Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THE END

final boss (Nr.19) szopatott. faradt vagyok, tegnap hajnalig (5 a.m.) jatszottam, igy az elsö nekifutas szinte a legjobb volt, aztan csak a lejtön lefele... ez gondolom mindenkinek ismerös.😊
alternativ befejezes mellett döntöttem. kép a trófeáról (név szpojleres lehet, de nem gáz szvsz):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pontokat vegen atraktam dexterity-re a chaos blade miatt (igazabol nem lett volna muszaj, a masik hüseges kardom is jo lett volna), elötte ugyanez volt kb. csak strength-en a legtöbb.

boss neve:
Soul of Cinder

vidijo:

mostantol takarekon jatszogatas NG+ -t. de lehet szusszanok 1 hetet. velemenyem a jatekrol összegzem kesöbb, most meg nem tiszta a fejem. tenni kell egy lepest hatra elötte.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 17:24:15

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

yesname
Ez nekem kb. 5-6 órás műveletsor lesz. A Nameless King-be pedig már nem is merek belegondolni. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Az mondjuk igaz volt, hogy felétől nehezedik a játék. 7. boss után érezhetően nehezebb bossok is vannak. 8-9-10nél már van kihívás.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nincs sajna. Most epp szopok utana a hidon.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

megvan a 2. katana?
TDC Geronimo
hehe imádom ezeket az instant summonokat.

Na, lement katakomba boss, masodik probara. Neha azt sem tudtam hol vagyok.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

dobjatok nekem össze egy éves plus-ra. nem utasitom vissza! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Látod slick offline ilyen üzenetekből maradsz ki <#idiota>

TDC Geronimo
Na ma már nem haladok tovább. 10 boss lett meg még coopba segédkezem 9-10nél mondanom sem kell instant hív 😄

Ez a souls community ember... Látok egy térdre boruló szobrot, seggéhez van írva üzenetben hogy " rear! Try indexfinger" 😄D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 16:54:03

darkSectorxxx
Amúgy ha tudnád honnan másztam el idáig a szobámig tegnaptól nézve, nem kérdeznél így vissza. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Csak neked. 😊

Stream
Info

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja értem a játék vége mit takard, de akkor valóban kurva gyorsan mehetsz. 😄

darkSectorxxx
Nem, mert nem tart sokáig, és szeretném ha sokan éreznék ezt az érzést, ha jó feltöltésem lenne akkor lehetne távoli irányítással....vagy kell egy közös profilt csinálni, és bári bemehetne játszani amikro éppen van ideje. 😄DDDDDDDDDDDDD

nem darky-kám, a jatek közepen elrejtettek az utolso boss-t egy kurva mely kutban <#banplz>

darkSectorxxx
A végén vagy?

yesname
"Ha kell BÁRKINEK ha kell, adjon egy mentést a BB-ről, meg a profilt másodlagba kölcsön és elviszem a NG7+ -ba bárkinek."

Hajj, de sok időd van. 😊
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.17. 16:35:51

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Tényleg nem rossz ez a gyűrű 😊

JFYI: 3 oraja szopok az utolso föellenseggel <#bdead>

darkSectorxxx
<#eljen>

TDC Geronimo
Végre megdöglött. 0 estusom maradt végére. Na első alkalom, hogy valami így felbaszott itt -.-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 16:08:10

darkSectorxxx
😄

TDC Geronimo
na 10. felbaszta az agyam. Ez az első eddig

Amúgy meg az Amazon anyja picsáját. Februárban megrendeltem még a guide-ot tőlük, erre a héten írnak e-mailt, hogy készlethiány miatt csak később postázzák. Ez meg is történt most pénteken, expected delivery: április 22 péntek. Anyátok. Addigra végigtolom a játékot.

Fasznak van akkor előrendelés?

LOL.

Most vagyok a katakomba bonfire-nél, előtte végigloholtam a bossig, már csak egy negyed HP-ha maradt, első próbára. Úgy tűnik, ez fika boss nagyon.

darkSectorxxx
Hát én szánnék kis időt rá, és elvinném nektek NG7+ ba hogy a boss-okat kipróbáljátok. 😄

nyíl 😊 (csalogatni)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 15:11:07

Azért hidd el sokat számít neked a legjobb köved 20%-os volt.1 óra alatt kifarmolsz 3db.27-es követ és sokkal többet sebzel.
Myselor
nehogy ott hagyd őket
ring of favort dobják 😄 tudod melyik az remélem .legjobb.kell az neked
TDC Geronimo
Hát összeszedtem gyors lent mindent és hagytam fenébe. Majd később visszajövök ha dobnak vmi értelmeset

Myselor
oszlopozással összelehet hozni az egyiket hamar.aztán jöhet a másik még ha nem is éled túl már csak 1 lesz ott és megéri nagyon megéri megenni azokat a krokodilokat 😄
darkSectorxxx
Oksi renbben, csak vedd figyelembe, hogy ez csak "elvileg"

Én 230 felett voltam.
10+ -os fegyverekkel.....

Kizártnak tartanám hogy akár pelettel is akkora előny lenne, mert a pelletnek az előnyéhez azt kellett volna csinálnom, amit NG7+-ban TILOS.

Sokáig püfölni.....

Igenám, de max 2 üütés és elmenekülni sem tudsz, mert elfogy a stamina....
Brutál nehéz, az életem teszi ezt nehézzé, nem a szörny meg a felszerelés hiánya, hiába van 25 vial ha nem ad lehetőséget bizonyos helyzetekbe elnyomni.
Emlékezz én is könynebbnek mondtam mikor néztem videót régen a DLC kezdésekorr. Nagy szám volt, bár igaz én nem NG7+ -t néztem és nekem vagy 2-2,x annyi HP fogyott ütésenként.... ~1900HP-ból!!!!!

darkSectorxxx
NG7+ -ba te bármit használhatsz ha egymagad vagy, ha nem vagy ügyes akkor fejen is állhatsz. 😄
Ha kell BÁRKINEK ha kell, adjon egy mentést a BB-ről, meg a profilt másodlagba kölcsön és elviszem a NG7+ -ba bárkinek.

Lehet kipróbálni. 😊

TDC Geronimo
Najó 9. boss után az a 2 dög a vízben lent a láthatatlan fal mögött megszexuál állandóan és egyesével be se lehet húzni -.-

Moby
Szerinted viccből írzam, hogy szopós hely? Lentvagy már az alján?

/ja bocs, az már nem is a katakombák rész, amiről én írtam

Adversus solem ne loquitor

Na, most folytatom, haaat, nagyon nem fekszik most ekem, nem birok a mobokkal, es a hangulatom sem all ra egyelore.

Boss Nr.18 - hatarozottan a legjobb boss eddig (es opcionalis a lentebb irt, könnyen kihagyhato helyszin vegett). na nala szenvedtem eleg sokaig a masodik felido miatt. gyöztes meccs 6-7 perc volt, ami eddigi leghosszabb talan. utana azon kaptam magam, hogy remeg a szam szele (szo szerint 😄 LOAL). a no-shield-es walkthrough-n (terheles 30% alatt) edzetteknek lehet itt könnyebb dolguk lesz. mar ha fitten mennek neki.<#ravasz1>

helyszin:
Archdragon Peak

név:
"nincs" neki 😄 ---> Nameless King

vidijo:

Talán itt is majd ng+7 a még nem létező dlc bossokkal.
Néztelek párszor bb-twitch,nagyon sokat próbáltad én már föladtam volna.De az biztos hogy elmentem volna normális köveket farmolni a fegyverekhez,és még pár szintet is léptem volna a helyedben.
Wolf pellet meg alap hogy használnám.
TDC Geronimo
Na 2 játékos invadert vertem le egyszerre, a másodikkal harcoltam vagy 7 percet <#vigyor2>

MerlinW
Ahogy hallottam nem használod az eszközöket (buffok, csalik, ellenszerek, stb), úgy biztos nem egyszerű😊

[merlinw.org]

TDC Geronimo
Pontiff

Myselor
tudom hogy te igazi szopó bajnok lettél már xd kíváncsi leszek én is.tervezed ezt is lenyomni ng+7ig?😄
darkSectorxxx
Ja és Das nekem friss, a.nak ellenére hogy a BB egy jó alap volt ehez.

darkSectorxxx
Nemrég végeztem BB NG7+.
Meséljek a szopásokról. 😊
1 boss-al szenvedtem kb 2x annyit, mint emennyit teljes egészében összesen eddig játszottam a Das 3-al és ebbe 6 boss is volt. 😄

Nekem ez a Das 3 kíváncsi leszek mikor okoz olyan fejtörést mint amit átélte a 8. menetben. 😄

Myselor
neked melyik a 9 boss?😊
TDC Geronimo
bazzeg 9. boss... Harmadjára meglett, de kibaszott ronda kill volt 😄

Ennél köpni nyelni nem tudtam, se támadásra se ivásra nincs idő hóli sit -.-
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 13:19:15

Myselor
értem én csak ng++ig játszottam őket😊 mondjuk a das1 se volt annyira nehéz ng+ban.csak manus de az nagyon 😄
MerlinW
Áh, NG+3-ig szokott nehezedni egyre kisebb léptékben. Aztán túlfejlődöd. A korábbi részekben NG+3/4-felett már ugyanúgy kaszaboltam mindenkit mint a sima NG-ben. (DaS2 már NG++-on is könnyebb volt, mint az NG+).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 13:16:54

[merlinw.org]

Myselor
itt is ng+ban lesz meg az igazi nehézség.minden részben ott van a legnagyobb kihívás egyre nagyobb ahogy több a +😊 jó lesz az
MerlinW
Ja értem. Én mondjuk minden részben alig vártam az első NG+-t mert mindig az volt a legjobb játékélményt tekintve 😊 DaS2-ben is mindenki fikázta a boss-okat, milyen könnyűek. Némelyik az volt valóban, de pl. két fantommal és +15% dmg aránnyal már nem volt olyan egyértelmű a túlélés😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.17. 13:07:08

[merlinw.org]