5896
-
#4051 Én már arra is gondoltam hogy megy a twitch és a gépet basztatja terheli....de nem mert offline is látom futás közben.
Szóval mivel csak random van, vagyis vannak fix területek amiket megjegyeztem, de elvétve látszik ennyire durván.
Mondok még1-et.
Van egy lift Dragonslayer bejáratával szemben....menj fel azzal a lifttel amikor mész a boss-hoz, és a liftből fuss fel, nálam ott törik a játék mint a kurvaélet.
Maga a bossnál is de az csak hab a tortán.
Ha viszont nálad meg sem reccen, akkor lehet gép avgy vinyó hiba nálam.
Már ha egyeltán még mész vele, ezért külön nem kell elmenned oda. Ennyire nem fontos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 00:45:31 -
#4050 Ez azért vicces mert itt rajtad kívül vagy 10-en látták, sőtt pc-n is van állítólag.
Elég ha futok egyenesen.
ÉRTED nincsen akció, futok egy lépcsőn és belassul a játék.
Ha kell twitchen nézheted megmondom melyik résznél, sőtt konkrét helyet tudok neked mondani Dragon Camp bal részén....nem tudom mitől de létezik, nem mindig tart hosszútávon, de zavar, engem zavar.
És hangsúlyozom mostanában sokat twitchen keresztül mondták a többiek hogy stream-en is lehetett látni.
Szóval ebben most kérem ne vicceljünk ez létezik, hogy csak az én gépemen-e mert szarakodik valami azt nem tudom, de megbaszhatom ha másnak jó nem?
Ha én az én gépemen játszom akkor nekem az a lényeges nem az hogy hány embernél kapok részvétnyilvánítást. :)
Sőtt konkrétan mondok is egy részt ha bárkit érdekel meg lehet nézni.
Myselor-Lbandi-Slick jelen voltak irtak twitchen amikor történt....a könyvtárban van egy Crystal Sage. na mikor felmentem hogy megöljem, állt ott még egy pap is, meg jött 1-2 kobold mellé.
Ott konkrétan diafilm volt kb 3-5 másodpercen keresztül a játék.
Nem olyan szagagtás, mint pc-n ha kevés a géped, hanem ilyen bullettime szerű mintha max-payne-el játszanál.
És már elnézést mindenkitől 3. körben hatványozottan észreveszem és fel tud baszni ennek a jelenléte. :( -
Bandicoot #4049 Én továbbra sem értem milyen belassulásokról halucinálsz, gyakorlatilag egyszer ha láttam a lassan két végigjátszás alatt belassulást,azt is mikor az egész képet kitakarta a fagyasztós blökimonszta az elején mikor a seggét daráltam és varázsolgatott...
Tehát maximum NÁLAD teszik válalhatatlanná a játékot, nálam és szerintem másoknál nem. -
#4048 Amúgy bármikor irhattál volna item ügyben ....átadtam volna. :D
Majd szólj ha neked is jó. -
#4047 Tökéletesen egyetértek, egy kalap lofasz az egész, nekem anyi mákom van hogy kitaláltam egy modszert...ha kell megdumálhatjuk.
De még úgy is csak a madár lesz könnyű a második alakja szerintem a legdurvább boss ami a játékban van.
Szar is a kamera az első fázisban, a másodikban meg a belassulások teszik vállalhatatlanná ps4-en a küzdelmet...random vagy sikerül vagy nem eltalálni a dolgokat.
Az öklelését nem vágom máig, holott megöltem 2x is.
Hagyd a végére, nem vesztesz semmit.
FŐBOSS után még tudsz maradni ebben a világban és bármikot a shirelinkben átmenni NG+-ba....majd a FŐBOSS után megpróbálod.
Mesélek pár dolgot, a madár egyszerű lesz, de a második alakja kemény ez tény. -
#4046 Ez előfordulhat. :) -
#4045 :O -
#4044 -
#4043 Amúgy itt az 1 óra 18 perces speedrun. :) -
Bandicoot #4042 Semmi. Hiszti,főként azoktól akik odafutnak a lábához ész nélkül és szart se látnak. Holott pont ezaz hogy féltávon kell tőle maradni és a megfelelő pillanatokban lecsapni a fejére..Amikor meg felrepül lehet kapásból tudni hogy láng lesz vagy villámvetés/berepülés, mindkettő hang alapján cselezhető. + lockolnak rá totálisan feleslegesen. -
#4041 Mi a gond a kamerával nevenincsnél? Én nem emlékszem semmi említendőre. -
Ulthane #4040 Kizart. Ezzel nem vagyok hajlando tolni. A foboss marad. -
#4039 nane a nameless king a legjobb .a kamere kicsit szar phase 1ben de könnyen tanulható jól fejbe baszod a sárkányt akkor utána rá kursz egy nagyot és borul.a második phase nehéz de sok gyakorlással megy az :) -
Ulthane #4038 Na, Nameless vallalhatatlan. A kameraallas miattt elfogadhatatlan a minoseg. Nem vagyok hajlando vele jatszani. Otszor nekimentem, harmadik probara atjutottam a masodik fazisaba, ott csaptam ra vagy harom jo vastagot, elhullottam. Ez a minoseg 15 eve is kritikan aluli volt jatekban, nemhogy 2016-ban.
Tovabb a fobossra.
Ott volt vagy hat-het probam, utolsora atjutottam a masodik fazisba, egy estusom se maradt. :) ez legalabb jopofa. Es tanulhato. Lesz par ora, mire lenyomom, egyelore tanulofazisban vagyok. -
SlickAdam #4037 nekem hello item fobiam van. talalkoztam egymas utan tobbszor is egy dinamikus duoval online, akik rendre karoba huztak es ezt dobaltak közben megallas nelkul.:D -
#4036 Na megvan :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.26. 21:21:40 -
#4035 Azt az itemet hol lehet szerezni, amit ledobsz a földre és "hello"-zik? :D -
SlickAdam #4034 azt mondta most, h egyszer tolta meg csak le teljesen. -
SlickAdam #4033 ja, vagy 10-szer... amit nehez dekodolni, ha nem megy jol az angol...:D -
#4032 Már letolta PSen meg PCn is. -
#4031 A játék ad hozzá segítséget, ott az üzenet a földön -
SlickAdam #4030 marmint a helyszin nyitjara, vagy a legyözes "trükkjere"? -
SlickAdam #4029 elöször jatssza? -
Ulthane #4028 Ancient Wyvern. LOL
Slick, azt ne mondd, hogy segitseg nelkul jottel ra a nyitjara. :) -
#4027 Na lobos már nyomja SL1 runt -
#4026 >Én még speedrunolni nem láttam embert mondjuk ilyen das-okban akinek nem pénzért a melója lett volna a játék.
Fogalmad sincs mivel keresik a kenyrüket azok, akiket nézel. A keresztnevüket sem ismered. Egyáltalán semmit nem tudsz róluk. -
#4025 Figy én kb 19:00-től 22:00-ig mennék a NG2+ -ban utána neked jo lenen a coop item átadás? :) -
#4024 Kiegészítéssel:
Ez így van...
Lehet fejlődni, de annak sok ember számára ára van.
Én ennyire nem tudnék belebolondulni, hogy bármelyik játékba így fussak végig.
Viszont a többieknek is igaza van, nem mindegy bármilyen ügyes is vagy hogy napi életed ez, pihenhetsz amikor jónak látod, vagy mint én próbálkozik, napi legalább 10óra munka, és akkor még itthon alig hazaértem egyek és tán 4 órát rá tudok fordítani, azt is úgy hogy közbe mást si intézzek.
Neked is félig van igazad, meg a többieknek is!
Mind2 dolog fontos, összetett.
Én még speedrunolni nem láttam embert mondjuk ilyen das-okban akinek nem pénzért a melója lett volna a játék.
Ez se véletlen.
Én kurvaélet a napi fáradtan 4 órás bohockodással még ha ügyes lennék sem tudnám hozni a formám.
Fáradtan az ingerek is lelassulnak...figyelmetlenebb vagyok...Látom, érzem, tapasztalom. -
#4023 Ez így van...
Lehet fejlődni, de annak sok ember számára ára van.
Én ennyire nem tudnék belebolondulni, hogy bármelyik játékba így fussak végig. -
#4022 Hát ja begyakorolta az utvonalat, boss-okat, van ügyessége hozzá az kemény, engem az ilyen speedrun biztos untatna, hogy szar az időm, kezdem újra...túl sok még a hibalehetőség, meg ugye ehhez ki kell építeni egy karaktert a saját stílushoz, meg begyakorolni a boss-okat. :) -
#4021 Grat, hogy sikerült? :) -
#4020 Mondjuk tanulni így is tanultam. Pl parryt csak azzal pöttömnyi pajzsal csinàlta. 10ből 9x beadta neki.
Ponti papával pl így kezdett mindig. Ahogy belépett majdnem fele életét leszedte. Majd szétvállás előtt szétszeletelte.
Bar sarkanynal meg volt, hogy mellé ugrott. XD -
#4019 Nem kell napi 8 órát tolja. Ilyenekkel ne zsibbasszátok magatokat. Az ügyességnek nem előfeltétele az arányosan több gyakorlás. Simán lehet, hogy neki ezügyben jobb számokat húztak a gén, vagy tálentlottón. Önámítás azt gondolni, hogy ugyanarra vagytok képesek, mint a prök. Amúgy még lehet is, csak mondjuk 15x annyi gyakorlással.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.26. 17:33:04 -
#4018 Így van. Sajnos ezt magyarorszagon nem tudnank megjatszani.
De ha angolul tudnék folyékonyan mindenkép kiprobálnám.
Nem jobb 8 orat streamelni mint bemenni munkahelyre?
De :) -
#4017 balta kezű aladár megint próbálkozik .a második bossig már futva eljut . élt 5mpig
-
#4016 Ha valaki tehetséges, akkor gyorsabban fejlődik. Napi 8 órában tolja a DS-t, keres vele 2000 $-t, a többi ideje meg ugyanolyan szabad, mint bárki másnak.
Induljunk ki ebből, nem kell a tagot leírni, csak mert számunkra elképzelhetetlen szinten teszi a dolgát. :-) -
Ulthane #4015 Nem. Rohadtul ügyes nincs gyakorlás nélkül. Ez rengeteg órát vesz el valaki életéből. Gyakorlatilag másból sem áll az élete, csak a játékból. Tehát nolifer. -
#4014 Streamer. Ebből él. :) tegnap amíg néztem vagy 200$ tuti össze szedett adomanyokbol. Pedig csak 3 órát néztem kb. -
#4013 Vagy csak rohadtul ügyes? -
Ulthane #4012 Azt tudja valaki, hogy hogyan lehet behívni Hawkwood-ot Nameless Kinghez? Mert lehet. De milyen itemmel?