5896
-
#4575 Fasza mutatok majd én is párat...meg fogsz lepődni. :D -
#4574 Ez volt a tegnap reggeli harcom. Csoda, hogy túléltem. :-) -
SlickAdam #4573 -
#4572 Az kemény. :D -
#4571 -
#4570 Hát ugye, ha most jutottam volna el Iudexig, akkor tegnap az Oceiros elleni harcom érdekes lett volna...
Ha meg új karaktert indítok, azért annyira nem szálltam volna el magamtól, hogy lement megint az Iudex. :-) -
#4569 Szerintem champi, mert ő már rég elkezdte tudtommal a játékot. :) -
#4568 Talán mert ott ilyenek ha vannak is a bossfightnál nem zavaróak.
De nekem ott nem tűnt fel. Kint a pályákon meg nem számít itt is a bossfightoknál szar, de ott nagyon. -
#4567 Ti beszéltetek, nekem csak annyit mondott mindenki, hogy hülyeség és nem lassul be a játék. :) -
Ulthane #4566 Nem mindegy, hogy az Iudexet vagy Championt. Az első walk in the park, a második kevésbé. -
#4565 Érdekes, hogy a BB 1000+ órája alatt nem zavarta :) -
SlickAdam #4564 ez elegge arcpálma...
marmint hogy nem tudod mi ez. csak 1+ eve beszelunk erröl.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.05.05. 12:01:17 -
#4563 Na srácok, most néztem youtube-on, panaszkodtam a frame-re. Már látom hogy az fps kicsit ingadozik, de látom ze ami engem mindig zavar nem fps gond. A tesztvideóban amikor láttam ilyen megakadást pl akkor is 30 fps-t mutatott a számláló.
Szóval ez sem lesz peccselve egyhamar. -.- -
#4562 L = Left analog (bal gomba), mert mozogni is kell a futáshoz :) -
DonPedro22 #4561 Na várj a futás valahogy nem megy L+O? milyen L? -
#4560 Én este még valami Gundyr-t nyomtam le, de úgy, hogy gundírmagja se maradt. -
#4559 Holnap folyt köv. -
#4558 NG5+
Nameless bossfight.
-
#4557 Szívesen. :-) -
DonPedro22 #4556 Köszi szépen -
#4555 Futás közben (vagyis L+O) nyomsz egy L3-at. -
DonPedro22 #4554 köszi, ja és az ugrás melyik gomb? PS4-en tolom, úgy értem egyik tetőről a másikra pl
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2016.05.04. 21:03:06 -
#4553 Undead bone shard-ot kell elhasználni a központi tábortűznél. És van egy gyűrű, ami növeli még a hatásfokot, az Estus Ring. -
DonPedro22 #4552 Az Estus Flask hatásfokát hogy tudom növelni? -
#4551 szívesen én azzal nyomom most meg egy rapierrel az nagyon durva mivel érzékenyek a bossok többsége a szúrásra nagyon:) és nagyon gyors is ugye kevés stamina fogyasztással.
a claymore pedig bár egy picit lasabb mint egy sima kis kard de sokkal shosszabb erősebb is és tényleg csak picit lasabb.és szép a moveset is messzire elér meg én szeretem ha vízszíntesen csak a kard könyebben eltalálod a bosst mint ha mondjuk félig átlósan függőlegesen -
#4550 Azt meglepően későn, épp nemrég szereztem meg, majd kipróbálom. Köszi a tippet. :-) -
#4549 jaja az kemény volt :D amúgy én hosszú kardban könnyűt egyet találtam csak az pedig a claymore szerintem az nagyon jó -
#4548 De a belépőm nagyon hatásos, nem? Majdnem meghaltam a kapuban. :-DDD -
#4547 Igazából az alap fegyverem egy Dark Axe +9, és be van még téve egy katana, amit a sword master-től vettem el, arra tűzsebzést raktam. A Butcher's Knife-t azért szeretem, mert viszonylag hosszú, és bár nehéz, de mégis elég gyors. Ebből a súlycsoportból még nem találtam olyan fegyvert, amit hatékonyabban tudtam volna forgatni.
Na hát ez a harc olyan részeges kung-fusra sikerült, majd meglátjuk, hogy sikerül a következő. :-D -
#4546 hát ez elég szerencsétlen harcvolt de grat mert sikerült elsőre mégis :D szinte csoda.amúgy nem érzed kevésnek ezt a fegyvert?:) szerintem lecserélhetnéd vagy nemtudom.te érzed végülis:) picit sebez úgy látom -
#4545 Nos, itt a videóm Oceiros papával. Csoda, hogy túléltem. :-D
Kezdve azzal, hogy belépéskor a lovag újra hátba*szott, majd a főellenfél elkezdett az ocelotról beszélni, ami számomra egy kistestű tarka ragadozómacska. Innentől kezdve nem volt menekvés, én szakadtam a nevetéstől a teljesen abszurd helyzettől, de közben valahogy levertem a boss-t. :-D
-
#4544 Indul a mandula. :D -
#4543 Na ez lehet
:D
-
#4542 lehet hogy a fogpiszka nem staggereli annyira mint más kardok.de ez nagyon szépen tényleg alig tud mozdulni ha néha igen gurulok egyet felé és folytatom az ütést de szinte végig állok cska és ütöm -
#4541 Na ezt nem probáltam még, nálam mindig csapkod, meg ledöngöli a földet. -
#4540 én is ezt hittem.de a legutobbi 2 végigjátszásnál ott maradtam.nem talált el és idejese volt támadni sok staminával csapkodod folyamatosan staggerelődik nincs ideje nyomni azt a tüzet ha igen akkor se vészes folytatod tovább -
#4539 Pedig Old Demon-nál közelre vannak ám rendesen támadásai, nem tudsz ott maradni, max néha odafutni sorozatot adni neki, de nem tudsz sokáig ott lenni, ez kizárt. :D
Jó mondjuk DragonSlayer-nél még oks, én sem menekülök sokat, türhetőek a kombói. -
#4538 igazad van pontiac papa is olyan akinél jobb a távolban maradni a dragonslayernek ugyanúgy a sarkában szoktam lenni az old demon kingnek pedig berohanok a hasához és püfölöm mint a hülye még elfogy a stamina majd újra eddig 2x így öltem meg alig sebződtem meg 1-2x nála .a nameless king meg hát ott jobb távol maradni egy kicsit . amúgy prince most hanyadikra ment le tegnap?illetve mikor kezdesz ma játszani? -
#4537 Én még Pontiff seggében sem lennék sokáig, mert stamina kell hozzá, még nekem sincs sokszor annyi. :D
Meg Dragon Slayer-nél is azért óvatosságra intenék mindenkit.
Vagy a sok szentnél azért sokáig nem lehet birni a tömegben. :D
De ott van Old Demon, akinek ha ott maradsz akkor kampec, mertő közeli boss inkább.
Meg a The King-nek is megpróbálhatsz a seggébe maradni....ha megtalálod. :D
Szóval fele-fele arányban mondanám inkább. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.04. 17:35:36 -
#4536 Ja megértelek csak vicceltem. A hétvége után elhiszem hogy nem volt kedved. :)