5896
-
#4535 hát igen ha próbálsz elbújni oszlop mögé stb az szívás. 2 boss kivételével mindegyiknél jobban jársz ha a seggébe maradsz szerintem vagy alatta.nameless king és a soul of cindernél nem jön be a seggben maradás annyira :D a többinél jobban.ocerios meg vordt viszont simán ölheti pár ütés benyelésével ha a hasa alatt maradsz :D -
#4534 jaja úgy néz ki hogy csak nálad más ez is :D vagy nemtudom xd és igen láttam grat hozzá :) sajna tegnap nem volt hangulatom hogy legyek talán majd ma:) -
#4533 Nekem is ez a taktika jött be. Érdekes módon szinte az összes támadását sikerült elsőre beszopnom, például elbújtam az oszlop mögé, és eléggé csodálkoztam, amikor lerombolta az oszlopot. Már a belépőm is EPIC volt a harcba, aztán amikor az ocelotról kezdett beszélni, elszakadt nálam a cérna. :-D
Nagyon kaotikus harc lett, szerintem ugyanannyira nem tudta, hogy én hol vagyok, mint én azt, hogy ő... :-D
És persze ezután sem maradt el az az effekt, hogy egy percig remegett a kezem a csata után, ezt hozzák ki belőlem ezek a nyomorult FROM-játékok. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.04. 14:53:14 -
#4532 Tegnap amúgy lezavartam az 5 kört végig az alvilágtól a főboss-ig. :D -
#4531 Hát ez érdekes.
Olyan mint a belassulások, meg champion block-ja. Csak nálam müködik ilyen szarul. :D -
#4530 velem nem csinálja és amikor fut felém gurlulok gurulok semmibajom nem lesz :D neked valamiért másabb szerintem -
#4529 Le kell hogy basszalak, nem voltál tegnap, pont a fasza formámat hoztam. :) -
#4528 Ez ok én is.
De ettől még láttad amikor elfut mire körülnézek ő már velem szembe van és fut, öklel. :D -
#4527 én mindig alá gurulok és onnan csapkodom phase 2ben is működik szoktam inni nála estus flasket :D
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.04. 13:42:14 -
#4526 Én bármennyire próbálom az elején amikor üt a botjával 10-8x eltalál.
Amikor meg 4kézláb van addig jó amíg közel vagy és a háta mögött.
Szemből kibaszott gáz.
Sokan mondják hogy könnyű. Nekem nem az hogy nehéz hanem kiszámíthatatlan. -
#4525 Untrue Dark Ring csinálja.
#4524, akkor lehet, hogy szerencsém volt. Este feltolom a vidit, ha lesz időm. -
Ulthane #4524 Egy látszólag ártalmatlan, valójában ritka kellemetlen ellenfél. -
#4523 Ohh -
#4522 Az egyik egy gyűrűvel álcázta magát, hogy az invader ne tudja, kit kell támadni. :-) -
#4520 Tegnap be mentem segíteni Yormhoz, és két host of ember volt ez wtf? -
#4519 Sikerült az, aminek azért örülök, mert életemben először jártam nála - illetve egyszer co-opban bementem valakihez megnézni magamnak. De elment rá az összes flaskám és ha még egy ütést bevisz, akkor fekszem... Meg nem is használtam hozzá Ember-t, épp előtte sikerült nem sokkal elhaláloznom egy amatőr hiba miatt. -
#4518 kíváncsi vagyok hogy miért nem sikerült meg min röhögtél annyira hehe :D -
#4517 Ma reggel megcsapkodtam Oceiros-t, de alig sikerült, mert közben a könnyeimmel küszködtem, úgy nevettem. Majd este feltöltöm youtube-ra és belinkelem, mert ilyen belépőt egy boss-hoz ritkán látni, mint amit én itt produkáltam. :-D -
#4516 1:09:20-tól?
A kezdéskor elbaszarintottam pár estus-t, mert nem figyeltem, de utána jött az indiántánc. :)
Ezt szivesen kipróbálnám No Damage-ban ezzel a technoval. :D
Hiába a sok szenvedés meghozza a gyümölcsét. :D
-
#4515 Ja és így is bazi hamar meghalnak a Boss-ok a kétkézbe fognám túl hamar vége lenne és élvezem...így is sokszor engedem őket mozogni. :D -
#4514 Biztos be lehetne gyakorolni, de annyira rá vagyok állva, és egyé váltam így ahogy van a karakterrel hogy semmit nem tudok elviselni hosszútávon, max mobok ellen fun-ból ezt azt. :D -
#4513 Mert lassabb igen és szokatlan. :D
Ez egy
-
SlickAdam #4512 valamivel lassabb amugy. de kb annyi, hogy ha full staminabol 9 csapas jön ki 1kezben, akkor amugy 8. multkor csekkoltam. -
#4511 Ha nem használsz pajzsot, miért nem fogod két kézre a fegyvert? Nem lassabb és 50%-al erősebbet üt. -
#4510 NG5+ holnap. :D -
#4509 Dark Souls 3 Főboss NG4+ :D
Elpicsázom mint annak a rendje. :D -
#4508 Én is simán leverem. :D
Csak nekem egy fogpiszka elég. :D -
#4507 Nameless-t hogy elintézi:) Szép:) -
#4506 +1 ezek a legjobbak amúgy, nekem még Prince tetszik...
Most már elértem odáig, hogy nem Nameless a legnehezebb azt betanultam, hanem a Prince, azt bukom a legtöbbet. :D
Bár már legalább a komboit ezelőtti körbe rájöttem mit kell csinálni hogy lehetőleg ne üssön meg...:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.03. 22:21:56 -
Ulthane #4505 Spoiler!
-
#4504 Nameless most NG4+ -ba már 2.-ra meghalt, kapott 2 gyomrost. :D -
#4503 Valamiért nekem ma szarakodik a twitch bufferel orrbaszájba. -
#4502 Ja értem. -
#4501 OFF
És szerintem lebuzigyerekezni egy világ- és európa bajnok, olimpiai bajnok magyar sportolót nem túl szép dolog, akkor se, ha irritálja a stílusa. Kokónak nagy volt az arca, de volt is mire, és az egész szakma hype-olta, amiről meg nem igazán tehet.
Részemről a téma le is van itt zárva.
ON -
#4500 Nem spoilerbe írta, hanem egy modi rakta abba jóval később.
De nem volt nagy balhé, személyi sérülés nem történt. -
#4499 Neked van egy szent küldetésed, téged nem zavarunk meg benne. :D
Hol tartasz amúgy?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.03. 18:09:34 -
Bandicoot #4498 No engem a csihipuhiból hagyjatok ki! Hazugok!! -
#4497 Én nem akarok közbeszólni, de ha spoilerbe Ulthane leírja a véleményét, akkor mivan?
Miért gond az ha neki adott emberek nem szimpatikusak?
Saját véleménye, tiszteletben kell tartani, ahogy mindenkinek egymás véleményét.
Én ezt most nem érzem úgy hogy akkora nagy bűn lett volna, vagy nem tudom mire volt balhé..... -
#4496 Ez pontosan Így van. :) -
Timplur #4495 Na, szerintem több mint 50 halál után és 4 nap szünet után (elromlott a billentyűzetem) sikerült ma 1-re megölni a 9. bosst slvl1:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!