Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Na dancer is feküdt. 4-5 próba azért kellett. Mára asszem ennyi. 12 boss van meg holnap folytatom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Na hát ez nagy epikség volt. Thx a tippet slick, üthettem volna reggelig <#idiota>

elmentem poebol oda, tettem le jelet. behivott egy srac, latszolag meg a kis kardocskajaval probalkozik. sztem csak lesett, hogy mi törtenik.:D

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Na lol rájöttem. Most már így meglesz -.-

3-4 csapas :D ugye-ugye

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
ááá hogy rajta kell tartani az L2őt. Na meglátjuk így mit sebzek neki

TDC Geronimo
megtaláltam kardot, ezzel se sebzek lófaszt se -.-

szerkesztve!
az a trükkös! :D ott a segitseg az oltarnal es meg szöveges iranymutato is <#nezze> ha nem jössz ra, kerdezz

vagyis beteszem a videom linkjet (timestamp-el, mert a legelejen gagyiztam kicsit). majd nezd meg, ha szukseges:
Kit-Katt

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.20. 00:23:58

TDC Geronimo
giantnál

darkSectorxxx
melyikhez?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

hol is vagy pontosan?

TDC Geronimo
Na elértem bosshoz, egyelőre csak karcolgatom <#fejvakaras>

darkSectorxxx
Ja erősebbek voltak mint a Boss <#pias>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
:)

<3

Myselor
hát én is így gondolom.nekem sem volt bajom vele még fostam is :D undorító nekem .aki mondjuk unottan játsza kötélidegekkel arra nincs hatással semmi nekik szar lehet:)
Bandicoot
Szerintem is maximálisan változatos volt. Nem lehet minden hely mindenki kedvence. Nekem bejött a dungeonozás is.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Myselor
hát nemtudom figyelj,nekem elég változatosak voltak a helyszínek,meglepni?hát 1 helyszín fog amit bandicoot írt a többi nem lesz meglepő persze de hát én nem is azért nyomtam.nemtudom mit vársz amúgy :) tényleg kíváncsi lennék
TDC Geronimo
Hányok ettől a helytől

Bandicoot
Hagyd a francba a dungeont, verd le a Dancer-t szerezd meg az Archdragon peak-hez szükséges motyit és menj oda,meg leszel lepve.:)

Moby
najó, ezt inkább spoilerben, mert erős lesz, és biztos kiveri a biztit sokaknál
Biztos velem van a baj. Jelenleg minél többet tolom, annál rosszabb a helyzet. Túrom ezt a dungit (nemtudom minek, semmi nem kell innen), és az ezerszer ismert formula, igen az ajtó nemnyílik, de majd körbemegyek, onnan kinyílik, de jaj, 100 enemy benyomva egy folyósora, de túlmész, és igen, ténylegonnanyílt, ésésés...nem az a baj, hogy nem tud meglepni, hanem hogy nem is akar. 26 óra alatt egyetlen erőtlen kísérlete nem volt arra, hogy bármivel is, minimális szinten próbáljon meglepni, nemhogy földbe döngölne valamivel. Ugyanaz a szolgai folytatás, mint a kettő volt, csak kurvaszép kivitelben. A fromnak elfogytak az ötletei erre a szériára.

Adversus solem ne loquitor

Myselor
hát én annyira nem unatkoztam lent.de kinek mi.szerintem jó lett de persze lehetett volna izgalmasabb ahogy más helyszín is:)
Moby
Izgalmas. Nincsenek bonyolult és teljesíthetetlen elvárásaim. Legyen izgalmas. Tud ilyet a from, szal annyira nem áll ez távol tőlük. De ez unalmas. Méghozzá kegyetlenül.

/szerk: sokat elmond a helyzetről, hogy kb 20 perce tálcán fut a játék, én meg híreket olvasok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.19. 23:00:14

Myselor
nemtudom amúgy mit vársz milyen legyen egy dungeon :D
Moby
Bár már itt tartanék...ez a Irithyll Dungeon a BB-s dungeonokat is alulmúlja leveldesignban.

Myselor
:D én is imádom nyugi xd
TDC Geronimo
undorító hely ez. Végre találtam egy rövidítést...

Myselor
én is elbasztam pár npct de nembaj :D van ami sikerült.vagy félre de úgyis jó :D
Tatyla
Bossokból jopárat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ezt utalom ebben a szeriaban. hogy csomo mindent el lehet baszni :(

Myselor
tudjuk hogy a kedvenced <#banplz>
Igen, eszrevettem, hogy elmegy egy masik.Bar azt se tudtam, hogy ott volt. :) eloszor lattam. Es utoljara.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bandicoot
Igen csak elfogadva annak a zizének a segítségét egy npc távozik a shirne-ból --> más megnyerés.:)

TDC Geronimo
Hát jó cigány ellenfelek vannak itt lent.

Lekoopoztad oket? :)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ha tehat valaki ujra akarja keverni a kepessegpontjait, itt az utvonal, hogy jut el oda, ahol ezt megteheti.

//www.youtube.com/embed/r3PyvTaZk5w

Tatyla
Credits lepörgött minden boss halott, opcionálisak is, bár pár covenant meg még ki tudja mi kimaradt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandicoot
Darky a pontiacnál...:D

TDC Geronimo
és MEGINT najó. Nem bírom ezt a zónát :D

Bandicoot
Welcome...:D :D
Ugyanezt szoptam be...:D

Myselor
igen őt xd
Myselor
szerintem midnenkit beszarat .fülessel játszókat tuti :DDD
darky? :D

Bandicoot
Aszondja EASY....Aztán ledarálták a csontkutyák mint a pürét...:D

TDC Geronimo
ANYÁD PICSÁJÁT. Nemrég olvastam itt a sikítókról erre nem beszarat egy most fülesbe :DD

Myselor
szerintem is az a legjobb amúgy
Bandicoot
Korrekt. De én maradok a körfutásnál ha farmolni kell. Ez a bonfire gyilok gyilok bonfire módi nekem nem gyerebe. Kicsinálja a játék varázsát, és még könnyít....

sztem anor londo (ahol ma a proof bizbazt farmoltam) jobb hely. elsö ket lovag hamar verhetö (peek-en a megidezett neha meg tud lepni), megfelelö kütyükkel 10e soul / perc

Bandicoot
Nem rossz de valami elképesztő monoton és unalmas módi....

Bandicoot
Kedves DARKSECTOR!
Ha derékigérő cuccban nyomva tartod a rohanást akkor a karakterünk futni fog benne és nem sétál, nem kell ugrálni benne...<#banplz>

Myselor
amiket idézget npc 4000et ad egy ölésért.az nem rossz :D hamar lehet csak én utálom azt a helyet,meg nálam akad is ott valamiért .meg is szenvedtem a második bossal ott csupán emiatt...de amúgy nem volt gáz:) én azt a helyet kipucoltam és hanyagolom.jó meg minden de na :D