Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
A new version and a new regulation version of Dark Souls III will be deployed on Wednesday, April 27th.
The version update will require a downtime, which will happen at the following times :

PS4 – 4PM to 6PM PDT
XB1 – 4PM to 10PM PDT
PC – 11PM to 1 AM PDT

The 1.04 version will include the following changes:

• Item collection during multiplayer while accessing NPC and Covenant Alter is now working as intended.
• Conditions for optional events is eased.
• Conditions to get Rosaria’s Finger is eased.
• If they haven’t visited the Untended Grave, players will not be teleported there.
• Kicks cannot be parried.
• The Crystal Sage will appropriately re-appear even after he has warped.
• The Dragonslayer Armour won’t die before the battle.
• Knight Slayer Tsorig will no longer gesture unintendedly.
• Siegward of Catarina will now be able to properly rescue Greirat once conditions are met.
• If the player is equipped with a ring that increases Max HP, stats will now be properly reflected when opening the equipment screen.
• The voice chat icon will now be displayed properly under the covenant panel.
• Items, bonfire and the “Quit Game” option are now appropriately active even when disconnecting online.
• If the game disconnects during a multiplayer session, it will no longer crash and return to the title screen.
• Other issues causing crashes and returning to the title screen have been fixed.
• Adjustments of the balance of game, improvements of performance and various bug fixes. have been made.

The Regulation version 1.06 will not require any downtime and will include the following changes:

• The range of the matching level of the Blade of the Darkmoon and the Blue Sentinels have been adjusted.
• The efficiency of the following categories has been adjusted: Short Sword, Twinsword and Magic.
• Other game balance improvement and bug fixes.

Luck egyébként mit ad a drop növelésen kívül? Crit esélyt stb?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Kösz. Lehet bohockodok tét nélkül 1-2 órácskát. 😊
Mindjárt csak előtte csinálok egy save napot.

Lementek minden játékállást 2 meoriára...ez aszokásom...mint a szemem fényére. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Update:
Bekapcsoltam a gépem....most települ az 1.04.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Ni-Oh ban próbálj tovább jutni mint legutóbb 😄 A kardoknál nem kell megidézni a revenant-okat. Ráérsz majd akkor, ha belejöttél az irányításba, szereztél jobb cuccokat,meg fejlesztettél magadon

PSN ID.: Beegabor

Ja, de azt írja a zinternet hogy eltöri az onlinet meg a frémet, lehet h visszavonták azóta azért nem települ.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Amúgy RayFella kedvencem már a 7. Das fail videót is közzétette, tök nagy élmény összeválogatott halálokat nézni. 😄DDDDDDDDDDD

darkSectorxxx
Amúgy ma szabadnapot vettem ki.
Semmi játék, legrosszabb esetben belenézek a Ni-Oh-ba kicsit semmi többet! 😊

Szóval ha Nameless-hez mennél szólj, segítek. 😊

darkSectorxxx
Ja vágesz...akkor most nem vágom léteznie kéne 1.04-nek legfellül? 😄

Az elsô a fontos, az a patch verzió. A második az online calibration, azt nem kõ letölteni és független a patch verzától.

darkSectorxxx
Mittumon, nekem automata, bal felsőben 2 adatot ir egymás alatt:

1.03
1.04, gondolom 1.03 van és az alattalévő lesz majd a kövi....😄

Gondolom én. 😊
De mivel automatán így áll a játék ahogy, kár is filóznom ezen...
Manuális frissités akor felesleges ha online vagy.
Az max akkor kel az az opció ha a menüben ki van lőve, hogy automatikusan töltsön le a gép peccseket. 😊

darkSectorxxx
Ha névtelen még él akkor nem fejezted még be a szent küldetésed, ő szerintem keményebb sokkal mint a főboss. 😊
Coop-ot lehet akár...csak úgy bitangízi a játék. 😄

n000rbi
Az a vicc, hogy nekem fel van telepítve a játék, de 1.03-t mutat és nem talál frissebbet. Most akkor van 1.04 vagy nincs?

szerk.: ha a gugli nem hazudik, akkor valamit eléggé elcseszhettek és esetleg le is vették?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.27. 19:18:30

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bandi latta eloben a streamet. 😊

Egyelore nem kell item, koszonom, de veled szivesen koopolnek barmikor.

Nevtelen meg el, de nekimegyek. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.27. 19:15:18

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
És ki játszik a videóban? 😄DDDDDDDDDDDD /grat!
Mi van a névtelen köcsöggel?

Na kell még item? 😊

Tudom már későn szólok de: #4052 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 19:14:49

Stagger=ütést bekapva meginogsz. Korábban ha magas volt a poise-od (póz/kiállás/stabilitás magyarul kb) a sebzést megkaptad de nem remegtél bele, tudtál közben támadni, inni, menni stb. Most kb mindegy milyen armor van rajtad, mindenképp beleremegsz (ami azért szar mert kiüt a támadás-animációdból, estus haszálatból vagy ha gyors a fegyó amivel támadnak knokrétan meg sem tudsz mozdulni két támadás között mert hamarabb beüt a következô mint ahogy a stagger animáció véget érne - ez a stun-lock).

Na, leporgott a credits. Igy harcolnak a ferfiak. Pajzs nelkul. Leulnek az elejen, hogy elonyt adjanak a kis buzinak. S megadjak a lehetoseget, hogy agyonvagjak. Es harom estussal csinaljak vegig a masodik fazist.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Hát online vagyok automatán frissit ha bármi van nem szoktam figyelgetni.

Seth
Csak próbálok rájönni, hogy miért katasztrofális nálad a frém. Azt hittem még nincs fenn egyik patch sem, mert javítgatták a performanszt sok helyen

darkSectorxxx
Még most sem értem...tegnap még nem volt 1.04

darkSectorxxx
Most hazudnék ha azt mondanám ebből bármit értettem de ja. 😄

Vagyis ha jól sejtem a heavy armorok használata hibás. 😊

darkSectorxxx
Ez lehet BB után nehéz lejjebb adni. 😄

darkSectorxxx
1.03....tudtommal...mert?

a bal felső sarokban ez van:

1.03
1.04

n000rbi
LOL

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A poise statnak nincs hatása. Full havelben ugyanugy staggerel a legcsicskább töröttkardos ellenfel mint puceran. Megtalaltak a kodban a kapcsolot, ha ONra rakják rendesen mukodik mint a DS1ben.

Annyi történik csak, hogy a heavy classok hasznalhatatlanok, semmi ertelme komoly armorban tolni sem pve sem pvp. Teljesen érthetetlen akár direkt akár véletlen alakult így.

Seth
Még egyik patch sincs fenn?

TDC Geronimo
Szerintem is

darkSectorxxx
Még nem. Mi van a 4-es patch-ben? 😄

darkSectorxxx
Hát nekem ez a mostani gyatra. biztos el vannak szálva az érzékszerveim. 😄

darkSectorxxx
Lol ez milyen ruci hogy ennyit véd?

Seth
A régi szebb, az új részben PS2 szintű minden .. <#banplz>

TDC Geronimo
Vegyél szemüveget

darkSectorxxx
Hát kevés eltérés van...a bevilágitáson kívül. 😄
Szerintem ez durva 2 gen közt.

Lbandi neked is ez a válasz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.27. 18:54:25

Mi a szégyen ebbe?
darkSectorxxx
Akkor lehet csak nálam van gebasz, de én ugye sajna nem tudok annak örülni hogy másnak jó.
És na látod engem zavar ez bossfight közbe.

Megoldom, mert itt vagyok ahol, továbbmegyek, de azért mivel zavaró sok boss-nál NEM MINDEGYIKNÁL...kb a felénél van ilyen, amiknek ilyen részecskeeffektjeik vannak.
De annyira zavar néha, meghalok és kénytelen vagyok idegességemben kiadni magamból.
Tudom hogy senki nem tud ebben segíteni, de hát ez van. 😊

TDC Geronimo
<#eljen>

nem ertem. interrupting the player? csak all a gif-en...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

EZ a szégyen.

Kb elfelejtették bekapcsolni a poise-t. Lol, pcn élmény lesz poise enabled havelek ellen menni. Kurvára nem lett kész a cucc, csak kirakták mert deadline.

?!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Elég nagy szégyen.

Seth
Annyira sűrűnek nem szabad lennie,mert mire lecsorog az üvegcse száján levernek 😄

Tűz az, nem folyadék, a plazmára szavazok halmazállapotra ami elszublimál a szádban új lendületet adva a harcra. Ez ilyen drog, gyóygítani nem gyógyít csak nem hagyja hogy feladd.

Miért ne mondana igazat? DS1-et én is letolom neked 1 hallállal (Seath ugye), de nemazért mert pró vagyok hanem mert kívülről tudom az egész játékot.

NG+ ezért megy jobban mindig, nem is (csak) a tápolás miatt. Tudod mibe mehetsz bele, hol az ambush, min érdemes inkább csak átszaladni/kihagyni stb. Bossokat is kitanulja addigra az ember: melyik move-ra kell figyelni, milyen messze kell lenni hogy a könnyen büntethető támadását tolja stb.

3 halál ezzel együtt szép.

Myselor
bármikor megtudom mutatni azt hogy journey 3indul a bonfire-ből de neked nem bizonyítgatom hogy mi van én tudom és slickék is hogy miről beszélek.egyszerűen nem tudod elhinni ha valakinek egy boss elsőre lemegy amivel te 5órát szopsz ez van fáj neked pedig igaz.többet nem érdekel a téma várom szeretettel ezt a deathcountos updatet és megkapod a képedet
Te jó isten, ez rettentő gagyi. 😊

Ha már Estus, ti hogy képzelitek el, milyen íze lehet? Én egy sűrű. édeskés folyadéknak képzelem. Olyan mézszerűnek, de nem annyira sűrűnek. 😊

Akkor már inkább Empire of the Clouds, aztán lepofozom! 😊

Nem lesz könnyű menet, de lepofozom idővel.

Ebben semmi gúny nincs. Ne mond igazat, ennyi. s nem én vagyok az egyetlen itt, akinek ez feltűnt. De tök egyszerű, a DLC-vel majd jön úgyis a funkció, aztán szépen mindenki közzéteszi a sajátját. Aztán majd meglepődünk. <#mf1>

AntiHero
Az az estus flask 😄 😄

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.27. 16:18:32

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
én is remélem.örömmel megmutatom majd 😊
nem tudom miert kell allandoan ketelkedni meg gunyolodni, csak mert te balfasz vagy. bocs, de ezt nem lehet mar birni.<#szomoru2> (se szmajlival, se anelkul)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.27. 16:07:46