5896
-
#3370 Nincs már türelmem hozzá, nem próbáljuk meg passwordos coopot?
szerk : ja te már NG+ba vagy tényleg akkor mindegy
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.21. 23:49:15 -
#3369 Nekem első megy, másodikba meg inni se hagy -
SlickAdam #3368 nala en az elsö felidövel nem tudok mit kezdeni. masodik az kiszamithatobb ("könnyü"). -
#3367 Nem nehéz? Na azért ennyire nem kell pronak lenni -.- -
SlickAdam #3366 jep :D -
#3365 nekem sem igazán tetszett.de nem volt túl nehéz.sikerült azért? -
#3364 Najó ez az utolsó boss is vicces. From kifogyott az ötletekből és odaadtak minden létező támadást neki, ami a játékban megtalálható? -
#3363 Lőttem egy pro képet :y
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.21. 23:12:14 -
#3362 Hát a látványért megéri. -
#3361 De...hát...aztmondtad könnyű! -
#3360 Jajdebánommárhogykimaradt! ^.^ -
#3359 huzzál már aludni xd -
#3358 egyet kell értsek ott én is a kamerával szoptam sokat az első fázisban,aztán meg az fps miatt xd -
#3357 Most ahol voltam vannak ezek a furcsaformájú fekete nyálszarok az élőhalottak mikor kibújik belőle ez a parazita, na azoknál full random gurulok ha közeljönnek, demmi mást nem látok csak a fekete tekerődző nyálas gecit.
Undorító.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 22:48:51 -
#3356 Oks akkor kérdezz engem a kameráról, a beakadásokról, meg a szar belassulásokból....és akkor odaértünk miért nehéz a játék. -
#3355 najó én ezt hagyom. Megyek inkább coopba segíteni, mert ez okádék -
SlickAdam #3354 ugye milyen epik? :) jofele "BB"-s boss. elsö (könnyü) felidö tavolsagtartos, berohanos, okos tancika, masodik meg kardi-ki-kard tancmulatsag. durva környezetben. -
#3353 Viszont from eltakarodik a kamerájával a picsába. Ennél a bossharcnál 90%ban azzal küzdök. Hányni tudnék -
#3352 jaja :D 10fpsel jóvolt pc-n lenyomni -
#3351 hólisit ez a nameless king. From legbrutálisabb bossokat mindig eldugja? -
#3350 Na ma se volt sok értelme erőltetni ezt, majd holnap úgy döntöttem pihenő azt majd szombaton. -
#3349 Hát ilyenkor haladni akarok...:)
Sietek....
Meg nem tudom van bennem ilyen spúrság, mindig spórolás, gyüjteni csak gyűjteni. :D -
LBandi77 #3348 Pont ez a baj,még csak meg sem próbálsz semmit. -
LBandi77 #3347 Lefokoz,kisebbet sebzel ha gyengéhez mész be. -
#3346 Dark DSouls 3 Darky Edition. :D
-
#3345 Nekem ez mind kínai. :D -
#3344 :DDDDDDDD -
SlickAdam #3343 egyedül voltal amugy? mert en jocskan magasabb szinten lehetek, mint te. azt hittem nem enged be "gyengekhez". vagy akkor szepen lefokoz pvp alatt (le is, teny, de akkor a statokat is le kell, nem csak a hp csikot es a tobbit)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.21. 22:20:59 -
SlickAdam #3342 igen? kurva sok parbajom volt. beismerem nem mind jött össze.:D jo hely amugy, mert ha invaziot tolok es több jatekos fogad, a nagy örök segithetnek. neha bejön.:) -
Ulthane #3341 Kinyirtalak. :) -
#3340 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Prince nálatok felkelt megint miután egyszer levertétek a duot? Nálam először igen, de dual katanaval úgy elintéztem, hogy többet nem tudott :D -
SlickAdam #3339 bar nem garantalom, mert ezt NG+ -ban talaltam. lehet remixeltek az itemeket -
:( -
#3337 Le persze csak rohantam mindig be a kurva kinti knightok miatt :D
Visszanézek thx -
SlickAdam #3336 ja, nekem is most esett le :( RIP -
Bandicoot #3335 Hülyeséget mondtam a multkor nekem sincs 5, 2-t találtam. Egyed a dragonarchnál egy toronyban vasember mellett...A másikat a firelinknél a varnyú adta odafenn a fészeknél egy cuccért amit bármennyiszer (Unlimited use) lehet haszálni és visszateleportál a shrine-ba vagy az uccsó bonefirehez..:)
-
#3334 Úgy leverte, hogy meg is hótt szegíny :(
/jaj de baszott morbid vagyok, de ez túl magas volt. -
SlickAdam #3333 bazz prince-t leverted nem? bejarattol jobbra ott a lift, fentröl aktivalod. es igen, azaz. lefele is megy -
#3332 hmm bent a terembe?
Volt egy lift a dragonslayer előtt ami nem működik, Azt hogy lehet működésre bírni? -
#3331 Igen, ezt mostmár negyedszer is elolvastam. Azt már nagyon értem mi velem a baj. Azt kevésbé, hogy mit szeretnétek.