5896
-
Ulthane #3490 Ez a tetvs geci champion. -
#3489 na mivan már papa mi nem megy?:D -
Ulthane #3488 Tetves isten bassza meg ezt a geci szar jatekot! -
Ulthane #3487 Champion a kovetkezo. Huhh, kemeny. :) -
#3486 értem.köszi:) akkor nekem ez nem kell -
SlickAdam #3485 Refined weapons have a balanced, mid range, Strength/Dexterity scaling.
tehat aki strength ES dexterity-ben is jol all (mint en), annak ez a legjobb pimpeles. -
#3484 viccen kívül kérdezem.úgy tudom ha a sharpot raksz a katanába akkor durvább vele van heavy gem az a nagy kardokba kell ugye A-ra skálázza fel őket.de ez a refined mit tud? semmit? -
SlickAdam #3483 szebben hangzik -
#3482 refined az mit segít? -
SlickAdam #3481 jovanaz, csak a +6 keves oda. en is refinded longsword+10-el megyek NG++ -ban es meszarlas vanik.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.22. 20:05:51 -
#3480 +6broadsword.ezzel megy most nameless kingre xd kabaré lesz gyere nézd meg xd -
SlickAdam #3479 mi van a kezeben? -
#3478 darky nyomja a kabarét oceriost cirógatja a fogpiszkálóval ő meg nyomja neki a hardcore anált.
rossz nézni komolyan ezt amit művel azzal a bottal a kezében xd -
Ulthane #3477 Dragonslayer halott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3476 Ja akkor oks.
Azt a szárnyas fejvadászt meglestem videóba. Az kurvajól néz ki...mintha nem is Das 3-al játszanék. -
#3475 Ne csináld már velem, kedvellek, nem akarok nélküled élni. :)
<3 -
Ulthane #3474 Nem. Annak a,levagoja. lothric castleben van. -
#3473 Síkosító bekészítve. :) -
#3472 -
Bandicoot #3471 Najó akkor most jóidőre részemről -fav a topik. Fenének kell állandóan ezt a bullshit áradatot olvasni itt. -
#3470 Az ki?
a nagy sárkány? -
Ulthane #3469 Dragonslayer. Egyelore nem megy. Hat probam van benne. -
#3468 Amúgy itt nem a látvány a gond, az fasza lenen az átlaghz képest, de inkább az a vicces hogy én azt hittem ilyen graf mellett MINIMUM fix 30 lesz majd, de a boss-oknál botrányos.
Dancer amúgyis gigacsigalassú, és még dropolgat mikor fényes lesz a kardja, sokszor ahoz képest hogy fáradt voltam kellett volna szednem előtte nyugtatót, kivárni az ütéseket. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 18:52:14 -
#3467 Mi dehogy, estus sem kell majd. :D
Sőtt fegyó sem, karakter sem...csak megyek első nézetben. :D
thx amugy.
kaja után a jól megérdemelt monster. :P
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 18:49:27 -
#3466 bullshit bullshit hátán.na zabálj xd jóétvágyat -
#3465 Oksa, kajálok valamit...:)
Hát ma szerintem nagyon durva leszek és no damage lesz a játék végéig. :DDD -
#3464 mazoista e vagy :D jó majd szóljál akkor.baszogatlak én játék közbe ne félj xd -
#3463 naná hogy tolom
kellően "kipihent vagyok". :D
Nem bírnám ki baszogatások nélkül a napot....és nem a boss-ra meg a mob-okra gondolok. :D
Holnap elvileg Bandi nyomat Das2-őt.
Mivel PS4 Rplay-be tolom, meglessük a lagg részét és az alapján lesz majd kérdéses hogy érdemes lesz-e próbálkoznom....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.22. 18:44:25 -
#3462 Technika nem szubjektív....
Tökmindegy mit nézek, a karaktereket, a boss-okat az effekteket, mindegy....
Vagy nekem kell szemészetre mennem. :) -
#3461 De faszom, ezt magyarázom nem kell a felesleges vaker.
Vér, csillám, hópihe, tökmindegy, értem hogy itt nem fontos a vér, kevésbé horror, inkább fantasy, nem vagyok idiota vágom a stílusbeni eltérést, akkor is az szebb, jobban fest a játék, hogy ez milyen áron érik el, na ez a része nekem nem annyira számít, ha ésszerű keretek közt valósul meg, szerintem ez a sok "látszólag" nyitott helyeken a sok fal, torony, stb határolja be a látotávolságot....stb. :)
De mindentől független csak kijelentettem hogy szebb, mindegy hogy mitől, felőlem a nesquick nyuszi is lehet az oka, csak megjegyeztem hogy szebb és a pályák nem annyira sivárak, üressek, ennyi...:D -
Bandicoot #3460 A látvány része is szubjektív. De méginkább nevetséges. -
#3459 értem.na várjuk az ng+7-t :D ma tolod e ?vagy csak holnap?
-
#3458 De várj nem az a lényeg hogy nektek mi szép a Das-ban.
Nem érdekes, ez nem egy negatív szarozás.
A játék jó ettől még.
Csak megmondtam amit gondolok a játékról, vagyis ez szubjelktív, kivéve a látvány részét, art az meg már kinek mi jön be alapon megy.
Szóval ne legyen megint a gyorsjárat hogy az én egyéni izlésem, véleményem miatt más érezze rosszul magát, meg kell védeni a játékot. :D
Ahogy te mondtad, neked kedvenc, nekem annyira nem, ennyi. :D
Annyira nekem is jó hogy egy NG7+ -ra ideköltözzön a szobámba egy kis együttlétre. :) -
#3457 a vérrel meg ne gyere ott direkt ez a lényeg itt nem az volt.ott kell a hangulathoz szerinted itt nem tudnának úgy vérezni?dehogynem.mindegy tényleg hagyjuk :D bocsi mindenki ^^ -
#3456 Hát nem tart vissza senki, vagy fogod magad és egész egyszerűen nem olvasod el amit írok, ennyire egyszerű.
Nekem meg az hülyeség ha technikailag egy játék messze jobban néz ki a másiktól és arra hajtogatják hogy nem...
Most akkor mi van? :D
Megmondom, semmi. :)
Túllendülsz rajta, ahogy én a nekem unalmas dumákon, ha minden kis apró nekem unalmas dumára így rákattannék akkor elég szar napjaim lennének sokszor. :D
-
#3455 nekem fontosabb a változatosság és a több részlet.nem érdekel az a nagy város jobban szeretek változatosabb helyeken menni és tényleg hatalmas bullshitet nyomsz főleg a nehézségről.jó hogy easy newgamben ez a játék mikor már a bb ng+7hez vagy szokva.kezdj egy karit bb-ben newgamben.nem lesz nehezebb fokkal sem de mindegy hagyjuk a témát.fos szar a das végigviszed elfelejted.kár hogy digiben vetted és nemtudod eladni:) -
#3454 Jó figy beszéltünk tegnap Myselor-al erről, megkérdezte, én őszintén válaszoltam.
Ma szóvátette, hogy nem szebb.
Én meg mutattam neki hogy nanáhogy szebb, már csak nem is kell részleteket nézni, elég a kifröccsenő vér.
Ennyi, akinek nem kell a téma átlapozza ahogy én napi 100-ból 70 kommentet....ez nem arról szól ám hogy csak arról beszélhet 2 ember, amiről 10-20 nak van kedve....:D
Szerintem nem. :D -
SlickAdam #3453 mindenesetre en megalltam 1-2 helyen DaS3-ban es felelevenitettem buksiban azt a bizonyos Deep Down bullshit videot. nehany helyen mar NAGYON ott van ez a jatek. csak hozzaszoktunk jódógunkban. -
#3452 Látod ebben értünk egyet, hogy semmi másban nem. :D -
Bandicoot #3451 Nem szebb ez az agyadban létezik és köszönjük be lehet fejeznia BB témát végre. Tényleg nagyon ubnalmas napi szinten ezeket a kilóméteres bullshitteket olvasni ahelyett hogy éárdemben a játékról társalognánk. Részemről lassan -fav lesz a topik amíg fullba tolod amit nem kéne.