5896
ds35d07c.gif
  • Myselor
    :D multifunkcis vagy dark
  • darkSectorxxx #3289
    Mindegy jöhet bárki kifilézem. :D
  • Myselor
    nem az a baj mert én se .de amihez tapsikolsz először imádod mint pl ezt teszem hozzá végig tartja a szintet később meg kattan valami a fejedbe és fos szar húgy játék.BB is így volt ez is.emlékszünk
  • darkSectorxxx #3287
    Jaja emberfüggő ezt megbeszéltük én is ezt mondom, makk is kell, odafigyelés, én a Bb-t sokszor úgy nyomtam, az 500 órából 495-öt hogy kis kép, mellette P&P-ben ment a tv és esetleg zene. :D
    Nem is tudom pl a DLC-ben milyen hangok vannak. :D
    KB a temető őr után sem a story modban. :D

De ez full komolyan. :D
  • Moby
    Hát ja. Mindenhez nem tapsikolok ökörmódra. Sajnálom, ha ez bánt bárkit.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Faszt. Dehogy. LEL

• LBandi77
    Van rosszabb is.
  • Myselor
    friss karival legutóbb hosszú idő után hogy nem soulsoztam másodszorra lement nem túl tápos karival.ez is gyakorlás és ember függű kinek mi a nehéz.végtelen staminája van elég geci,ja és pajzs nélkül vertem el
  • darkSectorxxx #3283
    :DDDDDDD
  • Myselor
    nem.csak neked szar fos húgy minden ahogy van először örülsz imádod aztán besavanyodik a szőlő kurvára és megy a rinya meg a hiszti stb.így értél végére a BB-nek is.áh hagyjuk is te dolgod mivel játszol és miért bár ahogy láttam a ps4topikban is neked semmi nem jó...
  • darkSectorxxx #3281
    Bameg ide vele, ezt akartam már rég, csak warezhoz nem tudtak adni mentést....mert nem egyezik a steam-essel! :D

DLC boss érdekel, az a Knight, ami fekete, és valami fényes kardal bohóckodik.

/ Fume Knight azaza, azt mondják az a legszarabb. :D
    De azt majd valszeg csak szombatra, mert most Das 3 egyelőre. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 18:42:25
  • darkSectorxxx #3280
    :D
  • TDC Geronimo
    Na mondom kaja előtt még egy utolsó próba kipróbálom a dual katanat. Hát nem lement vele elsőre
  • LBandi77
    Van mentésem das2 ng+3.
    Kipróbálod az ultrakönnyű das 2 dlc-k
    Bossait? Van fasza tápos karakterem is.
    Fume knight sír Alone stb.
    Szívesen átadom az irányítást.
    Na próba?
  • darkSectorxxx #3277
    Ő nem csak nekem. :D
    Nembaj, majd csinálunk tesztet egy new gamerrel ha jön. :D

Vagy Bandicoot lesz a tesztalany, nedki jo sorrendben jönnek a játékok. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 18:38:06
  • Moby
    >kiöregedtél szerintem,nekem ez a véleményem.

Mert nem egyezik a véleményem a tieddel? LOL
    Kabaréest lesz, már látom. Hozok mogyorót, meg innivalót :D
  • darkSectorxxx #3274
    Ok. :D
  • darkSectorxxx #3273
    Jó én még mindig a Das 3-ról beszélek nem egykalap alatt a sorozatról. :D
  • TDC Geronimo
    cigány from is telebassza visszavezető utat ranged mobokkal meg baszott knightokkal még átfutni is alig lehet...
  • Bandicoot
    Hol tartasz?:D
  • TDC Geronimo
    na én elrakom ezt pihire most. Nameless king még nincs meg
  • SlickAdam
    prince odabasz. meg a konnyen kihagyhato nameless king ill. az uccso boss. top3 szvsz
  • Myselor
    hányszor a pokolra kívántad és undorral ültél le elé mennyire szar játék hallgattuk sokszor szidtad fromot is de ne menjünk bele tudja mindenki mi volt te is csak nem ismered be.ha pedig megmondja valaki mi volt akkor a kurva anyját.felejtsd el.te dolgod .kiöregedtél szerintem,nekem ez a véleményem.
  • Moby
    Ideje volt már, hogy valaki leírja nekem mi tetszik meg mi nem. Vártam már.

>"tudjuk mi volt ott is amikor játszotta". Végignyomta hétszer. És kiszedte a platinát belőle. Ez volt. Ennyire volt szar.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.21. 18:26:16
  • TDC Geronimo
    Na ez a prince ez jóféle
  • Ulthane
    Ugyis lenyomom a gecikurvat.
  • Myselor
    nem vagy sehol rá utalva játszottam én már midnenféle módon a dast is.itemekkel anélkül pajzsal anélkül sehogy nem nehezebb ha már belejöttél pajzsal még nehezebb is tud lenni.szóval:) itemek meg csak pluszt adnak ugye nem vagy rájuk utalva kicsit se se ott se itt csak ha van eszed használod őket nem csak marhaként ütsz vágsz mindent.ezért volt neked elsőre kemény a bb csak elfelejtetted már :D
  • Bandicoot
    Pfffff....
    Nem csoda hogy elfáradsz minden este....
    Kiakadt a bullshitmérőm..m
  • Myselor
    oksa majd írjál azt megnézem :D
  • Bandicoot
    Hiába röhögsz. Régi das és bb között ordító különbség volt. Das3 és BB közt ez eltünt lévén totálisan Bb-osítva van a mozgás.
  • darkSectorxxx #3260
    Na akkor majd este..... :D
  • darkSectorxxx #3259
    Ő ja, felmérem a helyzetet, majd akkor fogom használni az agyam ha a nehézség megkívánja. :)
  • darkSectorxxx #3258
    :DDDDDDDD

de akkor itt rá vagy legalább utalva, Das-ban meg fogpiszka. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 17:59:51
  • darkSectorxxx #3257
    így. :)

Na lépek, megyek haza....19:00-kor meg bálba megyek Dance-elni egyet. :D
  • Bandicoot
    Nem úgy tünt sokkal inkább úgy hogy észnélkül belerontasz mindenbe ha mákod van elugrasz de rendszerint 1 támadás 1 estus. Késöbb ez igen fájdalmas bukta lesz.:)
  • Myselor
    semmi trükközés :D csak te vagy olyan hülye marha hogy simán bicskával karistolod mindennek a talpát seggét és már trükk meg csít ha használsz valami játékbeli teknikát itemet:) bolond vagy te úgy ahogy vagy komolyan .észnélkül persze hogy neked nehéz volt a BB elsőre mint a szar :D én nem észnélkül játszom
  • darkSectorxxx #3254
    Ja hogy megint a trükközések... :D
    Figy meglátjuk...2 fogadás, nekem Das 3, neki BB. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 17:57:37
  • Myselor
    hát ja tényleg kíváncsi leszek majd ha ng7+ba ér hogy áll a szája :D
  • Myselor
    mikor támad meglövöd berogyaszt visceralt vagy mi a faszt rányomod bármennyiszer beadhatod neki a nyeles aszpirint a tűzre is elkezd befosni nem nehéz
  • darkSectorxxx #3251
    :DDDDDD
    Én meg abba fogadok hogy nem lesz az. :) Nálad lesz már tapasztalat régi Das miatt, vagyis könynebb lesz összemérni ezt a Das 3-at ahogy sikerült neked a BB-vel majd. :)

Alig várom. :)
    Ebrietas lesz a kedvenced. :) Haverom végigvitte a Das-t, csak 50-60x halt meg Ebtrietas-nál. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 17:55:44
  • darkSectorxxx #3250
    Na akkor legyen már valami célja is a dolognak.
    Valami akciós játékot osztok ki köztetek steam-re ha NG7+ előtt feladom a játékot mert nem megy. :)