5896
-
Ulthane #4011 Gondolom egy nolifer. -
#4010 Sima liba. :) neki legalább is. Old demond kinget szerintem 1 perc se volt, hogy leverte.
És csak staminára meg luckra (40en volt) tesz. Életre max 20 ha volt rakva. Csak olyan kapkodva csinálja, hogy nem láttam. Ajtokat meg sem várja, hogy kinyissa hanem kilép/belép és nyitva. :)
Halni nem hal. Csak akkor mikor már látja, hogy rosz az ideje és nem lesz rekord. -
#4009 Ahhhaaaa... Na azt eddig nem nagyon használtam... -
#4008 L2 -
Ulthane #4007 Ma este :) -
#4006 "Weapon art"-ot hogyan kell használni? Van egy battle axe-m, elvileg manából lehetne előhívni egy támadást. De hogyan? -
Ulthane #4005 Prince halott, az már nem téma.
Még két opcionális boss van hátra, meg a főgonosz. -
SlickAdam #4004 fö boss-hoz 10 metert kell szaladnod "egyenesen". vagy a 100 meterrel van meg mindig a problema prince-nel? -
#4003 Hát nem szemétségből de ez eddig is így volt ez a boss-okról szólt. :)
Unalmas a többi. Legalábbis sokadikra.
De ez van. 3 boss van asszem akikhez sokat kell futni csak.
Ne parázz prince az uccsó. -
#4002 Dede. :) majd ha hazaértem elmondom miért. :)
Még nem nézted a gyerek videóját. :) -
Ulthane #4001 Na, nekem a faszom kivan a bossokhoz rohangálástól. Ahogy közeledek a játék végéhez, egyre inkább azt érzem, hogy a From-játékok lényege a boss, a többi csak (felesleges) körítés. Senki nem fog arra emlékezni, hogy de jól kiirtottam Undead settlementben a mobokat, arra fogsz, hogy hogy kúrt seggbe Dancer. Vagy hogy vágtad agyon. -
Ulthane #4000 Szerintem nem, de ez egyénfüggő. Ahogy megtudtam, hogy parrízható a kurva, összejött kb két próba után. Gundyrnál meg berohantam a kis pajzsommal, hogy na majd most szarrá alázom, az első ütésével agyonbaszott. :) -
#3999 Coop mikor legyen? :)
Vagy legalábbis itemcsere? :) -
#3998 Kb 4-5 boss alatt összejön. -
#3997 Mármint betanulni nehezebb mint gundyr-t Maria nem egyszerű csak parry-vel sérülés nélkül. :D
Ez meg igen. -
#3996 Az érdekes, mind a 18 bosshoz elfutni, azt azért rendesen be kell gyakorolni. -
#3995 Ezért utálok telefonról írkálni. XD -
#3994 Witcher. -
Ulthane #3993 Twitchen -
#3992 na lenyomtam én is ng+ban nem volt nehezebb sőt sokkal könyebb ugye és még ng++ ben is baszott könnyű.ja igen a namelesst kihagytam meg az egész helyszínt az nem érdekel egyszer elég volt.a princeket nagyon megszégyenítettem 7 estusom maradt és elsőre feküdtek :D -
#3991 *Twichen. -
#3990 Tegnap neztem teichen speedrunt.
1 óra 19 perc meg 1 óra 20 percet ment a gyerek.
Minden bosst ölt...de ilyen 1-2 perc/boss :D -
#3989 Én még sose voltam invader, azt hittem megkapja a nálam lévő souls-mennyiséget.
Bár jobban belegondolva ez elég durva lehetőség lenne a farmolásra, pl. Bandicoot-tól elvenni a millióját, míg ő meg visszaszerzi a tócsából. De ebbe eddig nem gondoltam bele. :-) -
#3988 Igen, csak itt a "mennem kell dolgozni, de még ezt a bonfire-t megkeresem" állapotban voltam. Igaz, visszamentem a tócsáért, de eléggé fájt, mert közben már nagyon szorított az idő. :-) A tócsa mellett meg respawnolt egy vörös szemű kukris ugribugri, még azt is le kellett gyorsan ütni. -
#3987 Invader nem tud lelket elvenni tőled. Ő kap utánad jutalmat, de a vértócsádnál ott marad minden. -
Ulthane #3986 Maria miért lenne kilőve? Én őt parryval nyomtam le nagyrészt (főleg a második fázisát).
-
SlickAdam #3985 na es? visszaszerzed a vertocsadnal. -
#3984 Az melyik? Én most a farkasost használom. -
Bandicoot #3983 Annyira kóma voltam ng+-ban abyssig nem fejlesztettem, nem is emlékeztem..Széétcseszett volna az ideg ha elveszi egy invader főleg hogy pvp-s covenanttal vonulgatok. -
#3982 Egymillió? :-O Azta mindenit! :-D
Engem ma reggel betámadott egy Invader a Watchers of Abyss után, eléggé le voltam merülve és kicsit eltévedtem, úgyhogy elvette tőlem az összekuporgatott 20 ezremet... Viszont cserébe kaptam egy "Thank you" gesture-t. :-D -
#3981 Faja a bőrőd. :D
Én is szépet zártam ma.
NG+ befejezve.
NG2+:
Elyő 3 boss lement elsőre.
Annyira kezd furcsa , groteszk lenni a játék, hogy nemhogy erősebbnek érezném, valahogy nevetségesebb. Persze mint mondtam megtanultam a boss-okat így könnyebb sokakl, ezt sejtettem, de hogy ennyivel.
Most mennék még mert szórakoztat a játék de aludnom kell.
Gundyr hozzám sem ért ha jól emlékszem :D
A dagi kutya azé néha megütött, a TÁNCOSLÁNY asszem 1x ütött meg ha jól emlékszem....
Itt van végülis a mai videó a Dragon Slayer utánról.
Címben ott van mikortól megy a NG2+ .....vicces végignézni. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.26. 00:37:56 -
Bandicoot #3980 Mocsokfáradtan belekezdtem tegnap az ng+-ba valamikor éjjel abbahagytam namondom most tolom kicsit nem is derengett mit csináltam eddig..Megyek namondom 100ezernél majd ugrunk egy szintet...Megyek..nincs meg..megyek...mivanmár még mindig csak 98ezer......Beérek Abyss-hoz a harc közepén ránézek a számlálóra és "baaaaaaaaaaaaaaz" (volt egy erős megébredésem hogy elnéztem a számot :D )...nyissz elhullok...:D Ordítós agyérgörcs....Idegbetegen vissza, nem bíztam a véletlenre, 2 társsal be és csumi meglett lazán de azért végig ideg voltam...
Asszem mára ennyi...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.25. 23:40:34 -
#3979 :D -
#3978 Ja akkor megvan mind :D
Akkor mehetk NG+ba.
Mindent össze szedtem szerintem. Slabam is van vagy 3-4 pluszba. Végül Dexes karim lett + Pyromancibe is belekóstoltam. :)
-
#3977 az egy dolog,hogy a neveket nem tudod megjegyezni, de hogy azt se tudod merre kell menni, amikor 2 napja jártál ott kb hááát :p
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.25. 19:59:18 -
#3976 Skacok nem tudok bemmenni a faajtón Dragonslayer után, ez mi a mogyoróm? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 19:50:22 -
#3975 itt a teljes lista -
#3974 az már megvan..akkor kihagytam valakit :O -
#3973 Ő a 18. és van még az utolsó -
#3972 18 boss van? :D Mert 18 van meg eddig. Nameless volt az utolsó akit megöltem.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.25. 19:10:37