5896
-
SlickAdam #3330 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!prince melletti lifttel lefele is mehetsz, ott van egy, amit igy hirtelen tudok :) -
Ulthane #3329 Nekem sose, most viszont egyfolytaban. Hiaba bejelentkezek, utana nem engedi feltolteni, modnvan, jelntekzzek be. -
#3328 Hmm uccsó bossnál vagyok de én csak 1 titanite slabet találtam eddig :o
Pedig kéne a dual katanamra még egy -
Bandicoot #3327 Ők nem abba kötnek bele hogy rosszat írsz vagy jót,hanem hogy minden játéknál ezt játszod el. Mióta idejárok én is ezt látom, első körben XY játék csodálatos letehetetlen csúcsszuper. Majd jön a megrengő fázis mikor is úgy érzed hanyagolni kéne. Majd átfordul az egész szarba. Így értik a kiöregedést. Gyermeteg rajongással fogadod XY játékot, napokig ömlengés majd egyszercsak paff félrerakás/fosszarhúgy. -
#3326 Nah. Sok játékkal játszok jót. Nem írok le minden játékot rossznak. Ezt sem írtam le rossznak. A csalódásomról írtam. Képtelen vagy két dolog közöt különbséget tenni, csapkodsz. Egy játék egészéről nem írok 10 perc után, csak arról, amit látok az elején. A játékról teljeskörű véleményt akkor írok, ha VAN (általában a végén...mármint nekem a végén). A játékból nem öregedtem ki, tolom annyit 2 gyerek, és nem kevés vállalás mellett, mint itt kevesen. Ennyire öregedjen ki mindenki belőle mint én. Jó üzlet lesz a játékkészítés még sokáig.
Nem utolsó sorban: fogalmam sincs miért beszélünk rólam. Kit érdekel ez? Pláne itt. Nem nekem írod hanem rólam. Továbbra is azért, hogy aki olvasta a posztom, az inkább ignorálja. Holott neked kellett volna ezt tenned elsősorban. Mindenki más mg tud dönteni, hogy érdekli-e a véleményem. Remélem nem. -
#3325 nem a vélenényeddel van baj,vagyis félig de.mert neked tényleg minden fos szar húgy először imádod ezt is itt láttam írtad aztán jaj mekkora egy hoki fúj from sose lássam többet.és amerre látlak midnen csak szar fos húgy,unsz mindent mindenbe a szart látod kiöregedtél ez van. -
#3324 Hát a véleményem az sajnos van, de hogy ne legyen má baj, ha leírrom. Én egy utolsó senki vagyok itt, kurvára senki nem érdekel mit írok le egy játékról. Maximum akkor egy kicsit, ha az ellentétes bárkiével, dehát mindenkinek úgyse tudok megfelelni. Baszottul lényegtelen mi a tökömet írok le, maximum nekem jó vagy sem. Engedjétek már meg nekem ezt a kicsi kis szabadságot, de tényleg -
SlickAdam #3323 má hogy lehetne véleményed? fórum-falván vagy baszki :D -
#3322 Ez az egész nálatok nem szól másról, az egyetlen célja ezeknek a rólam szóló posztfolyamoknak, hogy mennyire ignorálható a véleményem.
AZ! TÉNYLEG! Srácok. Ezt én kérem tőletek. Tényleg. Lépjétek át a hozzászólásaimat. Úgysem fogunk egyet érteni, és láthatóan nagy sebet ejt rajtatok a véleményem. Nem akarok több vitát senkivel, viszont lehessen meg már nekem is a véleményem. Oké? Ez igy mehet? -
#3321 Nekem is újra be kellett. Ez a fos már vagy 5* csinálta ezt mióta megvan PS nem tudom miért, de én nekem sikerült újra bejelentkezni -
Ulthane #3320 Na, ez is lement harmadikra, nem engedi feltolteni a videot a ps4, allandoan be akar jelentkeztetni a youtubeba, pedig bevagyok. -
SlickAdam #3319 vannak hülye nevek online :D katy parry -
#3318 Minden vélemény fontos. Adjátok ki magatokból :) -
#3317 Na majd jövőhéten jön a Ni-Oh demó, meglássuk hogy csinálják ezt mások :D -
#3316 Nézzek utána dzsátubén? :y -
#3315 Nem csak Ő van ezen a véleményen. Már régebben írta más és én is. Minden hozzászólás láncod rövid úton ezt mutatja. Az emberek kiégnek idővel (én is) abból amit sokat csináltak. Én is és mindenki. Kellenek hosszabb szünetek időnként ebben-abban, de hogy miért erőlteti tovább valaki, na azt nem értem. Talán nagy az unalom.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.04.21. 20:17:12 -
Ulthane #3314 Cserebe most valami oceirosnal vagyok. :) a kurva toxikus anyjat! -
SlickAdam #3313 en vagyok a consumed king's garden szelleme -
#3312 hint: eléggé nem mindegy milyen fegyóval mész az adott boss ellen. Mindegyiknek van gyengéje. Ahogy látom itt főleg katanával, vagy valamilyen pure atk fegyóval megy mindenki(ami végülis nem rossz, mert arra mind reagens, csak nem OP). Nem tudom mit jártál be, de Itt a végjátékban nem árt, nagyon nem árt ha van lightning fegyód, és/vagy frost fegyód. Meg valami dark, bár az annyira talán nem lényeges.
/Yhorm után gondolom ez annyira nem meglepő, bár ott eléggé fasz módon a játékosok szájába adták a megoldást.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.21. 19:45:51 -
LBandi77 #3311 Szép harc,és jól néz ki a ruha.grat. -
Ulthane #3310 Elokerult a felcsatolos Dancer-nel. Csak epp en kurtam mocskosul seggbe! Pajzs nelkul.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bandicoot #3309 Eddig nem tudtam milyen krokodilokról beszéltetek...eddig.... -
SlickAdam #3308 sárkányok földjen -
#3307 Na már csak a 2 boss van hátra. Nameless kinget írja már le valaki hol találom -
Ulthane #3306 Aldrich halott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most dancerrel szopok. -
#3305 Most kezdem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3304 Ja télleg újraosztás. Szupi. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 18:58:31 -
#3303 Van ez így. :D -
#3302 Tehát akkor? Mi következik ebből? Nem tudom hova akarsz kilyukadni
Most akkor tetszett nekem a das3 vagy nem? Csak hogy tudjam mit köll leírni! :D -
LBandi77 #3301 Majd úgy rakod a pontokat ahogy akarod. -
#3300 Najó utolsó boss azt hittem elsőre meglesz már örültem...aztán mégse -
#3299 csak simán alap cucc, ahogy van. :)
remélem van stamina, nekem az a fontos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 18:55:55 -
#3298 Reggel meg vettem piát meg 2 pizzáás kiflit.
Valamiért a kifliket nem ettem meg.
Elfelejtettem, meg mindenkinek azt mondtam hogy nem vettem reggel kaját.
Das 3 effekt? :D -
LBandi77 #3297 Ok.válassz fegyvert,vagy jó az ha fölhúzom a fogpiszkálót 10-re? -
#3296 Hazafelé a biciklin beflesseltem egy kocsit, szóval drog már nem kell. :P -
#3295 Negyedd 8 szerintem
-
#3294 Te most kajálok, szarul vagyok ennem kell csuszok szerintem kicsit. :D
15 perc kb :P
-
#3293 dark mikor kezded a streamet? -
#3292 igen megvan,grat hozzá és mennyi rinya meg hiszti sírás volt közben meg utálom ezt a fos játékot dögölj meg from -
#3291 Nemtudom neked hogy volt a BB. Nekem úgy volt, hogy platina. Valahogy beesett a sok fosozás közben. Mentem-jártam-keltem, rúgtam az út porát, lógattam az orrom, és egyszer csak hopp! Ottermett!