévővel? Szar, h nézelődik és nem tudom, h az adott cucc pontosan miben tér el a rajtam lévőtől. Emlékeim szerint a DaS 1-ben ez benne volt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Hát még nem kezdődött el. Ha 35 óránál tovább marad, akkor jön a kihívás. 😄

Bandicoot
Egyeseknek lenne meglepetés ha az arcot takaró sisakot levennék..<#idiota>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
😄

darkSectorxxx
Ja értem.
Az ember nem plusz hozzáad 30 százalékot?

Das 2 bel meg elvesz a csíkból. Azért nem mindegy.

Vagy a központban a katanás csaj 5000 soul,vagy a csatornában a nagy patkány után oltár 4800 soul,ha megeszed az embert ugyan visszatölti a hp-d de attól még zombi maradsz.Nem tudom mi az értelme de biztos van neki.
elfogyasztasz egy ember-t / leversz egy boss-t? <#whatever>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 14:14:10

Én már nem emlékszem, hogy leszek újra ember? A bonfire-től?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Egyébként itt még szemetebb ez a meghalós dolog,azonnal levesz 30% hp-t.
Vedd le a ruhád lehet hogy nem is hollow vagy már hanem csontváz.
Egyébként számomra egyértelműen ez a legnehezebb meg a das 2 dlc,el nem tudom képzelni hogy végig tudnék menni rajta mint az 1-en lvl1 szinten.
darkSectorxxx
Na ez arra értem, hogy ha érdekel valakit az összes része, az nekem azt mondaná, hát ba3 mizhogy megnézed a star wars-t kihagyva 3 részt?
Mondom, csak mert ez a része kötött le, érdekelt.

Szerintem ne vesszünk ezen össze, tök mindegy, ki mit élvez a játékban, élvezze mindenki, ez a lényeg. Nem kell azt sem basztatni, aki minden bötűnek utánamegy, meg azt se, aki csak gylikolni-bossolni akar.

Nyugi, lesz még benne kihívás, az tuti.

darkSectorxxx
Hát ugyanaz, csak kérdés elfogadod-e. 😄

darkSectorxxx
Nem véletlen vannak neten leírások, úgymond részletek összerakva, aminek sokan azok is utánaolvasnak akik játszanak amúgy rendesen a játkkal és elolvasgatnak mindent.

Én mondjuk máig nem értem mi a gond azzal ha ebben a játékban nekem a kihívás jelenti az örömöt, meg hogy lássam pl a helyszíneket, Boss-okat.
Nem érzem fernek, azért valakit lebaszni, mert éppen valami nem érdekli a játékból, a story nem egy erős része a cuccnak.
Szóval ez nem olyan mint a Ryse, hogy végigbunyózol elnyomogatva az átvezetőket.
Ott az elég uncsi lenen, itt a harc élvezetes.
Eddig még legalábbis nekem.

ha kevésnek érezném a harcot, gameplay-t, és kellene a story, nem vettem volna meg más játékokat, és nem játszanék ezekkel a játékokkal.

Itt izlésekről van szó, kit mi érdekli.

Engem csak a "kihívás" része.

Ezt most én sem vágom, hogy jön ide.

Mindettől függetlenül tény, hogy végigrohanni nem érdemes az egészen, ki kell élvezni benne mindent, amíg lehet. Utána úgyis kinyírnak.

Pedig nem az angoltudás hiánya az oka, megkockáztatom, hogy nekem van itt a legjobb<#banplz>, de találó a kódolt üzenet, sokkal inkább, mint értelmes mondatok.

Az art viszont lehengerlő.

darkSectorxxx
Hát nem vettem észre, mert nem kellett semmit adnom a karakternek hogy ne változzon át.

Illetve az a ruha dolog.
- nem vagyok nagy Das fan, de amikor egy fegyver vagy ruha váltáskor a 60%-a az értékeknek piroba megy, akkor ott valami nem jó. Én eddig ilyeneket találtam csak...lehet akkor télleg sokat elhagytam. 😄

Myselor
szar hasonlat 😄 na mindegy
Ulthane es Darky mellett allok:
törtenet? bics plíz. 20 ora alatt volt egy opening cinematic meg nehany mondat csevej NPC-kkel amik - jo Souls szokas szerint - inkabb kodolt uzeneteknek tunnek, semmint "törtenetet" felepitö info-morzsaknak. item-ek? szinten wtf-text-ek.
ezek inkabb arrol szolnak, hogy mit haluzik össze az adott jatekos a sztorirol. vagy majd a nagyon nagy fanok vegignyalaznak mindent 50-szer es összeraknak valamit (na ezeket erdemes majd elolvasni egyben).

en se tudom igazan miröl szoltak az eddigi "Souls" jatekok <#sniffles> (pedig - no offense darky - en azert figyelek a törtenesekre 😊)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.15. 13:42:14

darkSectorxxx
Hát én úgy érzem közepesen nyomom, valahol a lassú meg a gyors közt.
De télleg mindent körbefutok, ha valami ellenfélle már sokszor küzdök elfutok mellette, felszedek mindent, azt max meghalok és megyek a másik irányba folytatom. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 13:40:12

darkSectorxxx
Pont ez a lényeg, mondok egy szuperebb dolgot, amire varjatok egy nagy csomót.

Star Wars.
Megnéztem a régi 3 részt de sokszor. MAGYARUL.

Megnéztem az első részt a 4-5-6 után, na onnantól kezdve ezeket hamar félretóltam: 2-3-7....
Részemről ennyi...egy kibaszott jedit- nem akarok többet látni, nem is hat meg ki kinek az anyósa. 😄