Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Mindegy maradok ennél. Majd másodjára másikat választom

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen. en ezt a befejezest huztam be. pontosabban ketfele is van ezzel a targgyal. ha meggondolod magad, öld le a firekeeper-t (feltamad no para) es visszakapod a szemet. de ezt mondja is. akkor minden marad a regiben

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

hat sarkany van benne, az gondolom nem titok.😊 hogy kalameet-e...?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Myselor
igen de nem a legjobb endgame,amolyan gonosz féle.én megbántam hogy odaadtam neki a szemeket.szegény eléggé levan keseredve tőle kéri hogy öljem meg.én nem öltem meg persze máskor majd nem kapja meg őket 😄
TDC Geronimo
Na itt durva armor set volt meg is vettem

Megtaláltam firekeeper szemét, odaadtam csajnak firelinken és megváltozott zene meg döntés előtt állok. Biztos valami endgamet befolyásoló cucc :o

n000rbi
Ugye nem épp most
tetszett elkotyogni, hogy Kalameet is benne van a 3-ban? 😮 (DaS1-ben a leölése után kaptuk ezt a gyűrűt)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Darknak kell. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

ja amugy aki ugy erzi könnyü a jatek:
Calamity Ring - Receive double damage <#vigyor1>

TDC Geronimo
Tudtam, hogy itt mi lesz a boss. Elsőre nehezebb volt <#banplz>

Amikor meglátsz egy Dark Souls III főellenséget:

/faszért nem lehet ide belinkelni rendesen egy gifet.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.20. 15:04:48

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Na 13. boss utáni rész titkos fal mögött az :o

Myselor
azért ment vele mert...
ez a hagyma lovag questjének a vége régi barátok voltak yhorm-al és most eljött eltenni lábalól és segítünk neki 😄
TDC Geronimo
<#banplz>

TDC Geronimo
Annyi minden van amit nem láttunk még... Linkeltem NPC guidet, ezer féle elágazás van meg NPC quest

Moby
A BB nehéz volt. Ott a játékra haragudtam. Itt csak a készítőkre. Pontosabban nem haragszom, értem én, kell a lóvé. Nincs ezzel baj, csak én erre ráértem volna valamikor évek múlva, dlc-kkel együtt, egy nagyon fromhiányos időszakban még ez is jól jött volna. Így hogy van kontraszt, és viszonylag friss, ez nálam nem igazán rúg labdába.

Adversus solem ne loquitor

Azért szerintem a das2 dlc bossok nevét is lehet hogy megjegyeznéd,itt a főboss az kb kos szinten agresszív,a partyt még majd kipróbálom ellene.
Egyébként minden percét szeretem a játéknak,de számomra is kezd kifulladni picit a sorozat das bb minden,túl töményen érkeztek, számomra túl gyorsan.
Irigyelem azokat akiknek az első das játékuk ez.
gecc.
behivott egy csavoka Giant-hez, elsö probaja. a hagymalovag NPC ment vele (wtf?! nem online jatekos) eleve a trükkös fegyverrel. es igy az atvezetö is mas volt a harc elött! <#wow1>

darkSectorxxx
BB dlc meg úgy ahogy van üt mindent.

LUDWIG, KOS, LAURENCE
Ütnek mindent.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ez a Das 3 télleg uncsi.
Nekem a bosszok sem maradandóak, sőtt a mobok helyenként verik a bosszokat dizájnban.

BB-ben meg azért elég durványos bosszok voltak.
Csak 4-5 ilyen gagyesz volt, a többinek nagyon egyedi hangulata volt és bádász kinézetük.

Itt meg tutyimutyik.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Én tudom mindegyik nevét. Azt hogy te nem tudod az nem újdonság. több száz óra után szerintem 2 BB boss nevét nem tudnád megmondani :p

darkSectorxxx
Az a színes kardokkal.

darkSectorxxx
Abban egyet értek vele hogy unalmas. Oks hogy volt már 9 bossfight-om.
Nade hogy ezek közül jó ha a felére emlékszem.
A feléből is ez az alvilági tüzes sárkányra mondom azt hogy tetszett és nem felejtek el.

Most télleg tegnap filóztam hány bosst öltem meg. 9-et, vagy 10-et. 10 lelkem van, de 9-is számoltam twitch-en.

Eszméletlen, és bármennyire törtem a fejem ennyi jut eszembe. De most komolyan:

tréning boss
nagy dagadt kutya
Crystal
Az a lovag aki 3 felé osztódik
Alvilági bossz
A king a sárga karkötős
A sok csuklyás
Ez akit most öltem meg a duplakardos
Fa

Létezhet hogy 9 boszt öltem meg és 10 lelkem van?

Én azt honnan tudjam?

Myselor
jaja mobynak szokása.a bb-t is a pokolra kívánta már mikor.úgy látszik neki a játék részre a rinya <#banplz>
ez csak a szokasos. igazabol most kesön is kezdte a "rinyat", hamarabbra vartuk.😄 lesz meg ebböl platina is meglasd! (na jo az nem, mert ö ezt a buzi farmolast nem fogja vegigcsinalni)

darkSectorxxx
Nem őt öltem meg tegnap?

Szerintem igen. Ez tuti közrejátszik. Ha egy-egy év szünettel toltad volna le őket, elnézőbb lennél velük szemben.

Moby
Nyilván az sem tett jót az ügynek, hogy ennyire intenzíven szippantottam fel őket ilyen rövid idő alatt. A hibákat nem ez tette bele, de biztosan felnagyítja.

Myselor
hát én nemtudok becsömörödni.pár év mire lesz új mert ilyen siker után tuti nem hagyják annyiban csak szerintem egy bb féle újítás lesz újra.
Moby
Ja. A mobok faszák. Meg a bossok is, függetlenül attól, hogy mennyire nehezek vagy sem. A karakterdesignerek hiperjók ott a fromnál.

Ez már inkább a From-csömör. Az igaz, hogy azt a bőrt, amit lehetett, lehúzták erről a koncepcióról. Ettől függetlenól én szívesen játszom vele, van egy csomó új mob, bár helyenként áthallásosak a Bloodborne-nal, a helszínek is változatosak, szépek, szopatni szopat.

Ha túlleszek a játékon, nem biztos, hogy akarok még DaS-zal játszani a jövőben. 😊

Myselor
én szerintem te tényleg nem tudsz ebbe semmi jót látni.mit vártál mond már meg?az első neked tetszett és ennyi.mindenki vágyott új részre akkor rajtad kívül és majdnem hogy mindenki elégedett azzal amit kapott.te meg csak a rosszat látod benne pedignem volt különb az első rész sem csak más .nagyon szépen visszahozták annak a hangulatát és a legtöbb dolgot az elsőhöz igazították próbálkozz vele akkor később ha ennyire szar most minden. kár hogy ezt érzed fura vagy
A DaS1 - nem játszottam vele -, vélhetően pont ugyanez volt. Nem nyíló ajtók, csak hátulról, egy folyosóra betömörült 12 mob, bossharcok, ládák, dungeonok stb. Csak sokkal ratyadékabbul nézett ki, mai szemmel már a vállalhatatlan kategória.

Akkor miben volt jobb?

/ Nyilván, a 3. rész uyganaz a recept, ha nagyot változtatnak a koncepción, akkor meg az lett volna a baj, hogy már nem DaS.

Mi az, amit te beletettél volna? Szemből nyíljon az ajtó, ne hátulról? A boss ne is legyen boss, csak annak látszon? Ne legyenek fegyver buffok, vagy több legyen? Jobb sztori (sosevót neki)?

Na de hol a rákban van Sullívan papa? Hogy a nagy templom környékén nincs, az tuti.

Moby
Há minden fromjátékról beszéltél. Gondolom akkor követted azt is.

Moby
Vagy lehet, hogy az nem is én voltam, vagy lehet, hogy nem is from játék volt, vagy az is lehet, hogy akkor a véleményem ignorálható, ha az nem egyezik a tiétekkel. Ignorálható az akkor is, ha egyezik. Nekem ez a harmadik rész nem több, mint egy szolgalelkű kényszermásolat, ami gyönyörű, és bír mindazzal a jósággal amivel minden fromjáték bír, de öltettelen, koncepcionálisan az, ügyelve, hogy az eddigiektől egy mikorméterrel ne legyen több. Patikamérlegen kimérve. Újrafelhasználva mindent, ami már legalább egyszer része volt a szériának. De nem kapcsolódásképp, hanem spórolásképp. BB jobbvót nekem, nincs ezen mit szépíteni. Az elsőrész meg sokkal. SOKKAL. A másodikra meg pont annyira nem volt semmi szükség, ahogy erre sem.

<#nemtudom>

Kandurex
ott a létrákkal volt talán gond....meg a fal tetején mászkálással? <#fejvakaras>

...mondjuk lehet az pont a 2 -nél volt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Na mesélj nekem, mit írtam a das1-ről például?

n000rbi
"Nálad eddig minden játéknál előjött a kettősség"

Fix'd <#banplz>

Nálad eddig minden From-játéknál előjött a kettősség: egyik pillanatban piedesztálra emelted érdemei miatt, másik pillanatban meg a kénköves pokolként aposztrofáltad, amihez soha többet, vagy legalább is jó ideig nem nyúlsz.

Moby
Se nem nehéz, se nem félelmetes, csak unalmas. Nincs vele olyan nagy baj, csak valahogy pont itt csordult túl az alibiméterem, amit előtte már rendesen megtolt A.L. ilyen célú újrafelhasználása. Egy időre félreteszem, majd ha megjön rá a vágy folytatom, mert most csak a rosszat látom már benne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.20. 08:26:57

n000rbi
>A röhej, hogy megnéztem a Guide-ban, basszátok meg, aki azon eligazodik...Szóval vicc. Szart se ér.

<#nezze>#2785

Nahh, én nem találom Sullyvan papát. Elmentem a főtemplomig, kipucoltam odáig mindent, illetve megtaláltam a shortcutot vissza a pálya elejére. De máshová már nem tudok menni. Megvan a bonfire is, ahonnan le lehet menni a vizes részhez, de a boss nem ott van, ha jól tudom.

A röhej, hogy megnéztem a Guide-ban, basszátok meg, aki azon eligazodik...Szóval vicc. Szart se ér.

Nem véletlenül akarják és fogják is abbahagybni. Ebben ennyi volt, szép volt, jó volt.

Amúgy az a dungeon rém egyszerű, csak elsőre tűnt félelmetesnek. Fejből mondom most, merre kell menni, hogy kipucold.

Bonfire - egyenesen - jobbra, balra át a hídacskán, jobbra, majd balra be a falon rögtön balra, egyenesen tovább, jobbra. Itt már elfogy a staminád a rohanástól, kis pihi, majd le a lépcsőn, rögtön balra, végig egyenesen, aztán jobbra, cson egyenesen egészen a falig, ott a létra, le egy szintet, és máris ott a dungeon alja a XXXx-nal. Rábaszol egyet, aztán spuri, le a létrán, kinyírod a patkányokat, aztán a XXXX-ot, felveszed az itemet, és lifttel vissza a bonfire-höz.

Dungeon completed úgy, hogy senkit nem öltél meg, csak a végén a patkányokat és a XXXX-t.

haha, vegen haltam. remelem a kiffiu mar kihuzza 😊

TDC Geronimo
😄

teszek egy probat fö-bossnal is poenbol. sztem az kifingat, föleg ha 3-an vagyunk (mint altalaban).
15 mp-et kellett varni
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.20. 02:05:48

TDC Geronimo
coop <3

Felrajzoltam jelem dancer elé. 3 azaz három másodperc alatt idéztek most hajnali fél 2kor 😄

nekem is lassan.
ma lement vagy 10 x a vén tüzesfasz, 3 x pontiac, 4 x albert meg vagy 5 x a giant 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.20. 01:36:16