5896
-
Ulthane #3410 Szerintem is. Persze a BB-dizájn visszaköszön, siekresen ültettek á belőle dolgokat, de ez miért baj, ugyanaz a csapat csinálta. Az a templom, amiben Pontiac papa volt, az csodálatosan szép.
Dancernél lesz nehezebb boss? -
Ulthane #3409 Az ugyanaz! :) -
#3408 én sem értem miről beszél tényleg.teljesen jól kidolgozott igényes szép helyszínek vannak és változatosak -
#3407 az nem farkas .az egy nyomi sárkány :D -
Ulthane #3406 Szerintem meg a látvánnyal semmi gond nincs az ég világon. Simán hozza a BB-színvonalat, nekem tetszik, igényes az egész. -
Ulthane #3405 Lenyomtad már ezt a mérges farkast? Vagy még dancer után kóborolsz. -
Ulthane #3404 Ne is mondd, egy hajszál volt, hogy ő húzzon fel, de aztán mégse. -
#3403 területre olyan 70%
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.22. 12:15:58 -
#3402 Amúgy kb mennyi lehet nekem még vissza? :D
Mármint hol járok kb? 60-70%-nál? Nem időben, hanem területre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 11:32:01 -
#3401 Mert istenem max elmarad a das3 vége, de nem lenne rossz addig 1 végigvitel, amíg még nem kezdek bele másba, a NG+ nál már nem érdekel, de most még a fejemben van mit csináltam meg hol....stb. :)
Még jó hogy van 18 napom. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 10:44:21 -
#3400 nem most jöttem rá nyugi.ja mostmár értem hova a rohanás :D mondjuk azt én is tolnám az unchartedet. -
#3399 Bolond?
Erre te most jöttél csak rá? :D
Uncharted előtt be kéne fejeznem.
Das 2 mindenképpen szombatra marad, mert le kell hozzá töltenem a játékot steam-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 10:36:46 -
#3398 bolond vagy akkor :D amúgy szerintem szépek -
#3397 Hát a legtöbb úgy értve uncsi, hogy nem szépek....szerintem.
De tegnap elmondtam már. :D
Fura ez játszanám is meg nem is. :D -
#3396 de a helyeket is unod :D -
#3395 Nem tudom...:D
Úgy unalmas amikor a mobokkal kell húznom az időt. :D (vagy mert fáradtan játszom)
Boss-ok nem unalmasak. :) /már ha nem halnak meg egyből.
De írtam tegnap. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 10:27:17 -
#3394 minek ezzel az unalmas easy szarral?:D ennyire végére érnél már?:D -
#3393 Lehet ma is fogok játszani kicsit.
-
#3392 Gratula.
Valami makk félét látok 2:08-nál. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 10:09:17 -
Ulthane #3391 Na, összelinkeltem végre a te tubusodat a PS4-gyel.
Tehát, így húztam fel a csatolósra Oceirost tegnap.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3390 Tévedtem. :D -
LBandi77 #3389 Amikor már kiidegelt volt hogy az első fázisban csak íj. -
LBandi77 #3388 Nekem is a második fázis volt nehéz,olyan lehetetlen időközönként megy a támadása ,hogy látom ütni fog gurulok és kb pont amikor fölállok a gurulásból akkor talált el.Más ritmusban tolja ,pajzs nélkül nagyon át kell hangolni az időzítéseket. -
SlickAdam #3387 szetcsapjuk holnap -
#3386 Najó ezt a nameless kinget szerintem hagyom és átmegyek NG+ba legközelebb. Első fázisban okádék a kamera, de az már gyerekjáték. Másodikban nem tudok vele mit kezdeni. Ha közel vagyok nem enged ütni, mert folyamatosan dodgeolni kéne, ha messze kerülök healelni nem hagy, mert nyomja ranged szarjait -
SlickAdam #3385 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van az alap bonfire erintos
egy NPC-s quest line-hoz kapcsolodos (azt csinaltam masodjara)
ill. a firekeeper szemes, amit te is kaptal. DE! ha megcsapod a firekeeper-t amikor lassan sötetedik a kep, akkor allitolag megintcsak mast ad. de az nem szamit negyediknek. -
#3384 Hát maradok, mert nameless king még hátra van. Holnap meg melózok. De hülye vége lett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megidéztem a firekeepert és eljött a sötétség -.- Gondolom ha bonfiret érintem meg másik véget adja be és akkor is más, ha nem adom vissza a szemét? -
SlickAdam #3383 megint. genyo nagy pöröllyel 2 meterre mellem csap a gyerek, de vagy le is vesz hp-böl vagy csak siman megmakkanok 1 mp-re. pfff -
SlickAdam #3382 azt tudja esetleg valaki, hogy lehet-e közösen invasion-t? ha mar közösen varnak ram allandoan... -
SlickAdam #3381 szerk.: vagy ugy, ja -
SlickAdam #3380 jaja. nagyon könnyü. maradsz meg NG-ben? holnap sztem tolom NG++ -t, hivnalak ha raersz. -
#3379 mage phase pl teljesen kimaradt. Viszont örülök hogy ilyen simán megy passwordos coop
NG+ba tolhatnánk majd akár egész szakaszokat együtt bonfiretől
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.22. 00:02:16 -
SlickAdam #3378 hat mert szendvicsbe kapta :D -
#3377 na lol thx, az a durva hogy most lófaszt se tolt :DD -
SlickAdam #3376 ennyi. meszarszek :D -
#3375 ja de :D -
SlickAdam #3374 varja, nem forditva kell? :D en segitek neked.
letettem a jelet: sg2016 -
#3373 ok próbáljuk meg. sghu jelszót írd be és lerakom 3 percen belül a bosskapu elé a jelem -
SlickAdam #3372 miert az szamit? -
SlickAdam #3371 persze, mehet. dobd a kodot