5896
-
#3530 csak az összes boss és a nameless king között van ekkora:) ő nagyon eltér midnenben -
#3529 Hát igen, nagy eltérések vannak a boss-ok közt. -
#3528 tudod ez ember függő midnenkinek más a nehéz.neked lehet hogy a nameless king könyebb lesz.bár mondjuk ez a boss szerintem mindenkinek szopóka xd -
Ulthane #3527 Most ebedelek, aztan indulok analfalvara! -
Ulthane #3526 Tudom, hogy lenyomtatok. :) csak fura, higy ment eddig mindegyik par probabol, ezzel meg 30cal se birtam. :) -
SlickAdam #3525 pedig ö nincs benne a top3-ban: prince, nameless, final boss.
de tökös negyedikkent tenyleg kemeny gyerek.:) -
#3524 pedig lenyomtuk.és nem kell elhinni de pl nekem nem okozott semmi gondot ez a formája sem. a nameless king az kurva nehéz volt viszont arra kíváncsi leszek mit mondasz majd -
LBandi77 #3523 Próbáld meg a parryt hátha lehet és összejön,a kistesót lehet mondjuk sokat bénázta SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LBandi77, 2016.04.23. 09:02:43 -
Ulthane #3522 En nem hiszem, higy ti itt mind lenyomtatok ezt a csavot. Ugy hallgattok rola, mint aki beszart. Koopban ment le, meg sunyiban, mi? messze al egnehezebb csoka. -
Ulthane #3521 Tovabbra is analoz champion. -
7:45-nél!!!!
Uncharted 4 ester egg!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.23. 00:58:19 -
#3519 Már nagyon fáj a fejem úgyhogy mára enni, a Nameless 2 alakban nem áll kézre....de meglesz amugy csak kicsit se ment ma.
Majd ha kipihentem magam megpróbálom megint. -
#3518 Az szép. -
SlickAdam #3517 legelsö boss turbo verzioja -
#3516 Na csak kiptóbáltam a coopot, hamár egyszer van rendes netem. Gondoltam legalább másnak besegítek gundyr papánál.
Háthogy ennek mi értelme van, azt nem is értem Hárman néhány másodperc alatt darabokra tépünk bármilyen bosst(ha nem döglik meg a host). Ez így most minek? Megnéztem dancerrel, főbossal, tökmindegy. Press A to win. -
#3515 Melyik a champion? -
Ulthane #3514 -
Ulthane #3513 Na, en felultem a szoporollerre. Nem megy champion. Harom oraja probalom. Mara eleg. -
SlickAdam #3512 kis kiegeszites:
- 20-30 ora siman rament a covenantok offline ill. online farmolasara. fele az online. ami laggos, idegesito szar...
- 3. kör (NG++) (csak mert beszeltuk Darky-val az uj vegigjatszasok idejet) 5-6 oraig tartott. UGY, hogy gyujtogettem a +2-es gyürüket is, amikhez ra kellett menni az opcionalis boss-okra is (burgundi bajnok, nameless, ...). ezek nelkul siman 1 ora minusz. invadeltek is vagy 6-szor. abbol 5 jo hosszu (10-15 perc) csata volt. es kellett meg ket gesture is, azokert is kellett kis felesleges kiterö. összessegeben tehat siman letudhato BB ido alatt. hiaba tunik nagyobbnak a vilag.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.22. 23:02:50 -
SlickAdam #3511 NG++ -
#3510 Ja ez olyan mint BB-ben Logarius elég volt belőle. :D -
#3509 Pont ezt mondtam twitch-en, dejavu, felbazs az elején a kamera, de mivel már ezt megoldottam, mint Ludwig esetén most geci az hogy verd le mindig a madart hogy tudj egyeltalán probálkozni a taggal...nekem ez agyfaszt okoz, kb mint a bossokhoz vezető uton a mobok ujbóli leölése. :) -
#3508 Jogos semmi baj a látási viszonyokkal. :D -
#3507 Kösz mester. D:
Én rühellem az ilyet. Agyfasz mérő ilyenkor veri a pirosat. :) -
#3506 az bizony.már most feladta a reményt is ng+7ben neki menjen .sajna -
#3505 Az ludwig 2.0 lesz -
#3504 szegény darki fentragatt az anál vonaton.nameless papa vezeti -
#3503 NG+ hanyasra sikerült ?? -
#3502 -
#3501 tese vagy normális :D de amúgy grat -
SlickAdam #3500 PLATINA
mindig is hulyenek tartottam, aki platinazgat. mostmar elsö kezböl tudom, hogy igazam van (BB gyerekjatszma volt, minden mp-e elvezet, szal nem szamit :)). ez egy betegseg. bolond, akinek ilyen 10-20-30-40 db van... rament vagy 3 kilóm, alig alszok majd' ket hete. pontosabban 11 nap. 8-9h / nap. elsö heten "egesz nap". ezen a heten csak siman delutantol hajnalig. aztan koran keles...
en mar nem jatszok vele magam miatt. akinek kell segitseg (Gero, neked igertem vasarnapra), az szoljon. boss-hoz vagy szakaszon atmenni.
részemröl:
Bloodborne > Demon's Souls > Dark Souls 1 > Dark Souls 3 > Dark Souls 2 -
#3499 csak ráfogja tudod a kamerára.máskor a falra.midnenre ráfogja.most is unja az egészet.nem nehéz.easy csak unja:)tipikus dark -
SlickAdam #3498 nekem semmi problemam nem volt eddig a kameraval, azt csinalja, amit mondasz neki :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.22. 22:02:55 -
#3497 :DD -
#3496 Nameless-nél MEGBASSZA A REDVÁS KURVA ANYJÁT A KAMERAMAN.... -
SlickAdam #3495 na ez oriasi nagy bullshit. -
#3494 Gundyr papa? Az nekem is elsőre lement, de tény, hogy nagyon agresszív az is -
Ulthane #3493 Faszt nem. Durvan nehez. -
#3492 pedig nem sokkal nehezebb mint az első.fura -
Ulthane #3491 Szopat