5896
-
#4091 Ja persze, Lars max régen volt jó dobos, ma már csak a pénzt szedi :D Úgy általában a a zenei ízlést dícsértem
Tolj be a bossharc alá egy Fear of the Dark-ot spotify-on és mehet a zúzás :D -
Ulthane #4090 Ha már választanom kell, akkor sokkal inkább Nicko McBrain. Up the Irons! -
Ulthane #4089 Remélem hamarosan betesznek egy death countert a játékba, az első, akitől prtscreent kérek majd, te leszel. :) -
#4088 >olyan ütemet verek az R1-gyen, hogy még Lars Ulrich is megirigyelné!
Na, nem is tudtam, hogy kendnek ilyen jó az ízlése :D -
Ulthane #4087 Akkor a PC-t el se kell indítani. :)
Ma este szívesen átadom a kontrollert share play-en, megnézem bármikor, hogy hogy mész át a pályákon halál nélkül. Sőt, a tiéd a final boss első fázisa, meglátjuk, hogy mennyire megy neked. -
Ulthane #4086 Nem így állok neki, hanem ilyen a habitusom. Ilyen vagyok. Azon meg nehéz változtatni. A békát is meg lehet kellő türelemmel tanítani nyávogni, de ettől még a béka brekegni fog szeretni, mert ő egy béka, ez a természete! -
#4085 ng+ még könyebb mint a sima ugye sokkal erősebb vagy én meg ugye tápoltam is így nem csoda:) különben a konzolt nem is kellett bekapcsolnom mivel pc-n játszom igen :D -
#4084 ezért nem vágsz le mindenkit mert így állsz neki :D türelmesebben nyugodtabban kell.a seggébe menni körözni és várni azt amikor 1-2 ütést lebaszhatsz neki esetleg egy nagyobb sorozatot akkor meg is szédülnek és lehet triggerelni szépen -
Ulthane #4083 Dehogy, olyan sokszor biztos nem! Bementél a bossokhoz, rájuk néztél, és egyből eldobták magukat. Meg se kellett ütnöd őket. Sőt, a konzolt se kellett bekapcsolnod, és máris NG+ban voltál. -
Ulthane #4082 Tudom, hogy az. De én elég hűbelebalázs vagyok, azonnal le akarok mindenkit vágni, elönti az agyam a lila köd, és se látok, se hallok. Menekülök, gurulok, ha kell, ha meg a közelében vagyok, akkor olyan ütemet verek az R1-gyen, hogy még Lars Ulrich is megirigyelné! -
#4081 hát igen ez bizony így van.szerencsére úgy látszik én megtanultam túl lépni ezeken a dolgokon és van elég türelmem és tudok elég jól figyelni ha kell.szerencsére nekem nem volt nagy nehézségem a játék alatt ng+ban meg még annyi se.3x haltam meg bénázás miatt egész ng+ alatt -
#4080 Az egész játék, az egész széria a hibáinkról szól. Ezek a játékok kicsit sem nehezek, de Miyazaki életműve az, hogy transzformálta a mai ember gyengeségeit a videójátékba: a feszültséggel szembeni intoleranciát, az összes megcsontosodott baromságainkat, a figyelemhiányt, a kapkodást, a változásképtelenségünket. Azok játsszák végig akik ezeken túl tudnak lépni. Azt felesleges leírni, hogy hibázol, az természetes velejárója a játéknak. Ez maga a souls széria. Azért van, hogy hibázzál. -
#4079 amúgy tényleg ez a legnagyobb hibád.közel kell lenni hozzá a seggében :) -
#4078 Egy tipp, ha olyan típus vagy, hogy nagyon forr a véred: ne a játék hangját hallgasd(menjen alatta, ha szükséged van tudj arra is figyelni). Halgass zenét, olyat ami megy a játék ritmusához. Nem mindenkinek jó ez, de sokaknál beválik. Az igazat megvallva nálam is. Ha nagyon nem megy, ledobom a fülest. Még hang nélkül is jobb vagyok, mert nyugodtabban tolom. Tudom, hogy kiveszem a játék egy részét, de én is olyan típus vagyok, hogy ez a játékbéli túlélésem egyik kulcsa néha. -
Ulthane #4077 Kezdem belátni, hogy ez nagyon igaz. Alapvetően elkövetem azt a hibát, hogy minden boss-t távolról akarok leverni. Csak épp nincs akkora faszom hozzá! :) Láttad Gundyr papánál is, hogy toltam, túl messziről. Közelebb kell menni, mert így legalább van esélyem megütni. Távolról is lebasz, de én őt onnan nem.
Meg kell ezt tanulnom. De menni fog, gyakorolni kell. Felhúzom a dark blade-et maxra, most még csak 8-as. -
#4076 Hát akkor ne menekülj! Az egyik legrosszabb taktika, hiszen amúgy is tele van ranged weaponnal, távolról is megbasz, te viszont nem őt. Ha megtanultad, és tudod mikor van luk a movesetben, ne használd el mindet ütésre, Igyál olyankor. Maradj vele. Soha ne legyeél messzebb egy bosstól, mint két ugrás. De inkább az egyet tartsd. A movesetje gazdag, de teli van akkora i-frames odabaszásokkal, amiket ki is lehet gyalogolni kis túlzással. Kend a fegyvered valamivel, hogy karcoljon nagyobbat (nem emlékszem mire reagens, próbálgasd). -
#4075 baltakezű gyerek megint nyomja.spin games tudod :D
-
Ulthane #4074 Ez pont így van, ahogy leírod. Megyek, ütök, menekülök. Aztán ha ittam, megint közelítek, ütök, menekülök. Persze közbe lejegel, lelő, letüzel, fogy a HP. -
#4073 -
#4072 -
SlickAdam #4071 csak apokaliptika kiadastol felfele.:) terveztem en korabbra, csak elfelejtettem. -
#4070 Szóhattatok vóna, hogy köll. Azthittem mindegyikhez jár, nekem meg ott integet a fémdobozban. -
SlickAdam #4069 mint legutobb (Bloodborne), ezuttal is beabároltam a Soundtrack CD-t. MP3 VBR V0 (Extreme) kvaliti, HOLNAP 14:00-ig hagyom a mappamban, utana törlöm (aki veletlen skippeli ezt a hsz-t, az vessen magara :)). jelszo: "sghu"
KitKat -
#4068 13 is nagyon sok. Ha az elfogy, de még élsz akkor annyit jelent, hogy borzalmas a hit/damage ratiod. Valszeg túl nagy távolságot tartasz tőle, a második fázisban megcsipked minden szirszarral, miközben a távolság miatt nem tudsz ütni. Csökkentsd a távolságot, feljebb kell túrnod a "hit"-et. 13 nagydamage-re kell jutnia annyi hitnek, hogy elfeküdjön a faszba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.27. 13:01:11 -
Ulthane #4067 Csak 13 van nekem. :) S a két fázisra nem. :) Tegnap is elfogyott, embert ettem utána, aztán agyonvágott. :) -
#4066 DS-től kérdeztem, hogy felrakta-e ? -
#4065 2x játszotta végig PC-n. PS-en csak az embargó előtti részig játszott. -
#4064 >Adjanak hozzá dupla estust, simán leverném. :)
Mámint hogy a 15 nem elég??
/meg sem lehet inni annyit. Előbb lépsz tovább, vagy fogy el a HP-d. -
#4063 NANANANA!
Recsitben egész komoly bossfight van ám! :D
/mondjuk leszopattam hamar, csak táncoltatom a diszkógömbbel, és közben pörköltem kis gecit :D -
Ulthane #4062 tegnap jött az 1.04, azaz ma reggel. -
#4061 Patch fent van amúgy? -
#4060 mivan vele?jó game. a ratchet and clank is az :D -
#4059 nana ,anyukámat hagyjuk ki ebből -
Ulthane #4058 Ezt pont te mondod? ROTLF ROTLF ROTLF ROTLF XD XD XD
-
Ulthane #4057 Azzal Anyukád játszik, úgy tudom. -
#4056 ajánlom a hello kitty online-t -
Ulthane #4055 Nahh, főboss.
Kicsit mintha kifogytak volna az ötletekből a játék végére, a bossokat illetően. Ez a főboss olyan semmilyen, pókember ruhában a létező összes addigi "fegyverrel", tűz, villám, jég, méreg, stb.
Hát nem tudom. BB-ban a főbosst másodikra levertem, itt kb. 6-8 próba után jutottam át a második fázisába. Utálom a kétfázisú bossokat. Adjanak hozzá dupla estust, simán leverném. :)
Nyilván végső véleményt akkor tudok majd mondani, ha vége lesz a játéknak, de összességében most azt érzem, hogy nem lett nedves a bugyim az egésztől. Szerintem én nem megyek neki NG+nak, nem látom értelmét.
Keresek inkább valami szórakoztató játékot, ami nem lehúz, hanem színes, vidám, jó, élvezetes. -
Bandicoot #4054 Akkor vagy problémád van vagy a streameléstől de nálam mint írtam 1szer 1 ganajnál volt láthatóan problémás framerate ezen kívül semmi pedig érzékeny vagyok az ilyesmire. Ritkán nagyon ritkán egyes helyszíneken mászkálás közben feltűnik a pacing. De ennyi.
Ilyen bullettime-os lassulás végképp nuku...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.27. 07:59:11 -
#4053 lobos tegnap este még elverte egy kis parryvel részben pontiac papát SLVL1en :D szép harc volt kb 3ra sikerült neki:) no damage -
#4052 Amúgy lehet én vagyok idióta és nem láttam sehol, de tök véletlen ma jöttem rá hogy miért mutat mozgásérzékelést a gesztusoknál a játék ps4-en.
Hát nem tudtam hogy a büddös faszba lehet ezt a részét használni, ma végre rájöttem de tök véletlen.
Az X gombot kell nyomvatartani és úgy lóbálni a kontrollert, dejó BB-ben is megoldódott a rejtély. Számomra.