5896
ds35d07c.gif
  • LBandi77
    Rakd a koponyákat a székekre,firelinkbe.
  • Ulthane
    Nem tudok bemenni Grand Archive-be. Van egy nagy kapu, nem nyilik, tole balra egy lift, nem indithato. Wtf?
  • Myselor
    amúgy én arra jöttem rá hogy a katana nagyon op kibaszottul érzékeny rá az abyss watcher is és ez azért vicc egy picit :D röhejesen többet sebez rajta mint más fegyver kb akkorát sebez mint az utlragreatsword ki fullozva 50strengtel . mi a fasz ez D:
  • Timplur
    Na én 4 bosst nyírtam eddig ki slvl1-en, a fa boss 2.-ra meglett de a crystal köcsög csak 5.-re és szerencsétlen okból nem vettem fel a bosst mert elfogyott a tárhely így feltöltök egy olyat ahol meghaltam de majdnem ő is. :D
  • darkSectorxxx #3606
    Amúgy sorry nem 10 estus maradt, hanem 9....:D

4:08-tól
    Híres csata!

vagy itt majd látható lesz....

• darkSectorxxx #3605
    Hát ha belebotlok valami akadályba akkor feltétlenül. :)
    Eddig semmi. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 02:27:19
  • darkSectorxxx #3604
    :D

Amúgy nem gyenge ~2400 komment volt a csevegőben mire végeztünk. :D

ebből 2000 az én szitkozódásom volt. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 02:29:18
  • SlickAdam
    remelem NG+ -ban viseled a szalmakalapot meg az uj strici-gyürüdet darky! :)
  • Myselor
    jaja abyss :D piece of cake lesz
  • darkSectorxxx #3601

Te holnap ki is következik....
    Ja tudom
    Abyss. :D
  • Myselor
    oh de bolond vagy te istenem :D
  • darkSectorxxx #3599
    Csaltál. :DDDDDDDDDDDD
    Merted használni a játék adta lehetőségeket!
    De még ilyet. :D
  • darkSectorxxx #3598

• Myselor
    csaltam?mivel ugyan?:D emberrel mentem neki jaj de csaltam 3ra lement buzi xd de csaltam .én nem táncoltattam ütöttem :D
  • darkSectorxxx #3596
    De mondom nem számít, persze tudjuk hogy csaltál összevissza....:D de nem számít a tánc a lényeg. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 02:10:37
  • Myselor
    akkor jólvan :D különben megnéztem nem sokkal nagyobb sebzésű fegyverrel öltem meg én se őket csak picit hosszabb volt a kardom ennyi :)
  • darkSectorxxx #3594
    Én kérdeztem csak nem értettem mire mondod, nem baj az...nem gunyolódtam most....valszeg épeszű ember nem alap kis knife-vel megy oda elsőre mint én....:)

Szóval nem para, csak kérdeztem mert nem értettem mire gondolsz hogy mit +10%-al? :D
    De így értem már.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 01:56:45
  • Myselor
    :D hát most na.én több sebződéssel csináltam meg buzi xd haha
  • darkSectorxxx #3592
    Jaja. :D Pont ahol nyaltam a sót. :D
    Kis kárörvendők. :D
  • Myselor
    a final bosst meg a nameless kinget :DD
  • darkSectorxxx #3590
    Mit csináltál ugy?
  • Myselor
    hát na :D én elhiszem neked mindezt amúgy rájöttem én úgy csináltam hogy 10% több dmg-t kaptam egy gyűrű miatt

Prisoner's Chain 0.8 Increases VGR (5), END (5), and VIT (5), but damage taken is increase by 10%
  • darkSectorxxx #3588
    Ez amugy egyértelmű, ha nincsen taktikán akkor az volt amit műveltem mindenem elfogy meghalok az első alak felénél, ha megvan a taktika, akkor meg az ahogy végződött. :)

Hu alig várom már hogy odaérjek. :D
  • darkSectorxxx #3587
    Nyugi. A 2. alak, Az megvan, csak az ucsó küzdelemre finomítanom kellett a technikán...mégpedig hogy ne tudjon megszúrni....ez miatt maradt ennyi estus. :)
    Az első alakban meg mondom megvan a gyenge pontja, az a 3/4 élete kb lemegy, a maradékot kell kiokoskodni és figyelni....

a szamurájfegyó a nehéz, a dárda és a sima kard a jo ha azokat veszi elő....a magic meg huh.....na nem mondok semmit inkább. :D
  • Myselor
    na majd meglátjuk papa :D én hiszek neked
  • darkSectorxxx #3585
    Az a kitanulás része barátom...most NG+-ban szépen meglátod miről beszéltem eddig...érdekes lesz elhiheted nekem. :)
    Igazából mindegyik megvan, egytől félek Nameless 2. alakjától, a többit körbe fogom hugyozni és a fejére szarok.

Tudom furcsán hangzik de ez lesz. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 01:27:37
  • darkSectorxxx #3584
    Hu nem tudom mikor mentél el, de ment még pár kör, aztán a végére 1-2 dologra rájöttem apránként, jot tett ez a kis szenvedés, már tudom mit kell csinálni, hogy kicsit egyszerűbb legyen mind2 fázis....persze korántsem egyszerű, de megmaradt 10 estus mikor kinyírtam. :D
    A maradék 4 is idiota bakizásra ment el még az elején. :D

Mindegy ezt mondtam nektek tanulnom kell, az én stílusom furcsa lehet, idő kell neki, de utána van eredménye...hosszútávon.
  • Myselor
    kb 1 órán belül megvolt utána és tudod min változatott?:D nem fogja elismerni ő szerinte kitanulta de nem. 3x úgy baszta el ez a gyökér hogy 1 ütés kellett volna neki és bazdmeg elugrált inkább :D ez bolond aztán mondtuk neki hogy legyen agresszívebb.ledarálta phase 1ben mint a hülye utána meg a 2 ben táncolt kicsit de agresszívebben ment rá és merte ütni meg is lett neki 9 estus maradt :D túl sok tánc volt az volt a baj végig és kevés ütés 1-et ütött mindig bele .szerinte úgyis ez a fasza de én nem hiszem hogy ezzel ér majd valami később mert ütni is kell nem 1 óráig táncoltatni és úgy elverni :D
  • darkSectorxxx #3582
    hát durva menet volt, szerintem az 50 proba alatt 40-nél oda sem figyeltem, mert brutális a végén hogy tudtam megölni, ahoz képest mikor kb 3 cm csikot nem tudtam sokáig leszedni neki. :D
  • SlickAdam
    mennyi volt meg onnantol, hogy leptem? valtoztattal valamin vagy a sámánok küldtek esöt?
  • Myselor
    tudjuk bizony olyan anált kaptál hogy emlegetni fogod még sokáig :D
  • darkSectorxxx #3579
    Ezt hogy érted? vissza lehet menni a NG-be?
    Miért nem változik?
    Nem nehezedik a játék?
  • darkSectorxxx #3578
    Grat ugye hogy ez easy
    :D
    mondtam nem gyürü meg kardok kellenek, meg pajzs...ez egy ritmus játék, ennek fura ritmusa van, meg kell tanulni a játékban táncolni azt ennyi. :)
  • darkSectorxxx #3577
    Na első végigjátszásom.
    ~57 óra.
    Igazából semmi extra, lv 84 vagy mennyi voltam. Halovány fingom nincs már.

Minden tiszta volt, Hidden falak biztos maradtak el, meg max 3 itemre emlékszem amik elmaradhattak, de nem számít.
    *****************************************************************************************************
    NG+
    Most beletettem még ~1.5 órát se.

Ezek haltak meg és ilyen sorrendben:
    - Az első lovag (elsőre lement)
    - A nagy kutyaszerű (elsőre lement)
    - Dancer (elsőre lement)
    - Fa (elsőre lement)
    - Crystal (elsőre lement)

(3x azé meghaltam, egyszer egy sarokba szorultam be a hagymafejű meg a tüzes sárkányos résznél, aztán meg 2x a mélybe ugrottam. :D)

Holnap csak délután fogom folytatni, reggel ki kell aludnom a főbossz-t....:D
    akik néztek tudják miről beszélek. :D
  • TDC Geronimo
    BB féle az NG+ itt nem olyan, mint DS2be. Semmi se változik csak vannak magasabb szintű ringek és ennyi :(

Én maradok sima NGbe és coop meg pvpzek inkább.
  • Myselor
    elkezdtem én is 4 boss halott dancer a 4 :D halál nélkül szintén bár elsőre is úgy ment le. xd
  • darkSectorxxx #3574
    Csatlakozom megvan minden!

Most NG+ 3 boss halott, elsőre, 1 halál sem volt eddig. -.-
  • Moby
    Bepótoltam a hiányt, ellátogattam a sárkányok földjére, Nevenincs Király az egyik legkeményebb boss, akivel soulsban találkoztam, és teljes őrület, hogy egyben a legszórakoztatóbb rész opcionális. Mindegy. Mostmár tényleg teljes nyugalomban mehet a polcra.

/véletlen szerencse, hogy úgy alakult ez maradt a végére. Sokkal jobb emlékekkel marad meg így az egész játék
  • SlickAdam
    +1
  • Myselor
    a legjobb befejezést szerintem a lord of hollows és én aztkaptam.Anri küldetését kell csinálni kell a 8 hollow yoel and yuria segítségével lehet megcsinálni ezt. nézz utána:)