5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #3931
    A fapajzs ilyen fricska volt, hogy itt szart sem érsz vel.

Amúgy ha jól emlékszem a dlc-ben van még 1 pajzs. Az rendes fém. :D
  • darkSectorxxx #3930
    A pajzsot fel is kell tartani, hogy védjen. Ez jópofa. :D
  • darkSectorxxx #3929
    Kit?
  • darkSectorxxx #3928
    Ja, ez már csak álom marad. :)
  • Myselor
    streamen oktattam előbb egy ovodást.hát nem nagyon ment neki :D fingja nincs az egészről mit és hogy tol.sajnos nem láttam gundyr mit művelt vele de a lockot én tanítottam meg neki meg hogy a pajzsot fel is kell tartani hogy védjen.a második boss előtti shortcutig jutott.de ennyi :D elfogyott a türelme mára
  • Amiga
    Mondjuk a DS játékok ismeretében nagyon vicces a BB-ben található fapajzs és a hozzá fűzött leírás. :-)
    Aztán a DLC ad hozzá egy rendes pajzsot, az talán véd is valamit.

DS3-ban is találtam egy rendes pajzsot, de még nincs elég erőm, hogy kipróbálhassam. :-)
  • SlickAdam
    "Made the requirement for joining the Rosaria's Fingers less strict."

wat? megtalalod azt' annyi. legalabbis mas nem remlik.

NPC questline eventeken se kell könnyiteni szerintem. vakon ugyse megy minden, ha meg megnezed hogy s mint, akkor easy.

egyedül azt tartottam idegesitonek, hogy sirris lelecel, ha csatlakozol rosaria-hoz
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.25. 16:02:04
  • TDC Geronimo
    Translation from reddit:

App Ver 1.04
    Regulation Ver 1.05
    Fixed a bug where you might not get items properly while accessing a covenant when a player joins your game.
    Some NPCs questline events have been made easier to trigger.
    Made the requirement for joining the Rosaria's Fingers less strict.
    Fixed a bug when teleporting to Untended Graves.
    Amended an issue where kicks were being parried.
    Fixed a bug where Crystal Sage would not re-appear after warping in.
    Fixed a bug where Dragonslayer Armour would die on its own before you fight.
    Fixed a bug where Knight Slayer Tsorig would continue to gesture.
    Fixed a bug where Siegward would fail to save Greirat even though the conditions have been met.
    Fixed a bug where, when wearing a ring that increases Max HP, the change would not be reflected in some menus.
    Fixed a bug where the voice chat icon would show (or not show) according to the settings.
    Fixed a bug where the voice chat icon would continue to display when HUD display is set to AUTO.
    (Xbox One) Fixed a bug where you can't access the functions Quit Game, access bonfire, or use online play items when failing to connect to an online session.
    (Xbox One) Fixed a bug where the game would crash to the title screen when you fail to connect to an online session.
    Fine tuned various other things, fine tune performance, and corrected various bugs.
  • Moby
    Jajénaztmáolyanmessziredobtamhogycsakna :D
  • AntiHero
    Sajnos nem. :(
  • SlickAdam
    meg a giant elött? akkor epik lesz az a harc. vagyis nem nagy cucc, de en beleeltem magam.
  • Amiga
    :-D Attól még lehetek az... :-)

Épp itt ülők a Central Parkban és olvasgatom az Emphysema Pulmonalis legfrissebb számát... Ja, nem... :-D
  • AntiHero
    Na hagyma lovag kiszabadítva a börtönből. Adott is 1 titan Slabat. :)
  • Myselor
    ja.azthittem valami külföldi emberke és orvos asszisztens vagy ilyesmi én buta...
  • SlickAdam
    valami buta casual hipszter jatekra celozgat.:)
  • Myselor
    manhattan?influenza?wtf?
  • Myselor
    csak más ellenfelekre esetleg több gép invaderre számítottam .és egy kicsit nehezebbre :D ennyi
  • Amiga
    Mondjuk kicsit szégyellem magam... Egész Manhatten csak rám számíthat a dollárinfluenza után, én meg ehelyett rákokat ölök egy büdös mocsárban...
  • Amiga
    A remastered DS2-t megvettem a BB után, abban most egy nagy hajón járok éppen, ahol az orr-részben egy boss lehet. Olyan 10-15 órám lehet eddig benne, néha el is kap, a DS3 megjelenése előtt hangoltam kicsit vele.
  • AntiHero
    Más ellenfelek, npc-k stb.
  • darkSectorxxx #3911
    Milyen változásra számítottál?
  • Myselor
    hát én sem értem különösebben :D mást eddig nem tapasztaltam hogy megmaradt volna kivéve a covenantokat még. most megyek pontiac papához .megmondom őszintén annyira nincs változás eddig hogy az vicc
  • Moby
    De elvileg a világnak vissza kéne térnie alapállapotba, nem? Fura ez így. Abban sem vagyok biztos, hogy ez koncepcionálisan ilyen :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.25. 15:03:18
  • Myselor
    jaja ez tűnt fel tegnap nekem is :D
  • Moby
    Neked ez az első soulsod?
  • Amiga
    Hmmm, jól hangzik.
  • SlickAdam
    melyitheted vele a husegedet az adott "oltarnal". 10 ill. 30 db utan kaphatsz itemet, varazslatot, fegyvert, ... (afelett nemtom). termeszetesen najszosakat.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.25. 14:48:47
  • darkSectorxxx #3904
    Ezt én sem ismerem még.
  • Amiga
    A covenant item mire jó amúgy? Van egy csomó nap-érmém, ezeket csak eladni lehet, vagy később még jó lesz?
  • SlickAdam
    azon en is. söt, ugy tunik covenantok is megmaradnak. söt-söt! volt, hogy pvp utan olyan covenant itemet is kaptam, amit amugy nem az eppen aktivaltra osztana...
  • Moby
    Azon mondjuk csodálkoztam, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

NG+ -ban az óriás emlékszik a barátságunkra. Ezt hirtelen nem is tudtam hova tenni.
  • Moby
    ROFL
  • Amiga
    Én olyat láttam, hogy bejött az invader az unsettled village-ben, jött felém az ösvényen. Az óriás nyilas odalőtt, az invader meg lerepült a szakadékba. :-)
  • Moby
    Vannak ilyen állatok :D De asszem a garden mérgező úgy alapból, szal lehet, hogy csak poisonsokkot kapott a mókus :D
  • Moby
    Érdemes:) Felhúzod +10-re, és pusztulgurul minden. Egy halom fegyóm ki van maxolva (fingom sincs honnan lett ennyi slabem), de semmit nem használok, csak ezt.
  • SlickAdam
    persze, pvp vagy coop vegen mindig azt tolom. de ez a haldoklas... :D
  • Amiga
    :-DDD
    A mazohista! :-D

Engem ez a dark sword eddig elkerült, de ha majd meglesz, figyelmet fordítok rá. :-)
  • Moby
    Jól tetted!

/a hátonfekvőn gesture neked is megvan, ha kiplatináztad.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.25. 14:28:45
  • Moby
    Hát tegnap páran megtanulták tisztelni a dark swordomet, az tuti Édi, ahogy megpróbálnak közben varázsolni :D Csak ha megcsapom avval, akkor mozdulni sem tud a következő ütésemig. Rohadtul OP az a fegyó még a nerf után is.
  • SlickAdam
    consumed king's garden-ben volt olyan hogy invazioztam. nem talaltam a gyereket, ugyhogy elkezdtem keresni. fent (ahonnan lejösz a dancer bonfire-tol) FEKÜDT A HATAN es valamivel megmergezte sajat magat, ment lefele az elete.:D amikor mar nem ment lejjebb, felallt, nyomott valami itemet ujra, lefekudt es haldoklott tovabb.:D
    wtf?
    hat megöltem...