Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ja. 25 órája ugyanazzal a fegyverrel megyek és 2* váltottam ruhát. #devansoklehetőség

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Nem akarom már magyarázgatni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
pff

Figyu most vagy elhiszed vagy nem bb első boss a hídon elsőre azzal a hosszú láncos fegyverrel,utánna közvetlenül a fater elsőre csak parry, úgy hogy ez erősen szubjektív kinek mi a nehéz.
Ng+-ra kifarmoltam az összes visceral rúnát 5-6ezres parry volt.
De van talán 1 videóm mindjárt felrakom.
Bandicoot
Ez háború.<#idiota>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

küldök kutyakakit 😛

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem a sebességen múlik, hogy könnyű vagy nehéz. Azzal a tempóval is belehet lőni a nehézséget vérthugyozósra. Ld. DLC-k. Nem, én nem erről beszélek. Nem a nehézség miatt írtam.
Egyszerűen azt érzem, hogy a jóval kesebb karakteropcionális és mechanikai töltelék miatt több idő és koncentráció jutott a leveldesignra, a világra, és a harcokra-bossharcokra. És most, hogy kvázi ugyanabban a kontextusban látom mindkét vonalat, azt kell mondja, hogy utóbbi bizony fontosabb. jelentőségteljesebb.

Adversus solem ne loquitor

Bandicoot
DS1-2 (főként 1) ahogy egy rakás DS fantól olvastam jóval keményebb mint a BB alapjátéka volt kieg nélkül. Hiába a lassúság. Te is lassú vagy. DS3 ott vérzik hogy ahhoz a lassúsághoz betették a BB karaktersebességét,ezáltal pajzzsal gyakorlatilag gyerekjáték bárkinek aki tolt már DS játékot. Nem véletlenül nem megyek pajzzsal....

Bandicoot
Ellenimádkozni fogok.<#idiota>

darkSectorxxx
DS1-et most nem tudom, azt láttam csak, de most Das3-at mondom direkt, nem a sorozatról beszélek. 😊

agy ti az egész sorozatot veszitek egy kalap alá?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.18. 19:26:59

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ez amúgy így van....
Én ez alapján mondom a Das1-2-őt sokat néztem, azokat 80%-ra tudom megítélni...nagyon lassúak a bossok, sok idő van reagálni...ez itt mondom a BB-2-re valami tréning szerű.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Szerintem ne keverd egy dolog hogy NG7+-ig elmentél BB-vel,de egy DS1-ben az NG+-ig is megkérdőjelezem a többiek írása alapján hogy eljutnál-e....Szopókanyalóka lenne. DeS-ben főleg.
A másik fele amit már jópárszor leírtam: Egy BB ng7+ után tolsz egy BB-osított mozgástól könnyebbé váló DS rész NG részét. Csodálkozol hogy könnyedén megy? De lesz még sírás.😊

Én a BB-nek a DS3 NG+XY szintje után fogok nekiállni,simán könyvelem hogy nekem meg az lesz könnyű ezek után.

mostantol minden este dobok egy imát az égbe, hogy azt folytassak. DaS-t nem sajnalom. bar visszaterhetnek par ev kihagyas utan egy odabaszos reszörreksönnel.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Az, de a Fánál is ez hogy egy km-es sebzés...bakkel, azért a BB--ben a döfések mérsékeltebb életet vettek le, segítettek is de nem is. 😊

Na mindegy nem szidom a játékot, de ismerősök is mondták, láttam, hogy a BB-ben a bossok fürgesége, és mozgása, támadásai inkább gecibbek.

Még Das1-2 ben is lassuak voltak...Lásd Ulthane videója...a 3 spear-es....lol.

BB-ben probáld ki a 3 csuklyát faszom. 😄

Kandurex
Nekem ugyan nem.

Moby
Mindössze ügyelek a hitelességre.

Moby
De ha már BB: ez (és it tmindeygy mi következik a továbbiakban) a BB képű das3 mindamellett, hogy remekül szórakozom, és nagyon tetszik, még egy dologban volt jó: nagyon felértékelte bennem a BB-t. Nem volt az annyira más, mint a dasok, csak minden felesleges kacatot kidobott belőle. Egy racionalizált, lényegre összpontosító játék volt.

darkSectorxxx
BB is ember-szerencse-tapasztalat- minden függvéney, én említettem anno Ebrietas-t nagyon kurvakönynen megöltem, makkorm volt.

Mikor NG+-ba tőled meghallottam visszamentem hogy neked megmutassam, 100 próba nem volt elég....véres kis genydarabok jöttek ki a péniszemen.

Bandicoot
Melyik King...
A karkötős? Az tényleg egyszerű.😊

Kandurex
Félrebeszélsz izomból.

Kandurex
Szerintem a from a des és das 1-el megalkotta a tökéletes formulát. Sajnos a from a folytatásokban olyan dolgokhoz is hozzányúlt amihez nem kellett volna.

darkSectorxxx
Hát a temetőben azért megérte kipróbálni a nagy melákot, ha már nehézség, ne mondja nekem senki hogy az nem okozott több geci pillanatot, mint itt az első 7Boss amig eljutottam bármelyik...az buzi volt, a padlót feltörölte velem, amikor berserk volt, de még a baltás alakban is a szopás volt sokáig, igaz a pálya a sirkövekkel sem egy segítség akart lenni.

Moby
Igen, nehezen ment le az első boss. Ebrietas mégnehezebben. De lement mind. Aztán még hétszer a nagyrésze. Te ezen kijelentéseknek egyikét sem tudod hitelesen leírni, szal azt talán hagyjuk is, hogy te kit tartasz mintavételnek. Szart sem tudsz arról a játékról.

Kandurex
Több a lehetőség. Hangulatra a BB erősebb.

darkSectorxxx
Én kipróbálom de komolyan ha a második fele nem lesz kicsit tempósabb, ez a King egy lassítot diafilm.

Kandurex
Biztos azért mert nehéz volt.

darkSectorxxx
Oks de van mértékegység, ne legyen annyi ahonnan jöttem, de most pl ez a King hozzás sem ért, csak a szar köd amit nem tudtam elmenni ugye mert beszorÍtott a falhoz, azt ennyi.
Nagyon gecitopák, 2 Boss van amikre azt mondom ügyesnek kell lenni, a Crystal, meg talán a Fa. De csak talán...

Mijaz hogy leütöm a bogyót és megad fél élete sebzést, úgy hogy amúgy is brutálisakat ütök.

Én merem mondani, haver játszott, DAS1 után a BB-vel és nem az hogy szart hugyozott, de voltak Bossok, 50 próbálkozással például...itt hol van olyan? A végén?

ez a sokkal konnyebb DaS3 izgalmasabb? 😄 loal
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 19:14:29

Bandicoot
Miért érzem úgy hogy rizsa...<#ravasz1>

te NEM vitted vegig a BB-t, ugyhogy jobb, ha hallgatsz...! <#ejnye1>

szerk.: ja mar Gero is irta. nagyon helyesen. a blabla meg nem kell... bics
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.18. 19:13:38

darkSectorxxx
😊

darkSectorxxx
Hát bameg nekem eddigiek alapján sokkal, itt max 10 proba kellett, de azért mert megnéztem mit mozog a boss.
Itt meg a fele lemegy 1-2 probát követően....pl most is ez a King, már vártam hogy sebezzen már.

Kandurex
Vitte a faszom azt az unalom redvadékot.

Kandurex
Nem volt az nehéz. Mondjuk lehet nem te vagy a megfelelő mintavétel....hogy is volt azzal az első bossal? 😊

Moby
Mondjuk az egész BB kacagva-dalolva rész száraz bullshiét 😊

Moby
Amit a das2-vel művelt a from scalingben az egyenesen katasztrófa. És nem csak a DLC-ről van szó, hanem a scholarról is. És könnyen lehet, hogy végül ez is erre a sorsra fog jutni.

Ahogy a das2 dlc-ben de szerintem itt is ez lesz.
TDC Geronimo
+ ezek az invader NPCk itt DSbe nagy nulla mind. BBben szarrá szivattak a hunter NPCk

Moby
Én nem így emlékszem. Én úgy emlékszem, hogy az első fele volt könnyű, aztán ahogy beköszöntött a vérhold, elnehezült a világ(is).
Kicsit mintha ismerős dramaturgia lenne, nem?<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.18. 18:53:51

Bandicoot
Remélhetőleg itt is megjön illetve NG+-osk megbüntetnek a gyarlóságunkért...😄

TDC Geronimo
Te beszélsz, aki végig se vitte. BB első fele sokkal nehezebb, mint DS3

Bandicoot
No. Nálam 32 óra, most kezdem Irithyll of the Boreal Valley-t.
Lv 69 11+6-os estus, Sharp Uchi +6 + Sharp Black Blade (ma fejlesztem agyig).
Én ilyen lassan körülnézős mindent megkeresgélős tapizósan tolom.😊

Kandurex
Nem. Kacagva-dalolva lehetett vinni. Ott a bossok voltak nehez...mennyi is? Talán három? Ami nehéznek volt mondható, a többi lehet még ezekét sem éri el. Más tészta a dlc, ott megjött a száraz anál 😊

Bandicoot
Eljhiszem hogy könnyű neked a játék bár a morgolódások nem ezt mutatják. De továbbra is egy BB NG+7 után ültél be egy BB-osított DS-ba NG szinten. Vicces lenne ha nem feküdne így. Ha a régi DS-ek szellemében készült volna és egy fikarcnyit nem BB-osítják, menne a rage rendesen Topa úr...😊

Moby
Fogalmam sincs. Majd ha a végére értem elmondom.

/egyben mondjuk így is biztos vagyok: ha lesz BB2, abban is össze-vissza lesznek csavargatva a potméterek az elsőhöz képest. És nem feltétlenül jó írányba, de ezt majd a maga idejében.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.18. 18:50:39

Miért sima ng-ben a bb olyan nehéz volt?
darkSectorxxx
Hát eőferdülhet, csakhogy ott nem lesznek a bossok ilyen topák. 😄

darkSectorxxx
Hát eddigiek alapján gondoltam, miért annyit változik későbba játék?

Bandicoot
Elötte bár nem vagyok a remake-ek híve (1-2 címet leszámítva) de egy Demon Souls remake jöhetne, bármiféle játékmenetbeli változtatás nélkül. Lenne sírás meg sikítás mikor az ottani szentélyből kilépve rögtön a játék elején elkenik az ellenfelek az ember száját...<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.18. 18:40:42

Bandicoot
Lol. Bármibe fogadnék hogy ezt NG+ 3-4-ig eltolva majd utána beülve a Bloodborn elé úgy hogy azt még nem toltam azt fogom könnyűnek tartani.