5896
-
#3450 Hát aki nem látja melyik szebb annak van inkább valami hályog a szemin. :D
Ja akkor nem említsük többet a BB-t itt.
na kíváncsi leszek ki meddig bírja megállni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 18:29:48 -
SlickAdam #3449 darky. ez mar tenyleg unalmas. ezeket mar atbeszeltuk rengetegszer. lehet több apro reszlet van BB-ben (varjuk meg azert a hasonlo videot DaS3-rol is!), illetve az ART jobb (szubjektiv, de a tobbseg valszeg egyetert). kihagytam valamit? lezarhatjuk? sztem le. -
#3448 leszarom a látványt :) sose azért játszottam semmivel.nem értünk egyet így van -
#3447 Szebb, elfogadja valaki vagy nem, ez így van. ezzel nincsen probléma, játszottam én Limbo-val is ami nem szép, ez nem fika, csak észrevétel.
Észrevétel abban hogy mások vakon állítanak ellenkezőt neki. Minek védeni egy játékot vakon, ezek tények.
Ami a Das része lehet az max a művészi szépség, talán. -
Bandicoot #3446 Én a továbbiakban nem foglalkozom vele, buggyant. Elképesztő szemellenzővel néz a DS3-ra, de annyira hogy magát teszi nevetségessé az állításaival. De hogy miért kell minden második kommentnek erről szólni egy DS3 topikban azt nem tudom,de kezd nem kicsit bosszantó lenni. -
#3445 Hát egy nagy város jórészt a BB, én látványról beszéltem, nincs annyi féle terület gondolom, de ami van mellé az sokkal minőségibb, a látvány, a boss-ok....ebben soha nem fogunk egyet érteni. :)
Kit érdekel az hogy a Das-ban 2x több terület van meg 200x több fegyver?
ha egyrészt közel nincs úgy kidolgozva, a másik meg max annak jó aki elmerül ebbe és felfejleszt sok fegyvert és váltogatja. :)
De látványt mondtam, nem darabszámot... :) -
Bandicoot #3444 Jólvan köszönjük.
BB témával át lehet fáradni a megfelelő topikba ha meg ennyire nem fekszik a DS3 ne játsz vele. Most már kezd unalmassá válni a napi bullshit amit tolsz. Mert ez semmi más csak egy hatalmas adag bullshit.
-
#3443 bolond vagy te dark.maradjunk ennyiben :) ha neked ez változatosabb akkor tényleg hagyjuk a témát örökre -
#3442 KÖZE, értitek....KÖZE NINCS a DAS-nak ehhez a BB látványhoz, 1 teljes generáció látszik köztük!
Ez nem gond, csak mondom. :)
FROM legjobb alkotása.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 18:23:41 -
#3441 Nem csodálom hogy te nem érted. :)
Nézd meg akkor, hátha átjön a grafx. :D
-
#3440 Oks, én feleleveníteném bennetek még1x azt a bizonyos szintet amit állítólag hoz. :D
Gero szúrta be pont ma ezt a videót. :)
-
#3439 Még most lesz a fasrkas :D -
#3438 értem köszi:) -
#3437 Wiki szerint:
Weapons That Have Frost:
Pontiff Knight Great Scythe
Irithyll Straight Sword
Vordt's Great Hammer
Irithyll Rapier -
#3436 jó de csak az.azon kívül gondoltam.én nem találtam -
#3435 Van. Pl. a Irithyll Straight Sword. -
#3434 amúgy.van olyan item vagy fegyver ami frostot sebez? -
#3433 ahogy darky mondaná trükközéssel és csalással xd -
#3432 omg mekkora 1v3at tolt vagy 5 perces fight végén a maradék kettőt fentről végezte ki plunge attackal :D -
#3431 -
SlickAdam #3430 lehetek. de mk8 tournament is lesz, okosan kell. -
#3429 slick vasárnap leszel? Letolhatnánk nameless kinget aztán szerintem maradok NGbe pvpni meg invadelni -
#3428 Peeve PvPzik épp -
#3427 jaja :D -
Ulthane #3426 Akkor is lebaszom. -
Ulthane #3425 Akkor az análnak duplán örült! -
#3424 viszont 2.20nál nem a bannert mutatja fel a 2. boss után a karakter hmm... -
#3423 Most hogy végére értem megnéztem launch trailert. Ez a from ez hülye. Kb mindent megmutattak benne, de jó, hogy nem néztem meg, amikor kijött... -
#3422 nem ő csak opcionális:) -
#3421 el kell keserítselek ő egy transzi.nem viccelek -
Ulthane #3420 Akkor ő nem kötelező boss? -
Ulthane #3419 Büdös kurvaja, kicsit megizzasztott, de csak sikerült lenyomni. -
#3418 Aldrich, Devourer of Gods ismerős volt amúgy?:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő gwyndolin azért találkozunk vele anor londóba hazamenekült a felelőssége alól -
#3417 a csatorna sárkány legjobban az első részből a mostani farkas krokikra hasonlít szerintem.az a bolond sárkány ott a képzeletbeli babával pedig inkább seath the scaless-re utal.csupasz sárkány ugye... -
LBandi77 #3416 Van hasonlóság das1 csatornasárkány. -
#3415 jaja :D muszáj nekik legalább első körben.ng+okban szerintem őt kifogom hagyni.10fps ott nekem a játék.kín szenvedés :D -
Ulthane #3414 Egyszer csak eljutok oda. :)
Feküdni foooog mind. -
#3413 hát vettek át dolgokat igen. de ez szerintem sem baj sok az egyediség itt is.amúgy bőven lesz az nem tartozik annyira a nehéz bossok közé szerintem.nameless king sokkal nehezebb nehezebb. a hercegek is és a final boss is elég kemény tud lenni de nem olyan vészes. a nameless a legnehezebb szerintem. -
#3412 farkas vagy sárkány nekem más a kettő :p -
#3411 Dancer egy nulla az utolsó 3 bosshoz képest