5896
-
#4615 akkor is iszonyat bután néz ki. Fashion > all -
#4614 amúgy én tökre megértelek hogy 2kézre fogod a fegyvert nekem is így áll kézre a karakter és nekem is ez a stílus jön be.sokszor próbáltam 2kézre de egy kicsit lasabb is több staminát is fogyaszt és a sebzésen pedig nem veszem észre hogy ez megérné nekem.én most 40es luckal nagyon tudok aprítani mindenki csúnyán elvérzik .5ütés sebzését kapja be ha vérzik egyet 5ütésenként proccol a carthus rogue,durva... -
#4613 röhejesnek tűnik de semmivel sem szarabb mint bármi más :D -
#4612 bzm ez a fogpiszkáló röhej. Cseréld már le :D -
#4611 :DDDDD -
#4610 így is fogalmazhatunk igen :D -
#4609 Mert nem szoktam meg. :D
Csak így ahogy kinéz a karakter, ahogy megvan csinálva így váltam egyé vele...kész nekem a többi max bohockodásra jó, időre lenne szükség az átálláshoz.
Így is kuva erős vagyok. :D -
Még mindig nem tudom mi az oka, hogy nem két kézre fogod a fegyvert:) -
#4607 Na jovanna nem kel kifogást keresni, kurvakirály voltam azt ennyi! :D -
#4606 baszottul érdekes amúgy ez a luckos fegyver.anri straight sword.nagyon brutális tud lenni 40es luckal már a crtije és a vérzést is szépen elősegíti ezzel a luckal.aldrich élete egy full stamina csík eltolásával háromnegyed hp-t hagyott maga után :D pedig neki nem kevés az élete. -
#4605 szép kis harc volt de azért volt benne nem kevés mák.2x egymás után csak állt és a villámot kasztolgatta ami ugye baromi sok idő 2 kurva nagy sorozatot rátolsz és ez hogy stagger után még fel is tudtad szúrni miután 2x megcsaptad ez hatalmas mák:) de szép volt bizony:) én ma értem a végére a 4 végigjátszásnak champion gundyr majdnem no dagame lett nekem is képzeld aztán a végén meg rám baszott kettőt is hello .a final boss is genyóskodott egy keveset és megölt 1x de szarrá vertem miközben kasztolgatta a villámokat . a tüzes démont megint elkentem úgy ahogy meséltem neked.de a prince is először kibaszott velem miután az öcskös újraélesztette a nagyobbat meghaltam.másodikra lement nem volt ideje éleszteni sem elvérzett a kistesó.volt azért most is 1-2 halál a bossokon nehezebb így és megtudnak még mindig lepni.van amikor egymás után tolják a legerősebb támadásukat akkor nem tudom igazából mit lehet csinálni:) -
#4604 Na ezaz amit nem láttál NG5+ -ban. :D
Majdnem No Damage! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.07. 13:53:49 -
#4603 :D:DDDDDDDDDD -
Ulthane #4602
Ez a tudas, Darky boy.
/kurva nagy makom volt csomoszor. Ahhoz kepest, hogy a masodik fazisat otszor ha lattam osszesen, egesz jol ment. :) -
#4601 Hát tudod mádlak, de ez inkább túlélés volt, nem elkenés. :D -
Ulthane #4600 Ja, es e kozben is Skype-oltam. :) -
Ulthane #4599 Nahh, ennek is elkentem a szajat vegre, elso vegigjatszasnal kihagytam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4598 -
#4597 még 3 BOSS és röpülök NG6+ :D -
#4596 Pontiff anál. :D
NG+5 -
#4595 jól megy azért lobosnak meg a nőjének a nője most keresett 1 órán belül 3ezer dollárt nem vicc 1 tag 2x 1000dollárt adott neki.a csaj majdnem sírt :D nagyon aranyos volt.megéri nekik játszani úgy érzem :D -
#4594 Jaja nagy élmény, főleg nekem. -
#4593 Dejó látni újra a kettőt még videón is...Hiába. A soulsborneok semmihez nem fogható élményt nyújtanak. -
#4592 -
#4591 igen mi használjuk az itemetek fegyvereket cuccokat a játékokban :D csoda hogy gyűrűket használsz bazdmeg ezen csodálkozok még :D embert is 1-2x ha ehettél meg de csak akkor vagy ember általában ha a bosstól úgy maradsz.pedig ha ember használnál sokszor elsőre lemenne tényleg minden.sokat számít :) -
#4590 Jó ti mások vagytok mint én. :D -
#4589 szerintem cska hisztis vagy párszor végigjátszottam és valahogy nem zavart a dolog :D van csomó humman effigy és a gyűrű is amit seth barátunk írt:) -
#4588 22-es csapda? :D -
#4587 Te amúgy sem használod a cumókat :D -
#4586 De nem is a mérték, hanem az amit mond ha kevés a cumo és ezt még kell egyengetni az amugyis a nehézség mellett fusztráló.
Nem mindegy hogy nehéz valami, vagy fusztráló. :D -
#4585 Van gyűrű, amivel legfeljebb 75%-ig csökken. Szerintem a kezdetekben nehéz(de nem 20 óráig,ahogy ez a srác mondja), később ugyanolyan könnyű lesz mint pl egy DS3 :D
Én pl a játék 90%-ában 50, majd 75% életerővel szaladgáltam :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.05.05. 22:17:08 -
#4584 Párszor szó volt a Das 2-ben erről a csíkfogyásról.....az egy dolog hogy nem ugyanaz mint itt az ember a das 3-ban, ezt nekem bárki mondhata, csak hasonlit rá, de közel sem ugyanaz.
Itt 9:00 perctől van egy szép vélemény, ez a srác véleménye, na engem ez fusztrált amikor játszottam, szóval legalább 2-en így vagyunk ezzel a világon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.05. 22:14:42 -
#4583 Fasza. :D -
Ulthane #4582 Ha magyarul akarod irni helyesen, akkor damage-dzsel. -
Ulthane #4581 Szlikk papa tudja a valaszt. -
#4580 ezzel nem tudom mi volt a célod ez megy bárkinek jobban is :D ha no damage-val ölöd meg akkor mutogass videót szerintem -
Ulthane #4579 Miböl lesz a cserebogár? A videòt germán barátunknak, Szlikk Ádámnak ajánlom. NG+
Darky èlöben látta. Közben Skype-oltam. Az elejen meg is latszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.05. 21:36:17 -
#4578 :D -
#4577 Igen. Mint egy részeges kung-fus, mi? :-D -
#4576 Te vagy a videón? :D