5896
-
Ulthane #4856 Így kell ezt csinálni!
Dancer rém egyszerű boss, NG+okban még könnyebb lesz, majd meglátod! -
#4855 Bravo, szép munka! :-) -
partizan182 #4854 Gondolom mar mindenki az ng+7-et is unja, de en meg csak most jutottam el a Dancer-hez. Full blind megyek, az elso probalkozasom pedig alant megtekintheto (1 perc 30 masodperc)
Dancer 1st try
Hát lol, erre nem szamitottam. -
#4853 Hát jó nem egy nagy észlény, részben gondolom direkte is megy így. :) -
#4852 ennyire balfasz játékost is ritkán látni:) -
#4851 Kemény ez a Ray...:D
Van már 16. epizódja a rage pillanatokról. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.25. 18:14:06 -
#4850 azért ne hasonlítsd már össze a kettőt :D lol -
Ulthane #4849 Dragon Age-ben is van oda-vissza röpködő sárkány, mégsem így van megcsinálva. -
#4848 Mégis hogy kéne a kamerának követnie egy ide-oda röpködő sárkányt? Kövesd te, ott a jobb stick, nem tart vissza senki. -
Ulthane #4847 Nem a megoles nem megy, s nem is az volt a kerdes, hogy kell megolni. Csak mondom, hogy botranyos az egesz elso fazis kamerakezelese, igenytelen fercmunka. -
#4846 Első fázisban alapvetően nem használunk lock-ot, a másodikkal nincs semmi gond szerintem. Első fázisban kitérsz a king két támadásától (villám, kardcsapás), és várod amíg leszáll a sárkány, vagy tűzet fúj és ütöd. Normáls esetben 4-5 körös körberohangálás az egész. A második fázis meg seggében maradós gurul-gurul-gurul-üt, aoe esetén távolodik, majd így tovább.
Nameless is addig nehéz amíg meg nem ölted 1-2x, aztán gyerekjáték. Tegyél le idézőjeleket és menj be másokkal a harcra, ott van időd tét nélkül megfigyelni mindent. -
#4845 most mibaj?eddig sikerült megölnöd mostmár nem megy? -
Ulthane #4844 Oszinten nem tudom, mit gondoltak a japok, amikor elkeszultek a nameless resszel. Vallbaveregettek egymast, hogy takacsikahakajaka, kameraallas klassz, frame klassz, folyamatos, szep fluid kep, jo lesz ez gyerekek a jatekosoknak, hisz ok minoseget szeretnenek?!
Vallalhatatlan, de komolyan mondom, a jatekfejlesztes egyik szegyenfoltja! -
#4843 lol beteg -
#4842 lobosjr first try nameless king oculus rift :D beteg.fps nézetben durva azért.kuvára nehéz lehet ez egy állat -
Ulthane #4841
Úgy voltam vele, hogy nem érdekel, hogy leverem vagy sem, kicsit mókázok a két köcsöggel. Hát levertem. És meglehetősen könnyedén. -
#4840 mindenkinek ajánlom a salt & sanctuaryt igazi dark souls élmény :D ez kutyafasza ahhoz képest nehézségre
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.18. 21:54:32 -
LBandi77 #4839 A dark souls nem ereszt,nem tehetsz ellene semmit. -
Ulthane #4838 LOL! Uncharted 4 után gondoltam visszatérek, s játszom kicsit. Basszus, elsőre levertem Prince-t NG2+ban. :) :) -
DonPedro22 #4837 Ok köszi mindenki :) -
Ulthane #4836 Észre fogod venni, hogy mihez kell, ugyanis ott nem fogsz tudni továbbmenni. És akkor esik majd le, hogy jéé, ez hol a francban van? Na, én ott jöttem rá, hogy a Cathedral kimaradt. -
#4835 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deacons-től Boreal kapujához. -
#4834 A csuklyásoktól. :) -
DonPedro22 #4833 Doll? milyen Doll? mihez? -
#4832 :D -
#4831 Nekem is kimaradt. Aztán, amikor kellett a doll, nem értettem a dolgot. :-D -
Ulthane #4830 Én nem utálom. :) Igaz, elsőre csak koopban ment le, de akkor még csíra voltam. Utána kétszer úgy vertem le, mint vak a poharat. -
Ulthane #4829 Ne izgulj, nkem is pont ugyanez maradt ki. :) Akkor jöttem rá, amikor kellett volna az a nyamvadt baba. :) -
#4828 Nem segges, hanem seggező! :) -
#4827 Ha te raksz le jelet, akkor téged hívnak be és te segítesz másoknak. -
DonPedro22 #4826 á értem okés -
#4825 Nem, te legyél ember formában és figyeld a bossok előtt a földön a jeleket és úgy summonálsz,te akkor rajzolj ha te akarsz segíteni valakinek -
DonPedro22 #4824 Hogy tudok letenni summon jelet? ha leteszek olyat akkor tudnak segíteni boss fightban? -
#4823 Érdekesség. :D -
#4822 -
DonPedro22 #4821 ok köszi -
#4820 Van a tapipad, annak a bal fel vagy a másik fele nem tudom. :D
Ha meg megjegyezted az emo irányait a nyilakkal a képen, akkor kint X-et nyomvatartod és a kontrollerrel mozgolodsz abba az irányba amit bent mutatott a képek sarkában.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 10:16:07 -
DonPedro22 #4819 hogy hívom elő az emote menüt? melyik gomb? -
#4818 Azért tegyük hozzá hogy te most belinkeltél egy videót amiben nem az volt a cél amiről beszéltem hogy az első BORNFIRE! ig nem jut el senki!
Itt tovább is mentek.
Az hogy az első Boss-t kamera előtt próbálja megölni 4 olyan játékos, AKIT leültetnek elé! Nem önszántából veszi meg a játékot, azért nem ugyanaz amit én latolgattam itt nektek. :) -
LBandi77 #4817 Dark csak neked,na sokan ezért adják föl.Mert nem mindenkinek easy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://index.hu/video/2016/05/10/dark_souls_jatekteszt/