Dark Souls III (Konzol)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tolj be a bossharc alá egy Fear of the Dark-ot spotify-on és mehet a zúzás 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Na, nem is tudtam, hogy kendnek ilyen jó az ízlése 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ma este szívesen átadom a kontrollert share play-en, megnézem bármikor, hogy hogy mész át a pályákon halál nélkül. Sőt, a tiéd a final boss első fázisa, meglátjuk, hogy mennyire megy neked.
Adversus solem ne loquitor
Meg kell ezt tanulnom. De menni fog, gyakorolni kell. Felhúzom a dark blade-et maxra, most még csak 8-as.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
KitKat
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.27. 13:01:11
Mámint hogy a 15 nem elég??<#ticking>#ticking>
/meg sem lehet inni annyit. Előbb lépsz tovább, vagy fogy el a HP-d.
Recsitben egész komoly bossfight van ám! 😄
/mondjuk leszopattam hamar, csak táncoltatom a diszkógömbbel, és közben pörköltem kis gecit 😄
Kicsit mintha kifogytak volna az ötletekből a játék végére, a bossokat illetően. Ez a főboss olyan semmilyen, pókember ruhában a létező összes addigi "fegyverrel", tűz, villám, jég, méreg, stb.
Hát nem tudom. BB-ban a főbosst másodikra levertem, itt kb. 6-8 próba után jutottam át a második fázisába. Utálom a kétfázisú bossokat. Adjanak hozzá dupla estust, simán leverném. 😊
Nyilván végső véleményt akkor tudok majd mondani, ha vége lesz a játéknak, de összességében most azt érzem, hogy nem lett nedves a bugyim az egésztől. Szerintem én nem megyek neki NG+nak, nem látom értelmét.
Keresek inkább valami szórakoztató játékot, ami nem lehúz, hanem színes, vidám, jó, élvezetes. <#banplz>#banplz>
Ilyen bullettime-os lassulás végképp nuku...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.27. 07:59:11
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Hát nem tudtam hogy a büddös faszba lehet ezt a részét használni, ma végre rájöttem de tök véletlen.
Az X gombot kell nyomvatartani és úgy lóbálni a kontrollert, dejó BB-ben is megoldódott a rejtély. Számomra.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szóval mivel csak random van, vagyis vannak fix területek amiket megjegyeztem, de elvétve látszik ennyire durván.
Mondok még1-et.
Van egy lift Dragonslayer bejáratával szemben....menj fel azzal a lifttel amikor mész a boss-hoz, és a liftből fuss fel, nálam ott törik a játék mint a kurvaélet.
Maga a bossnál is de az csak hab a tortán.
Ha viszont nálad meg sem reccen, akkor lehet gép avgy vinyó hiba nálam.
Már ha egyeltán még mész vele, ezért külön nem kell elmenned oda. Ennyire nem fontos.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 00:45:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Elég ha futok egyenesen.
ÉRTED nincsen akció, futok egy lépcsőn és belassul a játék.
Ha kell twitchen nézheted megmondom melyik résznél, sőtt konkrét helyet tudok neked mondani Dragon Camp bal részén....nem tudom mitől de létezik, nem mindig tart hosszútávon, de zavar, engem zavar.
És hangsúlyozom mostanában sokat twitchen keresztül mondták a többiek hogy stream-en is lehetett látni.
Szóval ebben most kérem ne vicceljünk ez létezik, hogy csak az én gépemen-e mert szarakodik valami azt nem tudom, de megbaszhatom ha másnak jó nem?
Ha én az én gépemen játszom akkor nekem az a lényeges nem az hogy hány embernél kapok részvétnyilvánítást. 😊
Sőtt konkrétan mondok is egy részt ha bárkit érdekel meg lehet nézni.
Myselor-Lbandi-Slick jelen voltak irtak twitchen amikor történt....a könyvtárban van egy Crystal Sage. na mikor felmentem hogy megöljem, állt ott még egy pap is, meg jött 1-2 kobold mellé.
Ott konkrétan diafilm volt kb 3-5 másodpercen keresztül a játék.
Nem olyan szagagtás, mint pc-n ha kevés a géped, hanem ilyen bullettime szerű mintha max-payne-el játszanál.
És már elnézést mindenkitől 3. körben hatványozottan észreveszem és fel tud baszni ennek a jelenléte. 😞
Tehát maximum NÁLAD teszik válalhatatlanná a játékot, nálam és szerintem másoknál nem.
Majd szólj ha neked is jó.
De még úgy is csak a madár lesz könnyű a második alakja szerintem a legdurvább boss ami a játékban van.
Szar is a kamera az első fázisban, a másodikban meg a belassulások teszik vállalhatatlanná ps4-en a küzdelmet...random vagy sikerül vagy nem eltalálni a dolgokat.
Az öklelését nem vágom máig, holott megöltem 2x is.
Hagyd a végére, nem vesztesz semmit.
FŐBOSS után még tudsz maradni ebben a világban és bármikot a shirelinkben átmenni NG+-ba....majd a FŐBOSS után megpróbálod.
Mesélek pár dolgot, a madár egyszerű lesz, de a második alakja kemény ez tény.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun