5896
-
#3891 Nekem BB-ben volt egy hasonló, amikor Nightmare Frontier-ben voltam, ahol kezdettől csengetnek a banyák és már jöhet is be hozzám támadó. Épp jöttem ki a Lecture Building-ből, roskadásig voltam blood echo-val, viszont amúgy nagyon lemerültem, és először jártam az új helyszínen. Bejött egy támadó, már nem tudtam mit csinálni. Életerő-csíkom alig, tudtam, hogy ez egy kivégzés lesz. Úgyhogy csak ácsorogtam a barlang végében tehetetlenül. A támadó bejött, odajött közvetlenül elém, belebámult az arcomba, aztán megfordult és elment, kilépett a játékomból. Akkor jöttem rá, hogy a FROM-játékosoknak tartásuk van. Aztán később én is megtanultam tisztelni az ellenfelet. :-) -
#3890 Ja. Le is írtam ezt az értékelésemben asszem(ráértem volna). Az előző kettönél nagyon-nagyon sokat tett hozzá, hogy egy keményebb, befejezett kivitelhez volt dolgom. Itt is meglesz ez, csak részletekben, ami az összképet azért torzítja. -
LBandi77 #3889 Láttam 1 videót,srác alacsony szinten volt,behívta a szamuráj npc-t,elbújt az meg leverte neki. -
SlickAdam #3888 fognak meg balanszolni tuti. 2 hetes (errefele) a jatek. korai vasarlok koran sirnak.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.25. 14:12:25 -
#3887 Amúgy ez az egész online része geijól működik mostanra, és tök jók el elvi alapok is. Csak a cél nem, vagy sokkal durcibbra kellene a bossokat kalibrálni hozzá. De a pvp kurvajó. -
#3886 Ezért kértem. -
#3885 Ja, BB-ben nekem egyáltalán nem működött. Itt igen, és volt pár invaderem a végigjátszás alatt, De volt egy olyan, aki bejött invadelni, aztán nem tamádtam meg. Lefeküdt, és várta, hogy támadjak, de hagytam a gecibe. Végül ő sem engem. Ellenben végigmutatta hol találok itemet. elkisért a tűzig, elköszönt és elment.
Bírtam. -
#3884 Watchdogs a kedvencem. No damage bármikor. ;) -
SlickAdam #3883 hozzam kepest? en ilyet nem irtam. -
#3882 Sötét papa egyedül egy vicc, azt hittem ugyanúgy átalakul, de csak ezt a béna utéseket nyomja. -
#3881 Én! :) -
#3880 Holnap Ni-Oh demó, ki várja még rajtam kívül ? :D -
#3879 Akkor csak ügyesek voltak. Úgy raktuk partiba hogy előtte még meg is táncoltattuk. Bementem vagy kétszer sötétgundyr papához is, mindakétszer hárman voltunk, totál nevestéges volt az egész. Viszont kb 15 perc alatt farmoltam vagy 100K lelket. Csak ebben az egészben nem sok értelmet leltem. -
#3878 Szalmakalapom még nincs. :-D
@Moby, én most vagyok valahol 40 szint körül, magam is úgy okoskodtam, hogy ha fejlődök még és hasonló kaliberű társakkal dob össze, akkor előbb-utóbb részese leszek a leverésének. Amúgy a legtöbbet egyedül próbálom leverni, de ha ésszerű keretek között nem megy, nem vetem meg a segítséget. BB-ben az első végigjátszás során volt erre példa, de a Chalice Dungeon-ben mindent egyedül kellett csinálnom, mert ott még nem működött a matchmaking. Mondjuk tényleg fejedelmi élmény volt leverni több órás harc árán egy-egy boss-t, ott a Watchdog volt az egyik legnehezebb, míg a DLC-ben azt hittem, Laurence lesz az, de azt egyedül könnyebb, mert partnerekkel kiszámíthatatlan a mozgása. -
#3877 Aki hív téged az bitang erős hozzád képest vagy a boss-ok? -
#3876 Van, a hivó félhetz skáláz tudtommal.
Ha nagyon erős vagy akkor lefelé. Ha gyengébb vagy akkor marad. -
SlickAdam #3875 szinte mindenhova azonnal hivnak. en is ezt tapasztaltam, hogy mindegyik bitang erös volt, akinel jartam. de amugy valszeg leskalaz, mindegy ki hiv (eletcsikom PÖPPET rövidebb volt ugy) -
#3874 "Ott azt gyakorlatilag esélytelen lenyomni, ha szétvered Emmát. Én megtettem, aztán le is gyalult."
Sorstárs. :-D Tudod, miről beszélek.
Lehet, hogy ma este visszanézek hozzá, bár most érdekel ez a hely, ahol vagyok. Mondjuk sokat co-opolok, segítek másoknak és nyírom az invadereket (néha ők engem). Illetve láttam valakin egy jó kis láncinget, ami a harcosnőmre illene, csak még nem tudom, hol lehet olyat találni.
Van egy kardom, amiből esik a hó, azt nagyon szeretem, meg egy axe-m, amit a BB-s hunter axe nosztalgiám miatt szeretettel és viszonylag eredményesen forgatok mint primary weapon-t. -
#3873 Én ng+ ba tudtam meg hogy lehet korábban menni hozzá. De sima játékba képzelem milyen lehet.
NG+ viszont elsőre. -
#3872 Há nemtudom, én tegnap vagy 10 mókusnak is segítettem eltenni lábalól azt a pörgöforgó senkiházit. Amúgy van ebben valami skálázás? Lehet, hogy csak engem má csak szőröstőkűekhez rak be a kilencvenakárhányas szintemen? Mer azt láttam, hogy különkülön bármelyikünk fel tudta volna vele mosni a padlót, nem is értettem minek hívtak be, én csak ki akartam próbálni hova hívnak be sokan.
Dancerhez. Azonnal, ahogy ledobtam a jelet. Feszt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.25. 14:00:09 -
Ulthane #3871
Én így nyomtam le. Szintén a Bloodborne csecséből szoptam a From-tejet. -
#3870 Hát ezt bóknak veszem. :D -
SlickAdam #3869 meg a strici gyürü -
#3868 Ja, mindegy, coop a coop. :D -
SlickAdam #3867 hat nemtom mit akartal tegnap a full hp-n attack-ot novelö gyuruvel... :D -
#3866 Ja így értem már hogy te mindjárt mentél hozzá. Nem tudom úgy mennyire skálázódik a csaj, de ha olyan erős mint a végefelé akkor max az indiántánc meg szalmakalap segít. :) -
SlickAdam #3865 a tulbuzgosagra? nem.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.25. 13:54:00 -
Ulthane #3864 Ott azt gyakorlatilag esélytelen lenyomni, ha szétvered Emmát. Én megtettem, aztán le is gyalult. Amikor meg normálisan értem oda hozzá, lement kröülbelül ötidikre (igen, bármilyen hihetetlen, a szerinted "random gyűrűkkel", jóval kevesebb hp-vel, staminával és dex-szel, mint amit tegnap láttál.). -
#3863 Ja hogy irigyek vagyunk :D -
SlickAdam #3862 Ö ment segiteni. nem segitseget hivott :P -
#3861 Bloodborne-t háromszor végigjátszottam (a platinához) és a rendesben NG4+-ban vagyok, a DLC megjelenése után pedig NG2+-ban (szóval olyan 6-7 végigjátszás lehet benne, és ebből kétszer legyilkoltam Yharnam-ot is, vagyis kétszer végigmentem nagyjából a Chalice Dungeon-ökön). De BB-nek minden kockakövén jártam már és a Paleblood Hunt Finalized változatát is kívülről fújom.
A Dark Souls játékok nekem mindig is nehezek voltak a BB után, rendesen használni a pajzsot például még mindig nem tudom, DS2-t is anélkül tologatom. DS3 rendszere elmozdult a BB irányába, ami nekem jó hír, de közelharci karakterre gyúrtam, és eddig úgy tűnt, hogy a Dancer-t nem ártana néha messziről piszkálni.
Ahogy SlickAdam mondta, én ezt a boss-t gyk a játék legelején meghívtam, így ha pl. elkapott a kezével, az instant kill volt, míg a kardos hadonászásával is rendesen sebzett. Már rég nem jártam nála, néha be co-opolgatok, hogy lássam, másoknak mi a taktikájuk ellene, de még senkit nem láttam győzni. Persze felmehetnék youtube-ozni róla, de inkább fejlődgetek, tanulgatom használni az item-eket és erősíteni a felszerelésemet, meg persze képezni a technikámat. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.25. 13:43:30 -
SlickAdam #3860 szerintem ha segitseg kell neki, majd szol. nem csak te tudnal itt segiteni neki.:) nem köll azonnal produkalni magad. -
#3859 Amúgy persze cainálja egyedül. Csak rta hogy már coopal is megpróbálta, azt hittem tul van azon már hogy egyedül nyomja le. -
#3858 Mert? Ha akarja segtek ha nem akkor nem.
Nem azért csapok mindenkit mert 1x végigvittem, hanem mert egyszer végigvittem és betanultam :) -
#3857 Akkor átbaszott a srác. -
#3856 Ja akkor nem csoda hogy nem megy. :) -
SlickAdam #3855 Darky ne kezdd megint lecci! atmentel a jatekon es maris le akarsz vagni mindent mindenkinel, aki csak egy kicsit "megakad". -
#3854 passwordel nincs szint limit -
SlickAdam #3853 elörehozott Dancer harc (akkor nem csoda)? (2. boss elött, ha az öreg nenit megcsapkodod, azzal triggereled, de amugy sokkal kesöbb jönne rendesen) -
#3852 Áh újra azért nem tudom, én mennék NG8+ ba ha már BB :)