5896
-
SlickAdam #4211 meddig nyomod es hol jarsz most? 23:45-töl raerek. -
#4210 Linket! Most! :D
Éppeszű játékos nem tehet mást, ez nem normális a kamera. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 23:19:43 -
#4209 ign-es sunák tolják élőben most ők is szidták a kamerát.csajaid darky
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.27. 23:20:08 -
#4208 Fogpiszkával már az volt, ilyen nagy vasúti sínnel hadakozva meg csak elképzelni tudom mennyire az. :D -
#4207 Nem jössz coopozni kicsit zónákat tolhatnánk :)
Kihívás már úgy sincs, mert dark swordel NG+ nevetséges -
#4206 Nem volt EUba. Világosan írja játék is hogy 28án reggel 2kor lesz karbantartás/patch -
#4205 Jó akkor felesleges a pajzs. :D -
#4204 a pajzs szerepe nem alapból a parryzés.képzeld mondok egy újat.kézzel is lehet parryzni egy szál pöcsben.gundyrrol láttam olyan videót. -
#4203 Ja hogy te még a könyvtáras résznél sem láttad amit én?
Majd küldök vidit. :D -
SlickAdam #4202 ja meg nalad esik a frem. tudjuk... -
#4201 Nem ment =/= nem tetszett. :)
A parry-t nem vágtam, de azt rossz mobon probáltam. :D -
#4200 Akkor kezdek újat na nekem 8. :D
Csak várj kicsit.
De nem tudom mire gondolsz a streght-em tuti nem lesz 40 felett, annyit nem tudok fejleszteni, mert innentől nem ölök mobokat sietni fogok, szóval csak a másik alacsonyakat akarm 40-re kb. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 22:20:51 -
SlickAdam #4199 amikor mar 100-on lesz a strength-ed mi?
nehez-e? neked nem ment, ugy hallottam.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.27. 22:19:14 -
#4198 Mit nyuszi...örülj hogy még nehezebb fokon fogok bizonyítani. :D
Asszed nehéz egy pajzsot magam elé tartani? :D -
SlickAdam #4197 mondom, nyuszi... -
#4196 Oksa NG8+ :) -
#4195 Ugribugrinak csak akkor van limit ha sokat ütsz mellette... :D
Ja hibázni lehet de én a jó formámra mondom.
Pajzsban is lehet anált kapni. :D
Tudod mit, max champion only parry-t nyomok a többit csakis a NG7+ után vállalom. Időhiány miatt. :)
De champit is azután kéne ha már NG8+ -ba érek az legyen gyors meg. :) -
Ulthane #4194 Volt. Ma reggel frissult le. Ne mondd mar h nem volt, na. -
SlickAdam #4193 nyuszi vagy mekfláj! -
SlickAdam #4192 es amikor gurulsz es a nameless seggedbe dugja a villam-palcat? lattuk nem egyszer... :D
es nincs stamina korlatja az ugribugrinak? ez nekem uj. -
#4191 Úgy könnyebb? :)
Ha nem akkor felesleges item. :D -
#4190 Jó tudom de szivatlak. :D -
PVP? Most? :D -
#4188 Jó parry meg ilyenek.
De most ebben az értelemben gondoltam, hogy a pajzs sima harcban veszélyes. Megbénulhatsz, átüthetik a pajzsot.
indiántánc meg egy stabil rendszer.
Nincsen stamina korlátja. :)
Nem felesleges...persze, van értelme.
A Parry. Katy Parry :D -
SlickAdam #4187 EZ a rizsa. levegöbe beszelsz.
NA következö new game-et elsö mp-töl pajzsban tolod. rendicsek? nezni fogom.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.27. 22:11:59 -
#4186 hidd el ne mvolt szándékos :D de már tisztáztuk ez a lényeg -
#4185 mindkettővel ugyanolyan könnyű vagy nehéz .csak más stílus ennyi szerintem -
#4184 Rizsa, rizsa. :D
Nem én a pajzsal is tudok, megmutathatom, csak nulla ügyességet igényel, veszélyes. Felesleges kockázat. Illetve én inkább ezt szeretem, az indiántáncot, nekem a pajzs vontatott unalmas, lassú.
Én pörögni akarok! :D -
LBandi77 #4183 Tedd hozzá hogy neked felesleges,van aki csak azért hordja hogy parryzhasson,van aki meg akkora pajzzsal megy hogy a legtöbb fegyver lepattan róla,vagy van aki pl csak a hátára teszi mert van olyan pajzs ami a stamina regen-t gyorsít.de szerintem fölöslegesen írkálok neked. -
SlickAdam #4182 100 ora valtas utan ugyis a masik a nehezebb hirtelen, mindegy melyik volt elöször, de igazabol - ebben a reszben legalabbis - ugyanolyan a nehezseg.
annyi, hogy te csak az egyikre vagy kepes.:) -
#4181 egyébként kurvára ez az.nem értem én sem azokat akik könnyítésnek nevezik a pajzsot mert nem az .ahhoz is kell stamina ha abból védünk jó eséllyel átvan baszva és akkor levagyunk stunnolva 1-2 mpre akkor szopás van ha nem jól osztod be a staminát.külön kell arra is mint a gurulásra jaja .más játszani vele de nem könnyebb kicsit sem általában 1-2x tartom fel bossok közben amúgy mindig elgurlok moboknál többet használom . -
#4180 Bameg még johogy a twitchen a stream ablak felett ott van mi leysz a folytatés
NG2+ part 3
:D
Különben behuztál volna a csövibe :) Mert a nehézség alapján kurvára nem tudnám, BB-ben is oda kellett figyelnem hol járok, ott semmi nem jelzi :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 22:08:22 -
#4179 Na rágjuk át mégegyszer mert nem vagy még kint a pisiből. :D
Akkor hogy könynebb játszani?
Pajzs vagy indiántánc? :)
és nem kell a rizsa most. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 22:06:51 -
#4178 na igen éreztem is hogy lehet baromságot modnok ja igazad van úgy van ahogy írtad ng++be vagy :D -
SlickAdam #4177 nem, pajzs az alap. te meg benuska vagy.:P neked is kene egy nagy fordulat es raallni a pajzsra. fosol-e? -
#4176 Mondom én hogy EUba nem volt még patch. Hajnali 2kor jön csak -
#4175 Jó akkor még jobban állok mert engem igazoltok egy felesleges cucc a játékban. :D
Mindenhogy én jövök ki jól. :) -
SlickAdam #4174 ne bagatelizaljuk el azert.
pajzzsal te konkretan nem is tudsz jatszani.:) pajzs se lehet fent mindig stamina miatt es ugyanugy megfelelö pillanatban kell aktivalni, mint a gurulast is. ill. ha atütik, akkor ott allsz megbenulva vagy 1-2 masodpercig. szal aki azzal jön, hogy a pajzs az könnyites, annak fingja nincs.
MAS. -
#4173 Várj baromságokat beszélek, még a Crystal meg az Abyss is halott, vagyis 10 tuti...mert Abyss-ról is csevegtünk, hogy meglepődtem a 2 lovagnál előtte, meg a 2 nagy fa a mocsárban beállt elém meg mögém és beragadtam....szóval ez már 10 boss akik halottak NG2+-ban. :)
Vagyis rosszul írtad és engem is megzavartál most vagyis én NG++ ban vagyok, mert 3. végigjátszás. :)
Nem +++. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 21:52:43 -
#4172 BLOODBORNE UTÁN ÉN SZÁMBÓL NEM FOG ILYET HALLANI SENKI! :D