5896
ds35d07c.gif
  • TDC Geronimo
    Dehogy futok, azért jöttem erre a bizonyos helyre hogy megöljem ezt az NPCt. Másodjára úgy ledaráltam meg se moccant. Souls...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.21. 13:27:00
  • Ulthane
    Amúgy már megint azon kapom magam, hogy úgy tolom ezt a játékot, mint a BB-t. Nem használok pajzsot, se itemeket, kivéve:

* homeword bone
    * green blossom
    * ember

Ehhh. Úgy látszik, javíthatatlan vagyok.
  • Ulthane
    Hagyd a faszba, fuss el.
  • TDC Geronimo
    faszom már megint ilyen nyomorék csíter NPC unlimited estussal...
  • Ulthane

Gondoolom faltad az embert.
  • Ulthane
    Jó neked. :) Vagyis nem, mert ki akarom élvezni.

Összességében nekem tényleg a legszebb boss eddig Potiac fater volt. Az valami gyönyörű. Az egész helyszín, a zene, a vizuális dizájn, ehhh, imádtam!
  • LBandi77
    Az.
  • Ulthane
    Ez a nyílvesszős kurva? Félek tőle, hogy nekem is ő lesz.
  • AntiHero
    Màr megvan. Dancer is. Meg az utánna lévő boss is. :)
  • darkSectorxxx #3120
    Látod. Én Dancernél vettem lazára, kellett 2ütés, odamentem, gondolván ezt simán ráverem már, hát nem.

Ja és ha nézted a felvételt, aszem a 3-4-nél geci MÁR NEM VOLT ÉLETE, ABBAHAGYTAM A KARDOZÁST MONDOM EZ MEGHALT.
    DE NEM MARADT 1HP NEKI, AZT MIVEL ÉNY HALÁL NYUGIBA OTT ÁLLOK, VÁROM HOGY ESSEN ÖSSZE MÉG MEGÜTÖTT ÉS ENNYI.

Nem kamuzok, nézd majd meg, nekem úgy tünk elfogyott a csíkja, szoval az ilyen epic moment! :)

Ez bizonyitja, hiába ismered ki, kell hozzá makk is.
  • darkSectorxxx #3119
    Rengeteg dolog függvénye.
    Elsőre minden új.

Vagy éppen jót lépsz, vagy nem. Sokat számít. :)
    Én jól reagáltam rodeoba, holott már előtte fáradt voltam és kapkodva mentem.

:D ma is inkább pihennem kéne, de nem :)
  • darkSectorxxx #3118
    3117

;)

Majd ha hazaértem.
  • darkSectorxxx #3117
    Persze csak mondom hogy kb mennyire nehéz. :)
  • TDC Geronimo
    Szakadok :DD
  • LBandi77
    Vin Diesel is megmondta,mindegy 2 centi vagy 2 km. A győzelem a lényeg.
  • LBandi77
    Ahogy látom mindenki mással szopik,nekem ő volt a mumus.
  • Ulthane
    Azt még be fogod kapni párszor. Vagy már lenyírtad?

Nekem is elsőre ment volna, csak a nyílzápor.

Meg tizedjére is az.
  • AntiHero
    Az a 2 utes akkor is ott maradt :p

Amugy elsőre ment volna nekem is a tegnapi bossod csak a nyílzáport bekaptam a végén. :D
  • darkSectorxxx #3111
    Part 8.
  • darkSectorxxx #3110
    Van twitch-en meg youtube-on.

Fent van. Utolsó 1 óra kb ami közelező látnivaló. :D
  • darkSectorxxx #3109
    Hangsúlyozd hogy Dancernek meg 2 ütés kellett elsöre. :)
  • darkSectorxxx #3108
    Hát ijj hijján elmaradt. :)
  • darkSectorxxx #3107
    Makkja volt elsőre, ha figyeltél. :)

Elbíztam magam az ucsó ütésnél. :)

Utána annyira fáradt voltam és kapkodtam, hogy semmi, hagyni kellett volna, és nyugodt tiszta fejjel neki menni. :)
    De amúgy nem erős boss szerintem.
  • Ulthane
    Dancer még él nekem. Sajnos. :)

Nekem pontiac papa ment könnyebben, ötödik próbára.Másoknak talán ez volt kicsit nehezebb.
  • AntiHero
    Jaja. Nem nehéz boss. Rá kell érezni.

Lehet neked meg mas ment le könyebben. Pl én Dancert alig tudtam. Muszáj volt a pajzsoda nekem. Amúgy mar kezdek leszokni a pajzsrol.
  • Ulthane
    Tényleg elsőre tolta le? Tizedjére se ment nekem. :(
  • Myselor
    lenyomta a gyerek elsőre :D de utána a táncos picsa felcsatolhatóssal olyan jó 10x megrakta
  • LBandi77
    Videót kérek.
  • LBandi77
    Anorlondo bosst lenyomta?
  • Ulthane
    A két kroki? Még nem csináltad meg, de a terület bossa már megvan? Ehh!

Én megcsináltam, kétszer haltam meg ott, harmadikra lement a két disznó. Bekaptam egy embert előtte, oszt jó napot. Egy gyűrű, kevés loot, meg egy bonfire van lent.
  • Ulthane
    "Azt hiszem csak akkor van hollowing ha van nálad dark sigil és minél több van annál jobban nő halálonként a hollowing. De ez lehet hülyeség (mármint hogy csak Dark sigillel van)."

Egyáltalán nem hülyeség, ez pontosan így van, ahogy leírtad.
  • Ulthane
    A Guide szerint vannak olyan questek, amit nem tudsz megcsinálni, ha hollow vagy.
  • Ulthane
    Valaki linkelt itt korábban egy videót, játék elei tippekről. Abban volt benne, hogy ha szétverjük azt az NPC-t, akkor idejekorán megkapjuk a főellenséget, ez a dancer, de nem tanácsolja senkinek, hogy akkor nekimenjen, mert túl nehéz.
  • Myselor
    volt azért finom száraz anál este a táncosnőnél.felcsatolhatóssal adott neked
  • darkSectorxxx #3095
    Nem, dehogy, ingyen jár a szórakozás mindenkinek... :D

Ehhez a Dancer-hez jó fáradt vagyok meghagyom holnpap meló utánra, ma az istennek nem tudnék odafgyelni. :)
    Utána meg remélem megjön a beígért seggbekuki. :D

Meg a 2 kroki még ugye.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 01:20:52
  • TDC Geronimo
    a kurva anyját de kemény NPC volt ez. Ha nem lett volna nálam item amivel estus healelést megakadályozom szerintem le se lehet verni
  • TDC Geronimo
    Jó már megvan
  • TDC Geronimo
    hmm visszamentem cathedralba és
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rosariat kinyírta valaki. Dobott egy black eye orbot és olyasmit ír, hogy visszaszerezhetem a lelkét és ezzel invadelhetem a gyilkost. Meg ír Irithyllről is, de ott se tudom használni. Tudja valaki hol lehet?

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.20. 23:39:23
  • Bandicoot
    Kevésbé támadnak meg,segítenek / találsz támadnivalót, nyújthatsz segítséget elméletileg.
    Lényegében másról nagyon nem tudni még,én kigyógyítottam a Dark Sigileket úgyis elcsesztem egy npc miatt.
    Azt hiszem csak akkor van hollowing ha van nálad dark sigil és minél több van annál jobban nő halálonként a hollowing. De ez lehet hülyeség (mármint hogy csak Dark sigillel van).
    A Dark sigil a megnyerés miatt fontos,az egyik kritérium a legjobb megnyeréshez hogy mind nálad legyen. ha nincs (nem szerezted meg vagy gyógyíttattad a shrine keeperrel) akkor a legjobb megnyerést mán buktad is.:)
  • AntiHero
    Lvl 79 \ 40 óra és még nincs vége. De bossal zártam a mai napot :) A pajzsbol kiderül ki volt az. (nyugi nem ezt a pajzsot használom...sőőt nem is használok pajzsot mert 2 kézre fogom ezt a kardot.) :)

Sok van még hátra amúgy?

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.20. 23:16:39