5896
-
#4171 nem ma végeztem volna ha nincs pihi. :DDDDDDDDDD -
#4170 Hát kopnak rendesen az emlékek nálad. :D Már vagy 9-10 boss halott a NG+++ -ban. :D
Ilyen sorrendbe mentem:
gundyr - jegeskuty - dancer - patkány - csempe gundyr - dragonslayer - tüzessárkány - koronás
remélem nem hagytam ki senkit. :D
most leszek koronás után. :D
Még beszéltük hogy a korona is időhuzásnak is szar. :D -
#4169 Ahh az első DLC meg olyan szinten lesz nehéz..meg direkt szopatóssá téva, hogy nem igaz. Látom előre.
nem baj meg van a sima játék mentésem, majd azt vissza rakom. :D -
#4168 igazad lehet :D lehet az zavart be hogy úgy írtad mintha végeztél volna már ng+++ban :D
-
#4167 Hát kopnak rendesen az emlékek nálad. :D Már vagy 9-10 boss halott a NG+++ -ban. :D -
#4166 papa ng++-t vitted végig tegnap most vagy ng+++ba:) első 3boss feküdt még úgy tudom. -
#4165 Hát nem tudlak felviditani, nekem NG+-ban 3 vagy 4 boss volt akik nem mentek le elsőre. :D
Nem tuok lelket önteni beléd, sajnos ha lesz valami durva változás akkor lehet csak NG sok pluszban....én meglesem mindenképpen.
Nem ártott volna ha megnézem a karakteren a sebzést minden körben, de elfelejtettem....meghát fejlődök ugye. -
#4164 Játék első fele amúgy is könnyű volt, de NG+ nagyon lájtos itt. Lehet itt is fel kéne vinni NG+5-6ra aztán DLCbe szívni majd :D
Csalódás az NG, mert semmi változás nincs, ellenfeleket se variálták
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.27. 21:32:56 -
#4163 Én most léptem át NG1be eddig gyűjtögettem. De az első boss olyan könnyen ment le...hogy elis ment a kedvem :S
Talán "összefejlödöm", hogy Havel cuccba tudjak ugribugrizni, de max annyi. -
#4162 Stream? :)
Ugye hogy jó az indiántánc? :D
Izgisebb, van esélyük a boss-oknak. :D -
SlickAdam #4161 egesz jol haladok NG3+ -ban a 180°-os stilusvaltas (pajzs+pancel ---> ugribugri) utan.
csempjön burgundi elsöre levert (bar picin mulott). kajcsi es proba ujra.:) -
#4160 10:10-nél is igaz! -
#4159 3:43-tól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#4158 ja nekem semmiről nincs mert nem ps4en nyomom pc-n meg örülök hogy elfut hogy játszható legyen.és kiemelném megint hogy kb 10 fpsem volt sokszor a nameless kingnél is sok próba után de én még azt is megöltem nem vinnyogtam.bocs hogy nincs videóm tényleg de képet tudok lőni hol járok jelenleg .majd a halálokról is kapsz nyugodj meg nem rajtam múlik. -
#4157 Lehet nézte hogy ölöm meg2x. :)
De ettől még ügyes volt!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 20:32:38 -
Ulthane #4156 Nekem mindenrol videom van, neked semmirol. -
#4155 és kamuzik mint én.meg sincs neki a játék ahogy nekem sincs -
#4154 Sőt, be sem kapcsoltad a konzolt! -
SlickAdam #4153 nemar. elsöre?! -
#4152 Ja akkor késő
majd ha elérsz oda. :) -
Ulthane #4151 Ng+ elso boss elsore halott. -
#4150 Még ne skipeld?
bejöhetek coopba kinyirni veled?
Inkább coop ha már amugyis hagynád. :) -
#4149 Biztos hogy nem, mert tegnap még nem volt :p -
Ulthane #4148 Akkor fel van huzva 1.04re -
#4147 Mint írtam nekem 1 órája up to datet írta játék. -
Ulthane #4146 Rosszul gondolod. Reggel peccseltem a jatekot. Ver 1.04 -
Ulthane #4145 Nevtelen tovabbra is vallalhatatlan. Diavetites. Kitekert kameraval. Skip. Ng+ -
#4144 Amúgy eszerint még nincs kint update, de redditen meg gafon csomó embernek megvan. Én 1 órája néztem és nekem még nem talált updatet PSen -
#4143 38:10
Akik néztek ezelőtti Dragonslayer bossfightot nálam, asszem nem kell lelőni a poént!
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 19:59:04 -
partizan182 #4142 Curse resist+a bleed támadásod sokkal hatékonyabb lesz. -
#4141 A new version and a new regulation version of Dark Souls III will be deployed on Wednesday, April 27th.
The version update will require a downtime, which will happen at the following times :
PS4 – 4PM to 6PM PDT
XB1 – 4PM to 10PM PDT
PC – 11PM to 1 AM PDT
The 1.04 version will include the following changes:
• Item collection during multiplayer while accessing NPC and Covenant Alter is now working as intended.
• Conditions for optional events is eased.
• Conditions to get Rosaria’s Finger is eased.
• If they haven’t visited the Untended Grave, players will not be teleported there.
• Kicks cannot be parried.
• The Crystal Sage will appropriately re-appear even after he has warped.
• The Dragonslayer Armour won’t die before the battle.
• Knight Slayer Tsorig will no longer gesture unintendedly.
• Siegward of Catarina will now be able to properly rescue Greirat once conditions are met.
• If the player is equipped with a ring that increases Max HP, stats will now be properly reflected when opening the equipment screen.
• The voice chat icon will now be displayed properly under the covenant panel.
• Items, bonfire and the “Quit Game” option are now appropriately active even when disconnecting online.
• If the game disconnects during a multiplayer session, it will no longer crash and return to the title screen.
• Other issues causing crashes and returning to the title screen have been fixed.
• Adjustments of the balance of game, improvements of performance and various bug fixes. have been made.
The Regulation version 1.06 will not require any downtime and will include the following changes:
• The range of the matching level of the Blade of the Darkmoon and the Blue Sentinels have been adjusted.
• The efficiency of the following categories has been adjusted: Short Sword, Twinsword and Magic.
• Other game balance improvement and bug fixes.
Luck egyébként mit ad a drop növelésen kívül? Crit esélyt stb? -
#4140 Kösz. Lehet bohockodok tét nélkül 1-2 órácskát. :)
Mindjárt csak előtte csinálok egy save napot.
Lementek minden játékállást 2 meoriára...ez aszokásom...mint a szemem fényére. :) -
#4139 Update:
Bekapcsoltam a gépem....most települ az 1.04. -
#4138 Ni-Oh ban próbálj tovább jutni mint legutóbb :D A kardoknál nem kell megidézni a revenant-okat. Ráérsz majd akkor, ha belejöttél az irányításba, szereztél jobb cuccokat,meg fejlesztettél magadon -
partizan182 #4137 Ja, de azt írja a zinternet hogy eltöri az onlinet meg a frémet, lehet h visszavonták azóta azért nem települ. -
#4136 Amúgy RayFella kedvencem már a 7. Das fail videót is közzétette, tök nagy élmény összeválogatott halálokat nézni. :DDDDDDDDDDDD -
#4135 Amúgy ma szabadnapot vettem ki.
Semmi játék, legrosszabb esetben belenézek a Ni-Oh-ba kicsit semmi többet! :)
Szóval ha Nameless-hez mennél szólj, segítek. :) -
#4134 Ja vágesz...akkor most nem vágom léteznie kéne 1.04-nek legfellül? :D -
partizan182 #4133 Az első a fontos, az a patch verzió. A második az online calibration, azt nem kő letölteni és független a patch verzától. -
#4132 Mittumon, nekem automata, bal felsőben 2 adatot ir egymás alatt:
1.03
1.04, gondolom 1.03 van és az alattalévő lesz majd a kövi....:D
Gondolom én. :)
De mivel automatán így áll a játék ahogy, kár is filóznom ezen...
Manuális frissités akor felesleges ha online vagy.
Az max akkor kel az az opció ha a menüben ki van lőve, hogy automatikusan töltsön le a gép peccseket. :)