5896
-
Még 5 perc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:55:18 -
#3970 az már gangbang lesz és bukkake -
#3969 Húúúú nálam rengeteg ilyen volt. :D
Az a miniboss....na az kemény. :D -
#3968 Bameg igazad van én direkt megyek a falnak és várom hogy 8-an körbeálljanak. :D -
LBandi77 #3967 Amikor farmoltam andor londoban a silver knight felszúrt a lándzsára és lebaszott a hídról,kár hogy nem mentettem el. -
#3966 nekem nem volt bajom a kamerával csak a névtelennél .beragadni nem szoktam mert nem gurulok a falnak meg ilyen szarokat nem csinálok mint te.én nem táncolom be a pályát :D ennyi máshogy nyomjuk.
ja jólvan biztos a síkosítót hagytad ott :D hehe -
Kamera meg mikor beragadok attól a falra tudok mászni, nem tudok átlendülni ezeken szarságokon.
Direkt nem mondom meg mit hagytam ott. :D -
#3964 akkor hova akarsz menni nemtudom most hirtelen.sminkeljen sminkeljed:) -
#3963 nagyon agreszív vagy te,ezzel a torok elvágos dologgal xd -
#3962 Ja hogy mint lehetőség az okés, ez igen jó a From játékokban Tinman hsz-ban irta is amit idéztem, most azt hittem azt mondo amire írtam hogy annyira nem nagy szám, mint akik stream-erek, youtuberek level1-en meg snickers csokival mennek végig. :)
Akkor bocs visszaszívtam.
Van aki meg Dragonslayer-nél tud profn a szakadékba sétálni nyerő pozícióban!
na ezt múld fellül! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:22:34 -
#3961 Herceg tudtommal nem ott van, az a táncos amazon volt. :D
Nem egy kis beton randi. :D
Megyek sminkelem magam. :D -
LBandi77 #3960 Szerintem ez most mellément,te most azt hiszed hogy engem érdekel ki hogyan csinálja meg,hogy mi könnyebb és mi nem.
Képzeld a főfasz és Prince is parryzható
Engem az érdekel hogy ennyi lehetőség van benne,ha akarom parry ha akarom ugrabugrálok,varázsolok vagy egyszerűen leíjazok mindenkit.
A reakció arra irányult amit írtál „egyszerű" mert nem az.És ahogy te le parryztad Kost vagy Marikát ezt itt is megteheted. -
#3959 Mégis mire célzol? :D
Ja hogy unalmas meg csúnya?
Hát jó az direkt van hogy irom...de ezek komolyak. :)
Meg a kamerát meg beakadást ne merje nekem mondani senki hogy az rendjén van a játékban, mert elvágom a torkát. :D -
#3958 miért kell elmenned?csak nem a meleg hercegekhez?:D -
#3957 nem .sok fajta bullshitet nyomtál már a játékkal kapcsolatban.nem erre célzok most .mindenki tudja miről van szó :D
az indián tánc meg a te mániád csak xd agymenésed.sokkal hatékonyabb voltál a final bossnál is kevesebb táncal :D de ez már maradjon csak az én véleményem -
#3956 Ja és a stream elején még el kell mennem valamiért a kastély tetejére....:DDDDDDDDDDDD
Dde kurvára el kell érte mennem. :D -
#3955 Mi a bullshit? :D
Nem hiszed el nekem, a gyerek betanult egy fix időt és ennyi, ezt csinálom a boss-okkal csak ott kb 100 időt kell vágni....ez csak 1.
A fegyver végét kell nézni és ott a megoldás. :)
Mondanám hogy nem így van, ha tudndám hogy én sem így csinálom.
Parry vagy gurulás olymindegy, ez indiántánc játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:15:21 -
#3954 áh semmit :D csak szivatlak.de a túl sok bullshit az igaz :D jólvan majd meglesem mit produkálsz ma xd síkosítóval jobban jártál volna mert a névtele király faszra húz megint jópárszor -
#3953 Ja kevés mit csináljak még? Mond meg haladjak gyorsabban vagy mi? :D
Mit nem váltottam be eddig? :D
Az a baj hogy még nem vagyok NG7+ -ba vagy mi? :D
Ha meg szenvedni akarsz látni akkor 19:00-kor a megszokott helyen. :D
Vettem estére gumit. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:11:33 -
#3952 nekünk meg veled az hogy túl sok a bullshit meg a duma kevés a játék -
#3951 Veletek egy bajom van, soha nem hisztek nekem. :)
Mindent bizonyítani kell. :D
De szeretem a kihívásokat. :)
Visszatérünk rá majd még. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:08:08 -
#3950 De ha nem hiszed el, elmentem NG7+ -ra.
Utána leállok neked megtanulni. :) -
#3949 Nem ugyanaz.
Azért szögezzük le, Gundyr charge-ja meg Maria eszement csapkodása vagy Kos felütése baromira nem ugyanaz.
Maria alapon kilőve, sokkal gyorsabb, más más támadások.
Kos meg nem értem mire mondtad, azt perfekt tudom annak ellenére hogy ott nem ugyanaz, neki a nekifutása és a távolság változik a helyzetedtől függően, sokkal összetettem kiszámolni.
Ott a lövés nekem ettől még megy, a baj a pályával van a láthatatlan falak, bugok, emelkedőkben elakad a töltény, akkor szokott átfutni a parry-n, ez bug Kos-nál.
Hidd el tudom 25 órát parry-ztem, amikor nem akad el a töltény, (jó meg nem irogatok twitchen) totál perfekt megy a parry, a második alakja na az kemény.:)
Itt Gundyr egy charge-ot nyom, tök mindegy milyen távol vagy, az időzitése fix, csak meg kell nézni a videóban vagy kipróbálni melyik ponton kell lenyomni a gombot és jóéccakát. -
LBandi77 #3948 Parrrryyyyyyy.ugyanúgy Mária. -
#3947 Azt nem tudom, hogy ide hogy kapcsolódik. :) -
#3946 Csak olyan 30 órát vett el az életéből , szerintem már elfelejtette :D -
#3945 Igen, mi van vele? :) -
LBandi77 #3944 Kos rémlik még? -
#3943 Jah biztos sokáig, meg kell nézni melyik mozdulatkor kell lenyomni a gombot.
Szólj ennek a srácnak hogy az ütéseket próbálja meg kikerülni...na azt meg én gyakoroltam. :)
De majd tehetünk próbát, állok elébe....
Nem az hogy szar ez. jópofa meg minden vette a fáradságot hogy felvegye videóra, de ez nem tudomány, az már az ha rendes harcba veri le és nem ér a csávóhoz, azok nekem nagyobb tiszteletnek örvendenek.
mondjuk Lobos amikor megy no damage-ban, rendes harcban ....trükközik, mert trükközik, de ez nem olyan az én szememben mint pl amiket láttam egyes fanatikusoktól, nem magamhoz nézem, hanem másokhoz...Lobos amiket művel ahoz képest én meg ez a srác is csak hamu. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 17:51:20 -
#3942 nem nehéz ?oké próbáld meg csinálni ugyanezt :D meglátjuk meddig tart -
#3941 Ja túlnött a mesteren a tanítvány? :D
Vagy mi? :D
//viccen kívül értékelem és hálás vagyok, de viccelődni jobban szeretek. :D
Amúgy merre kószálnék annélkül?
Meg szalmakalap? :D
Ja és hogy el van törve a fegyver és meg kéne javítani?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 17:46:58 -
#3940 Ezt akartam mondani, egy parry időzités megtanulja és ennyi, ez nem tudomány.
Kikerülni a támadásokat az tökösség. -
LBandi77 #3939 Ez is a dark souls,többek között ezért is szeretem ezt a sorozatot. -
#3938 Drakeblood greatsword az új szerelmem:) 3 fajta sebzés, 164-P 142-F 142-L STR-B vagy 160-P 142-F 142-L STR-C DEX-C. Elementál érzékenyek utálják:) -
#3937 ezt láttam .szépen tolja.de biztos letolt pár kört vele mielőtt begyakorolta a parryt :D -
#3936 Nesztek champion milyen EZ
-
#3935 mindig elfelejti hol kezdte ő is -
SlickAdam #3934 te figyeljcsak... BB-ben is mi tanitottuk meg neked mi az a L3/R3 es hogy lock-ra vannak... szal csitt! :D -
#3933 Jajj ne nevettess...:D
Ez most kurvára ütött.
Azt mondtad neki hogy a karddal is neki kell ütni?
Vagy ha mozogni akar tolja néha el az analóg kart?
:D -
#3932 hát de tényleg csak bevolt rakva és kész ment vele :D hát valami kisgyerek volt facebook csoportba linkelte a youtube streamjét