Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Ja persze, Lars max régen volt jó dobos, ma már csak a pénzt szedi 😄 Úgy általában a a zenei ízlést dícsértem <#eljen>

Tolj be a bossharc alá egy Fear of the Dark-ot spotify-on és mehet a zúzás 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ha már választanom kell, akkor sokkal inkább Nicko McBrain. Up the Irons!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Remélem hamarosan betesznek egy death countert a játékba, az első, akitől prtscreent kérek majd, te leszel. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
>olyan ütemet verek az R1-gyen, hogy még Lars Ulrich is megirigyelné!

Na, nem is tudtam, hogy kendnek ilyen jó az ízlése 😄

Akkor a PC-t el se kell indítani. 😊

Ma este szívesen átadom a kontrollert share play-en, megnézem bármikor, hogy hogy mész át a pályákon halál nélkül. Sőt, a tiéd a final boss első fázisa, meglátjuk, hogy mennyire megy neked.

Nem így állok neki, hanem ilyen a habitusom. Ilyen vagyok. Azon meg nehéz változtatni. A békát is meg lehet kellő türelemmel tanítani nyávogni, de ettől még a béka brekegni fog szeretni, mert ő egy béka, ez a természete!

Myselor
ng+ még könyebb mint a sima ugye sokkal erősebb vagy én meg ugye tápoltam is így nem csoda😊 különben a konzolt nem is kellett bekapcsolnom mivel pc-n játszom igen 😄
Myselor
ezért nem vágsz le mindenkit mert így állsz neki 😄 türelmesebben nyugodtabban kell.a seggébe menni körözni és várni azt amikor 1-2 ütést lebaszhatsz neki esetleg egy nagyobb sorozatot akkor meg is szédülnek és lehet triggerelni szépen
Dehogy, olyan sokszor biztos nem! Bementél a bossokhoz, rájuk néztél, és egyből eldobták magukat. Meg se kellett ütnöd őket. Sőt, a konzolt se kellett bekapcsolnod, és máris NG+ban voltál. <#banplz>

Tudom, hogy az. De én elég hűbelebalázs vagyok, azonnal le akarok mindenkit vágni, elönti az agyam a lila köd, és se látok, se hallok. Menekülök, gurulok, ha kell, ha meg a közelében vagyok, akkor olyan ütemet verek az R1-gyen, hogy még Lars Ulrich is megirigyelné!

Myselor
hát igen ez bizony így van.szerencsére úgy látszik én megtanultam túl lépni ezeken a dolgokon és van elég türelmem és tudok elég jól figyelni ha kell.szerencsére nekem nem volt nagy nehézségem a játék alatt ng+ban meg még annyi se.3x haltam meg bénázás miatt egész ng+ alatt
Moby
Az egész játék, az egész széria a hibáinkról szól. Ezek a játékok kicsit sem nehezek, de Miyazaki életműve az, hogy transzformálta a mai ember gyengeségeit a videójátékba: a feszültséggel szembeni intoleranciát, az összes megcsontosodott baromságainkat, a figyelemhiányt, a kapkodást, a változásképtelenségünket. Azok játsszák végig akik ezeken túl tudnak lépni. Azt felesleges leírni, hogy hibázol, az természetes velejárója a játéknak. Ez maga a souls széria. Azért van, hogy hibázzál.

Adversus solem ne loquitor

Myselor
amúgy tényleg ez a legnagyobb hibád.közel kell lenni hozzá a seggében 😊
Moby
Egy tipp, ha olyan típus vagy, hogy nagyon forr a véred: ne a játék hangját hallgasd(menjen alatta, ha szükséged van tudj arra is figyelni). Halgass zenét, olyat ami megy a játék ritmusához. Nem mindenkinek jó ez, de sokaknál beválik. Az igazat megvallva nálam is. Ha nagyon nem megy, ledobom a fülest. Még hang nélkül is jobb vagyok, mert nyugodtabban tolom. Tudom, hogy kiveszem a játék egy részét, de én is olyan típus vagyok, hogy ez a játékbéli túlélésem egyik kulcsa néha.

Kezdem belátni, hogy ez nagyon igaz. Alapvetően elkövetem azt a hibát, hogy minden boss-t távolról akarok leverni. Csak épp nincs akkora faszom hozzá! 😊 Láttad Gundyr papánál is, hogy toltam, túl messziről. Közelebb kell menni, mert így legalább van esélyem megütni. Távolról is lebasz, de én őt onnan nem.

Meg kell ezt tanulnom. De menni fog, gyakorolni kell. Felhúzom a dark blade-et maxra, most még csak 8-as.

Moby
Hát akkor ne menekülj! Az egyik legrosszabb taktika, hiszen amúgy is tele van ranged weaponnal, távolról is megbasz, te viszont nem őt. Ha megtanultad, és tudod mikor van luk a movesetben, ne használd el mindet ütésre, Igyál olyankor. Maradj vele. Soha ne legyeél messzebb egy bosstól, mint két ugrás. De inkább az egyet tartsd. A movesetje gazdag, de teli van akkora i-frames odabaszásokkal, amiket ki is lehet gyalogolni kis túlzással. Kend a fegyvered valamivel, hogy karcoljon nagyobbat (nem emlékszem mire reagens, próbálgasd).

Myselor
baltakezű gyerek megint nyomja.spin games tudod 😄
Ez pont így van, ahogy leírod. Megyek, ütök, menekülök. Aztán ha ittam, megint közelítek, ütök, menekülök. Persze közbe lejegel, lelő, letüzel, fogy a HP.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

n000rbi
<#eljen>

csak apokaliptika kiadastol felfele.😊 terveztem en korabbra, csak elfelejtettem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Szóhattatok vóna, hogy köll. Azthittem mindegyikhez jár, nekem meg ott integet a fémdobozban.

mint legutobb (Bloodborne), ezuttal is beabároltam a Soundtrack CD-t. MP3 VBR V0 (Extreme) kvaliti, HOLNAP 14:00-ig hagyom a mappamban, utana törlöm (aki veletlen skippeli ezt a hsz-t, az vessen magara 😊). jelszo: "sghu"
KitKat

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
13 is nagyon sok. Ha az elfogy, de még élsz akkor annyit jelent, hogy borzalmas a hit/damage ratiod. Valszeg túl nagy távolságot tartasz tőle, a második fázisban megcsipked minden szirszarral, miközben a távolság miatt nem tudsz ütni. Csökkentsd a távolságot, feljebb kell túrnod a "hit"-et. 13 nagydamage-re kell jutnia annyi hitnek, hogy elfeküdjön a faszba.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.27. 13:01:11

Csak 13 van nekem. 😊 S a két fázisra nem. 😊 Tegnap is elfogyott, embert ettem utána, aztán agyonvágott. 😊

Seth
DS-től kérdeztem, hogy felrakta-e ?

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
2x játszotta végig PC-n. PS-en csak az embargó előtti részig játszott.

[merlinw.org]

Moby
>Adjanak hozzá dupla estust, simán leverném. 😊

Mámint hogy a 15 nem elég??<#ticking>

/meg sem lehet inni annyit. Előbb lépsz tovább, vagy fogy el a HP-d.

Moby
NANANANA!
Recsitben egész komoly bossfight van ám! 😄

/mondjuk leszopattam hamar, csak táncoltatom a diszkógömbbel, és közben pörköltem kis gecit 😄

tegnap jött az 1.04, azaz ma reggel.

Seth
Patch fent van amúgy?

PSN ID.: Beegabor

Myselor
mivan vele?jó game. a ratchet and clank is az 😄
Myselor
nana ,anyukámat hagyjuk ki ebből
Ezt pont te mondod? <#wow1><#wow1><#wow1> ROTLF ROTLF ROTLF ROTLF XD XD XD

Azzal Anyukád játszik, úgy tudom.

Myselor
ajánlom a hello kitty online-t <#banplz>
Nahh, főboss.

Kicsit mintha kifogytak volna az ötletekből a játék végére, a bossokat illetően. Ez a főboss olyan semmilyen, pókember ruhában a létező összes addigi "fegyverrel", tűz, villám, jég, méreg, stb.

Hát nem tudom. BB-ban a főbosst másodikra levertem, itt kb. 6-8 próba után jutottam át a második fázisába. Utálom a kétfázisú bossokat. Adjanak hozzá dupla estust, simán leverném. 😊

Nyilván végső véleményt akkor tudok majd mondani, ha vége lesz a játéknak, de összességében most azt érzem, hogy nem lett nedves a bugyim az egésztől. Szerintem én nem megyek neki NG+nak, nem látom értelmét.

Keresek inkább valami szórakoztató játékot, ami nem lehúz, hanem színes, vidám, jó, élvezetes. <#banplz>

Bandicoot
Akkor vagy problémád van vagy a streameléstől de nálam mint írtam 1szer 1 ganajnál volt láthatóan problémás framerate ezen kívül semmi pedig érzékeny vagyok az ilyesmire. Ritkán nagyon ritkán egyes helyszíneken mászkálás közben feltűnik a pacing. De ennyi.
Ilyen bullettime-os lassulás végképp nuku...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.27. 07:59:11

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Myselor
lobos tegnap este még elverte egy kis parryvel részben pontiac papát SLVL1en 😄 szép harc volt kb 3ra sikerült neki😊 no damage
darkSectorxxx
Amúgy lehet én vagyok idióta és nem láttam sehol, de tök véletlen ma jöttem rá hogy miért mutat mozgásérzékelést a gesztusoknál a játék ps4-en.

Hát nem tudtam hogy a büddös faszba lehet ezt a részét használni, ma végre rájöttem de tök véletlen.

Az X gombot kell nyomvatartani és úgy lóbálni a kontrollert, dejó BB-ben is megoldódott a rejtély. Számomra.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én már arra is gondoltam hogy megy a twitch és a gépet basztatja terheli....de nem mert offline is látom futás közben.

Szóval mivel csak random van, vagyis vannak fix területek amiket megjegyeztem, de elvétve látszik ennyire durván.

Mondok még1-et.
Van egy lift Dragonslayer bejáratával szemben....menj fel azzal a lifttel amikor mész a boss-hoz, és a liftből fuss fel, nálam ott törik a játék mint a kurvaélet.
Maga a bossnál is de az csak hab a tortán.

Ha viszont nálad meg sem reccen, akkor lehet gép avgy vinyó hiba nálam.
Már ha egyeltán még mész vele, ezért külön nem kell elmenned oda. Ennyire nem fontos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 00:45:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ez azért vicces mert itt rajtad kívül vagy 10-en látták, sőtt pc-n is van állítólag.
Elég ha futok egyenesen.
ÉRTED nincsen akció, futok egy lépcsőn és belassul a játék.

Ha kell twitchen nézheted megmondom melyik résznél, sőtt konkrét helyet tudok neked mondani Dragon Camp bal részén....nem tudom mitől de létezik, nem mindig tart hosszútávon, de zavar, engem zavar.

És hangsúlyozom mostanában sokat twitchen keresztül mondták a többiek hogy stream-en is lehetett látni.
Szóval ebben most kérem ne vicceljünk ez létezik, hogy csak az én gépemen-e mert szarakodik valami azt nem tudom, de megbaszhatom ha másnak jó nem?
Ha én az én gépemen játszom akkor nekem az a lényeges nem az hogy hány embernél kapok részvétnyilvánítást. 😊

Sőtt konkrétan mondok is egy részt ha bárkit érdekel meg lehet nézni.
Myselor-Lbandi-Slick jelen voltak irtak twitchen amikor történt....a könyvtárban van egy Crystal Sage. na mikor felmentem hogy megöljem, állt ott még egy pap is, meg jött 1-2 kobold mellé.

Ott konkrétan diafilm volt kb 3-5 másodpercen keresztül a játék.
Nem olyan szagagtás, mint pc-n ha kevés a géped, hanem ilyen bullettime szerű mintha max-payne-el játszanál.
És már elnézést mindenkitől 3. körben hatványozottan észreveszem és fel tud baszni ennek a jelenléte. 😞

Bandicoot
Én továbbra sem értem milyen belassulásokról halucinálsz, gyakorlatilag egyszer ha láttam a lassan két végigjátszás alatt belassulást,azt is mikor az egész képet kitakarta a fagyasztós blökimonszta az elején mikor a seggét daráltam és varázsolgatott...
Tehát maximum NÁLAD teszik válalhatatlanná a játékot, nálam és szerintem másoknál nem.

darkSectorxxx
Amúgy bármikor irhattál volna item ügyben ....átadtam volna. 😄
Majd szólj ha neked is jó.

darkSectorxxx
Tökéletesen egyetértek, egy kalap lofasz az egész, nekem anyi mákom van hogy kitaláltam egy modszert...ha kell megdumálhatjuk.

De még úgy is csak a madár lesz könnyű a második alakja szerintem a legdurvább boss ami a játékban van.
Szar is a kamera az első fázisban, a másodikban meg a belassulások teszik vállalhatatlanná ps4-en a küzdelmet...random vagy sikerül vagy nem eltalálni a dolgokat.

Az öklelését nem vágom máig, holott megöltem 2x is.

Hagyd a végére, nem vesztesz semmit.
FŐBOSS után még tudsz maradni ebben a világban és bármikot a shirelinkben átmenni NG+-ba....majd a FŐBOSS után megpróbálod.
Mesélek pár dolgot, a madár egyszerű lesz, de a második alakja kemény ez tény.

darkSectorxxx
Ez előfordulhat. 😊

TDC Geronimo
😮

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AntiHero

AntiHero

Bandicoot
Semmi. Hiszti,főként azoktól akik odafutnak a lábához ész nélkül és szart se látnak. Holott pont ezaz hogy féltávon kell tőle maradni és a megfelelő pillanatokban lecsapni a fejére..Amikor meg felrepül lehet kapásból tudni hogy láng lesz vagy villámvetés/berepülés, mindkettő hang alapján cselezhető. + lockolnak rá totálisan feleslegesen.