5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #3169
    Én ha nem is kattanok rá, mert lagymatag a játék, és a boss-ok mellett a legnagyobb baj hogy a pályák meg a mobok sem érdekelnek, télleg valami nyomós inok kéne hogy még1x végigmenjek ezen a sivárságon.
    De első végigvitelnél szerintem megállok a Boss-nál, és azért kihozom amit lehet a játékból.

Ha lesz NG+
    Akkor csak az itemek miatt.
  • TDC Geronimo
    A dolgokhoz való hozzáállásod + moby görbe.
  • TDC Geronimo
    Ahogy néztem sétagalopp. Bossok még hamarabb halnak, mint sima NGben
  • Moby
    Mármint?
  • LBandi77
    Ng+ sokkal nehezebb vagy tápos karakterrel könnyebb?
  • Moby
    Viszont nagyon magas szintre emelte a BB létezésének tényét. Csak már előre rettegek (szó szerint) egy esetleges folytatásától. Nagyon, nagyon óvatosnak kell majd lennem, és maximális energiával ellenállni a hypenak.
  • SlickAdam
    +1000. 30 ora volt csak az.
  • darkSectorxxx #3162
    BB DLC a világ legjobb From teremtménye, nagy hiba. :)
  • darkSectorxxx #3161
    :D

Grat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 15:12:00
  • TDC Geronimo
    Van ami sose változik... :)
  • SlickAdam
    en is csalodtam, megis jatszom. masodjara mar rutinbol mesz, ilyenkor - legalabbis en ilyen vagyok - mar jobban be tudod szippantani a reszleteket, nem csak az akadalyokra fokuszalsz feszt.
  • Moby
    Dühből és indulatból mentem a végén már, leszartam hogy mi vész oda, nem érdekelt semmi. Így is lett vége. Nem kívánja egyetlen porcikám, és akkora csalódásnak éltem meg, hogy most még a BB dlc-ket sem kívánom, pedig mostanra volt betervezve.
  • SlickAdam
    2 nap es ujra itt vagy. en is akartam 1 het szunetet... pfff
  • SlickAdam
    6 nap alatt ment le, akkor az 120 ora lett volna, nem?
  • Moby
    Legalább 40 volt. Szarul mér, mint a picsa. De mivel ki is maradt, az idő nem számít, fogalmam sincs mennyi lenne a maradék. Már nem is fog kiderülni, mert nem állok bele vissza, talán majd egyszer nagyon soká.
  • Ulthane
    Több volt szerintem az, Slick nyomta le 42 óra alatt úgy, ogy napi 20 órában játszott. :)

Én meg csiga vagyok, vagy full béna, 35 óránál járok, s a játék felénél vagyok. Nice.
  • Moby
    Na, csak letoltam becsületből. Most nézem, a leírás szerint kimaradt az utolsó előtti két boss, fingom nincs hol lehetnek, még csak helyet sem láttam bossnak. Majd utánanézek.
    33 órát ír a steam, tutter, hogy többvót. lvl80-on fejeztem be.
    verdikt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A véleményem nem változott semmit. Ökörség volt drága pénzért beleállni day1, bőven jó lett volna ez dlc-kkel olcsón egy év múlva. Az előzmények ismeretében nekem ez bőven feledhető volt, egyben az utolsó souls, amibe időt tettem. Nem kifejezetten izgat a további from-féle moneyhat és alibitenger. Egyben bekerült a from a "fenntartással kezelendő" fiókba, tehát több preoder náluk nem lesz. Nem volt rossz, félreértés ne essék, de a fromtól SOKKAL többet várok, mint a nemrossz. Pláne többet, egy 70%-ban alibi címnél. Ha bárki más csinálta volna imádnám. Ha előzmények nélkül csinálta volna, istenekként imádnám. Tőlük ez így már mosolygatóan kevés. Az új moci naggyon fasza, már csak tartalommal kéne megtölteni. Örülök, hogy vége. Szívesen lépek tovább, és ez először fordul elő from játékkal.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.21. 15:04:10
  • SlickAdam
    elözö heten ugy volt, irtam. eheten mar az egeszsegemet aldozom. :D
  • Ulthane
    Azért mondtam, mert olyan, mintha semmi másból nem állna az életed, mint állandóan tolod a Dark Soulst.
  • SlickAdam
    utana meg alap NG-ben voltam sokaig. NG+ gyakorlatilag tegnap ment le.
    nolife? ellenkezöleg... mar bejelentettem mikor... ezelött 3 honapig be se volt kapcsolva a gep
    csak ha dobbantok, dobbantsak rendesen.:D

darky: felületesen? masodjara is jarjak be minden centimetert, mintha ismeretlen lenne az egesz? hüle-e vagy? 19 boss-bol 17-et vertem. ket opcionalishoz nem volt kedvem.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.21. 14:56:03
  • Ulthane
    No offense, de te amúgy ilyen nolifer vagy?
  • Ulthane
    Ne mondd, hogy három napja végeztél az alappal, és letoltad megint az egészet NG+ban.

Basszus, én most vagyok a játék kb. felénél, a dancer előtti bossnál, pedig egyszerre kezdtük. :)
  • darkSectorxxx #3147
    Üdv a klubban. Akkor gratula, gondolom a második menetben felületesen haladál már. )
  • SlickAdam
    2-t
    hajnalig tolom delutantol. faradt is vagyok, mint a szar
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.21. 14:38:17
  • darkSectorxxx #3145
    Hogy mi ment le hányszor?
    Te mennyit játszol naponta? :)
  • darkSectorxxx #3144
    Jaja nem is szeretném. 1v1 még oké, de unfer játszmák...pffff.
    Ja és ezt akkor sem első végigvitelre tenném.
  • SlickAdam
    ejjel lement a föboss ujra. meg covenant farm (leglassabb eddig), aztan NG++
  • darkSectorxxx #3142
    Ja oks. :)
  • LBandi77
    Neked csak azért van annyi mert nem használod,így elkerülöd az invadereket a gépit meg a humánt is.
  • LBandi77
    Köszi de most ng+ jön ott meg van.
  • darkSectorxxx #3139
    Hallod nem azé, de bejöhetnél igazán hozzám, én adok nekem amennyim van.

Vagy nem lehet itemet cserélni?
  • darkSectorxxx #3138
    Nekem helyszinen nemrég volt hogy mérgezés ellen vettem be, az embert és a bone-t is csak 1x kipróbáltam mert twich-en súgták.

De túlzottan nem nagyon pazaroltam, az jó legy 50ng+ ra :)
  • SlickAdam
    ahogy Ulthane irja: hamu köll neki, aztan lesz unlimited.
  • Ulthane
    De ha tömöd valamilyen hamuval, akkor még lesz nála. Azt hiszem. :)
  • LBandi77
    Amikor ott voltam fölvásároltam a készletet 9db.volt nála azthiszem.
  • Ulthane
    A nyanyánál lehet venni a shrine-ban.
  • SlickAdam
    vegyé baszki :)
  • TDC Geronimo
    abból már kifogytam az előző ilyennél :)
  • LBandi77
    Megettem az összeset,azért nem maradt semmi a föbossra.
  • LBandi77
    De van olyan item megdobod nem tud tölteni.