5896
-
#4494 Hm, köszi. :-)
Azt az oltárt tegnap találtam meg, ahol a nap-érméimet beválthatom, gondolom random dobja rá az ajándékot (én kaptam egy papi varázslatot, ami pillanatnyilag semmire nem jó).
Illetve a napokban kezdtem üzletelni a központi hub melletti madárfészekkel is. Most a legnagyobb titanite-ra vadászom, mert a dark axe-m már +9-es, jó lenne kimaxolni végre.
A Dancer kardjai mennyire jók? Csak mert megszereztem azokat is, de elég nehezek, a Butcher böllérkése egyelőre ebben a súlycsoportban használhatóbbnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.03. 14:53:37 -
SlickAdam #4493 rosaria-nal tudod vele melyiteni az odaadasodat ill. ha at akarod (szinten ott) rakni a stat pontjaidat, ahhoz is kell tongue. de azt tan csak 4-5-ször lehet / vegigjatszas. -
#4492 Ma reggel kipróbáltam, milyen invader-ként behatolni más játékába és rögtön sikerélményem is volt. Érdekes látni, hogy a mob-ok nem fordulnak ellenem (melyik az az item, amivel amúgy az invader ellen fordíthatóak)? A host ugyan elbújt előlem, de így is vége lett, én pedig kaptam egy tongue-t (mire jó?), némi soul-t és egy ember-t is. -
Ulthane #4491 Bízom benne, hogy ha majd olvassa ezt, ő maga fog hangot adni neki, hogy ő is fenntartással kezeli a mondókádat, nem lenne korrekt, ha a háta mögött én mondanám meg, hogy ki ő, mivel nincs rá felhatalmazásom. -
#4490 valószínű -
Ulthane #4489 Nem, róla nem feltételezem, hogy kamuzna. De rólad nem én vagyok itt az egyetlen, aki igen! -
Ulthane #4488 Hallelujja, hogy nem szopik. Majd fog később. :) -
SlickAdam #4487 "Az gondolom meg se fordult a fejedben, hogy azért, mert valakinek van nyelvtanári diplomája, nem jelenti feltétlen azt, hogy tanít."
azt viszont igen, hogy nem egy hulye ember. söt, igazabol müvelt. elvileg...
többire csak annyit, hogy karomkodas es karomkodas kozott is van kulonbseg. nem mindegy hogyan es milyen kontextusban (bar en speciel igyekszem viragnyelven karomkodni, ritka, hogy raw gem-et tegyek az input mezöbe) tolja az ember. eleg szepen atjon a hsz-okbol, hogy ki milyen ember, ki hogyan es milyen gyorsan itelkezik a masikrol. tudom itt nincs arc, söt, maszkok vagyunk csak valamilyen szinten, de atjön a karakter lassacskan.:)
es mostmar tenyleg ON, elnezest mindenkitöl, de le kellett irnom ezeket. legkozelebb panaszkodni fogok a megfelelö helyen.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.03. 12:07:32 -
#4486 kezdjük ott hogy az a baj azthiszed mindenki olyan balfasz kapkodó és figyelmetlen mint te.pedig ez nem így van.bandicoot elkezde a bb-t nem szopik vele mint ahogy te azthitted.amelyik boss még most is megszopat téged ő elsőre leverte.kell tovább ragoznom?nem hiszem.de biztos ő is hazudik mint én mert nem streameli és nem rakosgat fel videót mint te :) mindenki hazudik aki nem olyan béna mint te.már mindenki rájött hogy ez a véleményed de senkit nem érdekel hidd el
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.03. 11:47:50 -
#4485 OFF
Egy dolog a káromkodás, és egy másik (szerintem gerinctelen és aljas dolog) lebuzigyerekezni valakit, aki még csak nem is tud reagálni rá.
Amit még a figyelmedbe ajánlok, mivel a Kokó minősítése kimeríti a nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés fogalmát, keress egy modit és töröltesd a hozzászólásodat.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.03. 11:40:06 -
Ulthane #4484 Az gondolom meg se fordult a fejedben, hogy azért, mert valakinek van nyelvtanári diplomája, nem jelenti feltétlen azt, hogy tanít. Ugyanúgy azt sem jelenti, hogy nem érti az itemleírást, maximum azt, hogy figyelmetlen, nem olvassa el.
Pont annyit káromkodok, mint amennyit Moby, vagy te, vagy Dark, vagy akárki más. Érdekes az análzsírozás, meg a "most bassza seggbe Nameless Darkot típusú hozzászólások nem zavarnak." Az nem káromkodás, nem alpári, igaz?
Lárifári, álságos vagy. Ha minden nap Wii-re recskáznék, és imádatba foglalnáma nintendo nevét, akkor itt puncsolnál, és nyalnád a seggem. -
SlickAdam #4483 ahogy mondtam. nem fogtad meg a lenyeget...
arrol van szo, hogy altalanossagban csipobol karomkodsz mindenre, mint a kondas. ez a viselkedes pedig nem forum-kompatibilis. nem kokorol van szo (kit erdekel koko 2016-ban?). a reakciod mikentjeröl.
hazugsagot nem a topik jatekara gondoltam (bar a "mindenki magabol indul ki" mondast kovetve valszeg nem minden igaz, amit allitasz, hiszen tenyleg te kerdöjelezed meg sokak hsz-ait leggyakrabban...). a nyelvprofesszor (aki a DaS3 gyürük leirasat meg a sarkany boss alatt 2 meterenkent megejtett hint-et se erti...?) dologrol van szo. amit meg ps4 topikban löttel el egyszer. azota megmaradt a fejemben. hogy miert maradt meg? azert, mert egy muvelt, tanar ember nem ugy beszel, ahogy te. nagyon nem. vagy ha igen, akkor te lehetsz a legundibb tanarbacsi a kornyeken. -
Ulthane #4482 OFF
Hát barátom, én egyetlen egyszer nem kamuztam sem ebben, sem másik topikban. Sosem szépítettem valamit, ami nem ment, és nem találtam ki dolgokat, amiket sosem tettem meg. Ha szoptam valamivel, vállaltam, hogy szoptam, ha meg ment, mint kés a vajban, akkor azt írtam le. Nem látom itt ebben a hazugságot.
"csak most. neked mindenki buzigyerek, meg pöcs"
Milyen mindenki? Mondj rá példát, hogy kire mondtam ezen kívül, hogy buzigyerek, vagy pöcs.
Az meg, hogy kiről mit gondolok, hadd legyen az én dolgom, hadd ne kedvelek valakit azért, mert te kedveled.
Kokó sosem volt a szerénységéről híres, ellenben pl. Madárral, aki az én szememben sokkal többre vitte, mint Kokó.
"csak viccnek tettem be a videot. en is erte izgultam azon a meccsen es egy vilag omlott össze bennem azon az esten..."
Tehát azért, mert benned egy világ omlott össze, másban is az kell, hogy összeomoljon?
-
SlickAdam #4481 mondjuk ezzel a vadparaszt stilussal sporolhatnal... ugy altalaban... nem csak most. neked mindenki buzigyerek, meg pöcs, meg mittomenmi... pedig a legnagyobb ##### tudjuk ki... es a folyamatos mutogatast is rossz helyen vegzed, mert a legnagyobb hazug is te vagy az egesz forumon. te, mint nyelvprofesszor meg muvelt ember? az bazze... pfffff
csak viccnek tettem be a videot. en is erte izgultam azon a meccsen es egy vilag omlott össze bennem azon az esten...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.03. 10:21:28 -
SlickAdam #4480 ugy latszik tul sok itt a szerkesztesi joggal rendelkezö kokó rajongo. roller -
#4479 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolod, hogy azóta minden szebb és jobb lett az országban és a világban?
Persze, a bukást gőg előzi meg, de nehéz nem elszállni, amikor mindenki téged dícsér és az egész környezeted azt sujkolja, hogy legyőzhetetlen vagy. Ronda Rousey, Lewis Hamilton, Arnold Schwarzenegger és rengeteg más élsportoló eleve úgy állt hozzá, hogy ők a legjobbak. Nem is lehetsz bajnok, ha nem hiszel ebben.
Nem tudom, hogy ekkora sikernek milyen személyiségtorzító hatása van, de te is visszavehetnél kicsit, mert ez a "buzigyerek" csak a kisujjával hozzádér és te már fekszel.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.03. 09:13:25 -
Ulthane #4478 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez mekkora égő volt! Lecsapták a buzigyereket! Meg is érdemelte, beképzelt kis pöcs.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.03. 09:13:35 -
#4477 Van jelentősége az alacsony load-nak. Van erre egy külön gyűrű is, ami a támadást turbózza, de csak 30 alatt van értelme (ott 4 egységenként 1 %). Nekem nagyon bejött az alacsony load-os harcmodor, sokáig azzal toltam. Később a Dancer armor-ra váltottam, most pedig valami bőrcuccban nyomom, mert azért a sebzés elnyelés elég jó dolog.
De a legjobban irányítani, a legBB-osabb élményt alacsony terheléssel lehet elérni. :-) -
#4476 Vitality függő:) Meg ugye van 2 gyűrű is ami komolyan felturbózza a teherbírást.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.03. 00:33:20 -
#4475 Egyetértek (nehéz) páncélban szinte öngyilkosság. Max pvp -
#4474 HP-Stamina-srt
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.02. 23:03:41 -
Bandicoot #4473 Működik ugyanúgy egy francot az 1-2-ben közepes páncélban nem gurultam el bárki elöl ezerrel anélkül hogy hozzámért volna.
Max szétstatolva....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.02. 22:19:10 -
#4472 Ugyanúgy működik mint ott, annyi, hogy dizájndöntés miatt nem látszik annyira. Ezzel megtartva a dinamikus karakteranimációt. Szerintem jobb így. DaS1-ben pl gáz volt ahogy lomhán gurult már 25% felett is a karakter.
Külön stat emlékeim szerint csak a másodikban volt, de ott sem látszott igazán a hatása a karakteren, inkább csak a sebződésen.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 22:12:11 -
Bandicoot #4471 Ez szép és jó,de sokkal jobban kijött ez a régi DS-ekben.
Főként hogy külön stat is volt a gurulásra.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.02. 22:10:11 -
#4470 Vitality és Str nem kell, dex, illetve int vagy faith, függően milyen mágiát szeretnél használni. Ranged harcmód esetén a vigor-t sem kell túlzásba vinni, bár annak úgyis 27 a softcap-je, de max 15-20 bőven elég ha nem közelharcolsz, illetve ott a HP gyűrű, amivel indíthatod a karaktert. dex-nek 40-ig, int/fth-nek 60 a softcap-je, ezekre menj rá, de figyelj, hogy szintlépéskor nem látod a gyűrűk/fegyverek bónuszait, így kalkuláld azt is bele. 40 ill 60 fölé menni pontpazarlás.
Könnyűpáncélos, távolsági harcmód kényelmes, viszont két dolgot vegyél figyelembe: többnyire max 1-2 ütést bír, tehát célszerű élni a role sajátságaival, a másik, hogy hosszútávon - szerintem legalábbis - baromi unalmas lövöldözni:) -
#4469 igen több az iframe 30% alatt azt olvastam -
#4468 30 alatt kevesebb a staminafogyasztás és sokat számít az a pár frame amennyivel gyorsabban gurulsz. Még ha nem is látod a különbséget, kevesebb sebzést kapsz guruláskor, illetve semmit, ha időben ugrasz, ellenben a 30% feletti gurulással, ahol simán elkaszálnak gurulás közben. -
Bandicoot #4467 Szinte semmi értelme a DS3-ban a rongyokban ugrálásnak. 30-70%-ig paraszthajszállal ugrasz rövidebbet mint 30% alatt.... Ez a része van a legjobban elb*szarintva a cuccnak,hatalmasat könnyítettek raja...Kicsit feltolt vitával vagy equip gyűrűvel gyakorlatilag közepes páncélzatban úgy ugrálsz mint a régi DS-ekben 1 szál pendejben... -
#4466 Gondolkodom rajta hogy kezdek egy új karit. Olyasmit akarok most hogy rongyokba ugrálni, kicsi equip loadal, és pár spellel, fegyver buffok, heal stb. Van valakinek ötlete valami jó buildre, hogy mire érdemes ilyenkor pakolgatni? vit, end, str faith? -
#4462 Ezek az elbaszott szörny designek, amivel from elő tud állni hihetetlen -
#4461 lol -
SlickAdam #4460 majd messziröl leabárolod... they said :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.02. 19:05:48 -
#4459 ott volt az időpont
:D
most 7-kor. :) -
#4458 mikor nyomod ma? -
#4457 Elsőre normál ha meghalsz, hiszen nem ismerheted a boss, max szerencse. :) -
#4456 Nagyon kell hozzá az indiántánc :) -
#4455 grundy? Solomon? :D -
#4454 Nekem két boss ment le elsőre, minden másnál meghaltam, legalább 1X,
Grundy és a Dancer (ez utóbbit mondjuk a stress teszten bőven volt időm kiismerni) -
Ulthane #4453 Champion annyira nem nehéz, hogy első végigjátszásnál 5 órát szoptam vele, mire lenyomtam. NG+ban meg elsőre lement.
Hasonlóképp Abyss, első végigjátszásban coopban ment le, másodikban elsőre letoltam egyedül. -
#4452 Ma reggel rájöttem, hogy mekkora kirányság egy feltápolt longbow-t is magammal vinni, amikor kirándulni megyek. Nem gondoltam volna, hogy ennyire OP fegyver, iszonyat távolságból lehet vele szedegetni az ellent, arról nem is szólva, hogy Dragon Barracks-nál különösen kitűnő szolgálatot tesz. :-)