Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Mi a gond a kamerával nevenincsnél? Én nem emlékszem semmi említendőre.

Adversus solem ne loquitor

Kizart. Ezzel nem vagyok hajlando tolni. A foboss marad.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Myselor
nane a nameless king a legjobb .a kamere kicsit szar phase 1ben de könnyen tanulható jól fejbe baszod a sárkányt akkor utána rá kursz egy nagyot és borul.a második phase nehéz de sok gyakorlással megy az 😊
Na, Nameless vallalhatatlan. A kameraallas miattt elfogadhatatlan a minoseg. Nem vagyok hajlando vele jatszani. Otszor nekimentem, harmadik probara atjutottam a masodik fazisaba, ott csaptam ra vagy harom jo vastagot, elhullottam. Ez a minoseg 15 eve is kritikan aluli volt jatekban, nemhogy 2016-ban.

Tovabb a fobossra.

Ott volt vagy hat-het probam, utolsora atjutottam a masodik fazisba, egy estusom se maradt. 😊 ez legalabb jopofa. Es tanulhato. Lesz par ora, mire lenyomom, egyelore tanulofazisban vagyok.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

nekem hello item fobiam van. talalkoztam egymas utan tobbszor is egy dinamikus duoval online, akik rendre karoba huztak es ezt dobaltak közben megallas nelkul.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Na megvan 😄

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.26. 21:21:40

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Azt az itemet hol lehet szerezni, amit ledobsz a földre és "hello"-zik? 😄

azt mondta most, h egyszer tolta meg csak le teljesen.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ja, vagy 10-szer... amit nehez dekodolni, ha nem megy jol az angol...😄

TDC Geronimo
Már letolta PSen meg PCn is.

TDC Geronimo
A játék ad hozzá segítséget, ott az üzenet a földön

marmint a helyszin nyitjara, vagy a legyözes "trükkjere"?

elöször jatssza?

Ancient Wyvern. LOL

Slick, azt ne mondd, hogy segitseg nelkul jottel ra a nyitjara. 😊

TDC Geronimo

Moby
>Én még speedrunolni nem láttam embert mondjuk ilyen das-okban akinek nem pénzért a melója lett volna a játék.

Fogalmad sincs mivel keresik a kenyrüket azok, akiket nézel. A keresztnevüket sem ismered. Egyáltalán semmit nem tudsz róluk.

darkSectorxxx
Figy én kb 19:00-től 22:00-ig mennék a NG2+ -ban utána neked jo lenen a coop item átadás? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Kiegészítéssel:

Ez így van...
Lehet fejlődni, de annak sok ember számára ára van.
Én ennyire nem tudnék belebolondulni, hogy bármelyik játékba így fussak végig.

Viszont a többieknek is igaza van, nem mindegy bármilyen ügyes is vagy hogy napi életed ez, pihenhetsz amikor jónak látod, vagy mint én próbálkozik, napi legalább 10óra munka, és akkor még itthon alig hazaértem egyek és tán 4 órát rá tudok fordítani, azt is úgy hogy közbe mást si intézzek.

Neked is félig van igazad, meg a többieknek is!

Mind2 dolog fontos, összetett.

Én még speedrunolni nem láttam embert mondjuk ilyen das-okban akinek nem pénzért a melója lett volna a játék.
Ez se véletlen.

Én kurvaélet a napi fáradtan 4 órás bohockodással még ha ügyes lennék sem tudnám hozni a formám.

Fáradtan az ingerek is lelassulnak...figyelmetlenebb vagyok...Látom, érzem, tapasztalom.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ez így van...
Lehet fejlődni, de annak sok ember számára ára van.
Én ennyire nem tudnék belebolondulni, hogy bármelyik játékba így fussak végig.

darkSectorxxx
Hát ja begyakorolta az utvonalat, boss-okat, van ügyessége hozzá az kemény, engem az ilyen speedrun biztos untatna, hogy szar az időm, kezdem újra...túl sok még a hibalehetőség, meg ugye ehhez ki kell építeni egy karaktert a saját stílushoz, meg begyakorolni a boss-okat. 😊

darkSectorxxx
Grat, hogy sikerült? 😊

AntiHero
Mondjuk tanulni így is tanultam. Pl parryt csak azzal pöttömnyi pajzsal csinàlta. 10ből 9x beadta neki.

Ponti papával pl így kezdett mindig. Ahogy belépett majdnem fele életét leszedte. Majd szétvállás előtt szétszeletelte.

Bar sarkanynal meg volt, hogy mellé ugrott. XD

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Nem kell napi 8 órát tolja. Ilyenekkel ne zsibbasszátok magatokat. Az ügyességnek nem előfeltétele az arányosan több gyakorlás. Simán lehet, hogy neki ezügyben jobb számokat húztak a gén, vagy tálentlottón. Önámítás azt gondolni, hogy ugyanarra vagytok képesek, mint a prök. Amúgy még lehet is, csak mondjuk 15x annyi gyakorlással.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.26. 17:33:04

AntiHero
Így van. Sajnos ezt magyarorszagon nem tudnank megjatszani.

De ha angolul tudnék folyékonyan mindenkép kiprobálnám.

Nem jobb 8 orat streamelni mint bemenni munkahelyre?

De 😊

Myselor
balta kezű aladár megint próbálkozik .a második bossig már futva eljut . élt 5mpig <#idiota>
Amiga
Ha valaki tehetséges, akkor gyorsabban fejlődik. Napi 8 órában tolja a DS-t, keres vele 2000 $-t, a többi ideje meg ugyanolyan szabad, mint bárki másnak.

Induljunk ki ebből, nem kell a tagot leírni, csak mert számunkra elképzelhetetlen szinten teszi a dolgát. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Nem. Rohadtul ügyes nincs gyakorlás nélkül. Ez rengeteg órát vesz el valaki életéből. Gyakorlatilag másból sem áll az élete, csak a játékból. Tehát nolifer.

AntiHero
Streamer. Ebből él. 😊 tegnap amíg néztem vagy 200$ tuti össze szedett adomanyokbol. Pedig csak 3 órát néztem kb.

Moby
Vagy csak rohadtul ügyes?

Azt tudja valaki, hogy hogyan lehet behívni Hawkwood-ot Nameless Kinghez? Mert lehet. De milyen itemmel?

Gondolom egy nolifer.

AntiHero
Sima liba. 😊 neki legalább is. Old demond kinget szerintem 1 perc se volt, hogy leverte.

És csak staminára meg luckra (40en volt) tesz. Életre max 20 ha volt rakva. Csak olyan kapkodva csinálja, hogy nem láttam. Ajtokat meg sem várja, hogy kinyissa hanem kilép/belép és nyitva. 😊

Halni nem hal. Csak akkor mikor már látja, hogy rosz az ideje és nem lesz rekord.

Amiga
Ahhhaaaa... Na azt eddig nem nagyon használtam...

TDC Geronimo
L2

Ma este 😊

Amiga
"Weapon art"-ot hogyan kell használni? Van egy battle axe-m, elvileg manából lehetne előhívni egy támadást. De hogyan?

Prince halott, az már nem téma.

Még két opcionális boss van hátra, meg a főgonosz.

fö boss-hoz 10 metert kell szaladnod "egyenesen". vagy a 100 meterrel van meg mindig a problema prince-nel?

darkSectorxxx
Hát nem szemétségből de ez eddig is így volt ez a boss-okról szólt. 😊

Unalmas a többi. Legalábbis sokadikra.

De ez van. 3 boss van asszem akikhez sokat kell futni csak.
Ne parázz prince az uccsó.

darkSectorxxx
Dede. 😊 majd ha hazaértem elmondom miért. 😊

Még nem nézted a gyerek videóját. 😊

Na, nekem a faszom kivan a bossokhoz rohangálástól. Ahogy közeledek a játék végéhez, egyre inkább azt érzem, hogy a From-játékok lényege a boss, a többi csak (felesleges) körítés. Senki nem fog arra emlékezni, hogy de jól kiirtottam Undead settlementben a mobokat, arra fogsz, hogy hogy kúrt seggbe Dancer. Vagy hogy vágtad agyon.

Szerintem nem, de ez egyénfüggő. Ahogy megtudtam, hogy parrízható a kurva, összejött kb két próba után. Gundyrnál meg berohantam a kis pajzsommal, hogy na majd most szarrá alázom, az első ütésével agyonbaszott. 😊

darkSectorxxx
Coop mikor legyen? 😊
Vagy legalábbis itemcsere? 😊

darkSectorxxx
Kb 4-5 boss alatt összejön.

darkSectorxxx
Mármint betanulni nehezebb mint gundyr-t Maria nem egyszerű csak parry-vel sérülés nélkül. 😄

Ez meg igen.

darkSectorxxx
Az érdekes, mind a 18 bosshoz elfutni, azt azért rendesen be kell gyakorolni.

AntiHero
Ezért utálok telefonról írkálni. XD

Amiga
Witcher. <#idiota>

Twitchen<#email>

Myselor
na lenyomtam én is ng+ban nem volt nehezebb sőt sokkal könyebb ugye és még ng++ ben is baszott könnyű.ja igen a namelesst kihagytam meg az egész helyszínt az nem érdekel egyszer elég volt.a princeket nagyon megszégyenítettem 7 estusom maradt és elsőre feküdtek 😄