Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Az hogy nekirontunk szemtől szembe az áthatolhatatlan pajzsnak, meg kaszálunk mondván úgyis van estus? Illetve elfutunk minden elöl ami nemmegy? Ok. Nem tudtam.<#hehe>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Bandicoot
Jó csak ilyen videk és harcok után abszolút hiteltelen a nehézséget firtató fanyalgásod.😊

Kandurex
Ez a BB style.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Csalogatás már unalmas.
Folyton rohangálni unalmas, nem azért teszem mert hyper-szuper érzés, hanem hátha találok odébb egy kardot és akkor nem kéne ennyit futni.

Boss-nál tudtam ha megölöm lesz kardd.d
Midvel Boss sokkal egyszerűbbnek tünt, mert az is, csak az irányításal voltak gonddjddaim, akkor a kukacot akartam a végére hagyni.
Meg a labirintusban ha ez neked dlodgikátlannak tűnt, én nem tudodm te akkor hogy gondoltad da dolgot, mert én nem érzem úgy hogy összevissza megyek, hanem ha látom hogy valami esetleg még tovább vinne, eszembe jut hhogy a másik irányt kéne először lezárni, mert egy zsákutca mondjuk....

Nem tuddom figyeltedd.e de legalább meg tudtam jegyezni ezzel a módszerrel, és soha nem kellett filóznom azon hogy merre hagytam el járatokat, mert mind megjegyeztem, meg merre vannak tábortüzek.... 😊

Hát érdekes, nekem amikor játszom logikus. 😊

A harc meg az én stílusom ilyen. 😄
De mégis megy.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Te én most bele bele néztem egy két twitch videódba, a legutóbbiba is...Ez az ez könnyű az könnyű kijelentéseid kissé vidámak lévén az ellenfeleket amiket látványosan nem tudsz értelmesen elverni inkább kikerülöd, ide értve a minibossokat is, ráadásul szét sem nézel a pályán csak mész rengetegszer a logikus gondolkodást teljesen mellőzve (nem sérteni akarlak ezzel)...😄
Lásd a barlangi tó a démonnal meg a féreggel. Menekülsz a ballista elöl...De az hogy nem kell menekülni elöle ha likvidálod elsőkörben mikor odaérsz az nem fordul meg fejben ilyenkor?😄

És miközben ez meg az milyen könnyű egy egyszerű heavy pajzsos kardos lovag kiszopat és rámegy egy ilyenre vagy 2-3 estusod mindig..😄

Ráadásul olyat mint csalogatás még hírből sem használsz egy rakás jelenetben egyenesen belegurulsz belerohansz a tűzgolyókba kardokba lövedékekbe estusokat zabálva...És inkább elrohansz más irányba..😄

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.19. 01:44:25

AntiHero
Ahoz sok luck kell vagy mimic helm.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Ja bakker covenantot nem raktam be 😄

Abyss Watchers-hez vezetö uton lathattad, hogy nagy csata zajlik 2 fekete alak es az alap mobok kozott (vagyis meszarlas 😄)
na a ket fekete alak dob pale tongue-t, bar rohadt ritkan.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Be van rakva közben a hozzá tartozó covenant lobogója az inventoryban?
Illetve esetleg próbáld meg azt hogy piros írást pattintasz a földre valami trükkös helyre (ne főganaj közelébe ert szinte garantált hogy több pvp ellenfeled lesz).

darkSectorxxx
Pár adat, hogy hogy áll a karakterem. 😊

És egy kis csendélet....Ahol éppen tartok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.19. 01:18:24

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Pale Tongue-t hol tudok szerezni?

Azt értem, hogy pvp...de hiába invédelek be és ölöm meg a játékost...nem kapok.😞

darkSectorxxx
Érdekes hogy itt a "Hunterek" amik BB-ben Hunterek, olyan egyszerűek mint ha BB-ben ütném Micolash-t.

darkSectorxxx
Ezekszerint több lehet, én még nem vagyok a Boss előtt, de már 11, vagy Irythill-ben nincs estus?

darkSectorxxx
Grat. 😊

darkSectorxxx
GRATULA! 😄

Na nekem most 100% a Catacombs, mert kifelé észrevettem hogy lent egy bejáratba nem mentem még be az elején....de mostmár nincs semmi cucc elhagyva ....100%-osan kifarmoltam, max fegyó anygért érdemes visszajönnöm később. 😊

Bandicoot
Már 12 (Irithylll dungeon-t járom,kihagytam boss elött).....<#fogmosas> Mondom nagyon pepecsül megyek minden átkutatok stb.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.19. 00:33:04

Moby
10.
Csak az első pár alkalommal tűnik komolynak, de hamar kiderül, hogy tud összesen 3 dolgot, abból 1 kemény, és elég könnyen a földön lehet tartani.

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
Munka volt 😊

Myselor
még csak most?2-3 napja mentél el hozzá szerencsét próbálni 😄
AntiHero
Én meg legyaktam a Dancert 😄

darkSectorxxx
Hooppá megvan az ucsó item a Catacombs-ból!!!!!! Ennyi volt asszem ez a terület nekem. 😄

darkSectorxxx

TDC Geronimo
áhá megvan, gyors alvás előtt összeszedem <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
most tolod élőben?sose szólsz buzi 😄
darkSectorxxx
Ezekszerint én vagyok előrébb. 😊

darkSectorxxx
Nekem most 11 van úgy hogy Catacomb tiszta elvileg a gülüszemüknél az egy item hiányzik mást nem látok. 😄

TDC Geronimo
11 estusod van itt? Hmm egyet valahol elhagytam akkor :o

darkSectorxxx
Meghalt mindenki a Tomb ban...már csak 3 item héányzik. 😄
Nem érem el ezt a 3 itemet...:S

A lávában láttam 2-őt, meg vissza a gülüszeműknél fent egy platformon egy itemet. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.18. 23:46:40

<#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Myselor
hát jó köszönöm szépen xd <#banplz>
AntiHero

Bandicoot
"éreztem hogy kéne még valami na"
Ahogy egyre magasabb az NG+ szint annál jobban elkél az öklözőzsír...<#banplz>

Myselor
a fegyót mondjuk használhatod de a gear azért nőnek való 😄
TDC Geronimo
tényleg erre nem is gondoltam <#idiota>

Mindegy need 😄

Myselor
ezt én is néztem nagyon fasza😊 de sajna nem faszi karakternek 😄
TDC Geronimo
<#ijedt>

Ez az armor set+fegyver kell. Gondolom Dancer megölése után elérhető

TDC Geronimo
Ja azokhoz vagy 6* mentem le én is mire meglett.

Myselor
amúgy én azon gondolkodom hogy oké még ng+-ban a sebzésünk.de később még keményebbek több hp és kevesebbet sebzünk +10es fegyvert már nem lehet hova fokozni.mivel lehet mégis növelni a sebzést.előző részekből kiindulva kérdezem ott is boldogultam ng+ban ng++ben de azért éreztem hogy kéne még valami na 😄 valaki tapasztalt?
Moby
Ja, már lementek. Ma fáradt vagyok, szerintem nem kéne ma tolnom egyáltalán.

Myselor
szép harcvolt ledaráltad szinte 😄 hehe
Bandicoot
Pontiff úr pajzs nélkül 😊

jön a pucut. van tan tök alap íjad. löjj bele egyet messziröl, odamegy, letra környeken levered (de kemeny egyedül is). aztan masikat. nem elednek ujja.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 22:40:31

Myselor
hát.lesz még jobb is. 😄 amúgy kb 3 boss van akit nem lehet kicselezni a körözéssel. a többinél bejön a szokásos téma .de ezek midnenre tudnak valamit 😄 ezek a nehezek
Bandicoot
Hagyott csak el kell futni mikor kifullad. 😊 Mindjárt pattintok videót. Lényegében kifulladásig kell ugrálni a csapásai elöl a megfelelő irányba majd mikor szusszan rátiltani párat, illetve megfelelő nem túl közeli távot tartani hogy ne darájon mint a barom. Ha meg lemegy az élet elrobogni messze.😊
Szó mi szó ez most így jóvolt izgi volt.😊
Tényleg mindenkinek aki pajzsot előretartva rohangál ajánlom NG+-ban hogy NE használjon pajzsot.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.18. 22:36:43

Myselor
na grat.jó kis harc volt mi 😄 szopatós a papa .inni nemhagy xd
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.18. 22:28:51
Myselor
mivel ütöd és hanyas?
Bandicoot
Ebben a pillanatban vágtam le...<#fogmosas>
Így pajzs nélkül majdbefostam,de 4.-re sikerült, pedig jókora luftokat is ütöttem de megvan a keci!<#eplus2>

Moby
Van a túrót, alig sebzem őket.

Myselor
a pontiacos papa érti a dolgát fogsz te még nézni nála.és sírni is lehet xd
Myselor
úgy látom nagyon betett neked anál rodeó.pedig izgi😊 csak kicsi sajnos.amúgy meg a krokikkal oszlopozz egyet és egyszerre csak egyet üss hamar megvan ha megöl a másik visszajössz és csak 1 lesz ott