5896
-
Ulthane #4411 Nahh, az elso vegigjatszas egyik mumusa elhullott ng+ban elsore. :) Haaat, ez egy ilyen vilag.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4410 értem na örülök hogy lerendezted a dolgot:) én is ilye nvagyok amúgy mint te szóval megértelek és átérzem a dolgokat.mindjárt csatlakozom a stream nézéshez ^^ jelenleg egy kék hajú sellő csajt nézek ő is nyomja meg a balta kezű srácot segítem xd -
#4409 Csá, nem gond lerendeztem. Csak felbaszott kicsit, nekem kb 15 évem ezzel ment el. Nekem sem ismeretlen a jelenség. :D
Csak elmagyaráztam hogy merre hány méter, kb 10-120 sms ment el fejenként az illetővel. :D
Én olyan vagyok amúgy hogy mindenkit szeretek aki nem árt nekem direkt.
Segítek ha tudok, rajtam múlik. Sokszor pénzt nem sajnálva, de hogy ha valaki tahó velem ennek ellenére, pláne akit nagyon a barátomnak hittem akkor kicsit ideges leszek.
És addig nem nagyon leszek nyugodt amíg nem beszélem meg az illetővel a dolgot, voltak nagyon gecik velem az életbe, miel én nem szeretek az embereknek ártani, szándékosan semmiképpen. Max talán ha annyira geci és megérdemli, de még úgy sem érzem magam jól.
Ha meg valamit írok azt álltalában viccesen szoktam, ha itt sg-n is ugratjuk egymás.
Legalábbis én így vagyok ezzel.
Nagyon haragtartó sem szoktam lenni. Esélyt adok mindenkinek, de 2-nél többet ritkábban.
Szóval megvan a sárga Monster, jöhet Nameless. :)
Kezdés, most, 8-kor! :DDDDDDDDDD -
#4408 Emberek válogatják, kinek mi, a DS is jó biztos, nem szar, csak más embereknek más stílus kell, más izlés.
Ami nem szarabb izés, csak más, ámde fordítva is így van a BB sem szarabb, csak más. :) -
#4407 oh hogy csaj ügy.akkor már mindent értek :D nyugi én is tudom milyen ez.szerencsére "csak " ilyen gond.akkor oké:) a kedved legyen azért jobb papa én most értem a végére a 3ik végijátszásnak.az új karival toltam le ^^
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.30. 16:58:06 -
#4406 Van ennek a csávónak BB videója is. 23 percnél marikát jól lerendezi :DD
-
#4405 Most néztem lobosnál is BB a best soulsborne játék :) -
#4404 Megoldódni nem fog, de a kedvem lehet helyreáll addigra.
Amúgy nem újkeletú a dolog, egy csaj ismerősöm megint bebizonyította hogy milyen egy szemét ember. Szóval van már ebben rutinom...majd talán estére. :) -
#4403 Ja akkor te télleg nem ismersz engem...a Watchdogs nekem no damage, max ha pizza-t eszek közbe akkor tudna hozzám érni, akár kézzel lecsapom neked ha van annyi időd.
Nem kamuzok, Full komolyan, elinditok este egy stream-et ha szeretnéd. Nekem nem gond, az egyik kedvenc ellenfelem.
Speedrunt is nyomtam ezeken a chalice-okon amikbe a Watchdogs van....a Defiled és Ailing.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.30. 15:51:49 -
#4402 oh értem sajnálom.remélem megoldódik a gond és jobb lesz a kedved is:) -
#4401 Bármikor persze :DD -
#4400 #4398 -
#4399 Csá nem tudom, volt egy kellemetlen beszélgetésem nemrég.
Majd meglátom melózok még, este meg kiderül milyen kedvem lesz ezekután, vagy játszok vagy nem, még nem tudom....de majd jezek előre. -
#4398 Azt szinte bármikor sebzés nélkül, nem értem mit keres a listán.
Kicsit érdekes a dolog mert ugye sok boss-nál a listán vannak taktikák amivel aránylag könnyű, vannak nehezebbek.
Nameless télleg szar egy boss tud lenni, Kos is geci, az nem véletlenül van első helyen, de hol van pl Laurence?
Oks hogy én NG7+ -ba mentem de az szerintem még simán is geci egy ellenfél tud lenni.
Meg én betettem volna Ebrietast vagy Logarius-t vagy Descendant-ot a BB-ből.....
Nem tudom, télleg sok kamu Boss van a listán ami nem illik a képbe. -
SlickAdam #4397 nameless elöl? bullshit lista. vannak sokkal nehezebbek -
#4396 én tudod mit nem látok?:D hogy folytatnád a játékot papa mivan veled?:D -
#4395 ah jó öreg watchdog. 10+ perces bossharc :D -
#4394 -
#4393 milyen fix karakterrel? Ne gyere itt megint a hülyeségekkel. Ez egy RPG is. Azért mert te 1 fegyverrel toltad az egészet, attól még nem az a normális. -
#4392 Nekem nem voltak :) pedig online tolom. :) -
#4391 Ja ezaz ez akartam mondani, de akkor ez mégis oké no damadge, de azért mégsem olyan mintha egy adott karakterrel fixen megcsinálná, szép szép, grat neki, dehát basszus. :D -
#4390 Lehet de a karaktere ugyanúgy néz ki, átspeccelte magát többször is az adott bosshoz. Nameless kinget pl 30% alatti equip loadal verte így jó nagyokat dodgeolt, sebzést úgyse kaphat be úgyhogy ruha nem számít.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.30. 14:31:22 -
#4389 Hát másképpen néz ki a karakter, vagy azt tudja közben változtatni?
Mi értelme ha no damage?
mert a ruha biztos nem azért kell hogy a sebzéseket tompítsa. :D -
#4388 Hát a varázslás eléggé kilóg a sorból még ha nem is csalás. :D -
#4387 Az hogy te mit látsz az egy dolog... :p -
#4386 Igen?
Én másokat látok. :D -
#4385 Ennyit talán elnézek neki :D -
SlickAdam #4384 csal, mert valtogatja a stilust :D -
SlickAdam #4383 ugyanaz a karakter... -
#4382 Ugyan az a karakter miről beszélsz -
SlickAdam #4381 hatöööö elegge wtf menet :D -
#4380 Az egy dolog, de hogy ez össze van vagdosva különböző karakterekkel. -