5896
ds35d07c.gif
  • Ulthane
    Így kell ezt csinálni!

Dancer rém egyszerű boss, NG+okban még könnyebb lesz, majd meglátod!
  • Amiga
    Bravo, szép munka! :-)
  • partizan182
    Gondolom mar mindenki az ng+7-et is unja, de en meg csak most jutottam el a Dancer-hez. Full blind megyek, az elso probalkozasom pedig alant megtekintheto (1 perc 30 masodperc)

Dancer 1st try

Hát lol, erre nem szamitottam.
  • darkSectorxxx #4853
    Hát jó nem egy nagy észlény, részben gondolom direkte is megy így. :)
  • Myselor
    ennyire balfasz játékost is ritkán látni:)
  • darkSectorxxx #4851
    Kemény ez a Ray...:D

Van már 16. epizódja a rage pillanatokról. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.25. 18:14:06
  • Myselor
    azért ne hasonlítsd már össze a kettőt :D lol
  • Ulthane
    Dragon Age-ben is van oda-vissza röpködő sárkány, mégsem így van megcsinálva.
  • Amiga
    Mégis hogy kéne a kamerának követnie egy ide-oda röpködő sárkányt? Kövesd te, ott a jobb stick, nem tart vissza senki.
  • Ulthane
    Nem a megoles nem megy, s nem is az volt a kerdes, hogy kell megolni. Csak mondom, hogy botranyos az egesz elso fazis kamerakezelese, igenytelen fercmunka.
  • MerlinW
    Első fázisban alapvetően nem használunk lock-ot, a másodikkal nincs semmi gond szerintem. Első fázisban kitérsz a king két támadásától (villám, kardcsapás), és várod amíg leszáll a sárkány, vagy tűzet fúj és ütöd. Normáls esetben 4-5 körös körberohangálás az egész. A második fázis meg seggében maradós gurul-gurul-gurul-üt, aoe esetén távolodik, majd így tovább.

Nameless is addig nehéz amíg meg nem ölted 1-2x, aztán gyerekjáték. Tegyél le idézőjeleket és menj be másokkal a harcra, ott van időd tét nélkül megfigyelni mindent.
  • Myselor
    most mibaj?eddig sikerült megölnöd mostmár nem megy?
  • Ulthane
    Oszinten nem tudom, mit gondoltak a japok, amikor elkeszultek a nameless resszel. Vallbaveregettek egymast, hogy takacsikahakajaka, kameraallas klassz, frame klassz, folyamatos, szep fluid kep, jo lesz ez gyerekek a jatekosoknak, hisz ok minoseget szeretnenek?!

Vallalhatatlan, de komolyan mondom, a jatekfejlesztes egyik szegyenfoltja!
  • TDC Geronimo
    lol beteg
  • Myselor
    lobosjr first try nameless king oculus rift :D beteg.fps nézetben durva azért.kuvára nehéz lehet ez egy állat
  • Ulthane

Úgy voltam vele, hogy nem érdekel, hogy leverem vagy sem, kicsit mókázok a két köcsöggel. Hát levertem. És meglehetősen könnyedén.
  • Myselor
    mindenkinek ajánlom a salt & sanctuaryt igazi dark souls élmény :D ez kutyafasza ahhoz képest nehézségre
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.18. 21:54:32
  • LBandi77
    A dark souls nem ereszt,nem tehetsz ellene semmit.
  • Ulthane
    LOL! Uncharted 4 után gondoltam visszatérek, s játszom kicsit. Basszus, elsőre levertem Prince-t NG2+ban. :) :)
  • DonPedro22
    Ok köszi mindenki :)
  • Ulthane
    Észre fogod venni, hogy mihez kell, ugyanis ott nem fogsz tudni továbbmenni. És akkor esik majd le, hogy jéé, ez hol a francban van? Na, én ott jöttem rá, hogy a Cathedral kimaradt.
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Deacons-től Boreal kapujához.
  • darkSectorxxx #4834
    A csuklyásoktól. :)
  • DonPedro22
    Doll? milyen Doll? mihez?
  • darkSectorxxx #4832
    :D
  • Amiga
    Nekem is kimaradt. Aztán, amikor kellett a doll, nem értettem a dolgot. :-D
  • Ulthane
    Én nem utálom. :) Igaz, elsőre csak koopban ment le, de akkor még csíra voltam. Utána kétszer úgy vertem le, mint vak a poharat.
  • Ulthane
    Ne izgulj, nkem is pont ugyanez maradt ki. :) Akkor jöttem rá, amikor kellett volna az a nyamvadt baba. :)
  • Kandurex
    Nem segges, hanem seggező! :)
  • MerlinW
    Ha te raksz le jelet, akkor téged hívnak be és te segítesz másoknak.
  • DonPedro22
    á értem okés
  • Tatyla
    Nem, te legyél ember formában és figyeld a bossok előtt a földön a jeleket és úgy summonálsz,te akkor rajzolj ha te akarsz segíteni valakinek
  • DonPedro22
    Hogy tudok letenni summon jelet? ha leteszek olyat akkor tudnak segíteni boss fightban?
  • darkSectorxxx #4823
    Érdekesség. :D
  • darkSectorxxx #4822
  • DonPedro22
    ok köszi
  • darkSectorxxx #4820
    Van a tapipad, annak a bal fel vagy a másik fele nem tudom. :D

Ha meg megjegyezted az emo irányait a nyilakkal a képen, akkor kint X-et nyomvatartod és a kontrollerrel mozgolodsz abba az irányba amit bent mutatott a képek sarkában.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 10:16:07
  • DonPedro22
    hogy hívom elő az emote menüt? melyik gomb?
  • darkSectorxxx #4818
    Azért tegyük hozzá hogy te most belinkeltél egy videót amiben nem az volt a cél amiről beszéltem hogy az első BORNFIRE! ig nem jut el senki!
    Itt tovább is mentek.

Az hogy az első Boss-t kamera előtt próbálja megölni 4 olyan játékos, AKIT leültetnek elé! Nem önszántából veszi meg a játékot, azért nem ugyanaz amit én latolgattam itt nektek. :)
  • LBandi77
    Dark csak neked,na sokan ezért adják föl.Mert nem mindenkinek easy.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://index.hu/video/2016/05/10/dark_souls_jatekteszt/