5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #4131
    Ha névtelen még él akkor nem fejezted még be a szent küldetésed, ő szerintem keményebb sokkal mint a főboss. :)
    Coop-ot lehet akár...csak úgy bitangízi a játék. :D
  • n000rbi
    Az a vicc, hogy nekem fel van telepítve a játék, de 1.03-t mutat és nem talál frissebbet. Most akkor van 1.04 vagy nincs?

szerk.: ha a gugli nem hazudik, akkor valamit eléggé elcseszhettek és esetleg le is vették?
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.27. 19:18:30
  • Ulthane
    Bandi latta eloben a streamet. :)

Egyelore nem kell item, koszonom, de veled szivesen koopolnek barmikor.

Nevtelen meg el, de nekimegyek. :)
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.27. 19:15:18
  • darkSectorxxx #4128
    És ki játszik a videóban? :DDDDDDDDDDDDD /grat!
    Mi van a névtelen köcsöggel?

Na kell még item? :)

Tudom már későn szólok de: #4052 :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 19:14:49
  • partizan182
    Stagger=ütést bekapva meginogsz. Korábban ha magas volt a poise-od (póz/kiállás/stabilitás magyarul kb) a sebzést megkaptad de nem remegtél bele, tudtál közben támadni, inni, menni stb. Most kb mindegy milyen armor van rajtad, mindenképp beleremegsz (ami azért szar mert kiüt a támadás-animációdból, estus haszálatból vagy ha gyors a fegyó amivel támadnak knokrétan meg sem tudsz mozdulni két támadás között mert hamarabb beüt a következő mint ahogy a stagger animáció véget érne - ez a stun-lock).
  • Ulthane
    Na, leporgott a credits. Igy harcolnak a ferfiak. Pajzs nelkul. Leulnek az elejen, hogy elonyt adjanak a kis buzinak. S megadjak a lehetoseget, hogy agyonvagjak. Es harom estussal csinaljak vegig a masodik fazist.

• darkSectorxxx #4125
    Hát online vagyok automatán frissit ha bármi van nem szoktam figyelgetni.
  • Seth
    Csak próbálok rájönni, hogy miért katasztrofális nálad a frém. Azt hittem még nincs fenn egyik patch sem, mert javítgatták a performanszt sok helyen
  • darkSectorxxx #4123
    Még most sem értem...tegnap még nem volt 1.04
  • darkSectorxxx #4122
    Most hazudnék ha azt mondanám ebből bármit értettem de ja. :D

Vagyis ha jól sejtem a heavy armorok használata hibás. :)
  • darkSectorxxx #4121
    Ez lehet BB után nehéz lejjebb adni. :D
  • darkSectorxxx #4120
    1.03....tudtommal...mert?

a bal felső sarokban ez van:

1.03
    1.04
  • n000rbi
    LOL
  • partizan182
    A poise statnak nincs hatása. Full havelben ugyanugy staggerel a legcsicskább töröttkardos ellenfel mint puceran. Megtalaltak a kodban a kapcsolot, ha ONra rakják rendesen mukodik mint a DS1ben.

Annyi történik csak, hogy a heavy classok hasznalhatatlanok, semmi ertelme komoly armorban tolni sem pve sem pvp. Teljesen érthetetlen akár direkt akár véletlen alakult így.
  • Seth
    Még egyik patch sincs fenn?
  • TDC Geronimo
    Szerintem is
  • darkSectorxxx #4115
    Még nem. Mi van a 4-es patch-ben? :D
  • darkSectorxxx #4114
    Hát nekem ez a mostani gyatra. biztos el vannak szálva az érzékszerveim. :D
  • darkSectorxxx #4113
    Lol ez milyen ruci hogy ennyit véd?
  • Seth
    A régi szebb, az új részben PS2 szintű minden ..
  • TDC Geronimo
    Vegyél szemüveget
  • darkSectorxxx #4110
    Hát kevés eltérés van...a bevilágitáson kívül. :D
    Szerintem ez durva 2 gen közt.

Lbandi neked is ez a válasz.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 18:54:25
  • LBandi77
    Mi a szégyen ebbe?
  • darkSectorxxx #4108
    Akkor lehet csak nálam van gebasz, de én ugye sajna nem tudok annak örülni hogy másnak jó.
    És na látod engem zavar ez bossfight közbe.

Megoldom, mert itt vagyok ahol, továbbmegyek, de azért mivel zavaró sok boss-nál NEM MINDEGYIKNÁL...kb a felénél van ilyen, amiknek ilyen részecskeeffektjeik vannak.
    De annyira zavar néha, meghalok és kénytelen vagyok idegességemben kiadni magamból.
    Tudom hogy senki nem tud ebben segíteni, de hát ez van. :)
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    nem ertem. interrupting the player? csak all a gif-en...
  • partizan182
    EZ a szégyen.

Kb elfelejtették bekapcsolni a poise-t. Lol, pcn élmény lesz poise enabled havelek ellen menni. Kurvára nem lett kész a cucc, csak kirakták mert deadline.
  • SlickAdam
    ?!
  • darkSectorxxx #4103
    Elég nagy szégyen.
  • SlickAdam
  • Seth
    Annyira sűrűnek nem szabad lennie,mert mire lecsorog az üvegcse száján levernek :D
  • partizan182
    Tűz az, nem folyadék, a plazmára szavazok halmazállapotra ami elszublimál a szádban új lendületet adva a harcra. Ez ilyen drog, gyóygítani nem gyógyít csak nem hagyja hogy feladd.
  • partizan182
    Miért ne mondana igazat? DS1-et én is letolom neked 1 hallállal (Seath ugye), de nemazért mert pró vagyok hanem mert kívülről tudom az egész játékot.

NG+ ezért megy jobban mindig, nem is (csak) a tápolás miatt. Tudod mibe mehetsz bele, hol az ambush, min érdemes inkább csak átszaladni/kihagyni stb. Bossokat is kitanulja addigra az ember: melyik move-ra kell figyelni, milyen messze kell lenni hogy a könnyen büntethető támadását tolja stb.

3 halál ezzel együtt szép.
  • Myselor
    bármikor megtudom mutatni azt hogy journey 3indul a bonfire-ből de neked nem bizonyítgatom hogy mi van én tudom és slickék is hogy miről beszélek.egyszerűen nem tudod elhinni ha valakinek egy boss elsőre lemegy amivel te 5órát szopsz ez van fáj neked pedig igaz.többet nem érdekel a téma várom szeretettel ezt a deathcountos updatet és megkapod a képedet
  • Ulthane
    Te jó isten, ez rettentő gagyi. :)

Ha már Estus, ti hogy képzelitek el, milyen íze lehet? Én egy sűrű. édeskés folyadéknak képzelem. Olyan mézszerűnek, de nem annyira sűrűnek. :)
  • Ulthane
    Akkor már inkább Empire of the Clouds, aztán lepofozom! :)

Nem lesz könnyű menet, de lepofozom idővel.
  • Ulthane
    Ebben semmi gúny nincs. Ne mond igazat, ennyi. s nem én vagyok az egyetlen itt, akinek ez feltűnt. De tök egyszerű, a DLC-vel majd jön úgyis a funkció, aztán szépen mindenki közzéteszi a sajátját. Aztán majd meglepődünk.
  • AntiHero
    Az az estus flask :D :D

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.27. 16:18:32
  • Myselor
    én is remélem.örömmel megmutatom majd :)
  • SlickAdam
    nem tudom miert kell allandoan ketelkedni meg gunyolodni, csak mert te balfasz vagy. bocs, de ezt nem lehet mar birni. (se szmajlival, se anelkul)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.27. 16:07:46