Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Mit csináltál ugy?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
hát na 😄 én elhiszem neked mindezt amúgy rájöttem én úgy csináltam hogy 10% több dmg-t kaptam egy gyűrű miatt <#banplz>

Prisoner's Chain 0.8 Increases VGR (5), END (5), and VIT (5), but damage taken is increase by 10%
darkSectorxxx
Ez amugy egyértelmű, ha nincsen taktikán akkor az volt amit műveltem mindenem elfogy meghalok az első alak felénél, ha megvan a taktika, akkor meg az ahogy végződött. 😊

Hu alig várom már hogy odaérjek. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nyugi. A 2. alak, Az megvan, csak az ucsó küzdelemre finomítanom kellett a technikán...mégpedig hogy ne tudjon megszúrni....ez miatt maradt ennyi estus. 😊
Az első alakban meg mondom megvan a gyenge pontja, az a 3/4 élete kb lemegy, a maradékot kell kiokoskodni és figyelni....

a szamurájfegyó a nehéz, a dárda és a sima kard a jo ha azokat veszi elő....a magic meg huh.....na nem mondok semmit inkább. 😄

Myselor
na majd meglátjuk papa 😄 én hiszek neked
darkSectorxxx
Az a kitanulás része barátom...most NG+-ban szépen meglátod miről beszéltem eddig...érdekes lesz elhiheted nekem. 😊
Igazából mindegyik megvan, egytől félek Nameless 2. alakjától, a többit körbe fogom hugyozni és a fejére szarok.

Tudom furcsán hangzik de ez lesz. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 01:27:37

darkSectorxxx
Hu nem tudom mikor mentél el, de ment még pár kör, aztán a végére 1-2 dologra rájöttem apránként, jot tett ez a kis szenvedés, már tudom mit kell csinálni, hogy kicsit egyszerűbb legyen mind2 fázis....persze korántsem egyszerű, de megmaradt 10 estus mikor kinyírtam. 😄
A maradék 4 is idiota bakizásra ment el még az elején. 😄

Mindegy ezt mondtam nektek tanulnom kell, az én stílusom furcsa lehet, idő kell neki, de utána van eredménye...hosszútávon.

Myselor
kb 1 órán belül megvolt utána és tudod min változatott?😄 nem fogja elismerni ő szerinte kitanulta de nem. 3x úgy baszta el ez a gyökér hogy 1 ütés kellett volna neki és bazdmeg elugrált inkább 😄 ez bolond aztán mondtuk neki hogy legyen agresszívebb.ledarálta phase 1ben mint a hülye utána meg a 2 ben táncolt kicsit de agresszívebben ment rá és merte ütni meg is lett neki 9 estus maradt 😄 túl sok tánc volt az volt a baj végig és kevés ütés 1-et ütött mindig bele .szerinte úgyis ez a fasza de én nem hiszem hogy ezzel ér majd valami később mert ütni is kell nem 1 óráig táncoltatni és úgy elverni 😄
darkSectorxxx
hát durva menet volt, szerintem az 50 proba alatt 40-nél oda sem figyeltem, mert brutális a végén hogy tudtam megölni, ahoz képest mikor kb 3 cm csikot nem tudtam sokáig leszedni neki. 😄

mennyi volt meg onnantol, hogy leptem? valtoztattal valamin vagy a sámánok küldtek esöt?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Myselor
tudjuk bizony olyan anált kaptál hogy emlegetni fogod még sokáig 😄
darkSectorxxx
Ezt hogy érted? vissza lehet menni a NG-be?
Miért nem változik?
Nem nehezedik a játék?

darkSectorxxx
Grat ugye hogy ez easy
😄
mondtam nem gyürü meg kardok kellenek, meg pajzs...ez egy ritmus játék, ennek fura ritmusa van, meg kell tanulni a játékban táncolni azt ennyi. 😊

darkSectorxxx
Na első végigjátszásom.
~57 óra.
Igazából semmi extra, lv 84 vagy mennyi voltam. Halovány fingom nincs már.

Minden tiszta volt, Hidden falak biztos maradtak el, meg max 3 itemre emlékszem amik elmaradhattak, de nem számít.
*****************************************************************************************************
NG+
Most beletettem még ~1.5 órát se.

Ezek haltak meg és ilyen sorrendben:
- Az első lovag (elsőre lement)
- A nagy kutyaszerű (elsőre lement)
- Dancer (elsőre lement)
- Fa (elsőre lement)
- Crystal (elsőre lement)

(3x azé meghaltam, egyszer egy sarokba szorultam be a hagymafejű meg a tüzes sárkányos résznél, aztán meg 2x a mélybe ugrottam. 😄)

Holnap csak délután fogom folytatni, reggel ki kell aludnom a főbossz-t....😄
akik néztek tudják miről beszélek. 😄

TDC Geronimo
BB féle az NG+ itt nem olyan, mint DS2be. Semmi se változik csak vannak magasabb szintű ringek és ennyi 😞

Én maradok sima NGbe és coop meg pvpzek inkább.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Myselor
elkezdtem én is 4 boss halott dancer a 4 😄 halál nélkül szintén bár elsőre is úgy ment le. xd
darkSectorxxx
Csatlakozom megvan minden!

Most NG+ 3 boss halott, elsőre, 1 halál sem volt eddig. -.-

Moby
Bepótoltam a hiányt, ellátogattam a sárkányok földjére, Nevenincs Király az egyik legkeményebb boss, akivel soulsban találkoztam, és teljes őrület, hogy egyben a legszórakoztatóbb rész opcionális. Mindegy. Mostmár tényleg teljes nyugalomban mehet a polcra.

/véletlen szerencse, hogy úgy alakult ez maradt a végére. Sokkal jobb emlékekkel marad meg így az egész játék <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

+1

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Myselor
a legjobb befejezést szerintem a lord of hollows és én aztkaptam.Anri küldetését kell csinálni kell a 8 hollow yoel and yuria segítségével lehet megcsinálni ezt. nézz utána😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a burgundi bajnok utan a sötet firelink-ben egy illusory fal mögött van a firekeeper szeme. ha azt odaadod neki, es vegen a bonfire helyett a firekeeper jelet erinted meg, az is egy befejezes. ill. annak is van egy variansa (amikor sötetedik a kep lassan, ha rahuzol egyet a nenire, akkor is mas lesz)

AntiHero
Akkor én is ezt kaptam 😞

Van pontos leírás, hogy tudom azokat begyűjteni? (ng+ba megcsinálom 😄)

Ezt találtam:
Ending 4: If you followed the Yoel/Yuria quest line to this point and “married” Anri, you can usurp the flame by wrestling the flame from its mantle triggering the 'Usurpation of Fire' ending. To progress this option, you must have 8 total Dark Sigils. The 5 from Yoel’s Draw Out True Strengths and the 3 from “marrying” Anri. Simply interact with the First Flame at this point and it’ll activate.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.23. 19:29:46

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bandicoot
Nem gyüjtötted össze mind a 8 dark sigilt, nem adtad vissza a firekeeper szemeit és idézted meg, simán eggyé válsz a tűzzel a bonfire-t használva

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

AntiHero
Átlag megnyeres melyik befejezés?

Bandicoot
62 óra lvl 114,15 +10-es estus. Cirka minden felfedezve kiírtva. Átlagmegnyerés. Jöhet NG+ a faszányos megnyerésért.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Sziasztok, 2 végigjátszás után elkezdtem egy SLVL1-es karaktert, bírom amíg bírni fogom, akit érdekel a boss fight-okat feltöltöm youtubra persze nem kérem hogy iratkozzatok fel vagy like-átok, ez az 1. vidim úgyhogy remélem nézhető lesz 😄
https://youtu.be/ZX2ym95gHFA
AntiHero
Na de vettem Titan Slabat így már +5 maxos ez a fegyó. Esetleg valahogy lehet még húzni?

Jó nekem így is egyenlőre. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.23. 18:54:46

Tatyla
Hollowingot meg lehet gyógyítani csak jelzem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero
Ja tényleg. 😄 Akkor csak +4es jelenleg. 😄

5-ös lenne, ha lenne stab-ed, nem? 😊

AntiHero
Na ez mind kimaradt. 😄

Amugy +5ös.

Myselor
elég érdekes a statod.meg a fegyvered max +4es? amúgy a nameless maradhatott ki az ancien wywern meg ez a champion gundyr.ocerios megvolt?
AntiHero
Nameless
meg
chapmpion
vagy ki.. tuti kimaradt.

Van még a végén más?

Amúgy így fejeztem be..pontok még vegyesen vannak elosztva majd ujra rakom őket..fegyver sincs felhúzva csak +4es.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.23. 17:41:57

AntiHero
Dikk most nézem pár hely kimaradt 😮 Akkor irány kutakodni. 😊

Smauldering Lake \ Archdragon Peak

Meg azt se vágom én melyik befejezést kaptam. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.23. 17:33:18

Myselor
a 2 sárkányföldjén megvan? amúgy nézz utána wikin nemtudom mi maradhatott ki ha nem azok😊
AntiHero
Huuh utolsó boss
Cinder
szép volt. igaz viszonylag könnyű 😊

2 boss meg kimaradt :\ leíjátok hol vannak?

Sárkányost tudom (amikor meditálni kell a sárkánynál)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.23. 17:20:33

Myselor
az jó.és a nameless kinget?😊
Azt lenyomtam 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Myselor
szar a frame játszhatatlan. túl lassú unom.gyors harcokhoz vagyok szokva.de közbe ideje inni sincs 😄 szóval érted. meg neki nem kell erősebb fegyver jó a fog piszka +6ra húzva 1 kézzel mert minek 2 kézre fogni nem az a lényeg.táncolni kell velük attól halnak meg jó sokára xd végelgyengülésbe 😄DD tipikus dark
nemar. az tenyleg nem lehet komoly kihivas...

Myselor
dark átment Dance Souls-ba dragon slayer armour táncoltatja épp faszra húzva <#banplz>
TDC Geronimo
Istenem mekkorát lehet trollkodni ezzel a tereptárgyá változtató cuccal 😄D

Myselor
nekem jelenleg 105emberem van xd
TDC Geronimo
Inváziókkal jó gyorsan lehet farmolni embert 😄

<#taps>

Majdnem Ebrietas lerr belole.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

nem, a ferfiak pajzs nelkul ÉS ököllel harcolnak. te csak siman bolond vagy.😊

Na, a budos buzi. A ferfiak pajzs nelkul harcolnak. Kb. 5-6 ora, vagy 70-80 proba.

darkSectorxxx
Na kb 5.-re meghalt a névtelen. pfff

A sárkánynál sokszor keresztül szutam a fejét és nem adta be a sebzést. Giga fail.....

TDC Geronimo
2* védtem pajzzsal. Abba se haltam volna bele :p

darkSectorxxx
Vagyok, nem csalás, csak nem nekem való. 😄