5896
ds35d07c.gif
  • Myselor
    csak az összes boss és a nameless king között van ekkora:) ő nagyon eltér midnenben
  • darkSectorxxx #3529
    Hát igen, nagy eltérések vannak a boss-ok közt.
  • Myselor
    tudod ez ember függő midnenkinek más a nehéz.neked lehet hogy a nameless king könyebb lesz.bár mondjuk ez a boss szerintem mindenkinek szopóka xd
  • Ulthane
    Most ebedelek, aztan indulok analfalvara!
  • Ulthane
    Tudom, hogy lenyomtatok. :) csak fura, higy ment eddig mindegyik par probabol, ezzel meg 30cal se birtam. :)
  • SlickAdam
    pedig ö nincs benne a top3-ban: prince, nameless, final boss.
    de tökös negyedikkent tenyleg kemeny gyerek.:)
  • Myselor
    pedig lenyomtuk.és nem kell elhinni de pl nekem nem okozott semmi gondot ez a formája sem. a nameless king az kurva nehéz volt viszont arra kíváncsi leszek mit mondasz majd
  • LBandi77
    Próbáld meg a parryt hátha lehet és összejön,a kistesót lehet mondjuk sokat bénázta

Utoljára szerkesztette: LBandi77, 2016.04.23. 09:02:43
  • Ulthane
    En nem hiszem, higy ti itt mind lenyomtatok ezt a csavot. Ugy hallgattok rola, mint aki beszart. Koopban ment le, meg sunyiban, mi? messze al egnehezebb csoka.
  • Ulthane
    Tovabbra is analoz champion.
  • darkSectorxxx #3520

7:45-nél!!!!

Uncharted 4 ester egg!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.23. 00:58:19
  • darkSectorxxx #3519
    Már nagyon fáj a fejem úgyhogy mára enni, a Nameless 2 alakban nem áll kézre....de meglesz amugy csak kicsit se ment ma.
    Majd ha kipihentem magam megpróbálom megint.
  • darkSectorxxx #3518
    Az szép.
  • SlickAdam
    legelsö boss turbo verzioja
  • Moby
    Na csak kiptóbáltam a coopot, hamár egyszer van rendes netem. Gondoltam legalább másnak besegítek gundyr papánál.
    Háthogy ennek mi értelme van, azt nem is értem Hárman néhány másodperc alatt darabokra tépünk bármilyen bosst(ha nem döglik meg a host). Ez így most minek? Megnéztem dancerrel, főbossal, tökmindegy. Press A to win.
  • darkSectorxxx #3515
    Melyik a champion?
  • Ulthane
  • Ulthane
    Na, en felultem a szoporollerre. Nem megy champion. Harom oraja probalom. Mara eleg.
  • SlickAdam
    kis kiegeszites:
    - 20-30 ora siman rament a covenantok offline ill. online farmolasara. fele az online. ami laggos, idegesito szar...
    - 3. kör (NG++) (csak mert beszeltuk Darky-val az uj vegigjatszasok idejet) 5-6 oraig tartott. UGY, hogy gyujtogettem a +2-es gyürüket is, amikhez ra kellett menni az opcionalis boss-okra is (burgundi bajnok, nameless, ...). ezek nelkul siman 1 ora minusz. invadeltek is vagy 6-szor. abbol 5 jo hosszu (10-15 perc) csata volt. es kellett meg ket gesture is, azokert is kellett kis felesleges kiterö. összessegeben tehat siman letudhato BB ido alatt. hiaba tunik nagyobbnak a vilag.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.22. 23:02:50
  • SlickAdam
    NG++
  • darkSectorxxx #3510
    Ja ez olyan mint BB-ben Logarius elég volt belőle. :D
  • darkSectorxxx #3509
    Pont ezt mondtam twitch-en, dejavu, felbazs az elején a kamera, de mivel már ezt megoldottam, mint Ludwig esetén most geci az hogy verd le mindig a madart hogy tudj egyeltalán probálkozni a taggal...nekem ez agyfaszt okoz, kb mint a bossokhoz vezető uton a mobok ujbóli leölése. :)
  • darkSectorxxx #3508
    Jogos semmi baj a látási viszonyokkal. :D
  • darkSectorxxx #3507
    Kösz mester. D:
    Én rühellem az ilyet. Agyfasz mérő ilyenkor veri a pirosat. :)
  • Myselor
    az bizony.már most feladta a reményt is ng+7ben neki menjen .sajna
  • TDC Geronimo
    Az ludwig 2.0 lesz
  • Myselor
    szegény darki fentragatt az anál vonaton.nameless papa vezeti
  • Seth
    NG+ hanyasra sikerült ??
  • n000rbi
  • Myselor
    tese vagy normális :D de amúgy grat
  • SlickAdam
    PLATINA
    mindig is hulyenek tartottam, aki platinazgat. mostmar elsö kezböl tudom, hogy igazam van (BB gyerekjatszma volt, minden mp-e elvezet, szal nem szamit :)). ez egy betegseg. bolond, akinek ilyen 10-20-30-40 db van... rament vagy 3 kilóm, alig alszok majd' ket hete. pontosabban 11 nap. 8-9h / nap. elsö heten "egesz nap". ezen a heten csak siman delutantol hajnalig. aztan koran keles...
    en mar nem jatszok vele magam miatt. akinek kell segitseg (Gero, neked igertem vasarnapra), az szoljon. boss-hoz vagy szakaszon atmenni.

részemröl:
    Bloodborne > Demon's Souls > Dark Souls 1 > Dark Souls 3 > Dark Souls 2
  • Myselor
    csak ráfogja tudod a kamerára.máskor a falra.midnenre ráfogja.most is unja az egészet.nem nehéz.easy csak unja:)tipikus dark
  • SlickAdam
    nekem semmi problemam nem volt eddig a kameraval, azt csinalja, amit mondasz neki :)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.22. 22:02:55
  • TDC Geronimo
    :DD
  • darkSectorxxx #3496
    Nameless-nél MEGBASSZA A REDVÁS KURVA ANYJÁT A KAMERAMAN....
  • SlickAdam
    na ez oriasi nagy bullshit.
  • TDC Geronimo
    Gundyr papa? Az nekem is elsőre lement, de tény, hogy nagyon agresszív az is
  • Ulthane
    Faszt nem. Durvan nehez.
  • Myselor
    pedig nem sokkal nehezebb mint az első.fura
  • Ulthane
    Szopat